hadi kızlar benimkiler ne sizceeee
ben ayşeninkini hep kız düşünüdüm kız oldu
tinkerbellde de aklımdan erkek geçiyordu ama karnı büyüdüğü için öyle düşünüyordum oda doğdu çıktııı
normalde kız çocukta geç göbek çıkarmış erkekde erken çıkarmış derler
benim karnımda çok büyüdüü daha dördüncü ay bitmeden karnım çıktı kocaman
oo hayırlı olsun canım kazasız belasız yollar giderisn inşallahh :)
günaydın herkesee
totomda büyüdü hayatım hangi metre karesini kaşıyayım..delikafadulden
ben tinkerınkini başından beri erkek düşündüm..öylede çıktı..ama seni inan kesitremiyorum..bian için kız dedim ama erkekte geçiyo içimden.en iyisi bi kız bi erkek olsun..orta yolu bulalım... vereliniortak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayşe bende onu diyom ameliyata girerken bağırırım bende millet deli der ama olsunnn:)
benimde en çok istediğim doğumdan hemen sonra kucağıma vermeleri ama şimdi napcam bilmiyommmm
tinkerbbelll canım bende kız istiyom aslındaaa ilk çocuğumun hep kız olmasını istemişimdir
maşallah sübhanallah :)
dediğin doğru erkekde göbek sivri oldugu için çok çabuk büyür kızda daha yassı
oldugu için göbek yanlara doğru büyür büyüsede farkedılmez göbüş..gecen hafta
bi arkadaşa gittik annesi gördü kız mı bebegın diyo evet dedim çok bellı oluyo
maşallah diyo :) kadın anladı yanı yaşlılar anlıyo canım ama 10 tane doğurmuş kadın
artık anlasın yani neyse ne diyoduk erkekte daha cabuk büyyo evet ama senınkı ikiz oldugu için dengeler değişebilir :)
oo hayırlı olsun canım kazasız belasız yollar giderisn inşallahh :)
aynen öle..........nası yane yaaa falan oldm sositososito
ben tinkerınkini başından beri erkek düşündüm..öylede çıktı..ama seni inan kesitremiyorum..bian için kız dedim ama erkekte geçiyo içimden.en iyisi bi kız bi erkek olsun..orta yolu bulalım... vereliniortak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayşe bende onu diyom ameliyata girerken bağırırım bende millet deli der ama olsunnn:)
benimde en çok istediğim doğumdan hemen sonra kucağıma vermeleri ama şimdi napcam bilmiyommmm
tinkerbbelll canım bende kız istiyom aslındaaa ilk çocuğumun hep kız olmasını istemişimdir
AYYY inanamıyorum teyze oluyomuşummmm hihoyyyt
kızkardeşim 4 haftalık hamileymişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy inanamıyorum ya çok garip ben doğurcam o 4 aylık hamile olcak
allah gönlune göre versın o zaman..ben ılk erkek te bıraz afalladım hanı bızde hep kız var bılmedığımden garıp gelmıstı...sımdı nasıl oğlan manyağı oldum anlatamam..yanı ne olursa olsun evladın ya gayet motıve oluyosun..kravatlı kıyafetler aldım hevesle sarılıp sarılıp duruyom deli gibi...boshayallersmile
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar beni listeden kaldırın, 4 ay yokum :sinifsinif:
Geldim kepeleklerim geldim yerimseniben
Dün sabah 9'da giriş yaptım hastaneye, 4 buçukta çıktım akannehir malesef haberler de kötü :sinifsinif:
Hani size söylemiştim düşüğe rağmen gün aşırı beta hcg ikiye katlanmıştı, 16dan 38e çıkmıştı bilmiyorumkismile doktor da bana söylememiş korkutmamak için ama dış gebelik ihtimaline karşı tedbirini almak için tekrar beta hcg istemişti pazartesi, o gün 1700 çıkmış değer akannehir salı günü okuldan çıktım, eve geliyodum, yolda doktorum aradı, hcg fırlamış, sanırım dış gebilk yaşıyosun, yarın sabah erkenden gel dedi, biz de gittik dün kocişle...
Sabah kan alındı, bu sefer de 640 çıktı, bu arada benim kanamalar arttı, korkunç karın ağrılarım oldu, bunlar dış gebelik belirtileriymiş zaten :sinifsinif: doktor önce alttan baktı, alttan muayeneyle göremedi keseyi, aşağı ultrasona gönderdi, iyice sıkış öyle gir, keseyi mutlaka görmemiz gerek, durum çok tehlikeli dedi eyvahedigeldismile ultrasonda gebelik kesesi tüplerde görüldü malesef mafoldumben biliyosunuzdur, tüplerde bebek gelişmeye başlarsa tüpü parçalayıp iç kanamaya neden oluyo ve anneyi öldürebiliyo okadar çok korktum ki, bi de kanamalarım da arttıkça doktorum da telaşlandı mafoldumben
Ultrason görüntülerine baktı rahatladı biraz, en azından kese şimdilik boş, ve dolmaması gerek, şimdi sana hemen bi iğne yapıcam, bu iğneyle gebeliğini sonlandırmamız gerek, yoksa senin hayatını tehlikeye atmış oluruz dedi :sinifsinif:
İğnemi oldum, biraz hastanede tuttu beni, sonra geldik evimize :sinifsinif:
Bu ay kesinlikle hamile kalmaman gerek dedi, vurduğum iğne kanser tedavisinde kullanılan kemoterapik bi iğne, eğer bu halde gebe kalırsan bebeğin kesin sakat olur dedi :sinifsinif:
İşte böyle kızlar, ben hiç normal bi gebelik yaşayamicam galiba, ya kimyasal, ya dış gebelik, bu ne böyle yaaa mafoldumben
Zaten yazın ara vermeyi düşünüyoduk kocişle, bu ay da yapamıyoruz, Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos boş geçecek anlayacağınız :sinifsinif:
Eylülden sonrasına da Allah büyük :Saruboceq:
kız evlimiydi kardeşin ben bekar sanıyordum
tebriklerrrr canım kardeşinide bizim adımıza kutla sağlıkla kucağına alsın inş..
kız ne güzel çıkmışın resimlerde maşşalalhhhhh sana
hayırlısı olsun canım nede olsa ikiside benimmm zemuszemus
Tebrikler canımmm hihihihiih :içelim:
ne guzeeeel....teyzelık çok guzel bir duygu.........:teytey:
ayyyy...çok güzelll..Allah bağışlasın inşş....çok sevindimmm... hihoyyyt hihoyyyt
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?