Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hayırlısıyla hayırlısıyla gel inş. umarım herşey yolundadır canım sen kalbini ferah tut oldumu kalbim ve duarım seninle şekercim..haberlerini bekliyoruzzkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar cümleten nasılsınız giremiyorum bayadır. iş yeri artık çok yogun benim desem son 1 haftadır kasıklarıma agrı giriyo ve ayaklarım uyuşuyo şimdi çok korkuyorum miniğime bişey olacak diye hafta sonları yatıyorum sürekli hafta içide yerimden kalkmıyorum işyerinde sürekli oturuyorum evrak işliyorumm
eee sizler nasılsınız bakalım
tinker ve konres cinsiyetler belli mi
bu arada kontess canım ikizmişler yaa çok sevindim

merhaba canım hoşgeldinnnn
tinkerin bebği erkek benimki belli değil canımm,
evet bu arada ikizlerrrr
sen ne kadarlık oldun

merhaba canım hoşgeldinnnn
tinkerin bebği erkek benimki belli değil canımm,
evet bu arada ikizlerrrr
sen ne kadarlık oldun

ayy yerim ben onları:))
bizde 14+5 yani 15 bitiricez inş çarşamba günü yaa bu kasık ve bacak agrıları sende de oluyo tatlımm bende bi sorun mu var acaba doktorumu aradım istirahat et dedi gelmene gerek yok dedi ama içim içimi kaç gündür

CANIM MERHABA GECMİŞ OLSUN CANIM. BENDEDE AYNI SORUN VAR . BENDE BU HAFTA DOKTORA GİTTİM. KASIKLARIMDA UYUSMA OLUY. KALSİYUM EKSİKLİGİNDEN OLURSMUS CANIM.YOGURT VE SÜT BOL TÜKETMELİSİN.:1hug:

evet canım güzel zor ama en azından sağlıklı beslenicez

günaydın canım sağol ben iyiyim sen nasılsın bebiş ne yapıyor..zemuszemus

bebiş iyi canım çok şükür :) gecen akşam ıkeaya gitmiştik ordakı beşikere bakmaya
tepındı durdu hep alışveriş sevıo kızım anladık kaydirigubbakcemile3

annemın gecen sene aldıgı siyah bi elbise vardı tam şimdi giymelık bende onu gıycem :)
etek giyesım gelmıyo pek hep pantolon giyyorum ama gömlek fln bulmakta zorlanıyorum
gecen kıytırık bi gömleğe 85 tl dediler gebe gıyım mağazasında yuh dedim
iş yerındede öyle t-shirt fln giyemem gömlek alıyorum bluz alıyorum öyle işte :)
çok kilo almadım ama vücudum şekil değiştirdi sankı kalınlaştım yada bana öle gelıyo kafamçokkarıştı

canım artık başlar o ağrılar bendede oluyo ilk başlarda bende korkmuştum ama şimdi biliyorum neden olduğunu en azından

CANIM MERHABA GECMİŞ OLSUN CANIM. BENDEDE AYNI SORUN VAR . BENDE BU HAFTA DOKTORA GİTTİM. KASIKLARIMDA UYUSMA OLUY. KALSİYUM EKSİKLİGİNDEN OLURSMUS CANIM.YOGURT VE SÜT BOL TÜKETMELİSİN.:1hug:

aaa bende haftaya randeum olabilir canım evet çok sagol hemöen süt içim o zaman ben sen ne kadarlık oldun tatlım

canım artık başlar o ağrılar bendede oluyo ilk başlarda bende korkmuştum ama şimdi biliyorum neden olduğunu en azından

sagol canım içim rahatladı biraz ama yaa hergn oluyo bende 1 haftadır bi gelip geçiyo ya bebişim iyi olsunda ben razıyım herşeye yeterki miniğim rahat olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…