ayyy zaman ne çabuk geçiyo yaaa...daha geçen günnn hamile olduğunu öğrenmiştinnnn vay beeeee boshayallersmile
kızlar selaaaam doktordan gelooorum bende benimde yumurtam sağdaymış bu ayy.ultrason görüntüsü bende şimdi ama annamadımkiiii ben bunuuu sağdada bişeyler işaretlemiş soldada bişeyler işaretlemiş. bide altta ( D1: 21.80 mm D2:16.11 mm D3:32.25 mm ) yazıyo. kızlar bu neeeeekiiiii??????
valla canım sen bilirsin..sonucta dr. bir yasak koymadıysa calış..mal senin adam senin kızzz:roflol::roflol:
ayşeeeee sütüm kokusu geldi burnuma yaaalsanaalsanasmile
soğuk süt ve kahve nasıl severdim bi bilsen varya
şimdi içim almıyo ama çok iyi süt içebilmen canım
valla canım sen bilirsin..sonucta dr. bir yasak koymadıysa calış..mal senin adam senin kızzz:roflol::roflol:
kızlar selaaaam doktordan gelooorum bende benimde yumurtam sağdaymış bu ayy.ultrason görüntüsü bende şimdi ama annamadımkiiii ben bunuuu sağdada bişeyler işaretlemiş soldada bişeyler işaretlemiş. bide altta ( D1: 21.80 mm D2:16.11 mm D3:32.25 mm ) yazıyo. kızlar bu neeeeekiiiii??????
ay kızlar benim hazırlanmam lazım bebek göremeye gidicem..bayanlar benden sonra calışmalara başladılar benden önce doğurdular..bense yerimde sayıyorum halaboshayallersmile
e ne için gittin dr.a?ne dedi..herşey yolundamıymış?güzel anlatsana şunu.. :mymeka: :mymeka:
hadi canım şimdiden hayırlı olsun..maşallah epeyce büyümüşsünüz..allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
Ben her sabah 7 de okuldayım hayatım :lepi: , siz geç geliyosunuz yerimseniben
günaydın hoşgeldinnnn
E,okulda olunca böyle eksik kesik oluyor muhabbettt!
nasılsın şekercim?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımm anladım inş. alışırsın bakalım. ama henüz bulantıların başlamadığı için
rahat rahat yiyip içersin keyfini çıkar bence kaydirigubbakcemile3
ne tatlı oluyo o uyku offf sırnaşık şey
evet canım öğle ve akşam yemek yiyemiyorum pek fazla.
sabah güzel yiyorum şükür..
senin pıtırcıklar napıyo anneyi üzmüyolar dimi :1hug:
selam herkese.anca geçmişi okuyunca yazabildimmm..ee ne demekmiş su periis iymişmiş yani.mercan senni u adetta valla yılan hikayeisne döndü ne rahat doktor.
karası hadi baklaım ikiz diye diye olacak herlade bu ay.elif çalışmalra başladnımı sen.
elifi sinirlendirmeyın het höt falan yani sempatiksalakcinni
selam herkese.anca geçmişi okuyunca yazabildimmm..ee ne demekmiş su periis iymişmiş yani.mercan senni u adetta valla yılan hikayeisne döndü ne rahat doktor.
karası hadi baklaım ikiz diye diye olacak herlade bu ay.elif çalışmalra başladnımı sen.
Acaba 3 tane mi yumurtan var ki bilmiyorumkismile doktorun söylemedi mi hayatım kaç yumurtan olduğunu boshayallersmile
günaydın hoşgeldinnnn
E,okulda olunca böyle eksik kesik oluyor muhabbettt!
nasılsın şekercim?
iyiyim hayatım sen nasılsın yüzünü gören cennetlik gezginç nerelerdesin sen
canım bi hafatdır okdar iyidimki mutfaktan dışarı çıkmadım yemek yaptım yedim iki gündür benimde astımım azdı bide bulantım var gene anlamadım yaaa yine yaptığımı yiyemiyorum
İyiyim ben de şekercim...Eşim geldi işte bir kaç gün önce bildiğiniz üzre :)iyiyim hayatım sen nasılsın yüzünü gören cennetlik gezginç nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?