Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar doğum dr unun kapısında bir yazı asılydı HAMıLE BAYANLAR YADA HAMıLELıK DÜŞÜNENLER FOLıK ASıT KULLANMALI falan diye bir afiş vardı

Hayatım dikkat etsene azıcık yaaa lmaz: ne işin var senin sıra taşımayla :mymeka: karışma bidaha öyle işlere klava:

e bunuda uygularsak....bu ay ekonomik kriz bizleri beklüyür...kaydirigubbakcemile3 ay bu kadar şeye rağmen bebiş olmazsa bide..oda ayrı yıkım olur.. :çok üzgünüm:

hcg 2,31 yazıyor dr gitmiş pazartesiye kadar yok

canım negatif cıkmıs sonucun...doktorunada sinir oldum hiçbişey bilmiyomu ne...
neden kırmızılar gelmediki hala acaba...pro da iyi cıkmıstı...neyse biraz daha bekle bakalım eger gelmezse bence iyi bi doktor bulup baktırmak lazım...

kızlar doğum dr unun kapısında bir yazı asılydı HAMİLE BAYANLAR YADA HAMİLELİK DÜŞÜNENLER FOLİK ASİT KULLANMALI falan diye bir afiş vardı

Ben kullanıyoruuuuuuuuuuuuum :lepi: hatta önceden günde 1 alıyodum, doktorum düşükten sonra 2 ye çıkardı boshayallersmile

kızlar doğum dr unun kapısında bir yazı asılydı HAMİLE BAYANLAR YADA HAMİLELİK DÜŞÜNENLER FOLİK ASİT KULLANMALI falan diye bir afiş vardı

dr.a söyliyim barii..bide bu folik asit balıkta bulunan bi besinmiydi..yanlışmı hatırlıyorum..ben çok az balıık yerimde...

ben planladıgım zmandan 3 ay oncesınden basladım tabı 3 ay sonrakıler tutmadı ama yıne de kullanıyordum kızlar bu cok onemlı...bebegın ılk haftalarda omurga olusumunda acıklık olmaması ıcın ...ama kullanıp yıne de acıklık olanı duydum..allah korusun ya...bence dusunenler mutlaka kullanmalı..ben turk olanını degılde...folık plus wıth calsıyum olanı kullandım bıraz pahallı ama ıyı gunde 3 tane ıcıyon onu

ben kactım byyyyyyyyy

demekki faydalı hamileyken banada vermişti dr -tatlicadiarzu- hatırlıyorum ama kullanmamıştım kilo yapacak diye

bende 1.5 aydır kullanıyorum canım hiç bırakmadan...bence sende başlamalısın...hiç kilo yapıcak diye de korkma yapmıyor çünkü...
ne güzel bebişin olursa önlem almıs alıyorsun önceden...

e bunuda uygularsak....bu ay ekonomik kriz bizleri beklüyür...kaydirigubbakcemile3 ay bu kadar şeye rağmen bebiş olmazsa bide..oda ayrı yıkım olur.. :çok üzgünüm:

Valla öyle aşkitom yaaa boshayallersmile bak sayalım, bu ay
1. Yumurta Gelişimi için Klomen yerimseniben
2. Ovulasyon için çatlatma iğnesi yerimseniben
3. Hormonlar için arı sütü+bal+polen yerimseniben
4. Sperm canlılığı için pre~~seed yerimseniben
5. Bi de folik asit yerimseniben

Vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee bu sefer kesin patlatıyoruz ikizi :lepi:

Ben kullanıyoruuuuuuuuuuuuum :lepi: hatta önceden günde 1 alıyodum, doktorum düşükten sonra 2 ye çıkardı boshayallersmile

canım sen marka olarak hangisini kullanıyorsun..ben folbiol olanı kullanıyorum günde 1 tane acaba 2 ye mi cıkarsam haaaasengözlerimebaksanab

göbek deliğimin 2 parmak üstünde garip bi ağrı hissediyorum dokununca daha çok sızlıyo

dün sert olan karnım bugun yumuşak neden böyle

kafayı yemek üzereyim çok canım sıkılıyo çok bunaldım eve gitmek istiyorum

of of of mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ayyy..önümüzdeki aya feciii ümitliyim yaaaa.... :lepi: :lepi:
baksana yapmadığımız şey kalmıycakkkkkkk.....karasuuuuuuuuuuuuu...mutlu sona yaklaşıyormuyuz neeeee......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayşeeeeeee.... yapma ama... :teselli:
kuruntu yapıyosun bence..bebişin tekmeliyormuuu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…