Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
umarım kanamaların yerleşme kanamasıdır.hayırlı ahberlerini alırız:Saruboceq:

hoşbulduk teşekkür ederim Şeniz
de nolur cahilliğime verin yerleşme kanaması ne demek ben ilk kez duydum. hani 30 yıldır tanıdığım vücut sanki benim değil tanıyamıyorum. bilmiyorumkismile

selam kızlar günaydın herkese
karasucum geçmiş olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır sana bişey olmasında Allah kararlamıştır herşeyi ben inanıyorum bigün çok sağlıklı bi bebişin seninde olucak inş. sen önüne bak belkide ara vermek daha iyi gelir sana bu sefer bekletmeden gelir belki bebeğin canım
ayşecim kardeşin adına çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin Allah annenede kolaylık versin

günaydın hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan

nan nerdesin bu kadar zaman :dilcikar:ama bu yazdıkların unutturdu valla gelmediğin günleri sırnaşık şey özom işallah hamişsindir :Saruboceq::Saruboceq::dance:

anaaaaaaaa bebeğeme bak sen Şeniz
hamilelik mi ohaoldumsmile ya inşallah olsun bebişim istiyorum allahım tüm isteyenlere versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah :ecrin_bebek:
ama kafam karıştı allak bullak oldum

hoşbulduk teşekkür ederim Şeniz
de nolur cahilliğime verin yerleşme kanaması ne demek ben ilk kez duydum. hani 30 yıldır tanıdığım vücut sanki benim değil tanıyamıyorum. bilmiyorumkismile

canım bebek yerleşirken kanama yapabiliyor bazı bayanlarda.ama bu kanama öyle cok değil akıntı şeklinde koyu kahve oluyor..

hoşgeldin canımmm nasılsın opuyorumnanaktan

canım bebek yerleşirken kanama yapabiliyor bazı bayanlarda.ama bu kanama öyle cok değil akıntı şeklinde koyu kahve oluyor..

gerçektenmiiiiiiii benim de öyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt ayyyyyyyyyyy allahım inşallaaaaaaaaah yaaaaaaaaaa :CüvCüv:
ama sanki adet olcakmışım gibi de bazen ağrılarım oluyor. acaba test ne zaman yapsam ki nolur arkideşlerim alkisalkisalkis

günaydın canım hoşbulduk nasıl gidiyo hamilelik zorluyomu seni ikizler

valla canım erkenden ağırlaşıcam gibi geliyo bana normalde çok hareketliyimdirde şimdi yapamıyom bişe bide üşengeçlik cabası yaniii bulantılar hafifledi ama tam gitmediicumartesi günü cinsiyetine baktırcaz pıtırcıkların
sen nasılsın yazını okudumda akıntı felan hamilelik belirtisidr akıntı ama inşşş sende güzel bi bomba pataltırsın bize canım

inşallah canım hamilesindir..her belirti hem hamilelik hem adet belirtisi olabilir..belirtilere cok takılma canım sonra hüsrana uğrarsın..eğer adetin gelmesse pazartesiden idrarda cıkabilir cıkmassada kanda baktırırsın..hakkında hayırlısı

Teşkür cicim olumunekankayizsmile

teşekkür ederim sağolasın Şeniz

demi ama ikitane taşımakta zordur zaten hamilelikte ağırlık yorgunluk çöküyo insanın üztüne bide sen iki tane taşıyosun Allah yardımcın olsun canım ilk içimden biri erkek biri kız geçti ama bakalım ne olucak beklicem haberini
evet canım akıntım bu ay farklı yani turuncu sarı fgibi onuda iç çamaşırımda görüyorum bir haftadır daha önce hep süt rengi koyu kıvamlı olurdu bide göğüslerim bi 10 gündür falan felaket yanlardan uçlara doğru ağrıyo inan dokunamıyorum bakalım kısmet be canım gene kaptırmıcam kendimi diyorum ama işte engel olamıyo insan kendine

Özo_35 canım inşallah yerleşme lekesidir ve inşallah hamilesindir canımcım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…