bende iyiyim canım sağol..daha gelen giden yok bakalım bekliyoruz hayırlısı:hulya:
demi ama ikitane taşımakta zordur zaten hamilelikte ağırlık yorgunluk çöküyo insanın üztüne bide sen iki tane taşıyosun Allah yardımcın olsun canım ilk içimden biri erkek biri kız geçti ama bakalım ne olucak beklicem haberini
evet canım akıntım bu ay farklı yani turuncu sarı fgibi onuda iç çamaşırımda görüyorum bir haftadır daha önce hep süt rengi koyu kıvamlı olurdu bide göğüslerim bi 10 gündür falan felaket yanlardan uçlara doğru ağrıyo inan dokunamıyorum bakalım kısmet be canım gene kaptırmıcam kendimi diyorum ama işte engel olamıyo insan kendine
Kıııııııııııııııııııııııııııs inşallah HAMİŞsindir :CüvCüv: hadi delikafadulden
selam kızlar günaydın herkese
karasucum geçmiş olsun canım üzülme vardır bundada bi hayır sana bişey olmasında Allah kararlamıştır herşeyi ben inanıyorum bigün çok sağlıklı bi bebişin seninde olucak inş. sen önüne bak belkide ara vermek daha iyi gelir sana bu sefer bekletmeden gelir belki bebeğin canım
ayşecim kardeşin adına çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin Allah annenede kolaylık versin
Evvettttttttttttttt :lepi: öyle yapıcaz delikafadulden deliler gibi eğlenicem tatilde, gezicem bol bol delikafadulden kocişim söz verdi gittiğimiz yerlerde kaplıcalara da götürecek beni boshayallersmile belki ordan şifa buluruz belli mi olur boshayallersmile
demi ama ikitane taşımakta zordur zaten hamilelikte ağırlık yorgunluk çöküyo insanın üztüne bide sen iki tane taşıyosun Allah yardımcın olsun canım ilk içimden biri erkek biri kız geçti ama bakalım ne olucak beklicem haberini
evet canım akıntım bu ay farklı yani turuncu sarı fgibi onuda iç çamaşırımda görüyorum bir haftadır daha önce hep süt rengi koyu kıvamlı olurdu bide göğüslerim bi 10 gündür falan felaket yanlardan uçlara doğru ağrıyo inan dokunamıyorum bakalım kısmet be canım gene kaptırmıcam kendimi diyorum ama işte engel olamıyo insan kendine
ah canım yaaaa inş. bu 10. ayım ama benim hala umudum var bu ay olmazsa belki bidahaki ay
ah canım yaaaa inş. bu 10. ayım ama benim hala umudum var bu ay olmazsa belki bidahaki ay
Özo_35 canım inşallah yerleşme lekesidir ve inşallah hamilesindir canımcım :Saruboceq:
kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... kaydirigubbakcemile3
kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... Kaydirigubbakcemile3
özo, hatice mercan hoşgeldiniz :ecrin_bebek:
kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... kaydirigubbakcemile3
özo, hatice mercan hoşgeldiniz :ecrin_bebek:
sen bekle canım gününn gelemsini boşver düşünme şimdiden akıntı felann kafayı dağıt başka şeylere verrr
inşallahh gülüm..inşalllahh...
Bak ben hep söylüyorum bunu, 10. ayda gerçekten var bi hikmet, çok biliyorum 10. ayında hamile kalan ve kendim için de 10. ayın uğuruna çok inanmıştım, bu ay benim de 10. ayım ve gerçekten de 10. ayımda hamile kaldım, gerçi sağlıklı bi hamilelik olmadı belki ama olsun, ben hala 10. ayın uğuruna inanıyorum canım, inşallah Rabbim sana da 10. ayında sağlıklı bi gebelik nasip eder hayatım :Saruboceq:
olmadı yaaa..iltihap varsa akıtır diye okudum ama benden öyle bişey gelmedi..bide bikaç kere yapmak lazımmış..bidaha yapacağımı sanmıyorum..:roflol::roflol:totunu yakmadıysan sorun yok..canım akıntın oldumu pekii..
neden kı ne ıse yarıyo o
Aman da amannnnnn yesinler senin totonu aklinialirimsmile şirin şey seni olumunekankayizsmile
olmadı yaaa..iltihap varsa akıtır diye okudum ama benden öyle bişey gelmedi..bide bikaç kere yapmak lazımmış..bidaha yapacağımı sanmıyorum..
iltihabı akıtıyomuş canım...
vallahi onun için soğan kürü en iyisi benim vardı uyguladım..aman ne akıntı geldi anlatamam..aynı zamanda ufak bır kıst vardı oda ıkıncı gun kanamayla gıttı..bence sogan kurunu uygula...kadın rahmını temızlıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?