ayyy..gözlerim dalıyor..benim gözlerim dalınca misafirim gelir..kim acaba bu misafir...yoksa içimdemiiiiiii......... delikafadulden delikafadulden
ayyy..gözlerim dalıyor..benim gözlerim dalınca misafirim gelir..kim acaba bu misafir...yoksa içimdemiiiiiii......... delikafadulden delikafadulden
tamam abartmıcam bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 kız sende abartma...hazır şeyler pek yeme okadar.cips falan...
Ayy amma kaynatmıŞınızz haaa
aaa İpek gelmİŞ hoŞgeldİn canımm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız Allah iyiliğini versin başka şeyler düşünsene sen hıııılmaz: lmaz:
sen de hoşgeldin canım.nasılsınız bebişle sen?
tamam abartmıcam bilmiyorumkismile
ay hadi inşallahhhh az kaldı zaten regl tarihine yakında öğrencez misafirin kimmiş opuyorumnanaktan
sengözlerimebaksanabbebişlerinle demek istedin sanırımmm
öpüldüüüün görüşürüz canımmm a.s.kızlar ben gİdİyom...ÖpÜyorum sİzİİİİİİİ...
Selam kızlarr nasılsınızz. çopk yogundum bugün ara ara girdim ama yazamadım bir türli nasılsınızzz
o zamaaaan minik fasülyelerinle sen nasılsın :CüvCüv:
Selam kızlarr nasılsınızz. çopk yogundum bugün ara ara girdim ama yazamadım bir türli nasılsınızzz
öpüldüüüün görüşürüz canımmm a.s.
Selaam aydemettt iyiyiz sen nasılsınn??
hoşgeldin canım bende yoğundum ara ara bakındım ama pek dahil olamadım muhabbetee
bende öle senaycımm. Benim mide bulantıları gecti canım. Sende devam ediyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?