hoşbuldummmmhoşgeldin opuyorumnanaktan
elifim canım doktora ağrılarım için gittim aslında.ben her ay hamileyim sanıyorum ama çok dehşet ağrılarım oluyo bende hep ona yoruyodum bu ayda ööle ağrıdan sonra yine regl olunca gideyim dedim. kadın bana ekrandan gösterdi kendide inanamadı dediki bu ne yaa nasıl durdun ağrıdan enfeksiyonmu kapmışım ne olmuş söylemedi konuşmuyo zaten hiç kadın anlayamadım gitti. neyse reglinden bi hafta geçmiş sanırım dedi evet dedim. sağda yumurtan bu ay yumurtlama gerçekleşmiş dedi folik asit verdi fitil verdi fitili şimdiden kullanmaya başla dedi antibiyotiği diğer reglinde başla dedi.e ne için gittin dr.a?ne dedi..herşey yolundamıymış?güzel anlatsana şunu.. :mymeka: :mymeka:
bilmiyorumki canım.. 32,25 mm olan ne çok büyük bişi bu bence..
keşke sorsaydın dr.larda adam gibi anlatmazlarki canım :umursamaz:
onların vakitleri gelmiştir. bak 3sene bekledim 3senede 2tanesi 2kız kardeşimden biri arkadaşımdan 3 tane doğum gördüm yakın olarak yani. diğerlerini saymıyorum
hepside benden sonra bırakmışlardı korunmayı.. banada nasip şimdiymiş hayırlısı diyorum
Sabahın 7'sinde okula mı gidilir yaaa
O zaman erken çıkıyorsundur okuldan... sempatiksalakcinni
inşallah o 32mm olan yumurta deildir. ki zaten o artık kist bence akannehir
kıyamam yaa
hamilelikte zaten normal bi insanın nefes problemi olurmuş
sende birde astım var
allah yardım etsin gülüm
ya kontes limon yiyemiyomusun canım:teselli:
yoğunmu cnm bu araalr.okuyorum arada cvp yazmaya zamanım olmuyo.herkese tek tek yazaktım anca o kadar yazabildim:)
elif belli olamz bu ay kalırıs belki hamile ille kloenmi kulnmka gerek..
benim adetin 10.günü bugün işte çalışamalra başladık.
bu ay olamzsa önümüzdeki ay bende doktora gidecem
Canımcım sabah mesai saatimden önce ayağa dikiyolar ya beni, ben de akşam erken çıkarak alıyorum intikamımı aklinialirimsmile mesaim 5 buçukta bitiyo aslında, ama ben 4-4.30 gibi çıkıyorum yerimseniben kimse de bişey diyemiyo valla zemuszemus kimseye hakkımı yedirmem aklinialirimsmile
selam herkese.anca geçmişi okuyunca yazabildimmm..ee ne demekmiş su periis iymişmiş yani.mercan senni u adetta valla yılan hikayeisne döndü ne rahat doktor.
karası hadi baklaım ikiz diye diye olacak herlade bu ay.elif çalışmalra başladnımı sen.
kıyamam yaa
hamilelikte zaten normal bi insanın nefes problemi olurmuş
sende birde astım var
allah yardım etsin gülüm
ya kontes limon yiyemiyomusun canım:teselli:
hımm demekkı bu ay bu yumurta döllenırse oğluşun olcak sağda olunca oğlan diyolardı sanırımsam :)
aman hayırlısı olsun dimi ama :) bu arada o rakamlardanda hiçbişi annamadım yaa :)
heheheheh olsunda hiiiç farketmez. sadece ben şunu biliyorum şu doktorun bana verdiği fitilden annem kullandığında spiral olmasına rağmen hamile kalmıştı
elifi sinirlendirmeyın het höt falan yani sempatiksalakcinni
Acaba 3 tane mi yumurtan var ki bilmiyorumkismile doktorun söylemedi mi hayatım kaç yumurtan olduğunu boshayallersmile
Gerçi 32mm olan kistleşmiştir, o yumurta olamaz, çatlamamış ve kistleşmiştir, bukadar büyüdükten sonra çatlamaz yani, benimki de öyle olmuştu, ama diğerleri yumurtaların olabilir yerimseniben
İyiyim ben de şekercim...Eşim geldi işte bir kaç gün önce bildiğiniz üzre :)
Bu ayın 29u da yumurtlama dönemimmiş o gelince hesapladım ama çalışma falan yapmıyorum.
İçimden gelmiyo.Bu yazı da böyle rahat rahat geçirmek istiyorum sanırım. :1shok:
Bayağı ara verince adapte olamadım olaya.Bilmem ki 29una2 gün daha var;fikrimi değiştirirmiyim ki!!!
İyiyim ben de şekercim...Eşim geldi işte bir kaç gün önce bildiğiniz üzre :)
Bu ayın 29u da yumurtlama dönemimmiş o gelince hesapladım ama çalışma falan yapmıyorum.
İçimden gelmiyo.Bu yazı da böyle rahat rahat geçirmek istiyorum sanırım. :1shok:
Bayağı ara verince adapte olamadım olaya.Bilmem ki 29una2 gün daha var;fikrimi değiştirirmiyim ki!!!
yani canım sen işini sağlama al boşver..yerimsenibenyerimsenibendimi ama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kız doğru değilmi canımm...:roflol::roflol:peynır yıyememkde beni üzüyo canım bu kadar içtiğim süte rağmen hala
kalsiyumun eksik olmaısnı yada kalsiyum miktarını sabitleyememeyi peynıre bağlıcam nerdeyse boshayallersmile
AYYY HATÇEEE ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZZ sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bilmiyorumki canım.. 32,25 mm olan ne çok büyük bişi bu bence..
keşke sorsaydın dr.larda adam gibi anlatmazlarki canım :umursamaz:
onların vakitleri gelmiştir. bak 3sene bekledim 3senede 2tanesi 2kız kardeşimden biri arkadaşımdan 3 tane doğum gördüm yakın olarak yani. diğerlerini saymıyorum
hepside benden sonra bırakmışlardı korunmayı.. banada nasip şimdiymiş hayırlısı diyorum
elifim canım doktora ağrılarım için gittim aslında.ben her ay hamileyim sanıyorum ama çok dehşet ağrılarım oluyo bende hep ona yoruyodum bu ayda ööle ağrıdan sonra yine regl olunca gideyim dedim. kadın bana ekrandan gösterdi kendide inanamadı dediki bu ne yaa nasıl durdun ağrıdan enfeksiyonmu kapmışım ne olmuş söylemedi konuşmuyo zaten hiç kadın anlayamadım gitti. neyse reglinden bi hafta geçmiş sanırım dedi evet dedim. sağda yumurtan bu ay yumurtlama gerçekleşmiş dedi folik asit verdi fitil verdi fitili şimdiden kullanmaya başla dedi antibiyotiği diğer reglinde başla dedi.
hoşbuldummmm
elifim canım doktora ağrılarım için gittim aslında.ben her ay hamileyim sanıyorum ama çok dehşet ağrılarım oluyo bende hep ona yoruyodum bu ayda ööle ağrıdan sonra yine regl olunca gideyim dedim. kadın bana ekrandan gösterdi kendide inanamadı dediki bu ne yaa nasıl durdun ağrıdan enfeksiyonmu kapmışım ne olmuş söylemedi konuşmuyo zaten hiç kadın anlayamadım gitti. neyse reglinden bi hafta geçmiş sanırım dedi evet dedim. sağda yumurtan bu ay yumurtlama gerçekleşmiş dedi folik asit verdi fitil verdi fitili şimdiden kullanmaya başla dedi antibiyotiği diğer reglinde başla dedi.
yaaa kadın hiçbişey söylemediki sordum aslında ama konuşmuyo bile. hemde bu özel hastane özel doktor yani herşey normal yok bişey sadece enfeksiyon var oda geçer ilaçlarla ama hamilelik riskinden dolayı antibiyotiği diğer adetim gelince kullancakmışım
selam kızlar nasılsınız yine dolmuş topik maşşallah
hamiş varmı bakalım
hoşgeldin yarencim :)
aaa şimdi sen deyince geldi aklıma benimde ilk zamanlar nefesim sıkışıyodu çok
artı olmuyo aaa nası şaşırdım ya :uhm: :teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımm anladım inş. alışırsın bakalım. ama henüz bulantıların başlamadığı için
rahat rahat yiyip içersin keyfini çıkar bence kaydirigubbakcemile3
evet yaa çok hızlı geçiyo zaman 4 ayımızı bitirmiş olucaz inş bir hafta sonra Rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatmayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?