Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İnşallah hepimiz hamile kalırız tez vakitte.
Ama ben bu topiğin uğuruna inandım çok kısa zamanda çok hamile haberi aldık.Sırayla herkes listeden çıkıyor.Bütün dualarım sizlerle:Saruboceq:

işallah canım bizim de dualarımız seninle :Saruboceq: evet topiğimiz çok uğurlu bence de Allah nazardan korusun

İnşallah hepimiz hamile kalırız tez vakitte.
Ama ben bu topiğin uğuruna inandım çok kısa zamanda çok hamile haberi aldık.Sırayla herkes listeden çıkıyor.Bütün dualarım sizlerle:Saruboceq:

evet canım bende çok inanıyorum bu topiğin hepimize uğuırlu geldiğine:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar bugün çok kırgın yüreğim...sizlerle burda olunca mutlu olmaya çalışıyorum...herbirimiz ayrı yerlerde... Bundan bir kaç hafta önce birbirimizden habersizdik şimdi üzüntümüzü sevincimizi sorunlarmızı birbirimizle paylaşıyoruz..bu kadınlar kulubü biz kadınlar için özel bi dünya olsa gerek...
Bir kaçgündür eşimin canı sıkkındı nedenini o da bilmiyordu...ben yinede ılımlı sevimli ve sıkıntısını unutsun diye çabalıyordum.dün sabah da mutlu olsun yüzünde bi tebessüm olsun diye intden çiçek çikolata sipariş ettim çok güzellerdi sandımki hoşuna gider...ama öle olmadı bana tek dediği şey buna kaç para verdin...sonrada soğuk ifadesiyle bir saol...ve bu zamana kadar hiç müfettiş oldugunu hissettirmemişti bana ilk defa dün akşam, bunlar dedi bekar bir kıza gönderilebilecek güzel şeyler..bizim iş yerinde bunları yukarı çıkarmaya izin vermiyolar ve ben elimde bunlarla yukarı çıkarken hiç hoş bi durum olmuyor dedi...bende bi daha göndermem dedim o da iyi olur der gibi yüzüme baktı...kalbim çok kırıldı...gece de ben yattıktan sonra geldi ve ne kadar kırılsak da birbirimize sarılırdı ama dün gece sarılmadı bana..sonra bir ara sıçrayarak uyandım baktm birbirimize sarılmışız bende bidaha çekilmedim kenara öle uyudum tekrar ama yine yüreğim çok kırgındı...sabah da işe geldim mail atmış son zamanlarda nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde, seni kırdıysam hakkını helal et diye bende önemli değil dedim ve biliyomusunuz önceden olsa sarılması böle msj atmasından sonra yumuşardım hemen kırgınlığım geçerdi ama bu sefer öle olmadı..içimden gelmedi hiç.işte öyle kırıldı kalbim...
Bilmiyorum neden paylaştım böyle özel bişeyi...ama çok kırgınım bugün sizlerle paylaşmak istedim,belkide sizi yakın gördüm bilmiyorum işte..sakın kınamayın beni olurmu böyle bişeyi paylaştıgım için...

angelll gelen gisen yokmu tatlım

yok anam ya ne gelen var ne giden... sol kasığımda böyle çekilme gibi bir ağrı oluo dün geceden beri.. sanki gerilme gibi... sabah test yaptım gene çıkmadı bişey... burda işyerimde bi arkadaşım var 6.5 aylık hamile... gecikmesinin 2. günü-5. günü-6.günü test yapmış çıkmamış 7. günü çıkmış testi... bende yarın kan testi yaptırıcam direk.. bakalım kısmet yerimseniben

ay canım yaaa... :1hug: nie kınayalımki seni zaten en özel şeylerimizi paylaşıoruz hepimiz.. ve bizler bunun için burdayız.. olur böyle şeyler.. yıllar pek çok şey gösterecek ve inan her yaşadığın iyi ve kötü olayla onu daha iyi tanıyacaksın... belki işyerinde insanlar dalga geçtiyse zoruna gitmiştir.. oda hırsını senden aldı.. sıkma canını... hem bak anlamış kabahatini... :jeyyar:

canım olur mu ya kınayacak ne var hepimiz bu tür şeyleri yaşayabiliriz hatta yaşıyoruz bazen gerçekten de çok kırıcı oluyorlar bizler de hassas olduğumuz için kaldıramıyoruz..gerçekten eşinin yaptığı hoş değil yanlış anlama sakın sen ona çok güzel bir sürpriz yapmışsın hiç olmassa sana bari belli etmeseydi bi teşekkür etseydi parasını sormak yerine üzülme tatlım o da demiş sebepsiz sıkıntılarım var diye ama bu tabi onu haklı çıkarmaz seni çok kırmış ama ona zaman ver tatlım konuş onunla ne sıkıntısı olduğunu öğren ve destek ol zamanla düzelir işallah..sen de kafana takıp kendinide onuda üzme olur mu biliyorsun bizler hep fedakar tarafız..anlayışlı olan alttan alan sen ol yine..umarım düzelir herşey canım bak biz de yanındayız :teselli:

senağlama artık kesınlıkle gunum bır hafta gecmaden ne test yapcam nede ay oyle oldu ay bole oldu acaba belırtımı dıye ümitlencem. herşey çok güzeldi testte silikte olsa çizgi bile çıktı ama noldu kırmızı kartı yedim işte kendimi kandırmaktan başka bişey yapmamışım işte belki 100 defa bakmışımdır teste ay silik ama var galiba evet var falan diye sinir oldu ya oooooofffffffffffffffff
smartcım beni beklenenler listesinden silebilirsin nefret ediyorum kırmızı olan herşeydensenağlama:çok üzgünüm:

SAOL CANIM YA...EWET KABAHATİNİ ANLAMIŞ AMA BİLMİYORUM YA DEDİM YA ÇOK KIRGINIM MANTIKLI DÜŞÜNEMİYORUM ŞUAN... İYİKİ VARSINIZ YA :sinifsinif: :sinifsinif:

Nane şeker olurmu öyle şey neden kınayalım seni.Hepimiz anlatıyoruz sorunlarımızı geçenlerde benimde eşimle problemlerim vardı yazdım buraya.ınsan birilerine anlatıp rahatlamak istiyor birileriyle konuşmak istiyor.Aileden birilerine anlatmakta olmuyor.En güzeli burda birbirimizle paylaşmak.
Çok kafana takma hayatım umarım herşey düzelir hem bak senden özürde dilemiş yaptığının farkında.Telafi etmeye çalışıyor ve edecektirde.Üzülme canım

yok anam ya ne gelen var ne giden... sol kasığımda böyle çekilme gibi bir ağrı oluo dün geceden beri.. sanki gerilme gibi... sabah test yaptım gene çıkmadı bişey... burda işyerimde bi arkadaşım var 6.5 aylık hamile... gecikmesinin 2. günü-5. günü-6.günü test yapmış çıkmamış 7. günü çıkmış testi... bende yarın kan testi yaptırıcam direk.. bakalım kısmet

angell canım ayyy bi ümit daha doğdu baaaaak :)) işallah arkadaşım yaa gerçekten gönlümden diliyorum hamile olmanı yarın bebek haberiyle gel buraya lütfeeeeeeen hihoyyyt

canım umudunu kaybetme hepimiz öyleyiz ama isyan etme rabbim uygun zamanda verecektir bi bebiş sana

canımmm neden üzdün bu kadar kendini herkes böyle anlar yaşar belli zamanlarda
eşin biraz kaba olmuş haklısın ama bizde çok duygusal davranıyoruz belkide
alışıyoruz yumuşak çocuksu hallerine bi ciddileştikleri zaman kaç gün ısınmıyo içimiz belki alıştıramıyoruz kendimize onların bu ciddi hallerini yabancı gibi geliyolar saniye bile sürse üzme kendini canım ortalık yatışınca konuş bence ne düşündüğünü saklama sakın

saol canım...ewet yaptıgı hiç hoş değildi...bilemiyorum bu sefer alttan alabilirmiyim bu kırık kalbimle...bugün melankolik takılıcam sanırım... Iyiki varsınız hepiniz ya...

canım benim yaa üzme kendini hiç kınarmıyız seni tabiki herşeyimizi paylaşıcaz birbirimizle bende geçen gün eşimle kavga etmiştim ve burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım ve içimi okadar rahatylatmışlardıki yumurtlama haftam süper geçiyo şimdi oysa ne kötü başlamıştım neyse üzme canını bu erkekler hep böyle duygusuzlar aslında çok şık bişey yapmışsın ama erkeklerya gururları kırılıyo sanki böyle şeyler olunca bence sadece kadınlara değil erkeklerede gönderilebilir böyle şeyler

ayyy inşallah... :lepi:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…