Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bakseeeeennn biliyodun demek ama sen çok rahatlatmıştın beni sağol canımcım evet iyiki döndüm ve inş. yakındada veririm hamile haberimi inş. :Saruboceq:

evet yaaa bende çok kızıyorum onlara hamile kalınca unuttular hepsi bizi resmen bi kenara atıldık ne yani herşey hamile kalana kadarmıydı ve ben bunu pembe içinde düşünmüştüm ve ne yazıkki bebeğinin alınacağını öğrendik çok üzüldüm aman olsun varsın onlar hayırlısıyla yapsınlarda doğumlarını uğramasalarda olur burdaki hamişler yeter bize ama bu gidişle kalamazsak onlarıda kaçırcaz elimizden kaydirigubbakcemile3
afiyet bal,şeker kaymak olsun yarasınn tosunlara

Ona da gidemedim de de bak napıyom seni klava: klava: klava:

yok yok gidicem.kızma bitanem..
.burdaki özel hastanelerden birinde bi kadın dr. var..derdin ne olursa olsun direk alttan bakıyo..herşeyi rhat görmek için.ona gidicem..ozaman söyler yumurta varmı yokmu.kist varmı falan..gidicem inş..

Ben bilg. öğretmeni olduğum için doğurana kadar burdayım merak etmeyin kepeleklerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hamile kalınca Ocak Anneleri topiğine falan taşınmayı da düşünmüyorum, yine her zaman burda olucam :lepi:
Ay içime mi doğdu ne ohaoldumsmile Gerçekten Ocak annesi mi olucam yaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

yetişirsin yetişirsin hadi inşallah herşey yolundadır.

evet bencede aynen katılıyorummmm artık bunuda yapmassan artık sen tam dayaklık olcan klava: klava: :mymeka:

bende bendeee hiçbiyere gitmicemm burda olcam hem burda hamiş olan arkadaşlarda var nasılsa bişey olsa sorarım söylerlerrr illa orda öğrenmeye gerek yokki burdada ilgileniris birbirimizleee boshayallersmile

Özel hastaneyse randevunu şimdiden alabilirsin ozaman boshayallersmile hadi ara da al randevunu hemen delikafadulden

inşallah canım..inşallahhh..sen bana bi şans verdin beraber kalalım diye ama..ben kıytmetini bilemedim... :çok üzgünüm:

yetişirsin yetişirsin hadi inşallah herşey yolundadır.

evet bencede aynen katılıyorummmm artık bunuda yapmassan artık sen tam dayaklık olcan klava: klava: :mymeka:

evet bencedeeklava:klava:klava:
tamam yaaa..bağırmayın küççük kızaaa... ohaoldumsmile

yaaaa karasuu sana bişi sordum görmedin galiba canım yaa. senin muayeneden sonra ultrason fotoğrafını vermiyomu doktorr. yumurtalıkların ikisinin üstte alttada rahim var.

güzelim hakketten sinirlisin sen. yapın mı böle yoksa yalnız kaldığından mı oluyo
bebek konusuna gelince pek klişe ama canım, mutlaka vakti zamanı gelecek
prolaktin yüzünden bile olmadığını düşünmüyorum ben.. bir sürü bayan var bu sitede
prolaktini yüksek olup hamile kalan.. dr.ların direk tüp bebek deyipde doğal bence hepsi alllahtan..

merhaba
regl dönemime tan 1 hafta var.
hamilelik var mı şu anda kesin olarak nasıl öğrenebilirim
yardımcı olursanız sevinirim

yaaaa karasuu sana bişi sordum görmedin galiba canım yaa. senin muayeneden sonra ultrason fotoğrafını vermiyomu doktorr. yumurtalıkların ikisinin üstte alttada rahim var.

Yok hayatım vermiyo doktor fotoğraf falan, hem gebelik yokken verse napiyim ki ben yumurtalarımın fotoğrafını kaydirigubbakcemile3
Hem benim bildiğim kadarıyla bizim gördüğümüz pozisyona göre yumurtalıkların üst tarafındaki karanlık olan kısım rahim, altta değil yani, daha doğrusu gerçekte altta ama ultrason görüntüsünde üstte görünüyo yerimseniben daha sonra gebelik olunca bebek o karanlık yerde yatıyo işte boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…