selam ipeeekkkhey kızlar selammmmm
selam kızlar nasılsınızzzz :)
selam suu nasıl olalım işte takılıyoss sen nasılsınn?
aaa ipek gelmişş.naber canım??
SU cum hoşgeldin..
SU cum hoşgeldin..
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan
dün sana maydonoz süt buharıyla ilgili bişe yazmıştım sanırım görmedin..bu tür uygulamalar rahimde büzüşmeye yol açabiliyormuş ama tam bilmiyorum canım öyle okumuştum..tabi uyguladıktan sonra hamile kalanlar da var ama iyice araştır canımcım sonra bişe olmasın..tabi engelde olmak istemem sadece söyleyim dedim ne kadar doğru bilmiyorum :1hug:
hee ben okudum senin yazdığını süt maydonos nasıl bir kürki bu?
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan
dün sana maydonoz süt buharıyla ilgili bişe yazmıştım sanırım görmedin..bu tür uygulamalar rahimde büzüşmeye yol açabiliyormuş ama tam bilmiyorum canım öyle okumuştum..tabi uyguladıktan sonra hamile kalanlar da var ama iyice araştır canımcım sonra bişe olmasın..tabi engelde olmak istemem sadece söyleyim dedim ne kadar doğru bilmiyorum :1hug:
selam ipeeekkk
selam suu nasıl olalım işte takılıyoss sen nasılsınn?
aaa ipek gelmişş.naber canım??
SU cum hoşgeldin..
evet hanfendi bi beni duymuyon sen bugün zatenn :mymeka: geçtimi uyku halin? lekelenme vardı çoğaldımı? inşallah belkide yerleşme kanamasıdır kızzz delikafadulden o kadar dalga geçtin bide çıkıyomuş kaydirigubbakcemile3
canım sütün içine maydonoz koyup buharına oturuyosun sanırım ama üşütmemen lazım sıkıca sarcan her tarafını ve hemen eşinle birlikte olcan uyguladıktan sonra..ama ben de tam bilmiyorum..fakat faydasını görenler de yok değil boshayallersmile
canım bende okudum onu..ama kaymakamlıkta bi abla birebir anlattı onu bana...onu uyguladıktan sonra yengesi hamile kalmış..iltihabı falan akıtıyomuşş.ama ben anlatıldığı gibi yapmıcam..ıstıp ısıtıp bidaha oturuyolarmış buharına... kaydirigubbakcemile3 ben uğraşamam öyle..üstünkörü yapar geçerim..abartmadan..ama emin edğilim tabi..belki yaparım..bakalım..sağol canım uyardığın için...
idare eder kızlar..sizden naber?ancak girebildim işlerden vs.
yeni hamiş var mı?listeyi bulamadım nerde??
benim eşimde yok bide..öyle iltihap falan varsa tüplerde açıyomuş..oyüzden yapmayı düşünüyorum... boshayallersmile
hmmmm enteresan bi yöntemmiş ama yinede demekki fazlası bununda zarar. fisfisfiscanım sütün içine maydonoz koyup buharına oturuyosun sanırım ama üşütmemen lazım sıkıca sarcan her tarafını ve hemen eşinle birlikte olcan uyguladıktan sonra..ama ben de tam bilmiyorum..fakat faydasını görenler de yok değil boshayallersmile
bu ay hamiş az çıktı ama gelecek aya çok sıkı çalışçaz hepimiz mayıs verimli geçebilir yani zemuszemus senin doğum ne zaman??idare eder kızlar..sizden naber?ancak girebildim işlerden vs.
duymaz olurmuyum be gülüm.. olumunekankayizsmile valla çok kötüyüm..accayip uykum var..yatak döşek hayal kuruyom...az önce vc gittim tam gayfede değil ama yine öyle bi akıntı..bana kırmızıların habercisi gibi geldi ama...bellide olmaz tabi..evet ben biraz tersimdir çok ümitlenirim boş çıkar koyveririm bişeyler olur..bu ay hiççç umudum yok ya..bi bakıyomuşum çift çizgi... delikafadulden delikafadulden
idare eder kızlar..sizden naber?ancak girebildim işlerden vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?