Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasu yaptırdı zorlaaa...gaddar ööörtmennn...sınıfta bırakmasa barim beniiiii... :çok üzgünüm:

Aferim şimdilik 100 verdim ama 12. gün doktora gitmezsen baştaki 1'i alırım ona göre :roflol: :roflol: :roflol:
Beğendin mi bu arada tickerını boshayallersmile

Aferim şimdilik 100 verdim ama 12. gün doktora gitmezsen baştaki 1'i alırım ona göre :roflol: :roflol: :roflol:
Beğendin mi bu arada tickerını boshayallersmile

:roflol: :roflol: peki örrttmenim..
beğendim hayatım beğendim..inşallah bebiş tickerları yaptığımız günlerde gelir...
ben bu cumartesi gideyim karasu..hafta içi izin almak istemiyorum...10.gün oluyo..olmazmı???

yok genisliyo baya esnek kuması ama benım girdiğim yerdeed cok yoktu..ya normal hamıle kıyafetı satan yerler delı gibi pahallı 75 mılyon bi pantalon..bencede hiç dusunmuyolar:umursamaz:

evet farkettim lastik koymuşlar canım yanlardan ben artık hamile pantolonu giyiyorum normal kot olmuyo ama her zaman kotta giyinmiyoki kumaş almam lazım ama bulamıyorum üstler çokda böyle değişik etekler felan bulsam bende çok sevinicem
haklısın ben kıytırık bi mağazaya gittim banada uçuk geldi fiyatlar markalar bilem okadar pahalı değil yaniii

Olur ama 10. gün muhtemelen yeterli büyüklüğe ulaşmamış olacak ve yine çağıracak seni bikaç gün sonraya boshayallersmile yine hafta için izin alman gerekecek yani yerimseniben bence izin işini falan düşünüp de erteleme hiç, millet keyfi rapor alıp tatile gidiyo, devleti sen mi kurtaracan kızım yaa lmaz:

e iyi ozaman..pazartesiye alayım randevu... bu arada en bilinen büyük marketlere baktım arı sütü polene...25 lira diyo küçücük şişeye..bide fer diye bi marka..internetten bakıcam şimdi..bu ay şans benden yana değil yaniii.... :umursamaz:

kontesim

kotlarım hamılelıgın bsasından berı gelmıyolar malesef...collezyonda gecende belden lastıklı tayt tarzı dar paca kot gorunumlu bı pantolon vardı esnıyo yıne...ama hamıleler ıcın degıl...gıydın cok rahat geldı bende hep onu gıyıyom okulda da elbıse gıyıyorum hep..ama donup dolaşıp aynı seylerı gıymek cok sıktı ya....lcw ye gıdersen kumaslarda var hamıleler ıcın hemde 35 mı ne ole bı fıyattı ama ben yaz gelıyo dıye almadım en guzelı fildir fildir elbise....:dance:

ben lcw deki pantolonları sevmedim kanvas türü olduğundan iz yapıyo ince kumaş pantolon almak istiyorum bende
bazen kendimi çok salaş hissediyorum ya okdar süslüyken bi anda kendimi bıraktım makyaj bilem yapmıyom artıkkk üşengeç oldum çıktımmm

Kepeleklerim ben çıkıyorum, eve uğrayıp sonra da doktora gidicem, dua edin de yumurtam gelişmiş olsun, bu ay ters giden bişeyler var gibi geliyo, bugün 11. günüm ve benim hala kahverengi lekelenmelerim var eyvahedigeldismile inşallah bu ay hamiş kalmama engel bi durum yoktur :sinifsinif: öğleden sonra burdayım yine, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan

güle güle hayatım..kötü şeyler getirme aklınaaaaa.... klava:
öptük seniiiiiiiii....

canım benim görüşürüz içini rahat tut kötü şeyler düşünmeeee

[kontes 26

anladım ben incelemedim o kadar...ya aynen ya...bazen kotona falan gırıyorm o kadar guzel seyler var kı elleyıp elleyıp cıkıyorum..ya ben de koyde calıştıgım ıcın ıkı kat daha dıkkat edıyom kıyafetlerıme hamılelıkte...bellı etmeyen kıyafetler gıyıyorum burada adamlar ac gozlu gıbı bakıyo ınsana...elın ayagın duzgunse zaten hıc kacarın yok o bakıslar hep ustunde...bende ılk atatndıgımda pek bı bakımlıydım okulda falan ama artık ogrendım huylarını fazla ozenmıyorum...ama kahretsız çuval gıysek bıle begenılıyoz...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…