Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben tinkerınkini başından beri erkek düşündüm..öylede çıktı..ama seni inan kesitremiyorum..bian için kız dedim ama erkekte geçiyo içimden.en iyisi bi kız bi erkek olsun..orta yolu bulalım... vereliniortak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayşe bende onu diyom ameliyata girerken bağırırım bende millet deli der ama olsunnn:)

benimde en çok istediğim doğumdan hemen sonra kucağıma vermeleri ama şimdi napcam bilmiyommmm

tinkerbbelll canım bende kız istiyom aslındaaa ilk çocuğumun hep kız olmasını istemişimdir

günaydın herkesee

günaydn canımm :)

totomda büyüdü hayatım hangi metre karesini kaşıyayım..delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dimi yani kimsenın kalbi kırılmasın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

canım yarım saate ayılıyomuşsun zaten meraklanma bebıslerde ancak haızr olur
sen uyanana kadar :) hemen alırsın gene kucagına :)

kızlar demekki tek böyle hisseden ben değilim bende kestiremiyorum tövbe tövbe bi cinsiyet kavramı daha olsa belki onu derdim inanın
bide ikiz olunca ne mide bulantısından ne karnımdan bi pay çıkaramıyorum

allah gönlune göre versın o zaman..ben ılk erkek te bıraz afalladım hanı bızde hep kız var bılmedığımden garıp gelmıstı...sımdı nasıl oğlan manyağı oldum anlatamam..yanı ne olursa olsun evladın ya gayet motıve oluyosun..kravatlı kıyafetler aldım hevesle sarılıp sarılıp duruyom deli gibi...boshayallersmile

AYYY inanamıyorum teyze oluyomuşummmm hihoyyyt

kızkardeşim 4 haftalık hamileymişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy inanamıyorum ya çok garip ben doğurcam o 4 aylık hamile olcak

ne guzeeeel....teyzelık çok guzel bir duygu.........:teytey:

ayyyy...çok güzelll..Allah bağışlasın inşş....çok sevindimmm... hihoyyyt hihoyyyt

kız ne güzel çıkmışın resimlerde maşşalalhhhhh sana

hayırlısı olsun canım nede olsa ikiside benimmm zemuszemus

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar beni listeden kaldırın, 4 ay yokum :sinifsinif:

günaydın hepinize kızlarrr sabah şerifleriniz hayırlı olsun...opuyorumnanaktan

karasucum yaa cok gecmiş olsun kuşum cok üzüldümmmm:sinifsinif::sinifsinif: inan dün samsun haberlerine bile baktım.bu kıza birşeymi oldu diye..ne yapar eder mutlaka girerdi dedim..cok merak ettim cokbilmiyorumkismile
şimdi ben anlamadım bu dış gebelik ne zaman belli oldu..gecen aydanmıymış..sen hani klomen kullanıyodun dünde iğneni olucan diye biliyorum..yani hemen hamiş kalmışmı oluyosun anlamadımki..
neyse senin sağlığın keyfin yerinde olsunda gersi önemli değil..canımcım gec olsunda güc olmasınlar derlerya öle olsun..kaydirigubbakcemile3

kız evlimiydi kardeşin ben bekar sanıyordum
tebriklerrrr canım kardeşinide bizim adımıza kutla sağlıkla kucağına alsın inş..

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsinn...
ne güzel abla kardeş büyütürsünüz bebişlerinizikaydirigubbakcemile3

karasu herşeyde bi haır var derler.hiç biemeyimz bunu.belki bebek olsa şu an daha kötü olacak senini için ki rabbim şu anda vermiyor.
ama ben inanıyorum mükafatını alacaksın sonunda sen..
ay she gözünüz aydın n egüzel.
tınkerbell göremedim ben resmi

Tebrikler canımmm hihihihiih :içelim:

ne guzeeeel....teyzelık çok guzel bir duygu.........:teytey:

ayyyy...çok güzelll..Allah bağışlasın inşş....çok sevindimmm... hihoyyyt hihoyyyt

teşekkürler kızlar...kardeşimin troid problemi vardı o arada hormon dengesi bozuldugu için
çok kilo almıştı vermek için diyestısyene gidiyodu 3 aydır 15 kg veri 80 kilodan 65 e düştü
çok güzel oldu ama :) sonracıma işte 2 hafta once diyestısyen demıskı sende şişlik var
detoks verıom yap demıs kızkardeımde yapmıs tabii....dün gene gitmiş diyetisyene
doktor demıs hala ölçemıyorum kanını şişlik var detoksu yapmadınmı demıs kızkardesımde
yaptım ya Allah Allah fln demiş...Diyestısyende o zaman hamilesin canım bi test yap bakalım doğrumu demiş test yapmışş hamişşş :)

doktora gitmiş kese varmış dış gebelık değilmiş kan pıhtısı varmış ama benim gibi
kanamalar yaşayabilrimiş yaşamaz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…