Amin canım benim, inşallah :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim bu güzel duaların için olumunekankayizsmile
Bu arada sen yine de doğururken karasuuuuuuuuuuuuuuuuuuu demeyi unutma emi kaydirigubbakcemile3
Umut dünyası işte naparsın :kedi:
Valla hayatım bişey söyliyim mi, dün gece çok ağladım, ama hep bunu düşünerek ağladım, canım kocişim bebek için ağlıyorum sanıp üzüldü ama ona itiraf edemedim düşündüklerimi :sinifsinif:
Allahım hiçbirimizin başından eksik etmesin kocişlerimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
Tabii ki canım avcuma yazcam hatta unutmayım diye :) inşallah
Amin Amin canım inşallah :Saruboceq: kürtajdan sonra bi süre bebeğim olmamıştı
zaten bebeğimi kaybettim diye üzülmüştüm günlerce ağlamıştım eşim;biz bebek için
deil birbirimizi sevdiğimiz için bir aradayız demişti bende o zaman öyle saatlerce
ağlamıştım o da bebek için ağlıyorum snamıştı :) anlıyorum yani seni canım
Rabbim ayırmasın sizi...muhabbetiniz huzurunuz eksik olmasın.....
kıskanıp kem gözle bakanlar varsa onları da Allaha havale ediyorum :)
ama üzerinde nazar olabilir canım aman ha nas felak surelerini okuyup avucuna üfle
ve vücuduna sür Peygamber efendimiz böyle yaparmış :)
kızlar günaydın :)
kızlar günaydın
Çok teşekkür ederim bitanem yaaa, bi avazda doğuruverirsin inşallah da çok bağırmana gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Dediğini de yapıcam mutlaka, teşekkür ederim olumunekankayizsmile
kesinlikle canım..çocuk olmasa(ki olacak Allahın izniyle) ona sığınırsın..ama eşin olmasa kimde ararsın teselliyi....Teşekkür ederim bitanem olumunekankayizsmile biz de öyle düşünüyoruz artık bakalım boshayallersmile
Dün gece kocişimle sımsıkı sarılıp yattık, öyle şefkatli, öyle sıcacık sarıldı ki bütün gece, Allah'ım onu başımdan eksik etmesin yeter ki, çocuk olmasa da olur, ama ben onsuz yaşayamam artık diye düşündüm :sinifsinif:
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....Canım benim kıyamam ağlama sen :teselli:
Valla hayatım bişey söyliyim mi, dün gece çok ağladım, ama hep bunu düşünerek ağladım, canım kocişim bebek için ağlıyorum sanıp üzüldü ama ona itiraf edemedim düşündüklerimi :sinifsinif:
Allahım hiçbirimizin başından eksik etmesin kocişlerimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın canım....kızlar günaydın
Geldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Dün sabah 9'da giriş yaptım hastaneye, 4 buçukta çıktım akannehir malesef haberler de kötü :sinifsinif:
Hani size söylemiştim düşüğe rağmen gün aşırı beta hcg ikiye katlanmıştı, 16dan 38e çıkmıştı bilmiyorumkismile doktor da bana söylememiş korkutmamak için ama dış gebelik ihtimaline karşı tedbirini almak için tekrar beta hcg istemişti pazartesi, o gün 1700 çıkmış değer akannehir salı günü okuldan çıktım, eve geliyodum, yolda doktorum aradı, hcg fırlamış, sanırım dış gebilk yaşıyosun, yarın sabah erkenden gel dedi, biz de gittik dün kocişle...
Sabah kan alındı, bu sefer de 640 çıktı, bu arada benim kanamalar arttı, korkunç karın ağrılarım oldu, bunlar dış gebelik belirtileriymiş zaten :sinifsinif: doktor önce alttan baktı, alttan muayeneyle göremedi keseyi, aşağı ultrasona gönderdi, iyice sıkış öyle gir, keseyi mutlaka görmemiz gerek, durum çok tehlikeli dedi eyvahedigeldismile ultrasonda gebelik kesesi tüplerde görüldü malesef mafoldumben biliyosunuzdur, tüplerde bebek gelişmeye başlarsa tüpü parçalayıp iç kanamaya neden oluyo ve anneyi öldürebiliyo okadar çok korktum ki, bi de kanamalarım da arttıkça doktorum da telaşlandı mafoldumben
Ultrason görüntülerine baktı rahatladı biraz, en azından kese şimdilik boş, ve dolmaması gerek, şimdi sana hemen bi iğne yapıcam, bu iğneyle gebeliğini sonlandırmamız gerek, yoksa senin hayatını tehlikeye atmış oluruz dedi :sinifsinif:
ığnemi oldum, biraz hastanede tuttu beni, sonra geldik evimize :sinifsinif:
Bu ay kesinlikle hamile kalmaman gerek dedi, vurduğum iğne kanser tedavisinde kullanılan kemoterapik bi iğne, eğer bu halde gebe kalırsan bebeğin kesin sakat olur dedi :sinifsinif:
ışte böyle kızlar, ben hiç normal bi gebelik yaşayamicam galiba, ya kimyasal, ya dış gebelik, bu ne böyle yaaa mafoldumben
Zaten yazın ara vermeyi düşünüyoduk kocişle, bu ay da yapamıyoruz, Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos boş geçecek anlayacağınız :sinifsinif:
Eylülden sonrasına da Allah büyük :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
Tabii ki canım avcuma yazcam hatta unutmayım diye :) inşallah
Amin Amin canım inşallah :Saruboceq: kürtajdan sonra bi süre bebeğim olmamıştı
zaten bebeğimi kaybettim diye üzülmüştüm günlerce ağlamıştım eşim;biz bebek için
deil birbirimizi sevdiğimiz için bir aradayız demişti bende o zaman öyle saatlerce
ağlamıştım o da bebek için ağlıyorum snamıştı :) anlıyorum yani seni canım
Rabbim ayırmasın sizi...muhabbetiniz huzurunuz eksik olmasın.....
kıskanıp kem gözle bakanlar varsa onları da Allaha havale ediyorum :)
ama üzerinde nazar olabilir canım aman ha nas felak surelerini okuyup avucuna üfle
ve vücuduna sür Peygamber efendimiz böyle yaparmış :)
ay bilmiyodummm...bizde yapalım barii..
karasu bu benimde aklıma geldi..hani düğünde kocişinden senden gözlerini alamamış falan...illlaki birilerinin içi gitmiştir..ne kadar mutlular.ne kadar şanslılar..birbirlerini çok seviyolar diye...ayşenin dediğini yap sennn... yerimseniben
Ya çok çok üzülmedim zaten, ister istemez etkileniyosun ama geçti yani, hatta doktor istersen 3 gün istirahat yaziyim, dinlen evde dedi, istemedim, okulda işe dalıp daha kolay atarım kafamdan diye yerimseniben
Şimdi tek korkum iğneye rağmen düşmemesi eyvahedigeldismile KK'da okuduğum kadarıyla bazılarının düşmüyomuş, tüpünü alıyolarmış falan allah korusun :Saruboceq:
Artık gün aşırı beta hcg bakılacak, düşüş kontrol altına alınacak işte, yarın tekrar kan vericem yerimseniben
Diyorum Rabbim beni de böyle imtihan ediyo işte, inşallah sonunda mükafatı da büyük olacak :Saruboceq:
Afiyet bal şeker olsun, lop lop et olsun minik fasulyelerime boshayallersmile yesin onları teyzeleri opuyorumnanaktan
Eliff , kontes , mercan günaydın hepinize kızlarrr :)
idilde burdaymış idilciğimede günaydııınn
Günaydın tinkercim :)
ayy valla ya bağırcam dimi nası bağırsam acaba aooooo , çok acıyoooo ,
amanın yetişin komşularrrr doğuruyoooommm , ciyaaak viyaaakk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Amiiinnn :)
karasu bu arada bu dış gebeliğin bi sebebi oluyomuymuşş..yani pkolularda görülen bi durummuymuşşş.?? bilmiyorumkismile
canım benim senin bu sabrına dayanaıklılığına hayranım maşşallah sana nazar değmesin balımm sürekli kendini oku üfle olurmu bi tanem inş en kötü imtihanınız bu olsun
yedirirler vallahi benim fasulyeler kendilerinniii teyzesi cumartesi cinsiyetini öğrencez inş...
günaydın canımmmmmm
ay bende bağırayımmı kız sadece normal doğuruncamı bağırılıyo acep,
Ah canım.....Karasu sen çok sabırlı bir insansın biliyorsun değil mi?? onca şey yaşadın umut hala dimdik ayakta...ümidini yitirmedin en güzeli de o zaten...çok güçlüsün...
ben bu kadar sabırlı olur muydum? hiç sanmıyorum......Seni takdir ediyorum arkadaşım! Şeniz
Bu arada günaydın kızlar! nasılsınız inşallah???
canım benim senin bu sabrına dayanaıklılığına hayranım maşşallah sana nazar değmesin balımm sürekli kendini oku üfle olurmu bi tanem inş en kötü imtihanınız bu olsun
yedirirler vallahi benim fasulyeler kendilerinniii teyzesi cumartesi cinsiyetini öğrencez inş...
Canım tüplerde kısmi tıkanıklık olunca oluyomuş dış gebelik genelde, yani durum şu;
Ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum sağ tüpünde kısmi bi tıkanıklık vardı, ama basınçla ilaç verince açıldı demişti, ama benim o tıkanıklık tekrar oluşmuş sanırım, yani doktorum öyle tahmin ediyo bilmiyorumkismile
Şimdi bu kısmi tıkanıklık olduğu için spermin geçişine izin veriyo, ama sperm tarafından döllenen yumurta tüplerden geçerek rahime ulaşmaya çalışırken işte orda engel oluyo, çünkü döllenen yumurta tüplerden geçiş aşamasında bölünerek büyümeye devam ediyo, büyüdükçe de geçişi zorlaşıyo, bu durumda geçemeyip tüplerde kalıyo ve orda gelişimine devam ediyo, eğer çok büyürse de tüpleri parçalayıp karın boşluğuna düşüyo ve iç kanamaya sebep oluyo (Allah korusun) :Saruboceq:
İşte böyle hayatım yerimseniben yani pko ile falan alakası yok, korkma yerimseniben
ayy bu arada ya ipekin doğurmasına şurda bi haftadan az süre kaldı napıyo acaba ????
auuu cumartesi cinsiyet öğrenilicek heee heycanlandım birden yaaa hihoyyyt
canım sezeryana daha erken alıyolar daha erken alcakları için sancın sanırım olmaz
olursada normal doğumdakı gibi şiddetli olmaz ama önemli olan sancı çekerken bağırmak
zaten kaydirigubbakcemile3 sen genede bi sesle karasu elif fln diye dört koldan
dua edelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy bende öyle bi konuşuyorum ki sanki benim normal doğurcam belliymiş gibi
ama nromal doğururm yaa inşallah :) sezeryan istemıyom ama sezeryan yapmak zorunda
da kalabiliyolar neyse bakarız yaa şimdiden düşünmeyelım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?