Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok takma öyle okdar ben gece uykumdan uyanıp hapşırıyorum peş peşe 3 5 kere yatar pozisyonda karnımı tutuyom hemen eşimde korkuyo hemen karnımı tutuyo nedense kaydirigubbakcemile3

yok yok daha çatlamamışşş yumurtlamışım ama heran çatlayabilir bilmoorumki zaten bal arı sütü polen karışımını kullanıyorum bu ay ben. bide ayşenin dediği gibi olursa yumurtam sağda oğlan olursa kocişime söölicem daha çok çalışır bu ay kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 belkide olur bellimi olurrr. yaaa işte enfeksiyon kapmışım 3 günlük fitil kullanıcam şimdi ama çalışmamda lazım bilmiyorum işte olursa olur napiim ben elimden geleni yaparım sonrası allaha kalmış boshayallersmile

Ayyy!Bunun kusuru mu olur...Tabiki gözünden kaçabilir o sevinç karışıklığında. :)
Sen hep duygusaldın zaten;bağlamana gerek yok ki sempatiksalakcinni
Listeye gelince;hakikaten haaa,5 ayda neredeyse tükettik herkesi.Aramıza yeni katılanlar olmadığını düşün geriye sadece hemen aklıma gelenleri söyleyecek olursam ben,su,fatoşkarasu,,ebru kaldık ilk günden beri burda olanalrdan.

hakketten 2dk da ne senaryolar yazdın yaa :mymeka:
aman varya herşey allahtan
insanlar nasıl dikakt ediyolarda düşeceği varsa düşüyo
ama bana temizliğe gelen bi abla var kadında spral var
kayma yapmış hamile kalmış öğrendiğinde 2aylık olmuş
ve düşsün diye 6 aya kadar işe devam etmiş. ve bebeğine hiç bişi olmadı
bana gelmek istedi ben çağırmadım hamileliğinden sonra
delimisin dedim bişi olur bide.. ama düşün 3.çocuk olduğundan
uğraşmış düşsün diye zaten durumları yok..
işte böyle allah vericem diyosa hiç bişi engel deil..

hatice ve elson var bide
gerçekten çok azalmış
hamile kalan arkdaşlar artık pek uğramıyo zati :umursamaz:

eğer net yumurtlama tarihini biliyorsan
yumurtlamadan 1-3 gün öncesi
yumurtlamadan 1-3 gün sonrası
hamilelikte riskli günler canım hiçde belli olmaz çalış sen ne kaybedersin ay:dilcikar:

29u canımcım.Eşim gelince bi hesaplayayım dedim öyle çıkmıştı;ama eskiden hesaplattığım bilg.ortamındakilere bakmadım direk -14 taktiği :roflol:
Evde ov. testlri de var onları da yapmıyoommmm!!!
Ayyyy şaka gibi;ben ciddi ciddi bişey yapmıyoomm .)

Tabi canım.Sen elinden geleni yap;sadece stres yapma
İnşallah olur.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

en iyisi işte en güzeli bu aslında
hatırlıyomusun hiç umudum yoktu benimde
transfer günü deli gibi grip olmuştum öksürük hapşırık
uyku uyuyamıyodum öksürmekten içim çıkcaktı sanki
ohooooooo dedim nasıl tutunsun bebek. sürekli karnım kasılıyodu.
rabbim izin verdi çok şükür oldu..

hatice ve elson var bide
gerçekten çok azalmış
biz yeniyiz belki ama mercanda bende bırakmıycaz burayı opuyorumnanaktan ben hamiş oluncada gelicem sözzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

valla sen baya baya yapıyon yine bişiler el alışkanlığı demekki delikafadulden hadi bakalım bu ay neler olacak kimler hamile kalcak görcezzz. sen istemedin ya bu ay. belkide senin ayın olcak mayısss hiiç belli olmazz hihoyyyt

smart doktor nasıl bi tedavi yöntemi uyguladı canım sana

Öncelikle alerjimin neye olduğunu tesit etti.Koluma 15 ayrı sıvı damlatıldı;sonra oralar iğne ucuyla delinip bekletildi.Kabaran hangi bölgeyse sıvısına göre 'alerjin şuna buna2 dedi.
Sonra nefes için ilaç tedavisine başladı.Pulmikort,inflakort.. kullandım iki sene sürekli olarak.
Xyzl'ı sadece çok zorlanırsan bir tane at dedi.
O kadar çok şey yaptık ki;anlatmak zor canımcım;ama kesinlikle işe yaradı.BEn resme ölümden döndüm.15 haftalık eğirtim öğretim varsa bir dönemde 9 haftasını raporlu geçiriyordum evde yatar halde düşün artık.
Çok şükür bugünki halime.

evet bide bu öksürüğe hapşuruğa tutmıycak diye ağlıyodun bide hey allahım yaaa. bak işteee allah istediği zaman hiiiçbişey engel değil olacaksa oluyo :lepi:

yok takma öyle okdar ben gece uykumdan uyanıp hapşırıyorum peş peşe 3 5 kere yatar pozisyonda karnımı tutuyom hemen eşimde korkuyo hemen karnımı tutuyo nedense kaydirigubbakcemile3

işte ben tutamadım boşta bulundum çünkü.. off ne bilim korktum öyle bi kasıldı ki anlatamam inş. iyidir. haftaya salı belli olur

iyi peki canım sen bilirsin zaten zorla şeyden çocuk olmazmış ama sen yinede şu 3 gün bi dene bak bide 3 gün diyorum sen birini yapmıyosun bak bence dene belki geliverir

ebrucumm nasılsın canımm :1hug:

Tabi canımcım!O konuda sana snuna kadar katılıyourm;ama insanoğlu başımıza gelince öyle düşünemiyoruz ve kendimizi suçluyorruz ister istemez. mirmirmirmir
E,bende felaket tellalcısıyım ya kendimle ilgili;aklıma herşey geliyo işte. :bbo:

hatice ve elson var bide
gerçekten çok azalmış

Evet haticede aklımdaydı unutmuşum yazmayı.Elson nickini değiştirdi ya sen ve diğer bazı arkadaşlar gibi.Hemen adapte olamıyorum yaaaaaaa
hamile kalanlara gelince;ayıp ediyorlar aslında.Burda kimsenin kimseye konuşmka istedikerini sınırlatacak ya da kıskanıp bakmayacak,ilgilenmeyecek ya da nazar edecek karakteri yok ki.
Adam gibi,saygılı bir şekilde paylaşımda bulunuyor dualar ediyoruz birbizime.
Hamile kalana kadar duaya ihtiyaçları var da kaldıktan sonra yok mu Asıl o zaman var.

bende test felan yaptırdım bana da fısfıslardan verdii hapşırık için bile ilaç verdi kullanınca geçiyrdu ama ben 3 ay kullanıyordum ilaçları
seninki tamamen nasıl geçti ya şaşırdım ama ben şimdi gelsem bile ilaç kullanamam of offff
bide yine ankarada bi doktor duymuştum burundan bi hortuma benzer bişeyle bişe veriyolar ve kesin çözüm diyordu tvde haberlerde gösterdiler

evet bide bu öksürüğe hapşuruğa tutmıycak diye ağlıyodun bide hey allahım yaaa. bak işteee allah istediği zaman hiiiçbişey engel değil olacaksa oluyo :lepi:

evet valla çok şükür rabbime oldu sonunda :1closedeyes:

bu arada sordunmu dr.a o 32 olan neymiş diye..
bak su para veriyosun istediğini sorabilirsin bence..
para vermesende cvplamak zorundalar ama ssk dr.ları artist oluyo işte
ama özel yani aç sor bence ne bunlar de. yumurtlarmı kistmi

Evet hatırlıyrum şekercim;ama ben bu kız grip oldu ya kesin hamiştir demiştim çimden :))
Kontes de öyle olmuştu yanlış hayırlamıyrsam.Hamile kalıp gribe yakalananlar çok :)))
Kısmet herşey kesinlikle.

Listenin başını siz çekiyorsunuz canımcım;sıra nasıl bende olsun :))

listede başta olabilirim ama unutma sende topiğin kurucususun yani hemen hamile kalman lazım ona göre

hatice ve elson var bide
gerçekten çok azalmış

evet yaaa çok az kaldık diyorumya biz kalana kadar hepiniz doğurcanız bi kalamadık kaydirigubbakcemile3

işte ben tutamadım boşta bulundum çünkü.. off ne bilim korktum öyle bi kasıldı ki anlatamam inş. iyidir. haftaya salı belli olur

ebrucumm nasılsın canımm :1hug:

iyi canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik çalışıyomusun yine eşinin yanıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…