evet onları da okumuştum iltihap falan varsa akıntıyla atıyormuş ama ne kadar doğru acaba işallah işe yarıyordur :1hug:
yarın görüşürüz ben tahlil sonuçlarını almaya gidiyorum
ayyy hadi inşallah elif yaaa allahın işine karışılmazzz. hiçte belli olmaz zaten o küçücük insanın içimizde büyümesi ne büyük mucize allah isteyen herkese tez zamanda verir inşallahhh opuyorumnanaktan
yarın görüşürüz ben tahlil sonuçlarını almaya gidiyorum
inş gülüm..hayırlısı Allahtn..ben vücudumu dinlememeye çalışıyorum..kasıklarım ağrıyo..batmalar oluyo ama bunlar daha öncede olduğu için umursamıyorum bile..:umursamaz: .hayırlısı..
prolaktine bakacaklar
Kepeleklerim ben kaçıyorum, çok yoruldum bugün, belim çok ağrıdı :sinifsinif: daha eve gidip kocişime yemek yapıcam bilmiyorumkismile sizi çok seviyorum ballı böööööööööööööööreklerim boshayallersmile öpüldünüz en kocamanından a.s. hoşçakalııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
yaa zaten sen bu ay kendini çok güzel alıştırdın hamiş değilim diye olursan sen bizden daha çok şaşırcan orası kesin artık. neyse şimdilik yok varsayalım madem napalım :umursamaz: bu süt maydonoz olayını bende c.tesi yapayım bari hemen ilişki olmıcak ama ben kocişimin yanında böyle bi kürü nasıl uygularım adam zaten benim bebiş için yaptığım şeylere kızıyo zamanı gelince olcak uğraşıyosun boşuna diyo. ben akşam üzeri yapabilirim ancak. ne kadar süte ne kadar maydonoz koycakmışız peki?
bi kilo süte bi demet maydonoz koyuluyodu heralde..kaynatıp buharına oturuyon..ama dikkat et yakma bi taraflarını.. kaydirigubbakcemile3 hemen ilişkiye girilcek demiş bazıları ama bence çokta önemli değil... büzüşme yapar falan diyolar rahimde dikkat et..öyle bişeyler yapıyomuş..abartmadan kıyısında kıyısında dolandır totonu... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay hiç güleceğim yoktu yaa... :roflol:
bi kilo süte bi demet maydonoz koyuluyodu heralde..kaynatıp buharına oturuyon..ama dikkat et yakma bi taraflarını.. kaydirigubbakcemile3 hemen ilişkiye girilcek demiş bazıları ama bence çokta önemli değil... büzüşme yapar falan diyolar rahimde dikkat et..öyle bişeyler yapıyomuş..abartmadan kıyısında kıyısında dolandır totonu... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay hiç güleceğim yoktu yaa... :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aaaaaaaaayyyyyy kız allah hamiş etsin seni inşallah koptum gülmekten yhaaaa totomu kıyısında gezdiriim tamam yakmam kendimi yaa anladım ben olayı artık oldu bu iş c.tesi yapiim barim hadi hayırlısı bi bu kalmıştı bunuda yapalım bari napalım. hihoyyyt
amiiiiiiiiiiiiinnnn.
valla bende çok güldüm kendime... :roflol: :roflol:
ben buna pek inanmadım ama dedim ya kaymakamlıktaki abla bigün bu konulardan konuşurken 'benim dayımlarında olmuyodu..yengem en sonunda tedavi için ikna etti onu..o aralae yengem dr.a gitmeden maydonoz sütü kaynatıp buharına oturmuşşş..dr.a bi gitmişlerki hamile dedi.. ne bilim adetim bittiği gün deniycem..ama dediğim gibi derin değil..kıyıdan kıyıdan... delikafadulden
derin nasıl yapçaz zaten anacım duramayızki sıcaklıktan tööbe töööbeeeee :roflol: :roflol: :roflol: belkim bizdede işe yarar yalnız bu ay acayip kıl bir insan oldum nescafe bile içmeye korkuyorum ters etki yapar diye allam yaaa iyice kafayı yedim kür yapınca etkisi geçmesin diye bişi yiyip içmeyede korkar oldum kaydirigubbakcemile3 kızlar bizim bi an önce hamiş kalmamız gerek yoksa akıl sağlığımız hiç iyi bi yere gitmiyo laelaelaelaelae
Hoşgeldin ipek böcüğüm opuyorumnanaktan rüyan çıktı biliyo musun yerimseniben HAMİŞ kaldım, ama tutunamadı meleğimdüşürdüm ((((( bu ay yine rüyanda gör beni olur mu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?