Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYYY inanamıyorum teyze oluyomuşummmm hihoyyyt

kızkardeşim 4 haftalık hamileymişşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy inanamıyorum ya çok garip ben doğurcam o 4 aylık hamile olcak

Canııııııııııııııııııııım çok sevindim, ne güsel boshayallersmile Allah kardeşine de sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin inş. bitanem :Saruboceq:

karası yazı her ay bebek varmı yokmu diye düşünmektense en iyisi.kesin yok bu ay deimş ya dktor oh iyi bi tatil yapın

herkese merhaba arkadaşlar. uzun süredir kk yı takip edenlerdenim. hatta bekarlıktan beri. hiç bu kısımlara soru soracağım aklıma gelmezdi opuyorumnanaktan

benim hiç tecrübem yok arkadaşlar lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi? eşimle 2 senedir evliyiz. sadece geçen ay korunmadık. ovulasyon tarihlerinde de birlikte olduk :kedi:
adetlerim 31 gün de bir geliyor. 30-31 diye değişiyor. adet olma tarihim 4 mayıs ancak dün yani 28 nisan yani 1 hafta önce kahverengi lekenlenmem oldu. bu sabah hastalanırım diye düşündüm ama yok yine azıcık kahverengi lekenmem olmuş. anlayamadım ki bilmiyorumkismile

kız evlimiydi kardeşin ben bekar sanıyordum
tebriklerrrr canım kardeşinide bizim adımıza kutla sağlıkla kucağına alsın inş..

10 ekım 2009 da evlenmıstı canım :) 6 aylık evli yani :)
amin inşalah :) iletirim canım :)

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsinn...
ne güzel abla kardeş büyütürsünüz bebişlerinizikaydirigubbakcemile3

ayy evet ya sorma çok şaşırmış ama şok olmuş ablaaaa napıcamı hiç bilmiyorum diyo telde bize geslene konuşalım diyo ayy yavrum ya :asigim: tmm dedim bende

sağol canım opuyorumnanaktan

Günaydın canımcım olumunekankayizsmile çok teşekkür ederim tatlım beni düşündüğün için olumunekankayizsmile iyiyim ben, atlattım sayılır yerimseniben
Merak etmeyin benim üstesinden gelemeyeceğim sıkıntı olmaz Allahın izniyle :Saruboceq: kocişim yanımda olsun yeter ki :asigim: tabi bi de siz olumunekankayizsmile
Bu arada benim geçen ayki gebeliğim kimyasal değil, dış gebelikmiş, doktorum da bu ihtimali düşünerek sık sık beta hcg istiyodu zaten ama beni korkutmamak için söylememiş kesinleşmeden yerimseniben

Özo sen bizim eski özomusun sempatiksalakcinni
bir arkadaşımda da böyle olmuştu şimdi hamile işallah sende hamilesindir

hoşgeldin öncelikle
yerleşme lekesi olabilir anım ama sen kendini takip etmeye devam ett inş. hamişsinidrrr

ay resimleri yeni gördüm.öok güzel olmuşsun karası reismelrde.tınkerbell gördüm senin resminide cnm.maşallah.burdaki kızların hepsi birbirindne güzel maşallahh

hatta oda katılsın topiciğimizeee... zemuszemus sositososito

BEN DEDİM GEL BUYRU DEDİM BAKALIM :)

Canııııııııııııııııııııım çok sevindim, ne güsel boshayallersmile Allah kardeşine de sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin inş. bitanem :Saruboceq:

AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH opuyorumnanaktan

karasu yazı her ay bebek varmı yokmu diye düşünmektense en iyisi.kesin yok bu ay deimş ya dktor oh iyi bi tatil yapın

Evvettttttttttttttt :lepi: öyle yapıcaz delikafadulden deliler gibi eğlenicem tatilde, gezicem bol bol delikafadulden kocişim söz verdi gittiğimiz yerlerde kaplıcalara da götürecek beni boshayallersmile belki ordan şifa buluruz belli mi olur boshayallersmile

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
umarım kanamaların yerleşme kanamasıdır.hayırlı ahberlerini alırız:Saruboceq:

kaplıcalar da iyi gelir de en güzel şifa morall bence..ne guzel bol bol gez denıze gır...ay ben en cok denıze gırmeyı ozledım ...ama bu halımle nasıl gırerım yaaaa...kesın ustume elbıse gecırır yıne de gırerım ben dayanamam...ooooh cumcurloooop..hayali bile güzel geldi bana...

evett en güzelini yaparsın canımcım..bu kaplıcaları birkac kişi söylemişti banada git gir iltahabı akıtıyor ertesi ay hamila kalırsın diye..ama koçişin işlerinden nereeeee gidiyoz biz..gönlünce eğeln canım bizim yerimize gez dolaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…