Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Kıııııııııııııııııııııııııııs inşallah HAMİŞsindir :CüvCüv: hadi delikafadulden

hoşgeldin canım aleykumselam :)

sağol amın inşallahhhh :)
valla ya anenm peşpeşe düğün yaptı peşpeşe bebek çeyizi düzücek şimdide :)

sositososito sositososito sositososito

sen bekle canım gününn gelemsini boşver düşünme şimdiden akıntı felann kafayı dağıt başka şeylere verrr

ah canım yaaaa inş. bu 10. ayım ama benim hala umudum var bu ay olmazsa belki bidahaki ay

Bak ben hep söylüyorum bunu, 10. ayda gerçekten var bi hikmet, çok biliyorum 10. ayında hamile kalan ve kendim için de 10. ayın uğuruna çok inanmıştım, bu ay benim de 10. ayım ve gerçekten de 10. ayımda hamile kaldım, gerçi sağlıklı bi hamilelik olmadı belki ama olsun, ben hala 10. ayın uğuruna inanıyorum canım, inşallah Rabbim sana da 10. ayında sağlıklı bi gebelik nasip eder hayatım :Saruboceq:

kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... kaydirigubbakcemile3

Özo_35 canım inşallah yerleşme lekesidir ve inşallah hamilesindir canımcım :Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım benim. allahım en kısa zamanda tüm isteyenlerin senin de güzel yüzün kadar gönlüne göre bebişlerin olur inşallah.
bak bebişlerin yazdım ikiz mi olcak ne Allah söyletti :Saruboceq::CüvCüv:

sen bekle canım gününn gelemsini boşver düşünme şimdiden akıntı felann kafayı dağıt başka şeylere verrr

ah canım yaaa öyle ama bi becerebilsem yaa ilk zamanlar süperim hiç takmıyorum gayet rahatım ama noluyosa son 3-4 gün kala beni bi heyecan sarıyo

inşallahh gülüm..inşalllahh...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepimize canım benim benim inş.
:Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inş. canımcım

:roflol::roflol:totunu yakmadıysan sorun yok..canım akıntın oldumu pekii..
olmadı yaaa..iltihap varsa akıtır diye okudum ama benden öyle bişey gelmedi..bide bikaç kere yapmak lazımmış..bidaha yapacağımı sanmıyorum..

neden kı ne ıse yarıyo o

iltihabı akıtıyomuş canım...

Aman da amannnnnn yesinler senin totonu aklinialirimsmile şirin şey seni olumunekankayizsmile

olmadı yaaa..iltihap varsa akıtır diye okudum ama benden öyle bişey gelmedi..bide bikaç kere yapmak lazımmış..bidaha yapacağımı sanmıyorum..

iltihabı akıtıyomuş canım...

vallahi onun için soğan kürü en iyisi benim vardı uyguladım..aman ne akıntı geldi anlatamam..aynı zamanda ufak bır kıst vardı oda ıkıncı gun kanamayla gıttı..bence sogan kurunu uygula...kadın rahmını temızlıyormus

Kızlar ben çok sıkılıyorum yaaa ( belim de ağrıyo zaten, rahat oturamıyorum :sinifsinif: offfffffff... pufffffffffffff.............

Son düzenleme:

düzenli olmasada onuda 1hafta kadar yapmıştım..ondada akıntım olmadı canım... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…