Kepeleklerim ben çıkıyorum, eve uğrayıp sonra da doktora gidicem, dua edin de yumurtam gelişmiş olsun, bu ay ters giden bişeyler var gibi geliyo, bugün 11. günüm ve benim hala kahverengi lekelenmelerim var eyvahedigeldismile inşallah bu ay hamiş kalmama engel bi durum yoktur :sinifsinif: öğleden sonra burdayım yine, görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldinnnn..ahh canım ne kötüdür bulantı anlarım..ama bebişin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..opuyorumnanaktangünaydın kızlar bulantılar mahvedyor beni bide tansiyonum düşüyor bebişim 8haftalık oldu
Günaydın kızlara.s.
Kızlar muhabbet yok sanırım
merhaba kızlar cümleten nasılsınız giremiyorum bayadır. iş yeri artık çok yogun benim desem son 1 haftadır kasıklarıma agrı giriyo ve ayaklarım uyuşuyo şimdi çok korkuyorum miniğime bişey olacak diye hafta sonları yatıyorum sürekli hafta içide yerimden kalkmıyorum işyerinde sürekli oturuyorum evrak işliyorumm
eee sizler nasılsınız bakalım
tinker ve konres cinsiyetler belli mi
bu arada kontess canım ikizmişler yaa çok sevindim
merhaba canım hoşgeldinnnn
tinkerin bebği erkek benimki belli değil canımm,
evet bu arada ikizlerrrr
sen ne kadarlık oldun
merhaba kızlar cümleten nasılsınız giremiyorum bayadır. iş yeri artık çok yogun benim desem son 1 haftadır kasıklarıma agrı giriyo ve ayaklarım uyuşuyo şimdi çok korkuyorum miniğime bişey olacak diye hafta sonları yatıyorum sürekli hafta içide yerimden kalkmıyorum işyerinde sürekli oturuyorum evrak işliyorumm
eee sizler nasılsınız bakalım
tinker ve konres cinsiyetler belli mi
bu arada kontess canım ikizmişler yaa çok sevindim
evet canım güzel zor ama en azından sağlıklı beslenicez
günaydın canım sağol ben iyiyim sen nasılsın bebiş ne yapıyor..zemuszemus
ayşecim...
kız benimkide ole buyuk aslında small gıyerken bılerek medıum aldım kı buyuyuncede gıyerım dedımaklinialirimsmile
bu arada sıyah elbıse aldım duz...bırde balon etek cok sevımlı duruyo...aldıgım kıloları bole şirin şirin giyinerek kapatmaya calısıyorum...:jeyyar:
Kızlar muhabbet yok sanırım
ayy yerim ben onları:))
bizde 14+5 yani 15 bitiricez inş çarşamba günü yaa bu kasık ve bacak agrıları sende de oluyo tatlımm bende bi sorun mu var acaba doktorumu aradım istirahat et dedi gelmene gerek yok dedi ama içim içimi kaç gündür
CANIM MERHABA GECMİŞ OLSUN CANIM. BENDEDE AYNI SORUN VAR . BENDE BU HAFTA DOKTORA GİTTİM. KASIKLARIMDA UYUSMA OLUY. KALSİYUM EKSİKLİGİNDEN OLURSMUS CANIM.YOGURT VE SÜT BOL TÜKETMELİSİN.:1hug:
canım artık başlar o ağrılar bendede oluyo ilk başlarda bende korkmuştum ama şimdi biliyorum neden olduğunu en azından
teşekkürler canım iyiyiz sen nasılsınHatİce, mercan, ayŞe ... Nasılsınız kızlarr İyİ haftalar
buradayız canım Benim patronda gelir biradanheyy millett neredeisn yahuu birazdan benim patron gelecek yaaa yazamicammm((
aaa bende haftaya randeum olabilir canım evet çok sagol hemöen süt içim o zaman ben sen ne kadarlık oldun tatlım
teşekkürler canım iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?