Evet tatlım, pazartesi gidiyorum bakalım hayırlısıyla boshayallersmile ama sağlıklı olsun, bi tane olsun razıyım :Saruboceq:
kızlar gözlerim kapanıyo...birazdan 3 lü testimi alacağım 1 saate yakın bir sey kalmadı..nolur dua edın ıyıdır ınsallah oluşum....ya bıraz ıs yaptım yarın ıcın...sıraları cıkardı cocuklar ...bende ucundan tuttum acık ...bı ara bı agrı gırdı kı sormayın hemen oturdum ...ne salagım ya Çok üzgünüm çoookbazen hamıle oldugumu unutuverıyorum kendıme cok kızdım...eyvahedigeldismile
Canım bu bi jel, ilişkiden 15 dak. önce vajinaya uygulanıyo, içerdeki PH dengesini koruyup spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyomuş, ayrıca ilişki sırasında vajinal kuruluk problemi yaşayanlar için de vajinal akıntının gördüğü işi görüyo :kedi: ben bazen stres yapıyorum, ozaman da kuru kalıyorum zor oluyo bilmiyorumkismile o akıntı spermlerin ileri doğru hareketi için çok önemliymiş :kedi: :kedi: :kedi:
hcg 2,31 yazıyor dr gitmiş pazartesiye kadar yok
kızlar doğum dr unun kapısında bir yazı asılydı HAMİLE BAYANLAR YADA HAMİLELİK DÜŞÜNENLER FOLİK ASİT KULLANMALI falan diye bir afiş vardı
kızlar doğum dr unun kapısında bir yazı asılydı HAMİLE BAYANLAR YADA HAMİLELİK DÜŞÜNENLER FOLİK ASİT KULLANMALI falan diye bir afiş vardı
demekki faydalı hamileyken banada vermişti dr -tatlicadiarzu- hatırlıyorum ama kullanmamıştım kilo yapacak diyeBen kullanıyoruuuuuuuuuuuuum :lepi: hatta önceden günde 1 alıyodum, doktorum düşükten sonra 2 ye çıkardı boshayallersmile
haa zehselcim bir soru daha bir paket yeterli geliyor değilmi..
inşallah canım:Saruboceq:
demekki faydalı hamileyken banada vermişti dr -tatlicadiarzu- hatırlıyorum ama kullanmamıştım kilo yapacak diye
e bunuda uygularsak....bu ay ekonomik kriz bizleri beklüyür...kaydirigubbakcemile3 ay bu kadar şeye rağmen bebiş olmazsa bide..oda ayrı yıkım olur.. :çok üzgünüm:
Ben kullanıyoruuuuuuuuuuuuum :lepi: hatta önceden günde 1 alıyodum, doktorum düşükten sonra 2 ye çıkardı boshayallersmile
Valla öyle aşkitom yaaa boshayallersmile bak sayalım, bu ay
1. Yumurta Gelişimi için Klomen yerimseniben
2. Ovulasyon için çatlatma iğnesi yerimseniben
3. Hormonlar için arı sütü+bal+polen yerimseniben
4. Sperm canlılığı için pre~~seed yerimseniben
5. Bi de folik asit yerimseniben
Vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee bu sefer kesin patlatıyoruz ikizi :lepi:
canım sen marka olarak hangisini kullanıyorsun..ben folbiol olanı kullanıyorum günde 1 tane acaba 2 ye mi cıkarsam haaaasengözlerimebaksanab
göbek deliğimin 2 parmak üstünde garip bi ağrı hissediyorum dokununca daha çok sızlıyo
dün sert olan karnım bugun yumuşak neden böyle
kafayı yemek üzereyim çok canım sıkılıyo çok bunaldım eve gitmek istiyorum
of of of mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?