Sağol canım benim olumunekankayizsmile
Valla senin içinden geçen ne bilmiyorum ama ben nedense seninkiler erkek diye düşünüyorum hep bitanem yaa boshayallersmile hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
Sağol canım benim olumunekankayizsmile
Valla senin içinden geçen ne bilmiyorum ama ben nedense seninkiler erkek diye düşünüyorum hep bitanem yaa boshayallersmile hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
BEN KONTESİME KIZ DÜŞÜNDÜM HEP AMA..BAKALIM HANGİMİZİN DEDİĞİ ÇIKACAK... zemuszemus zemuszemus
canım ilk benim içimden hep kız geçiyorduu sonra kız görmeye başlayınca rüyamda annem tersi olurmuş dedi
ondan sonrada içimden geleni kestirememeye başladım, zaten ikizmişşde kestirememem normal dimii
babamız kız istiyo ama erkek doğuyo içine
bide doktor 100 de 1 de olsa çift yumurta olma ihtimali var deyince diyom olurya biri kız biri erkek de olabilirrr
ben şimdi kendi hislerimden çok sizlerin hislerini dikkate alıyom vallakaydirigubbakcemile3
Ay evet yaa boshayallersmile giremedi yine nezamandır, doğumdan sonra da uzunca bi süre giremez heralde boshayallersmile olsun ama, sağlıkla kucağına alsın meleğini yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam ok anlaştık bende bağırırım doğuma gitmeden öncekaydirigubbakcemile3
normalde 10 mayısta randevumda ben başka bi doktordan randevu aladım cumartesi gidecem o söylemezse haftaya kendi doktoruma gidecem o söyler o zamanaklinialirimsmile
çatladım kız meraktan kanıma giriyolar öğren diyeee
canım benim normal doğumda olabiliyomuş ama ben yapamam gibi geliyo korktum tek olsaydı sonuna kadar normal diyordum ama şimdi korkuyorum
inş sen bi bağırtıyla doğurursun canım
kızlar ben normalden çok korkuyom herhalde ben de sezeryan yapcam..bir de benım rahmim tersmiş....o da zor oluyomuş doğum...zaten adet ağrısında bılı ayılıp bayılırım ben..doğumu yapamam herhalde hiç guvenmiyom kendımı...ayse sezeryen yaparsam ıkı hafta önce alıyolar aynı zamanda doğabılır bızımkıler
canım ilk benim içimden hep kız geçiyorduu sonra kız görmeye başlayınca rüyamda annem tersi olurmuş dedi
ondan sonrada içimden geleni kestirememeye başladım, zaten ikizmişşde kestirememem normal dimii
babamız kız istiyo ama erkek doğuyo içine
bide doktor 100 de 1 de olsa çift yumurta olma ihtimali var deyince diyom olurya biri kız biri erkek de olabilirrr
ben şimdi kendi hislerimden çok sizlerin hislerini dikkate alıyom vallakaydirigubbakcemile3
kızlar profılımde yenı bır resım var elbıselı bakın nasıl sıstı kollarım yanaklarım göbusum....
evet bencede doğumdan sonra girmesi daha zor sütüydü gazıydı altı dğeişcekti fln zaten
sezeryan olck rahat hareket edemeyeilir bi süre sağlıkla doğursunda inşallah :)
sancı olamsada bağır sen şekil olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım biri çıktımı diğerinin çıkması kolayda sempatiksalakcinni şimdi genede riske atmaya gerek yok :)
hemde iki tane ya ayy bıcır bıcır ne güzel :) olsun sezeryan olsun dikişlerine iyi baktıktan
sonra o da sorun değil hayırlısı olsun canım sağlıkla kollaylıkla doğuralım inşallah hepimiz
ooo canım rahim tersse tabii ki sezeryan en doğrusu akrabamız varda benel yaşıt gecen
sene doğum yaptı 38. haftada almışlar sezeryana onunda rahmı tersti
hayırlısı olsun canım ben birebir o anı yaşamak istiyorum nedense öyle sadistçe bi
düşünce var kafamda :) ama en sağlıklı hangi şekilde doğurmam gerekıyosa tabıı kı o
şekli kabul ederim...arkadaşlarımda suda doğur diye ısrar ediyolar çok rahatmış
ya yapamam ben suda diyorum anlatamıyorum kaydirigubbakcemile3
ya benım tahmını doğum tarıhı 10 eylul ama bana 25-30 ağustos arası doğcak
gibi geliyo nedense öyle bi his var içimde boshayallersmile
Günaydın balem olumunekankayizsmile
günaydın idilcim..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın??
Eliff , kontes , mercan günaydın hepinize kızlarrr :)
idilde burdaymış idilciğimede günaydııınn
nasıl 10 eylul bana 22 eylul dıyo hesaplayıcılar...senın ıkız dıye mı canım..ay allah yardımcın olsun memeler kıme yetecek kız..kocan avcunu yalasın artık....:jeyyar:
Ben çok iyiyim yaaa dün ehliyet sınavına girdim :lepi: :lepi: artık benim de ehliyetim var
kazasız belasız kullanman dıleg:hooray:ıyle tebrıkler
hadi kızlar benimkiler ne sizceeee
ben ayşeninkini hep kız düşünüdüm kız oldu
tinkerbellde de aklımdan erkek geçiyordu ama karnı büyüdüğü için öyle düşünüyordum oda doğdu çıktııı
normalde kız çocukta geç göbek çıkarmış erkekde erken çıkarmış derler
benim karnımda çok büyüdüü daha dördüncü ay bitmeden karnım çıktı kocaman
günaydın herkesee
Ben gördüm :lepi: çok tatlı çıkmışsın canımcım boshayallersmile maşallahkaşı totonu kaşı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah sana da annesi gibi güsel bi kız versin inşallah :Saruboceq: senin için de hep kız geçiyo benim aklımdan boshayallersmile
kızlar profılımde yenı bır resım var elbıselı bakın nasıl sıstı kollarım yanaklarım göbusum....
hadi kızlar benimkiler ne sizceeee
ben ayşeninkini hep kız düşünüdüm kız oldu
tinkerbellde de aklımdan erkek geçiyordu ama karnı büyüdüğü için öyle düşünüyordum oda doğdu çıktııı
normalde kız çocukta geç göbek çıkarmış erkekde erken çıkarmış derler
benim karnımda çok büyüdüü daha dördüncü ay bitmeden karnım çıktı kocaman
Ben çok iyiyim yaaa dün ehliyet sınavına girdim :lepi: :lepi: artık benim de ehliyetim var
ay ayşeeeeeee..senın yazını kontes yazmıs gıbı geldı kusura bakma ..sende ne dıyo bu demıssındır...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?