Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Valla ya zaman gecıyo :)

yok takma öyle okdar ben gece uykumdan uyanıp hapşırıyorum peş peşe 3 5 kere yatar pozisyonda karnımı tutuyom hemen eşimde korkuyo hemen karnımı tutuyo nedense kaydirigubbakcemile3

hahaha ay gözümde canlandı bızımkıde aynını yapıyo nedense refleks galiba kaydirigubbakcemile3

ayy evet ya gercektende annem kzıkardesıme hamıle kalmıs ama ben daha kucugum
diye istememıs diokı tezgahın ustunden mı atlamaıdm ilaçlar mı içmedim düşsün diye
düşmedi diyo Ama sakat kalabılırdı cahillik işte ama şüklürer olsun sakatta kalmadı
sana hamıleyken yiyemedım ıcemedım istifra ettım kanamam oldu ama melteme (kardeşime) hamıleyken
hiçç bi sıkıntım yoktu çok rahat gectı hamılelıgım Allah ın işi işte kızım diyo bu işler böyle gerçektende :)
düşürmeye çalıştım ama şimdi de iyi ki doğmuş iyi ki diyorum ne güzel beraberce büyüdünüz
birbirinize arkadaş oldunuz diyo olumunekankayizsmile hihoyyyt

Superisi ;hamile kalmadan önce öyle söyleyen çok oldu ama kalanalr belli. :)
İlk günden beri birlikte olduğumuz arkadailar çoğu.Çünkü emek nedir biliyorlar.Burdabir ay takılıp hamile kalmayı yaşamadı çoğu.üzüntüyü sevinci de paylaştı.Umarım senin de öyle olur.

El alışkanlığına gelince ;yk canım ya son 3 aydır biz bırakmıştık eşimle karar alıp sonra o gitti falan derken taaa o zamanlar mayıs için hesap yapmıştım çünkü doğacak çocuk benim istediğim burç oluyordu;ama eşim ov. döneminde burda olamıyordu.O yüzden onu da es geçmiştim.Şimdi bir anda erken gelme durumu çıktı geldi.pazar tekrar gidecek;hani sanki Allah çalışın diye yolladı;ama bu kez bende tık yok.

Evet sedef!Ebru da döndü aramıza :) Ama nicki değiştirip gelince biraz kızmış bizlere;slm veren olmuyor diye. :S

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Evet sedef!Ebru da döndü aramıza :) Ama nicki değiştirip gelince biraz kızmış bizlere;slm veren olmuyor diye. :S

ya ben hep aranızdayım zaten unuturmuyum hiç topiğimi ne güneler geçirdik biz burda ben takılıyorum kızları kızdırıyorum selam vermiyonuz diye ama inan aklım hep burda heleki eskilerden hamile haberi alınca öyle mutlu oluyorumki hem daha bi umutlanıyorum yeniler yanlış anlamayın sakın ama biz başlarken hepimiz çok tecrübesizdik şimdi çok şey öğrendik ve çok bekledik o yüzden daha bi farklı oluyo onlardan hamile haberi almak Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
smartcım bak sen değerlendir şu 3-4 günü bak Allahın bi lütfu sana bu eşinde hazır erken gelmiş daha neyi bekliceksinki eninde sonunda yapmıcakmısın çocuk bak değerlendir bu zamanları

CAnım benim çıkan testte alerjim ev tozu akarlarına karşı çıktı.O zamnalr izmitte yaşıyorudm.Deniz kenarı vd. yerler senin de sit. mesela bu tarz alerjisi olanlar için hiç uygun deilmiş.Alerjiyi azdırırmış zaman zaman çünkü ev tozu akarlarının dopal barınağıymış deniz kenarları.Ancak 1500m. nin üzerinde yaşayamıyormuş bu akarlar.Doktor bana bunus öylemişti tedaviye başlarken ve hamile kalmayı falan düşünüyorsan önce tedavini bitirmelisin çok yorar seni hamilelikte demişti.Velhasıl tedavim çok yoğundu artı bir de ankaraya taşınınca dah da iyilişetiğimi ihssettim.Doktor tani şunu söyledi;'asla normasl bir insan gibi olmayacaksın bununla yaşamayı öğreneceksin ama şu an olabileciğin en sağlıklı seviyeye seni çıkarttık.'
İşte şimdi;olurda nezle vb şeylerde olursam normal insanlara göre çok daha ağır geçiyor ama buna da şükür.En azndan eskisi gibi durup durup hastalanmıyorum.

Hehe :) Sıkıca tutundun hayata yanii :) Aferin kzı sana :)

evet genelde öyle olurmuş.. kısmet ya gerçekten
zamanında çok büyük konuştum ben. amannn tedaviye ne gerek var dedim
2 sene tedavi gördüm aşılama aklımın ucundan geçmedi hele tüp asla yaptırmam derdim.
ama benim nasibimde buymuş demekki.. kısmet evet herşey..

iyiyim cnaım şükür evet hala çalışıyorum. arada bir gelmiyorum dinleniyorum evde.
çok şükür riskim yok aprı kanama falan allah korusun. uyku halsizlik dışında iyiyim
yoksa gelemezdim zaten..
olacak kesinlikle.. cumt günü arkdaşlarla toplandık. ve 2.bebeğine 5sene hamile kalamadığını bilmiyodum arkdaşın... mutlaka zamanı var işte dedim kendi kendime.
ama ben acele etmek zorundaydım 35in içindeydim çünkü.. siz bekleyin bi süre bence.

evet canım kesinlikle inanıyorum buna..

BERENİM
sadece hapşırırken rahat bırak kendini sıkma sıkarsan sorun olur hem sana hem bebğine

boş bırakıncada kasılıyorum güzelim napıyım ya ohaoldumsmile

hahahayttt ben onun döneceğini biliyodum zaten.. kendimi gördüm onda çünkü.
iyiki döndü aramıza iyiki geldi paylaştı ne güzel olumunekankayizsmile

canım bendede ev akarlarına çıkmıştı sadece ilk baharda oluyo bende sorun normalde de havasız ortamlarda bılunamıyorum mesela
banada aynısını diyolarr bu geçmez bi hastalık dikakt edeceksin kendine ben alıştımda hamileyken zor oluyo tabiii
bende grip felan olduğumdada pek etkilemiyordu

Yaaaa;evet hepimiz çok tecrübesizdik.Şimdi mesela biri bişey soruyo hemen cevap verebiliyouruz ama o zaman hepimiz ayrı bir int.sitesinden bakar birbizmie yardımcı olmaya çalışırdık :) O yüzden beilgiler kıymetli :)))
Ama her yerde olduğu gibi burda da vefalılar ve vafasızlar olmak üzere iki grup insan var.
Unuttular 'hamilelik belirtisi midir şu...'gibi bir soru sormak için saatlerce topiğe bir hamile girmesini bekleidkleri günleri... Şimdiyse bir sürü arkadaşımzı var burda gelip bir çok şeyi hamiliek süreçleri de dahil paylaşabilecekleri ama yapmıyorlar nedense.Keyifleri bilir. :dilcikar:

Gidişi de mesela çok kibarcaydı.Öyle pat diye gitmedi.Snal bir ortam da olsa bizlere saygı duydu iindeki söyldi ve vedalaştı.Çoğu insna bu inceliği bile gösteremiyor o zaman da konuşmuştuk bunu.

berenimm bak kendini sıktığın zaman allah korusun felç bile olabilirmişsin ben hapşırırken çok sıkardım beni çok uyardılar şimdi alıştım bırakıyom kendimi
kasılmaktan bişe olmazzzz
bu arada sen sigarayı bıraktınmııı

Hehe :) Sıkıca tutundun hayata yanii :) Aferin kzı sana :)

afferını kabul edıom ama düşme tehlıkem varmış ıııhhh düşmemışım :)
ben number one oldugum için sengözlerimebaksanab 9 ay yatmış annem zaten hava soğuktu
senın doğdugun sene hele çok soğuktu diyo aralıkta doğmuşum ben hep yatıyodum
yorganın altı çok sıccaktı diyo annem :)
kızkardeşimde ağustos doğumlu hertarafı kızardı sıcaktan nasıl koruycamı bilemedim diyo

yani ben donmayım diye kızkardeşim yanmasın diye ugrasmıs kadıncaz kaydirigubbakcemile3 ne zor yaa
ama varya ben bitürlü ısınamam hep üşürüm o da yaz kış incecik bi bluzla gezer yanıyo mübarek boshayallersmile

kızkardeşimi düşürmeye çalışmış ama düşmemiş yani sıkıca tutunan o :)
ama bencede iyiki doğmuş kzıkardeş çok başka bişey hiçbi arkadaş tutmaz yerini :)

HAH İŞTE TAMDA BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM ÇOK YAŞA SEN :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…