Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
10günde erken doğum yaptım bunuda göz önüne alıyorsun demi heran hazır ol bence

10 gün erken tarih verdi zaten doktor.ben de o tarihe göre hareket ediyorum.ama artık zorlanıyorum sırtım falan beter ağrı yapıyo.ya çok heycanladım şimdi sen bunları söyleyince şaka maka gibi geliyordu valla 15 gün sonra elimde

canım benim yataktan kalkmam zorlaşmıştı resmen rahime baskı yapıyordu sanki zor taşıyordum.

suyum gelmesi haricinde hiç bir sancı çekmedim ne batma ne kasık ağrısı direk suyum geldi diye gittim hemen bir serum bağladılar suni sancı ile 2 saate kalmadı bebeğin kafası göründü

işallah canım.sağlıklıca alırsın bebişini.
normal mi ,sezaryanlamı olcan canım

sana bişey daha korkma korktuğun kadar bir zorluk yok benim boyum 1.50 hemşire doğuramaz dedi ama alalhın izniyle tam tersine herkesten de kolay doğurdum çünkü hiç yatmak nedir bilmedim sürekli işe geldiğimin faydasın ıgördüm canım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

gnydın kızlar daha yeni kahvaltı ypcm bn.) midem bulanıyor vwe basım dönüyor((

canııııım gözün aydın ben uzun zamandır giremiyodum nete çok sevindim bu habere.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bizlere yaptığın iyilikleri karşına getirsin allah.inan giremiyorum çok fazla faydam olmuyo bu ara ama sizleri unutmadım ve hep dua ediyorum size sizlerle karşılaşmamı sağlayan bu sitedeki herkese.benim hala azcık canım yanıyo ama hepsi geçicek zamanla bunuda biliyorum.en azıncan biraz acılıda olsa eşimle bi cinsel hayatım var yani:)tekrar tebrikler taze anne...:) :lepi:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan bugün çok yoğun bi gün olacak benim için, okulda 23 nisan eğlencesi yapılacak çocuklara, bu işlerin organizasyonu, koşturmacası da hep benim üstüme kalır bilmiyorumkismile çok yorulacam yaniiiiiiiii bilmiyorumkismile pek fırsat bulamam heralde bugün topiğe girmeye :sinifsinif: sizi öslicem anacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım boshayallersmile

aaa fatoşum neden 9 Mayısa indi?? kırmızıları çoktan gördünmü yoksa canım???
boshayallersmile boshayallersmile

günaydın sanada canım...bizde seni özlicezzz anacımmm :))

bu arada unutmuşum yaff herkese günaydınnnn!!!! aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…