Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
berenim hoşgeldin nasılsannnnnnn
sendede başladımı bulantılar kızzzz
süte ığğğğ dediğine göre bende işyerinde yeni içmeye başladım iki aydan sonra
ama peynir çok yiyom şükürr

hoşbuldum canım
bulantılar 6.haftadan sonra başladı
ama işin tuhafı öğleden sonra oluyo benim bulantılar
öğürtü kusma deilde sürekli bi bulantı hali baygınlık hali oluyo
akşamları erkenden uyuyakaldığım için
sabahları güzel kalkıyorum ama bi kaç saat sonra
uyku yorgunluk halsizlik başlıyo.. iştahsızlık oluyo falan.
kahvaltımı çok güzel yapıyorum onun dışında en sevdiğim şeyler
tuzlu tuzlu erik ve limon kaydirigubbakcemile3

ikiside döllenir inşallah üçüncü ikizimiz gelir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sütt iğğğğğğğ:sinifsinif:
midem almıyo sütü
peynire bayılırım:1rolleyes:

süt süt süt ehehe sositososito

kızlar yaptın dondurmayı koydum dolaba...valla görünüm ve lazzet olarak güzel..bakalım donunca nasıl olucak..

ay maşallah tü tü tü hamarat hatun boshayallersmile

heeummm şimcik annadum canım ok :)

ayrıca hersene bahar alerjim var benim.. transfer günü başlayan hastalığım hala devam ediyo (
hapşırık tıksırık yoruldum artık valla. 2ay olcak nerdeyse..ohaoldumsmile

ayşeeeee sütüm kokusu geldi burnuma yaaalsanaalsanasmile
soğuk süt ve kahve nasıl severdim bi bilsen varya
şimdi içim almıyo ama çok iyi süt içebilmen canım

Aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ay çalışsak mı bu akşam acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

günaydın millet nasılsınızz
günaydın canım hoşgeldin..biz iyiyiz sağol sen nasılsın fıstığımkaydirigubbakcemile3

sağol canımmmmm..azıcık öyleyimdirrr dermişimm :sm_cool:bayanssulusmile

ben de sevmiyorum sütü ama kendimi şimdiden zorluyorummm :1no2: sabah akşam bir bardak içiyorum

bu arada kahve tiryakisi olan BENNN kahveyi bıraktım :lepi: :lepi: :lepi:

bu arada idilcim ilk 3ay bebek senden beslenmediği için
hamileler yeme içme de kendini zorlamasın diyor dr.lar
o yüzden ben kendimi hiç zorlamıyorum
ama 3.aydan itibaren kusup kusup yemek içmek zorundayız :sinifsinif:

Aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ay çalışsak mı bu akşam acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

valla canım sen bilirsin..sonucta dr. bir yasak koymadıysa calış..mal senin adam senin kızzz:roflol::roflol:

bu arada idilcim ilk 3ay bebek senden beslenmediği için
hamileler yeme içme de kendini zorlamasın diyor dr.lar
o yüzden ben kendimi hiç zorlamıyorum
ama 3.aydan itibaren kusup kusup yemek içmek zorundayız :sinifsinif:

evet ben de öyle bir şey duydum da şimdiden alışmaya çalışıyorum....meyve hiç yemem mesela, süt yoğurt sevmem... zorlanmamak için şimdiden alışmaya çalışıyorum.... :icecream:

canım o uyku hali bendede oluyordu
akşam eve gidince bayılıyordum allahtan sabak kahvaltı ii yapıyorsun o çok önemli canım zaten tiksinicen bazı şeylerden en azından kahvaltıdan alırsın besinini

Günaydın gülüm hoşgeldinnnn a.s.

günaydın canım hoşgeldin..biz iyiyiz sağol sen nasılsın fıstığımkaydirigubbakcemile3

sağol canımmmmm..azıcık öyleyimdirrr dermişimm :sm_cool:bayanssulusmile

bizde iyyiz çok şükür haftaya doktor randevum var cinsiyetimizi ögreniriz herhalde artık 16 haftam bitmiş oluyor ögrenip miniğime bişeyler almak istiyorum bakalım

bizde iyyiz çok şükür haftaya doktor randevum var cinsiyetimizi ögreniriz herhalde artık 16 haftam bitmiş oluyor ögrenip miniğime bişeyler almak istiyorum bakalım

ayyy zaman ne çabuk geçiyo yaaa...daha geçen günnn hamile olduğunu öğrenmiştinnnn vay beeeee boshayallersmile

hadi canım şimdiden hayırlı olsun..maşallah epeyce büyümüşsünüz..allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

kızlar selaaaam doktordan gelooorum bende benimde yumurtam sağdaymış bu ayy.ultrason görüntüsü bende şimdi ama annamadımkiiii ben bunuuu sağdada bişeyler işaretlemiş soldada bişeyler işaretlemiş. bide altta ( D1: 21.80 mm D2:16.11 mm D3:32.25 mm ) yazıyo. kızlar bu neeeeekiiiii??????

ay kızlar benim hazırlanmam lazım bebek göremeye gidicem..bayanlar benden sonra calışmalara başladılar benden önce doğurdular..bense yerimde sayıyorum halaboshayallersmile

valla canım sen bilirsin..sonucta dr. bir yasak koymadıysa calış..mal senin adam senin kızzz:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ben de öyle bir şey duydum da şimdiden alışmaya çalışıyorum....meyve hiç yemem mesela, süt yoğurt sevmem... zorlanmamak için şimdiden alışmaya çalışıyorum.... :icecream:

hımm anladım inş. alışırsın bakalım. ama henüz bulantıların başlamadığı için
rahat rahat yiyip içersin keyfini çıkar bence kaydirigubbakcemile3

canım o uyku hali bendede oluyordu
akşam eve gidince bayılıyordum allahtan sabak kahvaltı ii yapıyorsun o çok önemli canım zaten tiksinicen bazı şeylerden en azından kahvaltıdan alırsın besinini

ne tatlı oluyo o uyku offf sırnaşık şey
evet canım öğle ve akşam yemek yiyemiyorum pek fazla.
sabah güzel yiyorum şükür..
senin pıtırcıklar napıyo anneyi üzmüyolar dimi :1hug:

hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…