Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşbuldummmm
e ne için gittin dr.a?ne dedi..herşey yolundamıymış?güzel anlatsana şunu.. :mymeka: :mymeka:
elifim canım doktora ağrılarım için gittim aslında.ben her ay hamileyim sanıyorum ama çok dehşet ağrılarım oluyo bende hep ona yoruyodum bu ayda ööle ağrıdan sonra yine regl olunca gideyim dedim. kadın bana ekrandan gösterdi kendide inanamadı dediki bu ne yaa nasıl durdun ağrıdan enfeksiyonmu kapmışım ne olmuş söylemedi konuşmuyo zaten hiç kadın anlayamadım gitti. neyse reglinden bi hafta geçmiş sanırım dedi evet dedim. sağda yumurtan bu ay yumurtlama gerçekleşmiş dedi folik asit verdi fitil verdi fitili şimdiden kullanmaya başla dedi antibiyotiği diğer reglinde başla dedi.

yaaa kadın hiçbişey söylemediki sordum aslında ama konuşmuyo bile. hemde bu özel hastane özel doktor yani herşey normal yok bişey sadece enfeksiyon var oda geçer ilaçlarla ama hamilelik riskinden dolayı antibiyotiği diğer adetim gelince kullancakmışım

Sabahın 7'sinde okula mı gidilir yaaa
O zaman erken çıkıyorsundur okuldan... sempatiksalakcinni

Canımcım sabah mesai saatimden önce ayağa dikiyolar ya beni, ben de akşam erken çıkarak alıyorum intikamımı aklinialirimsmile mesaim 5 buçukta bitiyo aslında, ama ben 4-4.30 gibi çıkıyorum yerimseniben kimse de bişey diyemiyo valla zemuszemus kimseye hakkımı yedirmem aklinialirimsmile

inşallah o 32mm olan yumurta deildir. ki zaten o artık kist bence akannehir

Uzun zamandır görüşemiyoruz.Nasıl gidiyor hamişlik :)
Sonunda başardın oğluna kardeş yapmayı. hihoyyyt
Allah sağlıkla kıucağına almayı da nasip etsin inşallah.

kıyamam yaa
hamilelikte zaten normal bi insanın nefes problemi olurmuş
sende birde astım var
allah yardım etsin gülüm
ya kontes limon yiyemiyomusun canım:teselli:

canım zaten biliyorsunki hamile kaldığımdan beri burun tıkanıklığım vardı ona kendimce çareler ararken astım başladı şimdide ilaçda kullanamak istemiyorum çok sakıncalıymış bakalım pekmez felan yutuyorum habire
iilk başlarda erik olmayınca bende limon yiyordum canım bide ekşi elma yiyordum şimdi daha yemiyorum pek

doğru söylüyosun..bide dün aklıma şey takıldı..devlette doktor eşimide sormuştu....herhangi bi operasyon geçirmişmi dedi..bende küçükken kasık bölgesinden fıtık ameliyatı olmuş dedim..sperm testi istedi..ama hala yaptırmadı..aslında bide o gitse bu ay..

bizm arkadaş evli işte 3 aylık.bebek yok daha korunmadılar hiç.doktor bakmış demiş yumurtalar güzel,az bişey iltihap var gbi fitl vermiş hap verimş.2 aya kadar hamile klaırısnz deimş.olamzsa tekrar gelirisn demiş.
işte bizde korunmayı bırakalı 2.5 ay olmuş olacka bu ayda bebek olmazsa.kısmetse önümüzdeki ay doktor yolu görünür

Ne saçma şeymiş o öyle...Dersler kaçta başlıyor ki 7de okulda oluyorsun!
ben de akşam 5e kadar okuldayım genelde ama en azından 8.15te başlıyor dersler.

hoşgeldin yarencim :)

kıyamam yaa
hamilelikte zaten normal bi insanın nefes problemi olurmuş
sende birde astım var
allah yardım etsin gülüm
ya kontes limon yiyemiyomusun canım:teselli:

aaa şimdi sen deyince geldi aklıma benimde ilk zamanlar nefesim sıkışıyodu çok
artı olmuyo aaa nası şaşırdım ya :uhm: :teytey:

yaaa kızım sana muayeneden sonra ultrason görüntünün çıktısını vermiyomu????? sende yamıyomu köşede ööle rakamlar filan varsa bi bak bakalım sana 16 mm demiş orda 16 mm yazan bişi varmı

güzelim sen istemiyosunda bakalım eşin ne dicek bu duruma :roflol:
yazık değilmi dimi ama onca zaman..kaydirigubbakcemile5

gözün aydın canımcımm
bence çalış sen yinede yine rahat geçirirsin yazı merak etme

yani önce kaıdn gide rbence.sorun yoksa onda eşinde görünmesi gerek mutlaka.benim abalmda fiitl kullanmıtı enfeksiyonmu ne var diyo.daha onu kullnaırken hamie kalmıştı

dimi ama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yani canım sen işini sağlama al boşver..yerimsenibenyerimseniben
kız doğru değilmi canımm...:roflol::roflol:

evet canım vakit ve zaman..inşallah o vakit en kısa zamanda olur.:Saruboceq::Saruboceq:

hayatım sen kurcalasaydın ya..enfeksiyon hamişliğe engelmi..bilmemne falan diye..allahım yaa..insanı böyle muallakta bırakmazlarmıı... :umursamaz:

Canımcım fitil verdiğine göre enfeksiyon var, sancıların da muhtemelen kistten dolayı yerimseniben 32 mm olan şey kist, aslında bana kalırsa adetin geçtiğine göre diğerleri de çatlamayı bekleyen yumurtalar olamazlar, büyük ihtimalle onlar da çatlamamış yumurtaların, yani onlar da kistleşmiş, ama onlar küçük olduğu için adetle atılacaktır büyük ihtimal yerimseniben eğer atılmazsa onun için de muhtemelen 3. gün gittiğinde yasmin verecek eritmek için yerimseniben bu ay ikisi birden temizlenirse bidahaki ay tertemiz başlarsın yeni çalışmalara artık :lepi:

hoşgeldin yarencim :)

aaa şimdi sen deyince geldi aklıma benimde ilk zamanlar nefesim sıkışıyodu çok
artı olmuyo aaa nası şaşırdım ya :uhm: :teytey:

ben bi sitede okudum gebeliğin 14.haftasına yazmışlardı dedimki insan daha erken bilgi verrir dimi amaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımm anladım inş. alışırsın bakalım. ama henüz bulantıların başlamadığı için
rahat rahat yiyip içersin keyfini çıkar bence kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 inşallah böyle devam eder yaaaaa

evet yaa çok hızlı geçiyo zaman 4 ayımızı bitirmiş olucaz inş bir hafta sonra Rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatmayı nasip eylesin

:Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…