Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smartcım bence sen çoktan başlamalıydın çalışmalara malum eşin uzun yoldan geldi tembellik etme yazık değilmi adama

Uzun zamandır görüşemiyoruz.Nasıl gidiyor hamişlik :)
Sonunda başardın oğluna kardeş yapmayı. hihoyyyt
Allah sağlıkla kıucağına almayı da nasip etsin inşallah.

saol canım sonında kupayı kaldırdım
allah isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşalllah canım.

bende önceden varolan bi astım hastalığın var sanmıştım. ay benimde burnum tıkalı
ama benim alerjiden oluyo biliyorum.. bence sen limon ye genede. bulantını alır.

hoşgeldin yarencim :)

aaa şimdi sen deyince geldi aklıma benimde ilk zamanlar nefesim sıkışıyodu çok
artı olmuyo aaa nası şaşırdım ya :uhm: :teytey:

benimde oluyodu hepp derin nefes alasım geliyodu. şimdi iyi ama ilerde bilmiyorum olurmu

idilcan ne güzel işte mide bulantısı çok kötü ya.onalrı yaşamdan güzel güzel yaşa hamileliğini

canım zaten listenin başında senle ben varız.hamile haberi ya senden ya benden gelicek inş..
eee sen neler yapıyosun bakalım adetin gelmedi değilmi daha

ayyy doğru söylüyosun yaaa kaydirigubbakcemile3 aman ne bileyim böyle eskilerden falan gelen oluyo ya ben hamileyim diyen onlardan belki vardır dedim yok daha adet olmadım bakalım hayırlısı

var canım zaten 6 senedir alerjik asrımla uğraşıyorum bi iki hafatdır hapşırık ve akıntı olarak vardı şimdide nefes darlığı başladı en kötüsüde bu önceden kullandığım ilaçlar kortizonlu olunca kullanamıyorumda

yani canım sen işini sağlama al boşver..yerimsenibenyerimseniben

kız doğru değilmi canımm...:roflol::roflol:

evet canım vakit ve zaman..inşallah o vakit en kısa zamanda olur.:Saruboceq::Saruboceq:

doğru vallaki :)

hoşbulduk ay she.benim duyudğum hep fiitli kulnanlar hamile kalıoyr

benımde yengem dayımla evlendi fln bebiş olmuyodu sonracıma bi doktora görüniym dedi
gitti aa iltihap varmış dediler bi ilaç verdiler biter bitmez hamile kaldı o da hatta öyle bildiğim
bikaç akrabam var oluyo öyle canım iltihap fln engellıyo ya bebiş olayını o gecınce bebiş gelıyo :)

ben bi sitede okudum gebeliğin 14.haftasına yazmışlardı dedimki insan daha erken bilgi verrir dimi amaa

ay hele 8-10 haftalarda nefessiz kalıp ölcem sanıyodum :) bende de astım var ama
kronik alerjik değil ve şu an çok az düzeyde yani ilerlemiş değil ordan yırtıyorum
ama grip fln oldugumda fena çektiriyo bana

benım sanırımm 13. haftadan sonra gectı nefes sıkışmalarım öyle sanıyorum yani :uhm:

Kepeleklerim ben de yemeğe kaçıyorum, öğleden sonra görüşürük canlarım opuyorumnanaktan

yani önce kaıdn gide rbence.sorun yoksa onda eşinde görünmesi gerek mutlaka.benim abalmda fiitl kullanmıtı enfeksiyonmu ne var diyo.daha onu kullnaırken hamie kalmıştı
hadi yaaa o da mıııı hihoyyyt
hayatım sen kurcalasaydın ya..enfeksiyon hamişliğe engelmi..bilmemne falan diye..allahım yaa..insanı böyle muallakta bırakmazlarmıı... :umursamaz:
elifiiiiimmmmm heralde yaniii o kadarını sorummm şakkıdı 3 günlük fitil zaten bunu kullandıktan sonra geççek bu durum ve bak yarende demiş annemde ööle o ay hamiş kalmış kaydirigubbakcemile5 inşallah bende bu fitili kullandıktan sonra hamiş kalırım kaydirigubbakcemile3 kız doktor bana çok yumurtan var dedii. opuyorumnanaktan

kist değil kız sordum bende hep kist olur çünkü varmı dedim yok kist herşey gayet normal yumurtlamanda çok iyi dedi. herşey yolunda görünüyor dedi :sm_cool: ama senin 3 ay nasıl hamile kalamadığını anlayamadım dedi. aslında bir sene geçince yapıyorum ama seni merak ettim istersen adetin 3. günü gel bakalım yumurtalarına dedi. çok iyi gördü ama belki enfeksiyondandır yaaa dur bakalım bide ilaçlarımı kullaniimde.

kızlar bende gidiyom gezmeye.....
akşama gelince görüşürüz dicem ama cıkmış olursunuz..yarına artıkk sizleri kocaman öptüm şekerciklerim
karasu dediğimi unutma canım..
hadi başş başşşşşşşşşşşş

ben gİdİyorum kızlar..gÖrÜŞÜrÜz ÖĞleden sonra...

Kepeleklerim ben de yemeğe kaçıyorum, öğleden sonra görüşürük canlarım opuyorumnanaktan

güle güleyin kızlarrrrrrrrr :gitme:

ay hadi inşallah :)

güle güle canım :) iyi gezmeler

güzelim sen istemiyosunda bakalım eşin ne dicek bu duruma :roflol:
yazık değilmi dimi ama onca zaman..kaydirigubbakcemile5

Yaaa!!!O ciddi ciddi istiyooo artık CADIARZU Öyle geliyor bana.
Denemeyeli bu ay dedim 'e ne zman deneyeceğiz;zaten gideceğim' dedi.
Buün ayın 27si zatenn... Öylesine sadece bir denememi yapsam o da mutlu olsun gönlü olsun diye 28inde.hani 29u ya benim gün.Tutmaz nasılsa...

idilcan ne güzel işte mide bulantısı çok kötü ya.onalrı yaşamdan güzel güzel yaşa hamileliğini

acıktım kızlar yemek yiiyp gelebilirsem görüşürüz sonraa

evet çok güzel şimdilikkk annem de gebeliklerini rahat geçirmiş, ablam da öyleee...umarım bende öyle devam ederim...:CüvCüv:

ben de çok fena acıktımmmmmm kıymalıııı bol salçalı makarna yemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook cokacimcoook

Bu arada smart hoşgeldin kuzummmm

ben gİdİyorum kızlar..gÖrÜŞÜrÜz ÖĞleden sonra...

güle güle kızlaar :)

ayyy doğru söylüyosun yaaa kaydirigubbakcemile3 aman ne bileyim böyle eskilerden falan gelen oluyo ya ben hamileyim diyen onlardan belki vardır dedim yok daha adet olmadım bakalım hayırlısı

hoşgeldn prenseesscim nasılsın :)

gözün aydın canımcımm
bence çalış sen yinede yine rahat geçirirsin yazı merak etme

Yaa sanki çalışsa olacak da bi de çalışmıyooo olmasın diye deyip ülüyorsunuzdur şimdi siz bana :)))
Haklısınız ne diyeyim... Gerçi şimdi tutsa bile yaza pek belli oalcak boyutlara gelmezherhalde!kafamçokkarıştı Ama hamileyken güneşlenilmez değil mi? :1shok:

canım noldu niye istemiyon ki gerçi istemeyince hep tutar sen istememeye devam et...ama nacizane bi tavsiye...çok zor ama güzel yaaa...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…