Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar ben en iyisi sorumu sorayım belki yardımcı olmak isteyen olur
5. hafta bitmiş benm
ama hiç belirtim yok
midem bulanmıyor
karnım ağrımıyor
sadece arada sırada ishalmişim giibi hissediyorum

arkadaşlar ben en iyisi sorumu sorayım belki yardımcı olmak isteyen olur
5. hafta bitmiş benm
ama hiç belirtim yok
midem bulanmıyor
karnım ağrımıyor
sadece arada sırada ishalmişim giibi hissediyorum
selam sen ne gibi bir belirti arıyorsunki hekeste aynı şeyler olmuyor benim mesela hiç belirtim yoktu mide bulantılarımda 2 aydan sonra başlamıştı üzülme işte ne güzel bir hamilelik geçiriyorsuna.s

kızlar herkese afiyet olsun pek yetişemedim sizlere bugün...benim de hiç iştahım yok ayyy...

evet canım fazla almasanda bel direk kalınlasıyo..ablamda benım fotoları gordu sen hıc almamıssın kı bacakların zayıf dıyo ama bel maşallah odun gibi...göbeğim de epey belirdi..zaten 5 kilo aldım ben bacaklar sısmedı ama yuzun yanaklarım ve de belıme gıttı ...

napalım kız bole olmasa hamıleye benzemeyız kı...ben mesele ebru sallı gıbı hamıle olmak ıostemezdım ..ne o kedi gibi küçücük göbek..o da sırf kas...bence cok ıgrenc

tabii canım o kadar olcak zaten ne kadar kilo almadım desen karının yağ depoluyo bebegı
korumak için tabii belde kalınlasıyo olcak o kadar bende gıcık oluyom ebru sallıya öeeh
öle hamile mi olr be :CüvCüv:

ayşe nasılsın canım görüşemedik bayadır

İYİYİM canım sen naıslsın :) ne kadarlık oldu senın bebiş yaa tickerın neymde yokkı
bakalım :)

nasıl gidiyor hamilelik :) biz yolu yarıladık çok şükür

aa maşallah tatlım iyi çok şükür ama kasıklarımda agrı var 1 hafdadır ve çok korkuyorum inş normaldir herşeyy. biz 14+5 olduk 15 bitiricez inş çarşamba günü

ayşecim

evet yolun yarısı bitti..4.5 ay bitti yani...ay iki haftaya 5 aylık olcak maşallah ya...benimde iyiden iyiye hissediliyo tekmeler artık ..babası dün ilk defa hissetti..hemde üst üste..o konuştukça vurdu oğlum ya ne güzel di mi...bende birkaç parça kıyafet aldım..tulum aldım..onlara sarılıp sarılıp evde geziyom..kaydirigubbakcemile3 acaba içini pamukmu doldursam falan diyom ...bi hissedebilsek ya tenini,kokusunu:asigim:

offf...BİKAÇ TANE daha koyacaktım..sorun vaAR DİYO..KOYARINM AZ SONRA YİNE...YEŞİLLİKTE OLAN SON HALİM..GERÇİ ANLAMIŞSINIZDIR...

Son düzenleme:
cngemn selam ..maşallah sen de epey büyütmüşsün cinsiyeti ne olacak acaba..canım kasık ağrısı normal korkulcak birsey yok yanı...sıkma canını

ayy canım yaa ne güzel ne zaman başladın hessetmeye yaa ben ne zaman hissedicem acaba çok istiyorum yaaa

offf...BİKAÇ TANE daha koyacaktım..sorun vaAR DİYO..KOYARINM AZ SONRA YİNE...YEŞİLLİKTE OLAN SON HALİM..GERÇİ ANLAMIŞSINIZDIR...

canım güzel olmuş ne renk oluyo bu..ama zaten biraz aktıkça sararır daha..daha da güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…