Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

e ne için gittin dr.a?ne dedi..herşey yolundamıymış?güzel anlatsana şunu.. :mymeka: :mymeka:

ayşeeeee sütüm kokusu geldi burnuma yaaalsanaalsanasmile
soğuk süt ve kahve nasıl severdim bi bilsen varya
şimdi içim almıyo ama çok iyi süt içebilmen canım

peynır yıyememkde beni üzüyo canım bu kadar içtiğim süte rağmen hala
kalsiyumun eksik olmaısnı yada kalsiyum miktarını sabitleyememeyi peynıre bağlıcam nerdeyse boshayallersmile

valla canım sen bilirsin..sonucta dr. bir yasak koymadıysa calış..mal senin adam senin kızzz:roflol::roflol:

AYYY HATÇEEE ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZZ sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bilmiyorumki canım.. 32,25 mm olan ne çok büyük bişi bu bence..
keşke sorsaydın dr.larda adam gibi anlatmazlarki canım :umursamaz:

ay kızlar benim hazırlanmam lazım bebek göremeye gidicem..bayanlar benden sonra calışmalara başladılar benden önce doğurdular..bense yerimde sayıyorum halaboshayallersmile

onların vakitleri gelmiştir. bak 3sene bekledim 3senede 2tanesi 2kız kardeşimden biri arkadaşımdan 3 tane doğum gördüm yakın olarak yani. diğerlerini saymıyorum
hepside benden sonra bırakmışlardı korunmayı.. banada nasip şimdiymiş hayırlısı diyorum

selam herkese.anca geçmişi okuyunca yazabildimmm..ee ne demekmiş su periis iymişmiş yani.mercan senni u adetta valla yılan hikayeisne döndü ne rahat doktor.
karası hadi baklaım ikiz diye diye olacak herlade bu ay.elif çalışmalra başladnımı sen.

hımm demekkı bu ay bu yumurta döllenırse oğluşun olcak sağda olunca oğlan diyolardı sanırımsam :)
aman hayırlısı olsun dimi ama :) bu arada o rakamlardanda hiçbişi annamadım yaa :)

e ne için gittin dr.a?ne dedi..herşey yolundamıymış?güzel anlatsana şunu.. :mymeka: :mymeka:

elifi sinirlendirmeyın het höt falan yani sempatiksalakcinni

Acaba 3 tane mi yumurtan var ki bilmiyorumkismile doktorun söylemedi mi hayatım kaç yumurtan olduğunu boshayallersmile
Gerçi 32mm olan kistleşmiştir, o yumurta olamaz, çatlamamış ve kistleşmiştir, bukadar büyüdükten sonra çatlamaz yani, benimki de öyle olmuştu, ama diğerleri yumurtaların olabilir yerimseniben

Son düzenleme:

canım bi hafatdır okdar iyidimki mutfaktan dışarı çıkmadım yemek yaptım yedim iki gündür benimde astımım azdı bide bulantım var gene anlamadım yaaa yine yaptığımı yiyemiyorum

canım ben dr.a gidemedm hafta sonu..klomen yazdıramadım..dolayısıyla bir ay daha bekleyiş var yani...

elifi sinirlendirmeyın het höt falan yani sempatiksalakcinni

kızdırmayın...parçalarım hepinizi... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Maşallah bir mesajda herşeyi toplamışsın haaaa naniknanik

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım bi hafatdır okdar iyidimki mutfaktan dışarı çıkmadım yemek yaptım yedim iki gündür benimde astımım azdı bide bulantım var gene anlamadım yaaa yine yaptığımı yiyemiyorum

kıyamam yaa
hamilelikte zaten normal bi insanın nefes problemi olurmuş
sende birde astım var
allah yardım etsin gülüm
ya kontes limon yiyemiyomusun canım:teselli:

yoğunmu cnm bu araalr.okuyorum arada cvp yazmaya zamanım olmuyo.herkese tek tek yazaktım anca o kadar yazabildim:)

elif belli olamz bu ay kalırıs belki hamile ille kloenmi kulnmka gerek..
benim adetin 10.günü bugün işte çalışamalra başladık.
bu ay olamzsa önümüzdeki ay bende doktora gidecem

iyiyim hayatım sen nasılsın yüzünü gören cennetlik gezginç nerelerdesin sen
İyiyim ben de şekercim...Eşim geldi işte bir kaç gün önce bildiğiniz üzre :)
Bu ayın 29u da yumurtlama dönemimmiş o gelince hesapladım ama çalışma falan yapmıyorum.
İçimden gelmiyo.Bu yazı da böyle rahat rahat geçirmek istiyorum sanırım. :1shok:
Bayağı ara verince adapte olamadım olaya.Bilmem ki 29una2 gün daha var;fikrimi değiştirirmiyim ki!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…