e hadi bakalımm gelecek aya sende karışımdan al bi an önce bak biz yiyozzz cokacimcoook benim cildim güzelleşti bilormusun bayanssulusmilekızlar ben geldim..benden gayferengi akıntı geldi az önce..sevindim.çünkü adet olmadan önce geliyor öyle..24ünde olmam gerekiyor..zamanında gelir inş..bizde çalışmalara başlarık.. zemuszemus
:1shok: allahın işine bak yaaaaa mucize bu değilse nedir arkadaşşşş sanki kalemle çizilmiş gibi maşşalllaaaahhhhhhhhh allahım nazarlardan saklasın kem gözlerden sakınsın yarabbimmmm :Saruboceq:
kızlar ben geldimmm:)
bişey dicem yaaa ben öğlen arası lavaboya gittim çok fazla akıntı gelmişti...adet öncesi hiç böyle akıntı gelmez kupkuru olurdum hep...ayy günüm yaklaştıkça belirtimi arıyorum ne boshayallersmile
ayyyy hadi bakalım inşallahhhh. p.tesi topicte senin için kupalar uçuşur inşallahhh hihoyyyt eğer olmassa sende bal polen arı sütüne başla hep beraber bu ay coşturalım yumurtalarııı kaydirigubbakcemile3ewet canım 2 gün kaldı...pazar gününe kadar beklicem yine gelmezse pazartesi direk kan testi yaptırcam...
gerçi haftaya samsundayım ordan yaptırırım sizede yazarım sonucunu inş yerimseniben
slmmm ben geldim kızlarr pazarımı yaptım geldim...
slmmm ben geldim kızlarr pazarımı yaptım geldim...
orası kaçınılmaz..kocişinden önce bize söyliycen..en çok biz merak ediyoruzzz... kaydirigubbakcemile3
e hadi bakalımm gelecek aya sende karışımdan al bi an önce bak biz yiyozzz cokacimcoook benim cildim güzelleşti bilormusun bayanssulusmile
:1shok: allahın işine bak yaaaaa mucize bu değilse nedir arkadaşşşş sanki kalemle çizilmiş gibi maşşalllaaaahhhhhhhhh allahım nazarlardan saklasın kem gözlerden sakınsın yarabbimmmm :Saruboceq:
hoşgeldim şekerimmmm a.s. inşallah hamilelik belirtisidir kızzzzz.:CüvCüv:
e hadi bakalımm gelecek aya sende karışımdan al bi an önce bak biz yiyozzz cokacimcoook benim cildim güzelleşti bilormusun bayanssulusmile
hoşbuldum canım..kaydirigubbakcemile3hoşgeldinn..
hoşbuldum canım sorma valla pazra cıkmayı hiç sevmiyorum..cok yorucu oluyor..ve pazar cok pahalı yaaaboshayallersmileayyyy hadi bakalım inşallahhhh. p.tesi topicte senin için kupalar uçuşur inşallahhh hihoyyyt eğer olmassa sende bal polen arı sütüne başla hep beraber bu ay coşturalım yumurtalarııı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnn a.s. çarşamba pazarı ha bende gidicem akşam pazara opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm... :1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kesinlikle canım herkeslerden önce siz tabiki deeee :lepi:
hoşbulduk canım..:1hug: ayy inşallah ya valla herkese süpriz olur annemler akrabalarım kimse bilmiyor bebiş istedigimizi...çok şaşırırlar eger varsa tabi yerimseniben
ayyyy hadi bakalım inşallahhhh. p.tesi topicte senin için kupalar uçuşur inşallahhh hihoyyyt eğer olmassa sende bal polen arı sütüne başla hep beraber bu ay coşturalım yumurtalarııı kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldimmm:)
bişey dicem yaaa ben öğlen arası lavaboya gittim çok fazla akıntı gelmişti...adet öncesi hiç böyle akıntı gelmez kupkuru olurdum hep...ayy günüm yaklaştıkça belirtimi arıyorum ne boshayallersmile
doğrudur canım..okadar yararını okudumkii..ay bi an önce başlamak istiyorum... cokacimcoook
ay ay ayyyy heyecan yaptım şimdi bak sositososito
ben aldım bile arı sütü polen bal karışımını bu ay olmazsa ona başlıcam diye hala çekmecemde beni bekliyor hihoyyyt
hoşgeldim şekerimmmm a.s. inşallah hamilelik belirtisidir kızzzzz.:CüvCüv:
tadıda ıımmmhh çok güsel valla. ama bi daha bu tüplerin içinde alırsaaaam içinden çıkaramıyorum ağzını çok dar yapmışlar şişenin çok saçmaaa :umursamaz: hemde o kadar pahalı. bende başka yerden bulcam kavanozda alcam valla bu defa hiç sevmedim bu sistemi. zaten belli sabahları aç karna bi yemek kaşığı yicem işte bu kadaaar :icecream:
CANIM AKINTIN NASILDI:uhm:
inşallah canım hayırlsı artık..bende alıcaktım dün o karışımdan aktardan ama dedim bu ay gecsin hamiş olmassam alırım..umarım hepimiz hamişizdirrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
canım aktarlarda genelde kavonozda oluyor.hem ağzıda geniş..
yumurtlama dönemindeki gibi değildi...adet bittikten sonra normal akıntı başlıyor ya onun gibi...
amin canım amin... bende geçen aktardan geçiyoken alıyım dedim beklemedim...sende muhakkak al canım... bu ay olmazsa artıkın birdahaki ay arı sütü polen bal karışımı mucizesine şahit oluruz inş ....:Saruboceq:
SARI VE YESİLİMSİ DİİLSE PROBLEM YOK....HADI HAYIRLISIaklinialirimsmile
benımkıde kavanozdu....
hayırlısı inşallah canım ya...
merak ettim sarı ve yeşil akıntı olunca sorunmu oluyor ki?
hayırlısı inşallah canım ya...
Merak ettim sarı ve yeşil akıntı olunca sorunmu oluyor ki?
selammmmzemuszemus
sarı ve yeşil akıntı olduğundada hamilelik olabiliyor ama iltihap oluyo
ilaç kullanılıyo o yüzden canımcım..:1hug:
koyu renkli akıntı enfeksiyon ve iltihap belirtisi benım olmustu uşutmekten....fitil kullundım zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?