Uzun zamandır görüşemiyoruz.Nasıl gidiyor hamişlik :)
Sonunda başardın oğluna kardeş yapmayı. hihoyyyt
Allah sağlıkla kıucağına almayı da nasip etsin inşallah.
canım zaten biliyorsunki hamile kaldığımdan beri burun tıkanıklığım vardı ona kendimce çareler ararken astım başladı şimdide ilaçda kullanamak istemiyorum çok sakıncalıymış bakalım pekmez felan yutuyorum habire
iilk başlarda erik olmayınca bende limon yiyordum canım bide ekşi elma yiyordum şimdi daha yemiyorum pek
hoşgeldin yarencim :)
aaa şimdi sen deyince geldi aklıma benimde ilk zamanlar nefesim sıkışıyodu çok
artı olmuyo aaa nası şaşırdım ya :uhm: :teytey:
canım zaten listenin başında senle ben varız.hamile haberi ya senden ya benden gelicek inş..
eee sen neler yapıyosun bakalım adetin gelmedi değilmi daha
saol canım sonında kupayı kaldırdım
allah isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşalllah canım.
bende önceden varolan bi astım hastalığın var sanmıştım. ay benimde burnum tıkalı
ama benim alerjiden oluyo biliyorum.. bence sen limon ye genede. bulantını alır.
benimde oluyodu hepp derin nefes alasım geliyodu. şimdi iyi ama ilerde bilmiyorum olurmu
yani canım sen işini sağlama al boşver..yerimsenibenyerimseniben
kız doğru değilmi canımm...:roflol::roflol:
evet canım vakit ve zaman..inşallah o vakit en kısa zamanda olur.:Saruboceq::Saruboceq:
hoşbulduk ay she.benim duyudğum hep fiitli kulnanlar hamile kalıoyr
ben bi sitede okudum gebeliğin 14.haftasına yazmışlardı dedimki insan daha erken bilgi verrir dimi amaa
hadi yaaa o da mıııı hihoyyytyani önce kaıdn gide rbence.sorun yoksa onda eşinde görünmesi gerek mutlaka.benim abalmda fiitl kullanmıtı enfeksiyonmu ne var diyo.daha onu kullnaırken hamie kalmıştı
elifiiiiimmmmm heralde yaniii o kadarını sorummm şakkıdı 3 günlük fitil zaten bunu kullandıktan sonra geççek bu durum ve bak yarende demiş annemde ööle o ay hamiş kalmış kaydirigubbakcemile5 inşallah bende bu fitili kullandıktan sonra hamiş kalırım kaydirigubbakcemile3 kız doktor bana çok yumurtan var dedii. opuyorumnanaktanhayatım sen kurcalasaydın ya..enfeksiyon hamişliğe engelmi..bilmemne falan diye..allahım yaa..insanı böyle muallakta bırakmazlarmıı... :umursamaz:
Canımcım fitil verdiğine göre enfeksiyon var, sancıların da muhtemelen kistten dolayı yerimseniben 32 mm olan şey kist, aslında bana kalırsa adetin geçtiğine göre diğerleri de çatlamayı bekleyen yumurtalar olamazlar, büyük ihtimalle onlar da çatlamamış yumurtaların, yani onlar da kistleşmiş, ama onlar küçük olduğu için adetle atılacaktır büyük ihtimal yerimseniben eğer atılmazsa onun için de muhtemelen 3. gün gittiğinde yasmin verecek eritmek için yerimseniben bu ay ikisi birden temizlenirse bidahaki ay tertemiz başlarsın yeni çalışmalara artık :lepi:
ben gİdİyorum kızlar..gÖrÜŞÜrÜz ÖĞleden sonra...
Kepeleklerim ben de yemeğe kaçıyorum, öğleden sonra görüşürük canlarım opuyorumnanaktan
kızlar bende gidiyom gezmeye.....
akşama gelince görüşürüz dicem ama cıkmış olursunuz..yarına artıkk sizleri kocaman öptüm şekerciklerim
karasu dediğimi unutma canım..
hadi başş başşşşşşşşşşşş
hadi yaaa o da mıııı hihoyyyt
elifiiiiimmmmm heralde yaniii o kadarını sorummm şakkıdı 3 günlük fitil zaten bunu kullandıktan sonra geççek bu durum ve bak yarende demiş annemde ööle o ay hamiş kalmış kaydirigubbakcemile5 inşallah bende bu fitili kullandıktan sonra hamiş kalırım kaydirigubbakcemile3 kız doktor bana çok yumurtan var dedii. opuyorumnanaktan
kist değil kız sordum bende hep kist olur çünkü varmı dedim yok kist herşey gayet normal yumurtlamanda çok iyi dedi. herşey yolunda görünüyor dedi :sm_cool: ama senin 3 ay nasıl hamile kalamadığını anlayamadım dedi. aslında bir sene geçince yapıyorum ama seni merak ettim istersen adetin 3. günü gel bakalım yumurtalarına dedi. çok iyi gördü ama belki enfeksiyondandır yaaa dur bakalım bide ilaçlarımı kullaniimde.
kızlar bende gidiyom gezmeye.....
akşama gelince görüşürüz dicem ama cıkmış olursunuz..yarına artıkk sizleri kocaman öptüm şekerciklerim
karasu dediğimi unutma canım..
hadi başş başşşşşşşşşşşş
ay hadi inşallah :)
inşallahhhh.. ayşeeeee tarif varmış dondurma tarifi görür gibi oldum ama baktım baktım tarifi bulamadıııımmmm. nerde haniiii. ben benimkinden sıkıldımmm yeni bişi deniyim bende delikafadulden
güzelim sen istemiyosunda bakalım eşin ne dicek bu duruma :roflol:
yazık değilmi dimi ama onca zaman..kaydirigubbakcemile5
idilcan ne güzel işte mide bulantısı çok kötü ya.onalrı yaşamdan güzel güzel yaşa hamileliğini
acıktım kızlar yemek yiiyp gelebilirsem görüşürüz sonraa
ben gİdİyorum kızlar..gÖrÜŞÜrÜz ÖĞleden sonra...
Kepeleklerim ben de yemeğe kaçıyorum, öğleden sonra görüşürük canlarım opuyorumnanaktan
ayyy doğru söylüyosun yaaa kaydirigubbakcemile3 aman ne bileyim böyle eskilerden falan gelen oluyo ya ben hamileyim diyen onlardan belki vardır dedim yok daha adet olmadım bakalım hayırlısı
gözün aydın canımcımm
bence çalış sen yinede yine rahat geçirirsin yazı merak etme
selam kızlar nasılsınız yine dolmuş topik maşşallah
hamiş varmı bakalım
Yaaa!!!O ciddi ciddi istiyooo artık CADIARZU Öyle geliyor bana.
Denemeyeli bu ay dedim 'e ne zman deneyeceğiz;zaten gideceğim' dedi.
Buün ayın 27si zatenn... Öylesine sadece bir denememi yapsam o da mutlu olsun gönlü olsun diye 28inde.hani 29u ya benim gün.Tutmaz nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?