inşallahhhh.. ayşeeeee tarif varmış dondurma tarifi görür gibi oldum ama baktım baktım tarifi bulamadıııımmmm. nerde haniiii. ben benimkinden sıkıldımmm yeni bişi deniyim bende delikafadulden
Yaa sanki çalışsa olacak da bi de çalışmıyooo olmasın diye deyip ülüyorsunuzdur şimdi siz bana :)))
Haklısınız ne diyeyim... Gerçi şimdi tutsa bile yaza pek belli oalcak boyutlara gelmezherhalde!kafamçokkarıştı Ama hamileyken güneşlenilmez değil mi? :1shok:
smartcım bence sen çoktan başlamalıydın çalışmalara malum eşin uzun yoldan geldi tembellik etme yazık değilmi adama
Yaaa!!!O ciddi ciddi istiyooo artık CADIARZU Öyle geliyor bana.
Denemeyeli bu ay dedim 'e ne zman deneyeceğiz;zaten gideceğim' dedi.
Buün ayın 27si zatenn... Öylesine sadece bir denememi yapsam o da mutlu olsun gönlü olsun diye 28inde.hani 29u ya benim gün.Tutmaz nasılsa...
saol canım sonında kupayı kaldırdım
allah isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşalllah canım.
var canım zaten 6 senedir alerjik asrımla uğraşıyorum bi iki hafatdır hapşırık ve akıntı olarak vardı şimdide nefes darlığı başladı en kötüsüde bu önceden kullandığım ilaçlar kortizonlu olunca kullanamıyorumda
var canım zaten 6 senedir alerjik asrımla uğraşıyorum bi iki hafatdır hapşırık ve akıntı olarak vardı şimdide nefes darlığı başladı en kötüsüde bu önceden kullandığım ilaçlar kortizonlu olunca kullanamıyorumda
Yaaa!!!O ciddi ciddi istiyooo artık CADIARZU Öyle geliyor bana.
Denemeyeli bu ay dedim 'e ne zman deneyeceğiz;zaten gideceğim' dedi.
Buün ayın 27si zatenn... Öylesine sadece bir denememi yapsam o da mutlu olsun gönlü olsun diye 28inde.hani 29u ya benim gün.Tutmaz nasılsa...
güle güle kızlaar :)
hoşgeldn prenseesscim nasılsın :)
Slm Ebruşum... :) Bak bu kez hatırladım nickini :)
Yok yeni hamiş...
Çiçeğim hamilyemiş söyledi ama pc bozukmuş evde ondan giremiyor.
Sen ansılsın?
Ben de iki sene çok yoğun alerjik astım tedaviis gördüm şekerrcim.Ama maşallah son 3-4 senedir çok iyiym.
Prf.Dr.Fuat KALYONCUOĞLU'ydu doktırum.Ankaraya gelirsen şiddetle görmeni tavsiye ederim.Özel muayenehanesinin yanı sıra aynı zamanda hacettepede çalışıyor.Beni de kardeşimi de o iyileştirdi.
canım noldu niye istemiyon ki gerçi istemeyince hep tutar sen istememeye devam et...ama nacizane bi tavsiye...çok zor ama güzel yaaa...:CüvCüv:
Yaa...Benim pek aram yok çalışma işleriyle kızlar da biliyooo :) Çalış demekten bıktı herkes bana.
E,bu aydan da geçti artık.Son 2 hadi bilemedin 3 gün falan avrdır benim yumurtlamaya.E belki geömiştir bile belli mi olur..Aaammmaannn o akdar istedik açlıştık olmadı.Bu ay da ben çalışmıyourm ve sitemiyorum.Çyle akrar verdim :uhm:
Amin canımcım...hayırlısı.
Hmiş kadlığını duyduğumda da hemen yazdım ama gözünden kaçtı farke ttim.Çok sevindim senin adına.Her şey yolunda anladığım kadarıyla..SÜPER... :lepi:
tamamdır hemen deniciğimmmmm Şeniz teşekkür ederim canım benimmmmtarif kontesin canım :)
aynen yazıyorum
yarım kilo çileği bi bardak şekerle birlikte robottan geçiyorsun
başka bi kapta bi paket krem şantiyi bi bardak tan biraz az süt le çırpıyorsun sonra ikisini iyice karıştırıp kapalı bi dondurma kabına boşaltıyorsun donunca servisssssss
baya bi çıkıyo yarım kilo çilektennn
Yaa...Benim pek aram yok çalışma işleriyle kızlar da biliyooo :) Çalış demekten bıktı herkes bana.
E,bu aydan da geçti artık.Son 2 hadi bilemedin 3 gün falan avrdır benim yumurtlamaya.E belki geömiştir bile belli mi olur..Aaammmaannn o akdar istedik açlıştık olmadı.Bu ay da ben çalışmıyourm ve sitemiyorum.Çyle akrar verdim :uhm:
canım yani gene tatil yaparsın sen boşver tatil için değermi ertelemeye
hem güneş ii diyolar bebk içinde ama tabiki fazlasıda zararlısır muhtemelen
offffffff kontess bendede var o işte. bahar aylarında hapşırık ve burun tıkanıklığı soınrada burun akıntısı ay yoruluyorum gece uykumdan uyandırıyo düşün.. demek ilerleyen aylarda bende öle olacam hemi.. ben dr.a sordum ilk 3ay ilaç yok dedi. sabit kullandığın ilaç varmı dedi.. yok deyince beklices 3ay dolsun dedi bakarız çaresine dedi. sende sor bakalım ne dicek.. :sinifsinif:
öyle deme canım benim kuzen 2senedir tutturamıyolardı. ayda 1kez çalışma olmuş oda öylesine hani hiç gün mün bakmamış. hamile kalmıştı adeti düzensiz olduğundan normal gecikme sanmıştı öğrendiğinde 7haftayı geçmişti..
tek seferde voleyi vurmuş velhasıl :roflol: bakarsın seninde öyle olur.. :roflol:
kızzzz ööle demeeee. hiç belli olmazz. bende bugün doktora gittiğimde aslında daha yumurtlamamam lazımdı ama yumurtlamışım bile. belli olmuyo bak daha iki üç gün önce bitti benim tamamen ama yumurtlamışım çok ilginç ama allahın işi işte belli olmuyo. deneyinnn. benimde o hesaplayıcıya göre 29 undan 3üne kadardı belki daha erken çatlıcak nerden bilelimki demi ama sen yinede dene.
canım banada dediler düşük dozda veririz diye ama ben araştırdım fetus üzerinde çok büyük etkisi oluyomuş ki bende iki tane olunca hepten korktum
hatta şöyle bi yazı yazmışlar
sizi rahatlatan şey bebğinize zarar verdiğini düşünürseniz kullanmayın al şimdide kullan
ben sadece nefes daralmasında şikayetçiyim diğerlerine katlanırım ama nefes bu ya gece bi kalkıyom nefes alamıyom böyle öksürük gibi bişe geliyo atıyom kendimi cama nefes alabilmek için olmuyo gitmiyo boğazımdan aşağı hava
offffffff kontess bendede var o işte. bahar aylarında hapşırık ve burun tıkanıklığı soınrada burun akıntısı ay yoruluyorum gece uykumdan uyandırıyo düşün.. demek ilerleyen aylarda bende öle olacam hemi.. ben dr.a sordum ilk 3ay ilaç yok dedi. sabit kullandığın ilaç varmı dedi.. yok deyince beklices 3ay dolsun dedi bakarız çaresine dedi. sende sor bakalım ne dicek.. :sinifsinif:
öyle deme canım benim kuzen 2senedir tutturamıyolardı. ayda 1kez çalışma olmuş oda öylesine hani hiç gün mün bakmamış. hamile kalmıştı adeti düzensiz olduğundan normal gecikme sanmıştı öğrendiğinde 7haftayı geçmişti..
tek seferde voleyi vurmuş velhasıl :roflol: bakarsın seninde öyle olur.. :roflol:
E,erkenden yumurtladıysam zaten gün bitti :)) hiç çalışmadık ki...İçimden gelmedi.
Bütün mayı ayını acaba hamilemiyim stresiyle geçirmek istemiyorum ben. :gitme:
Sonrada ahziranı,temmuzu...Offf!!
Sen çalışabilmiş miydin bağri?Yumurtan erken çatlamış ya ona göre erken başlamışsındır umarım
hoşbulduk canım iyi sen nasılsın yaaa varya şaka maka biz hamile kalana kadar doğurcanız valla siz daha dün gibi hamile haberlerinizi almamız
iyi tanımana sevindim kaydirigubbakcemile5
evet çiçeği duydum zaten ben hissetmiştim onun geçen aydan gecikmesinden belliydi hemen ardından hamile kaldı bak ama çok sevinsim hadi sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?