Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy..gözlerim dalıyor..benim gözlerim dalınca misafirim gelir..kim acaba bu misafir...yoksa içimdemiiiiiii......... delikafadulden delikafadulden

ayyy..gözlerim dalıyor..benim gözlerim dalınca misafirim gelir..kim acaba bu misafir...yoksa içimdemiiiiiii......... delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız Allah iyiliğini versin başka şeyler düşünsene sen hıııı lmaz: lmaz:

kaydirigubbakcemile3 kız sende abartma...hazır şeyler pek yeme okadar.cips falan...
tamam abartmıcam bilmiyorumkismile

ay hadi inşallahhhh az kaldı zaten regl tarihine yakında öğrencez misafirin kimmiş opuyorumnanaktan

kızlar benim gitme vaktim geldiiii!!!
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere hoşçakalın!!!

Selam kızlarr nasılsınızz. çopk yogundum bugün ara ara girdim ama yazamadım bir türli nasılsınızzz

bende öle senaycımm. Benim mide bulantıları gecti canım. Sende devam ediyomu.

:1shok:geçtimiiii ilginç bende devam ediyo ama yoğun değil başından beri yoğun değildi sabah bide akşam gündüz hiç istifra etmedim mesela
senin kesin oğlun olur o zamankaydirigubbakcemile3kızlar anneyi üzermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…