evet genelde öyle olurmuş.. kısmet ya gerçekten
zamanında çok büyük konuştum ben. amannn tedaviye ne gerek var dedim
2 sene tedavi gördüm aşılama aklımın ucundan geçmedi hele tüp asla yaptırmam derdim.
ama benim nasibimde buymuş demekki.. kısmet evet herşey..
iyiyim cnaım şükür evet hala çalışıyorum. arada bir gelmiyorum dinleniyorum evde.
çok şükür riskim yok aprı kanama falan allah korusun. uyku halsizlik dışında iyiyim
yoksa gelemezdim zaten..
olacak kesinlikle.. cumt günü arkdaşlarla toplandık. ve 2.bebeğine 5sene hamile kalamadığını bilmiyodum arkdaşın... mutlaka zamanı var işte dedim kendi kendime.
ama ben acele etmek zorundaydım 35in içindeydim çünkü.. siz bekleyin bi süre bence.
evet canım kesinlikle inanıyorum buna..
boş bırakıncada kasılıyorum güzelim napıyım ya ohaoldumsmile
hahahayttt ben onun döneceğini biliyodum zaten.. kendimi gördüm onda çünkü.
iyiki döndü aramıza iyiki geldi paylaştı ne güzel olumunekankayizsmile
Yaaaa;evet hepimiz çok tecrübesizdik.Şimdi mesela biri bişey soruyo hemen cevap verebiliyouruz ama o zaman hepimiz ayrı bir int.sitesinden bakar birbizmie yardımcı olmaya çalışırdık :) O yüzden beilgiler kıymetli :)))
Ama her yerde olduğu gibi burda da vefalılar ve vafasızlar olmak üzere iki grup insan var.
Unuttular 'hamilelik belirtisi midir şu...'gibi bir soru sormak için saatlerce topiğe bir hamile girmesini bekleidkleri günleri... Şimdiyse bir sürü arkadaşımzı var burda gelip bir çok şeyi hamiliek süreçleri de dahil paylaşabilecekleri ama yapmıyorlar nedense.Keyifleri bilir. :dilcikar:
afiyet bal,şeker kaymak olsun yarasınn tosunlara
yaa..bide bana aktardakilerin bazıları uyduruk geldi..halbuki al yanii..bitane aldım..onuda kocişe bıraktım..ben öünümzdeki aya kaldım kızlar..karasunun ısrarıyla pazartesi gidicem..bakalım ne diyecek dr...belki herşey yolunda olursa bu aya yetişirim.. boshayallersmile
Ona da gidemedim de de bak napıyom seniklava: klava: klava:
evet yaaa bende çok kızıyorum onlara hamile kalınca unuttular hepsi bizi resmen bi kenara atıldık ne yani herşey hamile kalana kadarmıydı ve ben bunu pembe içinde düşünmüştüm ve ne yazıkki bebeğinin alınacağını öğrendik çok üzüldüm aman olsun varsın onlar hayırlısıyla yapsınlarda doğumlarını uğramasalarda olur burdaki hamişler yeter bize ama bu gidişle kalamazsak onlarıda kaçırcaz elimizden kaydirigubbakcemile3
yetişirsin yetişirsin hadi inşallah herşey yolundadır.yaa..bide bana aktardakilerin bazıları uyduruk geldi..halbuki al yanii..bitane aldım..onuda kocişe bıraktım..ben öünümzdeki aya kaldım kızlar..karasunun ısrarıyla pazartesi gidicem..bakalım ne diyecek dr...belki herşey yolunda olursa bu aya yetişirim.. boshayallersmile
Ona da gidemedim de de bak napıyom seniklava: klava: klava:
evet bencedeeOna da gidemedim de de bak napıyom seniklava: klava: klava:
Ben bilg. öğretmeni olduğum için doğurana kadar burdayım merak etmeyin kepeleklerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hamile kalınca Ocak Anneleri topiğine falan taşınmayı da düşünmüyorum, yine her zaman burda olucam :lepi:
Ay içime mi doğdu ne ohaoldumsmile Gerçekten Ocak annesi mi olucam yaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
yok yok gidicem.kızma bitanem..
.burdaki özel hastanelerden birinde bi kadın dr. var..derdin ne olursa olsun direk alttan bakıyo..herşeyi rhat görmek için.ona gidicem..ozaman söyler yumurta varmı yokmu.kist varmı falan..gidicem inş..
Ben bilg. öğretmeni olduğum için doğurana kadar burdayım merak etmeyin kepeleklerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hamile kalınca Ocak Anneleri topiğine falan taşınmayı da düşünmüyorum, yine her zaman burda olucam :lepi:
Ay içime mi doğdu ne ohaoldumsmile Gerçekten Ocak annesi mi olucam yaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
yetişirsin yetişirsin hadi inşallah herşey yolundadır.
evet bencede aynen katılıyorummmm artık bunuda yapmassan artık sen tam dayaklık olcanklava: klava: :mymeka:
tamam yaaa..bağırmayın küççük kızaaa... ohaoldumsmileevet bencedeeklava: klava: klava:
Özel hastaneyse randevunu şimdiden alabilirsin ozaman boshayallersmile hadi ara da al randevunu hemen delikafadulden
valla bugün biraz gerginim diycem..ayşe herzamanki halin diyecek... kaydirigubbakcemile3
işe geç kaldım bugün..müdür beyler telaşlanmışlar evde yalnız,, bişey yedide dokundumu falan..eve geliyolarmış nerdeyse..öldüğümü bile düşünmüşler.. mafoldumben
onlar öyle deyince moralim bozuldu..yalnızlığa alışamadım hala ve gittikçe sinirlerim bozuluyor...
çocuk konusundada bi rahat gördüm kendimi..güya bu ay patlatacaktık ikizleri kızlarla..gaza geldik ama...ben yine fos çıktım..dr.a gidemedim..
adetin 3. gün gel dedi ya dr yine alttan ultrasonlamı bakar ?
kızzz ben kendime dedimmmvalla bilmemki yaa. banada 3. günü istersen gel bi bakalım dedi ama ben gelecek ay bööle büyük bi ağrım olmassa gitmiycem. :1closedeyes:
yaaaa karasuu sana bişi sordum görmedin galiba canım yaa. senin muayeneden sonra ultrason fotoğrafını vermiyomu doktorr. yumurtalıkların ikisinin üstte alttada rahim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?