AYYY inanamıyorum teyze oluyomuşummmm hihoyyyt
kızkardeşim 4 haftalık hamileymişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy inanamıyorum ya çok garip ben doğurcam o 4 aylık hamile olcak
hatta oda katılsın topiciğimizeee... zemuszemus sositososito
kız evlimiydi kardeşin ben bekar sanıyordum
tebriklerrrr canım kardeşinide bizim adımıza kutla sağlıkla kucağına alsın inş..
hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsinn...
ne güzel abla kardeş büyütürsünüz bebişlerinizikaydirigubbakcemile3
karasu herşeyde bi haır var derler.hiç biemeyimz bunu.belki bebek olsa şu an daha kötü olacak senini için ki rabbim şu anda vermiyor.
ama ben inanıyorum mükafatını alacaksın sonunda sen..
ay she gözünüz aydın n egüzel.
tınkerbell göremedim ben resmi
karasucum yaa cok gecmiş olsun kuşum cok üzüldümmmm:sinifsinif::sinifsinif: inan dün samsun haberlerine bile baktım.bu kıza birşeymi oldu diye..ne yapar eder mutlaka girerdi dedim..cok merak ettim cokbilmiyorumkismile
şimdi ben anlamadım bu dış gebelik ne zaman belli oldu..gecen aydanmıymış..sen hani klomen kullanıyodun dünde iğneni olucan diye biliyorum..yani hemen hamiş kalmışmı oluyosun anlamadımki..
neyse senin sağlığın keyfin yerinde olsunda gersi önemli değil..canımcım gec olsunda güc olmasınlar derlerya öle olsun..kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba arkadaşlar. uzun süredir kk yı takip edenlerdenim. hatta bekarlıktan beri. hiç bu kısımlara soru soracağım aklıma gelmezdi opuyorumnanaktan
benim hiç tecrübem yok arkadaşlar lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi? eşimle 2 senedir evliyiz. sadece geçen ay korunmadık. ovulasyon tarihlerinde de birlikte olduk :kedi:
adetlerim 31 gün de bir geliyor. 30-31 diye değişiyor. adet olma tarihim 4 mayıs ancak dün yani 28 nisan yani 1 hafta önce kahverengi lekenlenmem oldu. bu sabah hastalanırım diye düşündüm ama yok yine azıcık kahverengi lekenmem olmuş. anlayamadım ki bilmiyorumkismile
herkese merhaba arkadaşlar. uzun süredir kk yı takip edenlerdenim. hatta bekarlıktan beri. hiç bu kısımlara soru soracağım aklıma gelmezdi opuyorumnanaktan
benim hiç tecrübem yok arkadaşlar lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi? eşimle 2 senedir evliyiz. sadece geçen ay korunmadık. ovulasyon tarihlerinde de birlikte olduk :kedi:
adetlerim 31 gün de bir geliyor. 30-31 diye değişiyor. adet olma tarihim 4 mayıs ancak dün yani 28 nisan yani 1 hafta önce kahverengi lekenlenmem oldu. bu sabah hastalanırım diye düşündüm ama yok yine azıcık kahverengi lekenmem olmuş. anlayamadım ki bilmiyorumkismile
hatta oda katılsın topiciğimizeee... zemuszemus sositososito
Canııııııııııııııııııııım çok sevindim, ne güsel boshayallersmile Allah kardeşine de sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin inş. bitanem :Saruboceq:
canım resmine baktın cok hoşmuş elbisen..cokta yakışmış güle güle giy nüstünde eskisin..bebeişte baya büyümüş artık..zemuszemus
karasu yazı her ay bebek varmı yokmu diye düşünmektense en iyisi.kesin yok bu ay deimş ya dktor oh iyi bi tatil yapın
Özo sen bizim eski özomusun sempatiksalakcinni
bir arkadaşımda da böyle olmuştu şimdi hamile işallah sende hamilesindir
ay resimleri yeni gördüm.öok güzel olmuşsun karası reismelrde.tınkerbell gördüm senin resminide cnm.maşallah.burdaki kızların hepsi birbirindne güzel maşallahh
Evvettttttttttttttt :lepi: öyle yapıcaz delikafadulden deliler gibi eğlenicem tatilde, gezicem bol bol delikafadulden kocişim söz verdi gittiğimiz yerlerde kaplıcalara da götürecek beni boshayallersmile belki ordan şifa buluruz belli mi olur boshayallersmile
ebeeeeeeeeeeeeeeeeet eyloş benim oooooooo kaydirigubbakcemile5
Evvettttttttttttttt :lepi: öyle yapıcaz delikafadulden deliler gibi eğlenicem tatilde, gezicem bol bol delikafadulden kocişim söz verdi gittiğimiz yerlerde kaplıcalara da götürecek beni boshayallersmile belki ordan şifa buluruz belli mi olur boshayallersmile
ay resimleri yeni gördüm.öok güzel olmuşsun karası reismelrde.tınkerbell gördüm senin resminide cnm.maşallah.burdaki kızların hepsi birbirindne güzel maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?