hoşbulduk canım iyi sen nasılsın yaaa varya şaka maka biz hamile kalana kadar doğurcanız valla siz daha dün gibi hamile haberlerinizi almamız
iyi tanımana sevindim kaydirigubbakcemile5
evet çiçeği duydum zaten ben hissetmiştim onun geçen aydan gecikmesinden belliydi hemen ardından hamile kaldı bak ama çok sevinsim hadi sıra sende
yok takma öyle okdar ben gece uykumdan uyanıp hapşırıyorum peş peşe 3 5 kere yatar pozisyonda karnımı tutuyom hemen eşimde korkuyo hemen karnımı tutuyo nedense kaydirigubbakcemile3
hakketten 2dk da ne senaryolar yazdın yaa :mymeka:
aman varya herşey allahtan
insanlar nasıl dikakt ediyolarda düşeceği varsa düşüyo
ama bana temizliğe gelen bi abla var kadında spral var
kayma yapmış hamile kalmış öğrendiğinde 2aylık olmuş
ve düşsün diye 6 aya kadar işe devam etmiş. ve bebeğine hiç bişi olmadı
bana gelmek istedi ben çağırmadım hamileliğinden sonra
delimisin dedim bişi olur bide.. ama düşün 3.çocuk olduğundan
uğraşmış düşsün diye zaten durumları yok..
işte böyle allah vericem diyosa hiç bişi engel deil..
biz yeniyiz belki ama mercanda bende bırakmıycaz burayı opuyorumnanaktan ben hamiş oluncada gelicem sözzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
valla sen baya baya yapıyon yine bişiler el alışkanlığı demekki delikafadulden hadi bakalım bu ay neler olacak kimler hamile kalcak görcezzz. sen istemedin ya bu ay. belkide senin ayın olcak mayısss hiiç belli olmazz hihoyyyt
Evet sedef!Ebru da döndü aramıza :) Ama nicki değiştirip gelince biraz kızmış bizlere;slm veren olmuyor diye. :S
bende test felan yaptırdım bana da fısfıslardan verdii hapşırık için bile ilaç verdi kullanınca geçiyrdu ama ben 3 ay kullanıyordum ilaçları
seninki tamamen nasıl geçti ya şaşırdım ama ben şimdi gelsem bile ilaç kullanamam of offff
bide yine ankarada bi doktor duymuştum burundan bi hortuma benzer bişeyle bişe veriyolar ve kesin çözüm diyordu tvde haberlerde gösterdiler
Valla ya zaman gecıyo :)
hahaha ay gözümde canlandı bızımkıde aynını yapıyo nedense refleks galiba kaydirigubbakcemile3
ayy evet ya gercektende annem kzıkardesıme hamıle kalmıs ama ben daha kucugum
diye istememıs diokı tezgahın ustunden mı atlamaıdm ilaçlar mı içmedim düşsün diye
düşmedi diyo Ama sakat kalabılırdı cahillik işte ama şüklürer olsun sakatta kalmadı
sana hamıleyken yiyemedım ıcemedım istifra ettım kanamam oldu ama melteme (kardeşime) hamıleyken
hiçç bi sıkıntım yoktu çok rahat gectı hamılelıgım Allah ın işi işte kızım diyo bu işler böyle gerçektende :)
düşürmeye çalıştım ama şimdi de iyi ki doğmuş iyi ki diyorum ne güzel beraberce büyüdünüz
birbirinize arkadaş oldunuz diyo olumunekankayizsmile hihoyyyt
Evet hatırlıyrum şekercim;ama ben bu kız grip oldu ya kesin hamiştir demiştim çimden :))
Kontes de öyle olmuştu yanlış hayırlamıyrsam.Hamile kalıp gribe yakalananlar çok :)))
Kısmet herşey kesinlikle.
listede başta olabilirim ama unutma sende topiğin kurucususun yani hemen hamile kalman lazım ona göre
evet yaaa çok az kaldık diyorumya biz kalana kadar hepiniz doğurcanız bi kalamadık kaydirigubbakcemile3
iyi canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik çalışıyomusun yine eşinin yanıda
Valla ya zaman gecıyo :)
hahaha ay gözümde canlandı bızımkıde aynını yapıyo nedense refleks galiba kaydirigubbakcemile3
ayy evet ya gercektende annem kzıkardesıme hamıle kalmıs ama ben daha kucugum
diye istememıs diokı tezgahın ustunden mı atlamaıdm ilaçlar mı içmedim düşsün diye
düşmedi diyo Ama sakat kalabılırdı cahillik işte ama şüklürer olsun sakatta kalmadı
sana hamıleyken yiyemedım ıcemedım istifra ettım kanamam oldu ama melteme (kardeşime) hamıleyken
hiçç bi sıkıntım yoktu çok rahat gectı hamılelıgım Allah ın işi işte kızım diyo bu işler böyle gerçektende :)
düşürmeye çalıştım ama şimdi de iyi ki doğmuş iyi ki diyorum ne güzel beraberce büyüdünüz
birbirinize arkadaş oldunuz diyo olumunekankayizsmile hihoyyyt
BERENİM
sadece hapşırırken rahat bırak kendini sıkma sıkarsan sorun olur hem sana hem bebğine
Evet sedef!Ebru da döndü aramıza :) Ama nicki değiştirip gelince biraz kızmış bizlere;slm veren olmuyor diye. :S
CAnım benim çıkan testte alerjim ev tozu akarlarına karşı çıktı.O zamnalr izmitte yaşıyorudm.Deniz kenarı vd. yerler senin de sit. mesela bu tarz alerjisi olanlar için hiç uygun deilmiş.Alerjiyi azdırırmış zaman zaman çünkü ev tozu akarlarının dopal barınağıymış deniz kenarları.Ancak 1500m. nin üzerinde yaşayamıyormuş bu akarlar.Doktor bana bunus öylemişti tedaviye başlarken ve hamile kalmayı falan düşünüyorsan önce tedavini bitirmelisin çok yorar seni hamilelikte demişti.Velhasıl tedavim çok yoğundu artı bir de ankaraya taşınınca dah da iyilişetiğimi ihssettim.Doktor tani şunu söyledi;'asla normasl bir insan gibi olmayacaksın bununla yaşamayı öğreneceksin ama şu an olabileciğin en sağlıklı seviyeye seni çıkarttık.'
İşte şimdi;olurda nezle vb şeylerde olursam normal insanlara göre çok daha ağır geçiyor ama buna da şükür.En azndan eskisi gibi durup durup hastalanmıyorum.
ya ben hep aranızdayım zaten unuturmuyum hiç topiğimi ne güneler geçirdik biz burda ben takılıyorum kızları kızdırıyorum selam vermiyonuz diye ama inan aklım hep burda heleki eskilerden hamile haberi alınca öyle mutlu oluyorumki hem daha bi umutlanıyorum yeniler yanlış anlamayın sakın ama biz başlarken hepimiz çok tecrübesizdik şimdi çok şey öğrendik ve çok bekledik o yüzden daha bi farklı oluyo onlardan hamile haberi almak Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
smartcım bak sen değerlendir şu 3-4 günü bak Allahın bi lütfu sana bu eşinde hazır erken gelmiş daha neyi bekliceksinki eninde sonunda yapmıcakmısın çocuk bak değerlendir bu zamanları
Gidişi de mesela çok kibarcaydı.Öyle pat diye gitmedi.Snal bir ortam da olsa bizlere saygı duydu iindeki söyldi ve vedalaştı.Çoğu insna bu inceliği bile gösteremiyor o zaman da konuşmuştuk bunu.evet genelde öyle olurmuş.. kısmet ya gerçekten
zamanında çok büyük konuştum ben. amannn tedaviye ne gerek var dedim
hahahayttt ben onun döneceğini biliyodum zaten.. kendimi gördüm onda çünkü.
iyiki döndü aramıza iyiki geldi paylaştı ne güzel olumunekankayizsmile
Hehe :) Sıkıca tutundun hayata yanii :) Aferin kzı sana :)
nereye gittinben geldimmm...
Yaaaa;evet hepimiz çok tecrübesizdik.Şimdi mesela biri bişey soruyo hemen cevap verebiliyouruz ama o zaman hepimiz ayrı bir int.sitesinden bakar birbizmie yardımcı olmaya çalışırdık :) O yüzden beilgiler kıymetli :)))
Ama her yerde olduğu gibi burda da vefalılar ve vafasızlar olmak üzere iki grup insan var.
Unuttular 'hamilelik belirtisi midir şu...'gibi bir soru sormak için saatlerce topiğe bir hamile girmesini bekleidkleri günleri... Şimdiyse bir sürü arkadaşımzı var burda gelip bir çok şeyi hamiliek süreçleri de dahil paylaşabilecekleri ama yapmıyorlar nedense.Keyifleri bilir. :dilcikar:
ben geldİmmm...
Acil çıkmalıyım;gelebilirsem gelirim yine .ptüm.
ben geldİmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?