karasu yaptırdı zorlaaa...gaddar ööörtmennn...sınıfta bırakmasa barim beniiiii... :çok üzgünüm:
süslüüü raziyeee bayanssulusmile
Aferim şimdilik 100 verdim ama 12. gün doktora gitmezsen baştaki 1'i alırım ona göre :roflol: :roflol: :roflol:
Beğendin mi bu arada tickerını boshayallersmile
yok genisliyo baya esnek kuması ama benım girdiğim yerdeed cok yoktu..ya normal hamıle kıyafetı satan yerler delı gibi pahallı 75 mılyon bi pantalon..bencede hiç dusunmuyolar:umursamaz:
:roflol: :roflol: peki örrttmenim..
beğendim hayatım beğendim..inşallah bebiş tickerları yaptığımız günlerde gelir...
ben bu cumartesi gideyim karasu..hafta içi izin almak istemiyorum...10.gün oluyo..olmazmı???
Olur ama 10. gün muhtemelen yeterli büyüklüğe ulaşmamış olacak ve yine çağıracak seni bikaç gün sonraya boshayallersmile yine hafta için izin alman gerekecek yani yerimseniben bence izin işini falan düşünüp de erteleme hiç, millet keyfi rapor alıp tatile gidiyo, devleti sen mi kurtaracan kızım yaalmaz:
Yawrularrr Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kontesim
kotlarım hamılelıgın bsasından berı gelmıyolar malesef...collezyonda gecende belden lastıklı tayt tarzı dar paca kot gorunumlu bı pantolon vardı esnıyo yıne...ama hamıleler ıcın degıl...gıydın cok rahat geldı bende hep onu gıyıyom okulda da elbıse gıyıyorum hep..ama donup dolaşıp aynı seylerı gıymek cok sıktı ya....lcw ye gıdersen kumaslarda var hamıleler ıcın hemde 35 mı ne ole bı fıyattı ama ben yaz gelıyo dıye almadım en guzelı fildir fildir elbise....:dance:
Kepeleklerim ben çıkıyorum, eve uğrayıp sonra da doktora gidicem, dua edin de yumurtam gelişmiş olsun, bu ay ters giden bişeyler var gibi geliyo, bugün 11. günüm ve benim hala kahverengi lekelenmelerim var eyvahedigeldismile inşallah bu ay hamiş kalmama engel bi durum yoktur :sinifsinif: öğleden sonra burdayım yine, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum, eve uğrayıp sonra da doktora gidicem, dua edin de yumurtam gelişmiş olsun, bu ay ters giden bişeyler var gibi geliyo, bugün 11. günüm ve benim hala kahverengi lekelenmelerim var eyvahedigeldismile inşallah bu ay hamiş kalmama engel bi durum yoktur :sinifsinif: öğleden sonra burdayım yine, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan
Günaydın kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?