Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim önemli bişey yoktur umarım...doktorunu ara bence anlat seni rahatlatır muhakkak...
kendini çok üzme yaa :1hug:

Canım sen şimdi dün bi korku atlattığın için kuruntu yapıyosun kendi kendine, fazla dinleme kendini bence, yoktur bi sıkıntı üzme kendini boşa bitanem :teselli:

ayyy..önümüzdeki aya feciii ümitliyim yaaaa.... :lepi: :lepi:
baksana yapmadığımız şey kalmıycakkkkkkk.....karasuuuuuuuuuuuuu...mutlu sona yaklaşıyormuyuz neeeee......eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

İnşallah canımcım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benimki Folic Plus with Calcium & Vitamin D yerimseniben tinkerbellin dediğinden yerimseniben

karasu bunu dr.mu yazıyor..yoksa eczaneden kendinmi gidip alıyorsun..yani dr.yazınca sgk nın indirimi oluyormu??normal ilaçlardaki gibi??
nekdar bu ???

aaaa oluyomu ama böyle ayşecik..lmaz: sen kendi kendine öyle zannediyosundur..beişin iyidir merak etme..kendini üzüpte minik kızınıda üzme onun sağlığı senin için cok önemli değilmi..topla kendini canım yaaaa iyisin süpersinnn:lepi::lepi:

karasu bunu dr.mu yazıyor..yoksa eczaneden kendinmi gidip alıyorsun..yani dr.yazınca sgk nın indirimi oluyormu??normal ilaçlardaki gibi??
nekdar bu ???

Tatlım bana doktorum yazdı, ama devlet hamileysen bi kısmını ödüyor, hamile değilsen doktora da yazdırsan parasını verip alıyosun yerimseniben ama çok pahalı bişey değil, ben daha önce hamile değilken kendim 8 milyona almıştım, bu ay hamile olduğumu öğrendiğim gün hemen yazdı doktorum, hamile olduğum için indirimli aldım yerimseniben

ucuzmuş...tamam..hafta sonu dr.a gitmeyi düşünüyorum hem..bunuda alırım.. yerimseniben

ayşeeeeeee.... yapma ama... :teselli:
kuruntu yapıyosun bence..bebişin tekmeliyormuuu??

tekmeliyo bugun daha çok tekmeledi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense :gitme:

canım benim önemli bişey yoktur umarım...doktorunu ara bence anlat seni rahatlatır muhakkak...
kendini çok üzme yaa :1hug:

en çok karnımın yumuşak olmasına taktım bilmiyorum iş yeride boğuyo bugun beni
içim sıkılıyo :çok üzgünüm:

Canım sen şimdi dün bi korku atlattığın için kuruntu yapıyosun kendi kendine, fazla dinleme kendini bence, yoktur bi sıkıntı üzme kendini boşa bitanem :teselli:

ya karasucum bilmiyorum en başındna beri en çok bugun kendimi çok karamsar
çok sıkkın hissediyorum kuruntu yapıyorum galiba evet :çok üzgünüm:

minik kızım ..... mafoldumben hemen ağlamaya başladım gene off sabahtan beri
ağlıyorum tamam susucam
ben hava alayım biraz

bu kadar bunaltma kendini canım benim...biraz hava al dedigin gibi iyi gelicektir...yüzünüde yıka bi...sonrada kızının o minik totişini ısıracagın günü düşün kucagına alacagın günü düşün ve sakın aklına kötü şeyler getirme tamammıı..sıkma canını... :1hug:

ya karasucum bilmiyorum en başındna beri en çok bugun kendimi çok karamsar
çok sıkkın hissediyorum kuruntu yapıyorum galiba evet :çok üzgünüm:

Tatlım için rahat edecekse ara doktorunu anlat durumu, eminim rahatlatıcak bişeyler söylicektir :teselli: üzme kendini de meleğini de boş yere bitanem yaaa :teselli:

minik kızının totosunu ısırsınlar senin....çık hadi hava al biraz..bişy yokkk....

Son düzenleme:
su canım merak ettim fatoş adetmi oldu? günümüz aynıydı ama bugün 9 mayısa kaymış günü?

evet canım cık hava al..kendini topla eğer iş yerinde cok bunaldıysan izin al evine git dinlen:teselli:

suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:

suuuuuuuuu beni sil canım...kırmızılar geldiii...boshayallersmile valla vakitli gelmesine sevindimde..bigüncük daha beklesydi..kocişle bi yaramazlık daha yapsaydıkkk... :kedi: :kedi:

Kuduruk seni kaydirigubbakcemile3 illa yedirecen kocişe topkeklerini dimi :roflol: :roflol: :roflol:

ahh canım koçişi sevindiremiceksin..bizde ilk evlendiğimizde ayrıydık.tam koçişin gelice zaman adet olurdum..tabi o zamanlar bebek düşünmüyoduk adet geciktirici kullanırdım..keşke bebiş düşünseydim ilk evlendiğimde şimdi cok pişmanım korunduğumaboshayallersmile

OH OH TOPKEKLER FELAN
siz asıl hamiş kalınca o topkeklerin halini bi görün
tabi sadece siz görmüyceniz kocanız da gördüğü yerde yiycekk onları delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…