Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin elif :)

ayy milet yemek yiyip gelcek şimdi bizim bugunki menude iğğrenç şeler var gene
ve yağlı ve çok kötü kokuyo aç kalcm yaa :1closedeyes: :uhm:

gülüm sen kendine getiriyosun dimi evden..yeme o zmaan orda..yemekhane yemeklerini bende sevmem..midem kalkar..yağlı yağlı baştan savma yapılır... :umursamaz:
:

ben geldİmmm...
hoşgeldin canımcımm
güle güle smart :)

hoşgeldin elif :)

ayy milet yemek yiyip gelcek şimdi bizim bugunki menude iğğrenç şeler var gene
ve yağlı ve çok kötü kokuyo aç kalcm yaa :1closedeyes: :uhm:

ama bişeyler yemelisinnnnn :sinifsinif: buk bi yolunu ye bişilerrrr

SAOL CANIM VALLA İYİYİM GÜZELİM ŞÜKÜR.. SEN NASILSIN :1hug:

valla bugün biraz gerginim diycem..ayşe herzamanki halin diyecek... kaydirigubbakcemile3
işe geç kaldım bugün..müdür beyler telaşlanmışlar evde yalnız,, bişey yedide dokundumu falan..eve geliyolarmış nerdeyse..öldüğümü bile düşünmüşler.. mafoldumben
onlar öyle deyince moralim bozuldu..yalnızlığa alışamadım hala ve gittikçe sinirlerim bozuluyor...
çocuk konusundada bi rahat gördüm kendimi..güya bu ay patlatacaktık ikizleri kızlarla..gaza geldik ama...ben yine fos çıktım..dr.a gidemedim..

Sen iyice depresyon takılmaya başladın son zamanlarda kızıyorum artık ama haaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: hem arısütünü niye kocişe bırakıp geldin, madem öyle kendine de alsaydın ayrı bitane lmaz: benim nekadar çok işime yaradı o bu ay biliyo musun, doktor okadar ilaç içtin küçülmedi de noldu bu kiste şimdi, nasıl küçülüyo böyle diye şaşırdı ama ben söylemedim sırrımı :kedi: var ya görseniz her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı döküyorum ve bu kistimin parçalandığının işaretiymiş :lepi: kesin arısütü karışımın etkisi yerimseniben
Bereeeeeeeeeeeen patlat şuna bi tokat da kendine gelsin arkidişim yaaa :mymeka:

ne bilim dr.a gitmeyince onuda bıraktım kocişeee..evet bunalım gibiyim ama gerçekten mutsuz oluyorum bazen.... senağlama senağlama senağlama senağlama

evet mercan toplamış gücünü gelcek kırmızılar ha gayrettt guclubacismile
eliffff sen neden böyle yapıyosun ne dedik bizzz hep beraber başlıcaz dedik arı sütü polen olayına sen bizi ikna ettin sen yapmıyosunn olurmu canım yaaa. hep beraberr yapiciğizzz bendede değişiklikler oldu çok yararlı bişey demekki bu karışım.

bende bebeğimi doyurmaya gidiyorum kızlarrr

Ay bi an doğurmaya diye okudum şoka girdim resmen yaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
Ayrıca bebeğini değil, bebeklerini hayatım, alışamadın heralde hala kaydirigubbakcemile3
Ay darısı başıma, darısı başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

yaa..bide bana aktardakilerin bazıları uyduruk geldi..halbuki al yanii..bitane aldım..onuda kocişe bıraktım..ben öünümzdeki aya kaldım kızlar..karasunun ısrarıyla pazartesi gidicem..bakalım ne diyecek dr...belki herşey yolunda olursa bu aya yetişirim.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…