ayy canım yaa ne güzel ne zaman başladın hessetmeye yaa ben ne zaman hissedicem acaba çok istiyorum yaaa
ben 16.hafta sonuna doğru hissetmiştim göz seyirmesi gibi karnın seyriyo..babası da yeni hissetti daha..inan hamilelik daha da güzelleşiyor hissedince...:CüvCüv:
canım güzel olmuş ne renk oluyo bu..ama zaten biraz aktıkça sararır daha..daha da güzel olur..
saç rengin yakışmış canım
arkadaşlar ben en iyisi sorumu sorayım belki yardımcı olmak isteyen olur
5. hafta bitmiş benm
ama hiç belirtim yok
midem bulanmıyor
karnım ağrımıyor
sadece arada sırada ishalmişim giibi hissediyorum
rengin tam adını bilmiyorum..üç tane renk karıştırdım dedi..söyledi isimlerini ama unuttum.güneşte turuncu gb gözüküyor..bidaha boyayacaktı tam otursun renk diye..ozaman bi ton koyu boyatıcam bakalım...teşkkr ederim bu arada...
ayşecim
evet yolun yarısı bitti..4.5 ay bitti yani...ay iki haftaya 5 aylık olcak maşallah ya...benimde iyiden iyiye hissediliyo tekmeler artık ..babası dün ilk defa hissetti..hemde üst üste..o konuştukça vurdu oğlum ya ne güzel di mi...bende birkaç parça kıyafet aldım..tulum aldım..onlara sarılıp sarılıp evde geziyom..kaydirigubbakcemile3 acaba içini pamukmu doldursam falan diyom ...bi hissedebilsek ya tenini,kokusunu:asigim:
SELAMMM NASILSINIZ zemuszemus
offf...BıKAÇ TANE daha koyacaktım..sorun vaAR DıYO..KOYARINM AZ SONRA YıNE...YEŞıLLıKTE OLAN SON HALıM..GERÇı ANLAMIŞSINIZDIR...
aa maşallah tatlım iyi çok şükür ama kasıklarımda agrı var 1 hafdadır ve çok korkuyorum inş normaldir herşeyy. biz 14+5 olduk 15 bitiricez inş çarşamba günü
canım bende endişeleniyorum, 5. haftamdayım midem bulanmıyor sadece ara sıra çok azz karnım ağrıyor..ve ben de ishalmişim gibi hissediyorum! yani belirtilerimiz aynı şu an...
ben de endişeleniyorum ama herkeste aynı şeyler olacak diye bişey yok....
Eliffffff ben resmi göremedimmmmmmm
canım sizin için çokkk erken mide bulantısı için
8. haftadan sonra başlıyo ve 16. haftaya kadar sürüyo
bende çok çektim mide bulantısından benimki geçti çok şükür
ama geçmeyenlerde var hala
ayrıca hiç bulanmayanlarda var
ondan endişelenmeyin canlar
iydir bebeğinizz
yengemle aynı anda hamile kaldık ama onun bulantıları var...o yüzden endişeleniyorum...bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diye...
Kepeleklerim çok mutluyum çoooooooooooooooooooooook zemuszemus iki tane yumurtam oluşmuş hihoyyyt ikiz patlatacam bu ay ikizzzzzzzzzzzzz :teytey:
içini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor
bebeğimmmm iyi diye düşün hep
pozitif ol kasma kendini
hem ne güzel bulanmasın işte
işkence gibi bişe bulantı
hiç bi şeyden zevk alamıyosun
ben yeni kendime geldimmm
Kepeleklerim çok mutluyum çoooooooooooooooooooooook zemuszemus iki tane yumurtam oluşmuş hihoyyyt ikiz patlatacam bu ay ikizzzzzzzzzzzzz :teytey:
yengemle aynı anda hamile kaldık ama onun bulantıları var...o yüzden endişeleniyorum...bir şey hissetmediğim için çok korkuyorum acaba bir sorun mu var diye...
içini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor
bebeğimmmm iyi diye düşün hep
pozitif ol kasma kendini
hem ne güzel bulanmasın işte
işkence gibi bişe bulantı
hiç bi şeyden zevk alamıyosun
ben yeni kendime geldimmm
kızlar bende hamileyim adetim geçeli 10 gün oldu doktora nezaman gidim kararsızım sizde oldugu gibi benimde hamilelik belirtim yok korkuyorum dış gebelik olurmu diee kızlar yardımmmm
idilcim bulantılar vücudunun artan hormonlara verdiği bi tepki yani vücut hassaslığına göre
değişiyo :) hormonlar artıyo azlaıyo bulantı bu hızlı değişikliklerden kaynaklanıyo
ve hormon düzeyi en üst seviyeye cıkıp da bi daha inmediği zaman bulantı gecıyo
senın hormonlar yenı salgılanmaya başladı bi dur bakalım nolucak :) daha yenisin :)
ama inşallah çok bulantı çekmessin :)
yengenle kıyaslama kendını her bünye farklı.....o ne kadarlık hamile ?
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?