yemeğe.... cokacimcoooknereye gittin
HOŞGELDİN CANIM :1hug:
hoşgeldin elif :)
ayy milet yemek yiyip gelcek şimdi bizim bugunki menude iğğrenç şeler var gene
ve yağlı ve çok kötü kokuyo aç kalcm yaa :1closedeyes: :uhm:
yemeğe.... cokacimcoook
hoşbulduk canım..naber?konuşamıyoruz nezamandır ama okuyorum yazdıklarını..iyi olmana çok seviniyorum...
hoşgeldin canımcımmben geldİmmm...
güle güle smart :)
hoşgeldin elif :)
ayy milet yemek yiyip gelcek şimdi bizim bugunki menude iğğrenç şeler var gene
ve yağlı ve çok kötü kokuyo aç kalcm yaa :1closedeyes: :uhm:
AYY bugün bir girip bir çıkıyorsunda ondan sordumyemeğe.... cokacimcoook
hoşbulduk canım..naber?konuşamıyoruz nezamandır ama okuyorum yazdıklarını..iyi olmana çok seviniyorum...
SAOL CANIM VALLA İYİYİM GÜZELİM ŞÜKÜR.. SEN NASILSIN :1hug:
evet hayatım..açıklamasını yaptım berene...bide hamişler sohbetteydi bi ara..elimdede iş vardı..bi girdim bi çıktım..öööyle.. boshayallersmileAYY bugün bir girip bir çıkıyorsunda ondan sordum
anladım sende bugün var bir tuhaflıkbilmiyorumkismileevet hayatım..açıklamasını yaptım berene...bide hamişler sohbetteydi bi ara..elimdede iş vardı..bi girdim bi çıktım..öööyle.. boshayallersmile
anladım sende bugün var bir tuhaflıkbilmiyorumkismile
valla bugün biraz gerginim diycem..ayşe herzamanki halin diyecek... kaydirigubbakcemile3
işe geç kaldım bugün..müdür beyler telaşlanmışlar evde yalnız,, bişey yedide dokundumu falan..eve geliyolarmış nerdeyse..öldüğümü bile düşünmüşler.. mafoldumben
onlar öyle deyince moralim bozuldu..yalnızlığa alışamadım hala ve gittikçe sinirlerim bozuluyor...
çocuk konusundada bi rahat gördüm kendimi..güya bu ay patlatacaktık ikizleri kızlarla..gaza geldik ama...ben yine fos çıktım..dr.a gidemedim..
kasıklarım ağrımaya başladı adet olacam herhaldeguclubacismile
Sen iyice depresyon takılmaya başladın son zamanlarda kızıyorum artık ama haaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: hem arısütünü niye kocişe bırakıp geldin, madem öyle kendine de alsaydın ayrı bitane lmaz: benim nekadar çok işime yaradı o bu ay biliyo musun, doktor okadar ilaç içtin küçülmedi de noldu bu kiste şimdi, nasıl küçülüyo böyle diye şaşırdı ama ben söylemedim sırrımı :kedi: var ya görseniz her tuvalete gidişimde kahverengi akıntı döküyorum ve bu kistimin parçalandığının işaretiymiş :lepi: kesin arısütü karışımın etkisi yerimseniben
Bereeeeeeeeeeeen patlat şuna bi tokat da kendine gelsin arkidişim yaaa :mymeka:
evet canım gelsinde bir daha baktırıyım dr a sorun neymişeyvahedigeldismileE hadi inşallah canımcım olumunekankayizsmile bir an önce gelsin gitsin şu kırmızılar da sen de önüne bak artık, çok bekletti bu sefer seni bilmiyorumkismile
afiyet bal,şeker kaymak olsun yarasınn tosunlarabende bebeğimi doyurmaya gidiyorum kızlarrr
bende bebeğimi doyurmaya gidiyorum kızlarrr
amin canımmm:Saruboceq::Saruboceq:Ay bi an doğurmaya diye okudum şoka girdim resmen yaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
Ayrıca bebeğini değil, bebeklerini hayatım, alışamadın heralde hala kaydirigubbakcemile3
Ay darısı başıma, darısı başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
eliffff sen neden böyle yapıyosun ne dedik bizzz hep beraber başlıcaz dedik arı sütü polen olayına sen bizi ikna ettin sen yapmıyosunn olurmu canım yaaa. hep beraberr yapiciğizzz bendede değişiklikler oldu çok yararlı bişey demekki bu karışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?