Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

opuyorumnanaktan
Tabii ki canım avcuma yazcam hatta unutmayım diye :) inşallah

Amin Amin canım inşallah :Saruboceq: kürtajdan sonra bi süre bebeğim olmamıştı
zaten bebeğimi kaybettim diye üzülmüştüm günlerce ağlamıştım eşim;biz bebek için
deil birbirimizi sevdiğimiz için bir aradayız demişti bende o zaman öyle saatlerce
ağlamıştım o da bebek için ağlıyorum snamıştı :) anlıyorum yani seni canım
Rabbim ayırmasın sizi...muhabbetiniz huzurunuz eksik olmasın.....
kıskanıp kem gözle bakanlar varsa onları da Allaha havale ediyorum :)
ama üzerinde nazar olabilir canım aman ha nas felak surelerini okuyup avucuna üfle
ve vücuduna sür Peygamber efendimiz böyle yaparmış :)

Çok teşekkür ederim bitanem yaaa, bi avazda doğuruverirsin inşallah da çok bağırmana gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dediğini de yapıcam mutlaka, teşekkür ederim olumunekankayizsmile

ayy valla ya bağırcam dimi nası bağırsam acaba aooooo , çok acıyoooo ,
amanın yetişin komşularrrr doğuruyoooommm , ciyaaak viyaaakk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Amiiinnn :)

kesinlikle canım..çocuk olmasa(ki olacak Allahın izniyle) ona sığınırsın..ama eşin olmasa kimde ararsın teselliyi....
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....

kızlar günaydın
günaydın canım....

karasu bu arada bu dış gebeliğin bi sebebi oluyomuymuşş..yani pkolularda görülen bi durummuymuşşş.?? bilmiyorumkismile

Ah canım.....Karasu sen çok sabırlı bir insansın biliyorsun değil mi?? onca şey yaşadın umut hala dimdik ayakta...ümidini yitirmedin en güzeli de o zaten...çok güçlüsün...
ben bu kadar sabırlı olur muydum? hiç sanmıyorum......Seni takdir ediyorum arkadaşım! Şeniz

Bu arada günaydın kızlar! nasılsınız inşallah???

ay bilmiyodummm...bizde yapalım barii..
karasu bu benimde aklıma geldi..hani düğünde kocişinden senden gözlerini alamamış falan...illlaki birilerinin içi gitmiştir..ne kadar mutlular.ne kadar şanslılar..birbirlerini çok seviyolar diye...ayşenin dediğini yap sennn...
yerimseniben

yap canım tabii ayrıca ayetel kürsi de çok önemli bir duadır onu da okuyun devamlı
ben orta okula gidiyodum kitapta gördüm şöyle yazıyodu kim ki her gece yatarken
ayetel kürsiyi okursa Allah onu koruması için bir melek gönderir diyodu her akşam
yatarken bi kere kitaptan okuya okuya ezberlemiştim :)
babamda bana hediye olarak çok güzel bi yüzük almıştı ahh ahh hey gidi günler boshayallersmile

canım benim senin bu sabrına dayanaıklılığına hayranım maşşallah sana nazar değmesin balımm sürekli kendini oku üfle olurmu bi tanem inş en kötü imtihanınız bu olsun

Afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun minik fasulyelerime boshayallersmile yesin onları teyzeleri opuyorumnanaktan

yedirirler vallahi benim fasulyeler kendilerinniii teyzesi cumartesi cinsiyetini öğrencez inş...

Eliff , kontes , mercan günaydın hepinize kızlarrr :)

idilde burdaymış idilciğimede günaydııınn

Günaydın tinkercim :)

günaydın canımmmmmm
ayy valla ya bağırcam dimi nası bağırsam acaba aooooo , çok acıyoooo ,
amanın yetişin komşularrrr doğuruyoooommm , ciyaaak viyaaakk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Amiiinnn :)

ay bende bağırayımmı kız sadece normal doğuruncamı bağırılıyo acep,

karasu bu arada bu dış gebeliğin bi sebebi oluyomuymuşş..yani pkolularda görülen bi durummuymuşşş.?? bilmiyorumkismile

Canım tüplerde kısmi tıkanıklık olunca oluyomuş dış gebelik genelde, yani durum şu;
Ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum sağ tüpünde kısmi bi tıkanıklık vardı, ama basınçla ilaç verince açıldı demişti, ama benim o tıkanıklık tekrar oluşmuş sanırım, yani doktorum öyle tahmin ediyo bilmiyorumkismile
Şimdi bu kısmi tıkanıklık olduğu için spermin geçişine izin veriyo, ama sperm tarafından döllenen yumurta tüplerden geçerek rahime ulaşmaya çalışırken işte orda engel oluyo, çünkü döllenen yumurta tüplerden geçiş aşamasında bölünerek büyümeye devam ediyo, büyüdükçe de geçişi zorlaşıyo, bu durumda geçemeyip tüplerde kalıyo ve orda gelişimine devam ediyo, eğer çok büyürse de tüpleri parçalayıp karın boşluğuna düşüyo ve iç kanamaya sebep oluyo (Allah korusun) :Saruboceq:
İşte böyle hayatım yerimseniben yani pko ile falan alakası yok, korkma yerimseniben

auuu cumartesi cinsiyet öğrenilicek heee heycanlandım birden yaaa hihoyyyt

canım sezeryana daha erken alıyolar daha erken alcakları için sancın sanırım olmaz
olursada normal doğumdakı gibi şiddetli olmaz ama önemli olan sancı çekerken bağırmak
zaten kaydirigubbakcemile3 sen genede bi sesle karasu elif fln diye dört koldan
dua edelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy bende öyle bi konuşuyorum ki sanki benim normal doğurcam belliymiş gibi
ama nromal doğururm yaa inşallah :) sezeryan istemıyom ama sezeryan yapmak zorunda
da kalabiliyolar neyse bakarız yaa şimdiden düşünmeyelım boshayallersmile

Günaydın balem olumunekankayizsmile

ayy bu arada ya ipekin doğurmasına şurda bi haftadan az süre kaldı napıyo acaba ????

Sağol canım benim olumunekankayizsmile
Valla senin içinden geçen ne bilmiyorum ama ben nedense seninkiler erkek diye düşünüyorum hep bitanem yaa boshayallersmile hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

ANLADIM CANIM...SAĞOLLL..BENDE DEDİĞİN GİBİ PAZARTESİYE RANDEVU ALACAKTIM..PAZAR GÜNÜ ARAMAM GEREKİYOMUŞŞ..UYUZLARR..ONDAN SONRADA RANDEVULAR DOLDU ÖZELE VEREBİLİRİM DİYECEKLER....:umursamaz:

ayy bu arada ya ipekin doğurmasına şurda bi haftadan az süre kaldı napıyo acaba ????

Ay evet yaa boshayallersmile giremedi yine nezamandır, doğumdan sonra da uzunca bi süre giremez heralde boshayallersmile olsun ama, sağlıkla kucağına alsın meleğini yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tamam ok anlaştık bende bağırırım doğuma gitmeden öncekaydirigubbakcemile3

normalde 10 mayısta randevumda ben başka bi doktordan randevu aladım cumartesi gidecem o söylemezse haftaya kendi doktoruma gidecem o söyler o zamanaklinialirimsmile
çatladım kız meraktan kanıma giriyolar öğren diyeee

canım benim normal doğumda olabiliyomuş ama ben yapamam gibi geliyo korktum tek olsaydı sonuna kadar normal diyordum ama şimdi korkuyorum
inş sen bi bağırtıyla doğurursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…