Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy canım yaa ne güzel ne zaman başladın hessetmeye yaa ben ne zaman hissedicem acaba çok istiyorum yaaa

ben 16.hafta sonuna doğru hissetmiştim göz seyirmesi gibi karnın seyriyo..babası da yeni hissetti daha..inan hamilelik daha da güzelleşiyor hissedince...:CüvCüv:

ben 16.hafta sonuna doğru hissetmiştim göz seyirmesi gibi karnın seyriyo..babası da yeni hissetti daha..inan hamilelik daha da güzelleşiyor hissedince...:CüvCüv:

inş bizde yaşarız o günleri canım.e o zaman banada az kaldı:)) 2 hafta sonra bizde issederiz inş.miniğim benimmmm

canım güzel olmuş ne renk oluyo bu..ama zaten biraz aktıkça sararır daha..daha da güzel olur..

rengin tam adını bilmiyorum..üç tane renk karıştırdım dedi..söyledi isimlerini ama unuttum.güneşte turuncu gb gözüküyor..bidaha boyayacaktı tam otursun renk diye..ozaman bi ton koyu boyatıcam bakalım...teşkkr ederim bu arada...
saç rengin yakışmış canım

canım sağol..

arkadaşlar ben en iyisi sorumu sorayım belki yardımcı olmak isteyen olur
5. hafta bitmiş benm
ama hiç belirtim yok
midem bulanmıyor
karnım ağrımıyor
sadece arada sırada ishalmişim giibi hissediyorum

canım bende endişeleniyorum, 5. haftamdayım midem bulanmıyor sadece ara sıra çok azz karnım ağrıyor..ve ben de ishalmişim gibi hissediyorum! yani belirtilerimiz aynı şu an...

ben de endişeleniyorum ama herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok....

Eliffffff ben resmi göremedimmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlar benim veletler erik ağaçlarını talşan etmişler...ben de söledim 5 tane toplarsanız 2si benim diye...öğretmene bakın....çocuklardan haraç alıyo....cokacimcoook

elif saç rengin çok yakışmış canım güle güle kullan :) opuyorumnanaktan

canım benim beşinci ayımda bitti 6. aydan gün almaya başladık bile ay şaka gibi yaa
4 haftalık ldugu zamnları öyle taze hatırlıyorum ki :gitme: hayat ne garip doığucaklar
büyüycekler ve bigün gidicekler belki ama inanamıycaz galiba :gitme:

son ıkı haftadır sert sert vurmaya başladı benım kızım :) eşim daha tam hissedemıyo ya hafif hafif bişey vuruyomuş gibi ama diyo kaydirigubbakcemile3
bizimki narin kız bebek süslü ööle uçan tekme atamıyo tabee bayanssulusmile
şaka bi yana canım erkekler daha çok hareket eder ve daha sağlam vurur :)

bende haftasonu bişeyler alıym diye cıktım ay cüzdanımı unutmusum ya kafa işte e
cüzdanı al geri gel zaten hava sıcaktı yoooh dedim :) dolaştım döndüm
ihtiyaç listesi çıkarttım excelde tablo yaptım fiyatını belirlediklerimi yazdım hesapladım
sanırım başka ihtiyaclarda cıkar ama ılk aklıma gelenleri yazdım işte :)
tulum badi zıbın fln hepsinden ikişer tane yazdım yenidoğan boylarından
0-3 ay badi tulum vs leride daha sonra bakıcam biliyosun yaşını gecene kadar 3 ayda bi
kıyafet değişicek yenidoğan boylarınıd a zaten ilk 1 ay giyebiliyomuş
gerektikçe almak en sağlıklısı olcak sanırım evi doldurmaktansa
büyüyücek pııtcıklarımız inşallah sağlıkla

SELAMMM NASILSINIZ zemuszemus

hoşgeldin aplacım :)

offf...BıKAÇ TANE daha koyacaktım..sorun vaAR DıYO..KOYARINM AZ SONRA YıNE...YEŞıLLıKTE OLAN SON HALıM..GERÇı ANLAMIŞSINIZDIR...

kız tü tü tü maşallah ne güzel olmuşun :)

aa maşallah tatlım iyi çok şükür ama kasıklarımda agrı var 1 hafdadır ve çok korkuyorum inş normaldir herşeyy. biz 14+5 olduk 15 bitiricez inş çarşamba günü

maşallah sübhnallah canım :) koccaman olmuş :)

canım sizin için çokkk erken mide bulantısı için
8. haftadan sonra başlıyo ve 16. haftaya kadar sürüyo
bende çok çektim mide bulantısından benimki geçti çok şükür
ama geçmeyenlerde var hala
ayrıca hiç bulanmayanlarda var
ondan endişelenmeyin canlar
iydir bebeğinizz

yengemle aynı anda hamile kaldık ama onun bulantıları var...o yüzden endişeleniyorum...bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diye...

yengemle aynı anda hamile kaldık ama onun bulantıları var...o yüzden endişeleniyorum...bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diye...

içini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor
bebeğimmmm iyi diye düşün hep
pozitif ol kasma kendini
hem ne güzel bulanmasın işte
işkence gibi bişe bulantı
hiç bi şeyden zevk alamıyosun
ben yeni kendime geldimmm

Kepeleklerim çok mutluyum çoooooooooooooooooooooook zemuszemus iki tane yumurtam oluşmuş hihoyyyt ikiz patlatacam bu ay ikizzzzzzzzzzzzz :teytey:

bilmiyorumkismile

Kepeleklerim çok mutluyum çoooooooooooooooooooooook zemuszemus iki tane yumurtam oluşmuş hihoyyyt ikiz patlatacam bu ay ikizzzzzzzzzzzzz :teytey:

:hooray: :hooray:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kızlar bende hamileyim adetim geçeli 10 gün oldu doktora nezaman gidim kararsızım sizde oldugu gibi benimde hamilelik belirtim yok korkuyorum dış gebelik olurmu diee kızlar yardımmmm

yaaaaaaa..... :teytey: :teytey: :teytey:
içim bi tuhaf oldu..1 ayımı daha boşa geçiricem...salaklığıma doymıyım.... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

idilcim bulantılar vücudunun artan hormonlara verdiği bi tepki yani vücut hassaslığına göre
değişiyo :) hormonlar artıyo azlaıyo bulantı bu hızlı değişikliklerden kaynaklanıyo
ve hormon düzeyi en üst seviyeye cıkıp da bi daha inmediği zaman bulantı gecıyo
senın hormonlar yenı salgılanmaya başladı bi dur bakalım nolucak :) daha yenisin :)
ama inşallah çok bulantı çekmessin :)
yengenle kıyaslama kendını her bünye farklı.....o ne kadarlık hamile ?

kesinliklee.... katılıyorum

oyyy maşallah maşallahh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
haydi hayırlısı inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bende hamileyim adetim geçeli 10 gün oldu doktora nezaman gidim kararsızım sizde oldugu gibi benimde hamilelik belirtim yok korkuyorum dış gebelik olurmu diee kızlar yardımmmm

Tebrikler Hemşoooooooo!!!!! :hooray: :hooray:

opuyorumnanaktan Tamam canım çok teşekkürler cevapların için....size sorucam çokkkk şey var dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…