Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim içimede oglan geciyo canım. Hayırlısı olsun saglıklı olsun o önemli.

bi ayağın burda galiba senin.haberim olsaydı valla tanışırdık kız

BİR AYAGIM ESK DE CANIM BENİM.ANNEME HİÇ DAYANAMIYORUM İPEKTOSUMM.
SENİN DOGUM NE ZAMAN ALLAH KURTARSIN CANIM.BEBİŞİNİ SAGLIKLICA AL ELİNE.
HALA CALSIIYONMU YOKSA:1shok:

evetttttt
maşşaallahhhbanada sürpriz olduuu
ee artık bidahakineee

alla alla sizin ailede ikiz var mı?
sen artık kapanışı yaparsın ii korun bari:))))
yok bi dahaki ikiz olmasın.ben artık çocuk düşünmüyorum,bütün hayatım değişti işimden de olacaktım az kalsın

benim tarafımda yok ama eşimin tarafında var
büyüdüklerinde neden olmasınki gene allah büyükkk
bence yanlış düşünüyorsunn canım insan ne için yaşarki bu hayatta sadece kendi içinmi artık belli zamandan sonra monotonlaşıyo hayat ben şahsen yaşlanınca çocuklarımın cıvıltısını dıymak isterim yanımda kalabalık olsun isterim ailem çalış çalış nereye kadarrr

haklısın da canım bilmiyorum şimdi kendi aileme bakıyorum ben.ben memur çocuğuydum 4 kardeşiz hepimizi okuttular vs.Bunlar kolay şeyler değil. Onlardan çok şey gidiyor biliyorum. hala daha uğraşıyorlar, çocuklarımız biz, dertlerimiz bitmiyor onlar için.bizimse ne faydamız var onlara inan hiçbir faydamız yok.yani insan çok yıpranıyor. Biri de aynı sanki ikisi de aynı. birine tam eğitim verip yetiştirirsem sanki yeterli olacak gibi geliyor. Bilmiyorum belki son yaşadıklarımdan çok etkilendim. Belki de ben aşırı hırslıyım iş konusunda da sarsıntı beni çok etkiledi. Ama şöyle bir gerçek var ki şuan son günlerdeyiz biz, geri sayım başladı, her anı güzel büyüdüğü zaman daha güzel göreceksin,doğdugu zaman da daha farklı olacak biliyorum ama şuan 1 yeter gibi geliyo.

sağlıklı olduğun sürece son gününe kadarda çalışırsın ben doğuma sabah işe gelirken gittim yani suyum geldi yoksa az kaldı işyerinde doğuracaktımdelikafadulden

sağlıklı olduğun sürece son gününe kadarda çalışırsın ben doğuma sabah işe gelirken gittim yani suyum geldi yoksa az kaldı işyerinde doğuracaktımdelikafadulden

yok henüz bişey yok aradıkları gizliden bakmıyolarsa..
ayy belirtileri nasıl?yani suyun gelmesinin haricinde çok mu ağrı oluyooo.anlatsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…