Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaa ipek gelmişş.naber canım??

SU cum hoşgeldin..

evet hanfendi bi beni duymuyon sen bugün zatenn :mymeka: geçtimi uyku halin? lekelenme vardı çoğaldımı? inşallah belkide yerleşme kanamasıdır kızzz delikafadulden o kadar dalga geçtin bide çıkıyomuş kaydirigubbakcemile3

SU cum hoşgeldin..

hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan

dün sana maydonoz süt buharıyla ilgili bişe yazmıştım sanırım görmedin..bu tür uygulamalar rahimde büzüşmeye yol açabiliyormuş ama tam bilmiyorum canım öyle okumuştum..tabi uyguladıktan sonra hamile kalanlar da var ama iyice araştır canımcım sonra bişe olmasın..tabi engelde olmak istemem sadece söyleyim dedim ne kadar doğru bilmiyorum :1hug:

hee ben okudum senin yazdığını süt maydonos nasıl bir kürki bu?

hee ben okudum senin yazdığını süt maydonos nasıl bir kürki bu?

canım sütün içine maydonoz koyup buharına oturuyosun sanırım ama üşütmemen lazım sıkıca sarcan her tarafını ve hemen eşinle birlikte olcan uyguladıktan sonra..ama ben de tam bilmiyorum..fakat faydasını görenler de yok değil boshayallersmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım bende okudum onu..ama kaymakamlıkta bi abla birebir anlattı onu bana...onu uyguladıktan sonra yengesi hamile kalmış..iltihabı falan akıtıyomuşş.ama ben anlatıldığı gibi yapmıcam..ıstıp ısıtıp bidaha oturuyolarmış buharına... kaydirigubbakcemile3 ben uğraşamam öyle..üstünkörü yapar geçerim..abartmadan..ama emin edğilim tabi..belki yaparım..bakalım..sağol canım uyardığın için...

duymaz olurmuyum be gülüm.. olumunekankayizsmile valla çok kötüyüm..accayip uykum var..yatak döşek hayal kuruyom...az önce vc gittim tam gayfede değil ama yine öyle bi akıntı..bana kırmızıların habercisi gibi geldi ama...bellide olmaz tabi..evet ben biraz tersimdir çok ümitlenirim boş çıkar koyveririm bişeyler olur..bu ay hiççç umudum yok ya..bi bakıyomuşum çift çizgi... delikafadulden delikafadulden

benim eşimde yok bide..öyle iltihap falan varsa tüplerde açıyomuş..oyüzden yapmayı düşünüyorum... boshayallersmile

evet baya zahmetlikaydirigubbakcemile3
rica ederim canımcım :) opuyorumnanaktan

idare eder kızlar..sizden naber?ancak girebildim işlerden vs.
yeni hamiş var mı?listeyi bulamadım nerde??

ayyy çok az kaldı dimi senin doğuma..iyiyzz biz nisan çok kuru geçiyo ama mayısa bomba gibi hazırlanıyoruz...örgütledim herkesi arı sütü polen bal aldı herkes...tinker kullandığı ay hamiş kalmış..onunda deneyimlerinden yararlandık..bakalım...sen nasılsın??anlat bakalım...

benim eşimde yok bide..öyle iltihap falan varsa tüplerde açıyomuş..oyüzden yapmayı düşünüyorum... boshayallersmile

evet onları da okumuştum iltihap falan varsa akıntıyla atıyormuş ama ne kadar doğru acaba işallah işe yarıyordur :1hug:

hmmmm enteresan bi yöntemmiş ama yinede demekki fazlası bununda zarar. fisfisfis
bu ay hamiş az çıktı ama gelecek aya çok sıkı çalışçaz hepimiz mayıs verimli geçebilir yani zemuszemus senin doğum ne zaman??

ayyy hadi inşallah elif yaaa allahın işine karışılmazzz. hiçte belli olmaz zaten o küçücük insanın içimizde büyümesi ne büyük mucize allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallahhh opuyorumnanaktan

Hoşgeldin ipek böcüğüm opuyorumnanaktan rüyan çıktı biliyo musun yerimseniben HAMİŞ kaldım, ama tutunamadı meleğim düşürdüm ((((( bu ay yine rüyanda gör beni olur mu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…