hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
umarım kanamaların yerleşme kanamasıdır.hayırlı ahberlerini alırız:Saruboceq:
selam kızlar günaydın herkese
karasucum geçmiş olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır sana bişey olmasında Allah kararlamıştır herşeyi ben inanıyorum bigün çok sağlıklı bi bebişin seninde olucak inş. sen önüne bak belkide ara vermek daha iyi gelir sana bu sefer bekletmeden gelir belki bebeğin canım
ayşecim kardeşin adına çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin Allah annenede kolaylık versin
nan nerdesin bu kadar zaman :dilcikar:ama bu yazdıkların unutturdu valla gelmediğin günleri sırnaşık şey özom işallah hamişsindir :Saruboceq::Saruboceq::dance:
evet karasunun resımlerıne ben de bayılıyorum hakketten guzel kız yanı....
hoşbulduk teşekkür ederim Şeniz
de nolur cahilliğime verin yerleşme kanaması ne demek ben ilk kez duydum. hani 30 yıldır tanıdığım vücut sanki benim değil tanıyamıyorum. bilmiyorumkismile
karasucum geçmiş olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır sana bişey olmasında Allah kararlamıştır herşeyi ben inanıyorum bigün çok sağlıklı bi bebişin seninde olucak inş. sen önüne bak belkide ara vermek daha iyi gelir sana bu sefer bekletmeden gelir belki bebeğin canım
ayşecim kardeşin adına çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin Allah annenede kolaylık versin
günaydın hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
Ay valla utandım şimdi yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:
canım bebek yerleşirken kanama yapabiliyor bazı bayanlarda.ama bu kanama öyle cok değil akıntı şeklinde koyu kahve oluyor..
Ay valla utandım şimdi yaaaa :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın canım hoşbulduk nasıl gidiyo hamilelik zorluyomu seni ikizler
günaydın hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm nasılsın opuyorumnanaktan
gerçektenmiiiiiiii benim de öyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt ayyyyyyyyyyy allahım inşallaaaaaaaaah yaaaaaaaaaa :CüvCüv:
ama sanki adet olcakmışım gibi de bazen ağrılarım oluyor. acaba test ne zaman yapsam ki nolur arkideşlerim alkisalkisalkis
hoşbulduk canım iyi sen nasılsın durumlar ne alemde yok demi gelen giden
inşallah canım hamilesindir..her belirti hem hamilelik hem adet belirtisi olabilir..belirtilere cok takılma canım sonra hüsrana uğrarsın..eğer adetin gelmesse pazartesiden idrarda cıkabilir cıkmassada kanda baktırırsın..hakkında hayırlısı
doğru söze ne hacettttttolumunekankayizsmile
valla canım erkenden ağırlaşıcam gibi geliyo bana normalde çok hareketliyimdirde şimdi yapamıyom bişe bide üşengeçlik cabası yaniii bulantılar hafifledi ama tam gitmediicumartesi günü cinsiyetine baktırcaz pıtırcıkların
sen nasılsın yazını okudumda akıntı felan hamilelik belirtisidr akıntı ama inşşş sende güzel bi bomba pataltırsın bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?