Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallahhhh.. ayşeeeee tarif varmış dondurma tarifi görür gibi oldum ama baktım baktım tarifi bulamadıııımmmm. nerde haniiii. ben benimkinden sıkıldımmm yeni bişi deniyim bende delikafadulden

tarif kontesin canım :)

aynen yazıyorum

yarım kilo çileği bi bardak şekerle birlikte robottan geçiyorsun
başka bi kapta bi paket krem şantiyi bi bardak tan biraz az süt le çırpıyorsun sonra ikisini iyice karıştırıp kapalı bi dondurma kabına boşaltıyorsun donunca servisssssss
baya bi çıkıyo yarım kilo çilektennn

canım yani gene tatil yaparsın sen boşver tatil için değermi ertelemeye
hem güneş ii diyolar bebk içinde ama tabiki fazlasıda zararlısır muhtemelen

smartcım bence sen çoktan başlamalıydın çalışmalara malum eşin uzun yoldan geldi tembellik etme yazık değilmi adama

Yaa...Benim pek aram yok çalışma işleriyle kızlar da biliyooo :) Çalış demekten bıktı herkes bana.
E,bu aydan da geçti artık.Son 2 hadi bilemedin 3 gün falan avrdır benim yumurtlamaya.E belki geömiştir bile belli mi olur..Aaammmaannn o akdar istedik açlıştık olmadı.Bu ay da ben çalışmıyourm ve sitemiyorum.Çyle akrar verdim :uhm:

kızzzz ööle demeeee. hiç belli olmazz. bende bugün doktora gittiğimde aslında daha yumurtlamamam lazımdı ama yumurtlamışım bile. belli olmuyo bak daha iki üç gün önce bitti benim tamamen ama yumurtlamışım çok ilginç ama allahın işi işte belli olmuyo. deneyinnn. benimde o hesaplayıcıya göre 29 undan 3üne kadardı belki daha erken çatlıcak nerden bilelimki demi ama sen yinede dene.

saol canım sonında kupayı kaldırdım
allah isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşalllah canım.

Amin canımcım...hayırlısı.
Hmiş kadlığını duyduğumda da hemen yazdım ama gözünden kaçtı farke ttim.Çok sevindim senin adına.Her şey yolunda anladığım kadarıyla..SÜPER... :lepi:

Ben de iki sene çok yoğun alerjik astım tedaviis gördüm şekerrcim.Ama maşallah son 3-4 senedir çok iyiym.
Prf.Dr.Fuat KALYONCUOĞLU'ydu doktırum.Ankaraya gelirsen şiddetle görmeni tavsiye ederim.Özel muayenehanesinin yanı sıra aynı zamanda hacettepede çalışıyor.Beni de kardeşimi de o iyileştirdi.

offffffff kontess bendede var o işte. bahar aylarında hapşırık ve burun tıkanıklığı soınrada burun akıntısı ay yoruluyorum gece uykumdan uyandırıyo düşün.. demek ilerleyen aylarda bende öle olacam hemi.. ben dr.a sordum ilk 3ay ilaç yok dedi. sabit kullandığın ilaç varmı dedi.. yok deyince beklices 3ay dolsun dedi bakarız çaresine dedi. sende sor bakalım ne dicek.. :sinifsinif:

öyle deme canım benim kuzen 2senedir tutturamıyolardı. ayda 1kez çalışma olmuş oda öylesine hani hiç gün mün bakmamış. hamile kalmıştı adeti düzensiz olduğundan normal gecikme sanmıştı öğrendiğinde 7haftayı geçmişti..
tek seferde voleyi vurmuş velhasıl :roflol: bakarsın seninde öyle olur.. :roflol:

güle güle kızlaar :)

hoşgeldn prenseesscim nasılsın :)

hoşbulduk canım iyi sen nasılsın yaaa varya şaka maka biz hamile kalana kadar doğurcanız valla siz daha dün gibi hamile haberlerinizi almamız

Slm Ebruşum... :) Bak bu kez hatırladım nickini :)
Yok yeni hamiş...
Çiçeğim hamilyemiş söyledi ama pc bozukmuş evde ondan giremiyor.
Sen ansılsın?

iyi tanımana sevindim kaydirigubbakcemile5
evet çiçeği duydum zaten ben hissetmiştim onun geçen aydan gecikmesinden belliydi hemen ardından hamile kaldı bak ama çok sevinsim hadi sıra sende

nasıl bi tedavi uyguladıııı merak ettim şimdiii

canım noldu niye istemiyon ki gerçi istemeyince hep tutar sen istememeye devam et...ama nacizane bi tavsiye...çok zor ama güzel yaaa...:CüvCüv:

Yaaaa!Yaz ayı geliyor ya;içimden çıkmak gezmek dolaşmak yemek iömek... kısacası herşey geliyor.Hamilelik bana engel olur diye düşünüyorum;ama bu ay çalışsaydım ve olsaydı tam da istediğim iki burçtan biri oalcaktı bebek.E,bi de kız olsa dört dörtlük olurdu ama işte...Ruh halim uygun değil sanırım.Offff eşim istiyor ama ne yapacağım bilmem.Bu ay olmaz artık gerçi 2 - 3gün kaldı şunun şuraısnda :)))

iyi peki canım sen bilirsin zaten zorla şeyden çocuk olmazmış ama sen yinede şu 3 gün bi dene bak bide 3 gün diyorum sen birini yapmıyosun bak bence dene belki geliverir

Amin canımcım...hayırlısı.
Hmiş kadlığını duyduğumda da hemen yazdım ama gözünden kaçtı farke ttim.Çok sevindim senin adına.Her şey yolunda anladığım kadarıyla..SÜPER... :lepi:

ben geçmişi pek okuyamıyorum canım eve git yemek yap hazırla kaldır otur dinlen ki zaten o dönemde yardımcı eleman yüzünden gündüzde pek giremiyodum. ancak arada kendimle ilgi bilgi veriyodum.. ben yokken yazmışsan ondan görmemişimdir kusurabakma canım biliyorum hepiniz benim kadar çok sevindi sevincimi paylaştınız bende bekleyip hamile kalan arkadaşlarıma çok çok seviniyorum.. sıra sizde şimdi az kaldı liste azaldı
maşallah diyelim allah nazardan saklasın listemizi :1rolleyes:
tekrardan hepinize tek tek teşekkür ederim . ay duygusala bağladım mafoldumben

tamamdır hemen deniciğimmmmm Şeniz teşekkür ederim canım benimmmm

hayırlısı olsun inşallah canım yaaa iyi yapıyosun aslında olursa olur olmassa olmaz allahın takdiri deyip geçmek lazım diğer türlü çok stres oluyo gerçekten boshayallersmile

canım yani gene tatil yaparsın sen boşver tatil için değermi ertelemeye
hem güneş ii diyolar bebk içinde ama tabiki fazlasıda zararlısır muhtemelen

Ya aslında olsa dükkan dükkan senin ... E,o kadar denedik olmadı.Şimdi de o stresle yaşamak zor geliyordur belki de hamile kalmaktan ziyade.Sonuçta olmuyor işte;uğraş uğraş nereye kadar.Yazı da takmadan keyifli geçirsem hiç de fena olmaz.cokacimcoook
Hamilelerde güneş leke yapıyor diye biliyorum canımcım ondan söyledim onu.

canım banada dediler düşük dozda veririz diye ama ben araştırdım fetus üzerinde çok büyük etkisi oluyomuş ki bende iki tane olunca hepten korktum
hatta şöyle bi yazı yazmışlar
sizi rahatlatan şey bebğinize zarar verdiğini düşünürseniz kullanmayın al şimdide kullan
ben sadece nefes daralmasında şikayetçiyim diğerlerine katlanırım ama nefes bu ya gece bi kalkıyom nefes alamıyom böyle öksürük gibi bişe geliyo atıyom kendimi cama nefes alabilmek için olmuyo gitmiyo boğazımdan aşağı hava

E,erkenden yumurtladıysam zaten gün bitti :)) hiç çalışmadık ki...İçimden gelmedi.
Bütün mayı ayını acaba hamilemiyim stresiyle geçirmek istemiyorum ben. :gitme:
Sonrada ahziranı,temmuzu...Offf!!

Sen çalışabilmiş miydin bağri?Yumurtan erken çatlamış ya ona göre erken başlamışsındır umarım

kullanmamak en doğrusu ozaman.. geçen pazar günü yatarken bir hapşırdım karnım kasıldı birden geldi normalde anladığım zaman oturup hapşırıyorum ama o birden geldi
ve inanırmısın o günden beri korkuyorum bişi olmuşmudur diye eyvahedigeldismile

A!Bak onu da düşünmedim değil;hani ben istemiyorum ya bu ay;olacağı tutuyormuş bebğin.E,ben de kend
me dikkat etmyormuşum nasılsa çalışmadık diye;sonra düşüveriyormuş çocuk...
Felaket senaryoalrım da hazır yaanii gamyoncuiremsu

eğer net yumurtlama tarihini biliyorsan
yumurtlamadan 1-3 gün öncesi
yumurtlamadan 1-3 gün sonrası
hamilelikte riskli günler canım hiçde belli olmaz çalış sen ne kaybedersin ay:dilcikar:

Listenin başını siz çekiyorsunuz canımcım;sıra nasıl bende olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…