Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HADı BAKALIM NANAEŞEKR SIRA SENDE.MORALıNı BOzmak istemem ama bendede ara ara akıntı olur adet lacğam zamna azalı sonra adet olurm tekrarda başlar bu normalmiş zaten.biliyosn bu ay 6-7 gün geçti bende lavaboya giidyodum adet oldu diye bakıyodum o akntıdan.belli lmaz ama herkesin farklı tabi.in.vardır ama
iyi elif sevinidm hemen başlayalım artık çalışmalara

kızlar biz eşimşle sevgileyken askere gitit asker yolu bekeldim yani.tek tek sayarak 460 gün:)
nasılda geçti bakıyoumda şimd.şimdi 30 günü sayana kadar sabırsızlanıyorum:)

arı süütne bakın kızlar
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18222449

Bu sitede; Sohag Universitesi'de Jinokoloji Bölümünde Dr.Abdelhafiz ve Dr. Muhamad tarafından yapılan geniş bir deneyden sözediliyor. Buna göre spermde kalite ve hareket eksikliği sorunu yaşayan 99 çiftin yarısına arı sütü veriliyor. Diğerlerine normal tedavi uygulanıyor. 2 Aylık bir süre sonunda, arı sütü kullananlar arasında 23 hamilelik, diğer grupta ise 7 hamilelik gerçekleşiyor. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı Sütü kullanımı gebelik oranını 3 kata kadar artıran basit ve etkin bir çözümdür.

saol canım...hayırlısı olsun...eger bu ay olmazsa vazgeçmek yok yine çalışmalara devam!!!
hepberaber inşallah güzel haberler veririz...bu ay olmazsa sanırım topikte mayıs ayı büyük bir patlama olucak!!!arı sütü polen bal karışımı ve dualarımız sayesinde:lepi:

aslm hoşgeldin berenimmmmmmmm:1hug:
nbr nasılsın? bebiş nasıl bakim?

tşk ederim açıklamalarınız için canlarım...aklımızda bulunsun!!!!

hoşbulduk canım benim iyiyim şükür bebekte iyi dün kalp atışlarını dinledik..
normalmiş herşey şükür..
evet akıntı renksiz veya kremsiyse korkulcak bişi yok
ama sarı veya yeşilimsi ise iltihap demektir.
hamilelikte de iyi bişi deildir bilgin olsun

aleyküm selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoşbuldum canımm olumunekankayizsmile

hoşgeldi yeni gelenler

hoşbuldum güzelim :1hug:

oh oh maşallah kalp atışlarını da dinlemişsiniz ne güzel...çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına...aman nazar değmesin

kızlar bir dolu yağdıki buraya hihoyyyt

burda da bütün gece yağdı
sabah karanlıktı uyandım
tekrar yatasım geldi
çok severim yağmurlu havada uyumayı
yurt geneli yağışlıymış
eee nisan ayı yapacak okadar.
Da bu yıl yani 2010da çoooook yağış bekleniyomuş
bu yüzdende bilim adamları çekirdekli meyvelerin
çekirdeklerini ormanlık ağaçlık yeşillik yerlere
atılmasını istiyorlarmış. Ki 10taneden 1tanesi mutlaka
ağaç olarak geri dönermiş bize yağmurlar sayesinde.
Karpuz erik kayısı çekirdekli üzüm elma ne bilim aklınıza gelen
bütün çekirdekli meyveler işte..

ben yine dünkü gibi oldum kızlar yaa..göz kapaklarımı açamıyorum..tansiyonum düşmüş gibi...karnım şiş..öğlen yemeğin üzerine yine pekmez tahin sulandırıp içtim.(böğğğğ).ondanmı oldukii...uyumak istiyorummmm... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…