canım sen marka olarak hangisini kullanıyorsun..ben folbiol olanı kullanıyorum günde 1 tane acaba 2 ye mi cıkarsam haaaasengözlerimebaksanab
göbek deliğimin 2 parmak üstünde garip bi ağrı hissediyorum dokununca daha çok sızlıyo
dün sert olan karnım bugun yumuşak neden böyle
kafayı yemek üzereyim çok canım sıkılıyo çok bunaldım eve gitmek istiyorum
of of of mafoldumben mafoldumben mafoldumben
göbek deliğimin 2 parmak üstünde garip bi ağrı hissediyorum dokununca daha çok sızlıyo
ayyy..önümüzdeki aya feciii ümitliyim yaaaa.... :lepi: :lepi:
baksana yapmadığımız şey kalmıycakkkkkkk.....karasuuuuuuuuuuuuu...mutlu sona yaklaşıyormuyuz neeeee......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Canım benimki Folic Plus with Calcium & Vitamin D yerimseniben tinkerbellin dediğinden yerimseniben
karasu bunu dr.mu yazıyor..yoksa eczaneden kendinmi gidip alıyorsun..yani dr.yazınca sgk nın indirimi oluyormu??normal ilaçlardaki gibi??
nekdar bu ???
Tatlım bana doktorum yazdı, ama devlet hamileysen bi kısmını ödüyor, hamile değilsen doktora da yazdırsan parasını verip alıyosun yerimseniben ama çok pahalı bişey değil, ben daha önce hamile değilken kendim 8 milyona almıştım, bu ay hamile olduğumu öğrendiğim gün hemen yazdı doktorum, hamile olduğum için indirimli aldım yerimseniben
mirmirmirmir
ayşeeeeeee.... yapma ama... :teselli:
kuruntu yapıyosun bence..bebişin tekmeliyormuuu??
canım benim önemli bişey yoktur umarım...doktorunu ara bence anlat seni rahatlatır muhakkak...
kendini çok üzme yaa :1hug:
Canım sen şimdi dün bi korku atlattığın için kuruntu yapıyosun kendi kendine, fazla dinleme kendini bence, yoktur bi sıkıntı üzme kendini boşa bitanem :teselli:
aaaa oluyomu ama böyle ayşecik..lmaz: sen kendi kendine öyle zannediyosundur..beişin iyidir merak etme..kendini üzüpte minik kızınıda üzme onun sağlığı senin için cok önemli değilmi..topla kendini canım yaaaa iyisin süpersinnn:lepi::lepi:
tekmeliyo bugun daha çok tekmeledi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense :gitme:
en çok karnımın yumuşak olmasına taktım bilmiyorum iş yeride boğuyo bugun beni
içim sıkılıyo :çok üzgünüm:
ya karasucum bilmiyorum en başındna beri en çok bugun kendimi çok karamsar
çok sıkkın hissediyorum kuruntu yapıyorum galiba evet :çok üzgünüm:
minik kızım ..... mafoldumben hemen ağlamaya başladım gene off sabahtan beri
ağlıyorum tamam susucam
ben hava alayım biraz
evet canım cık hava al..kendini topla eğer iş yerinde cok bunaldıysan izin al evine git dinlen:teselli:tekmeliyo bugun daha çok tekmeledi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense :gitme:
en çok karnımın yumuşak olmasına taktım bilmiyorum iş yeride boğuyo bugun beni
içim sıkılıyo :çok üzgünüm:
minik kızım ..... mafoldumben hemen ağlamaya başladım gene off sabahtan beri
ağlıyorum tamam susucam
ben hava alayım biraz
suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:
suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?