Kızlar ben çok sıkılıyorum yaaa( belim de ağrıyo zaten, rahat oturamıyorum :sinifsinif: offfffffff... pufffffffffffff.............
düzenli olmasada onuda 1hafta kadar yapmıştım..ondada akıntım olmadı canım... boshayallersmile
Kızlar ben çok sıkılıyorum yaaa( belim de ağrıyo zaten, rahat oturamıyorum :sinifsinif: offfffffff... pufffffffffffff.............
kızlar ali nazik yapan varmı hiç içinizde..püf noktaları varsa yazsın diyecektim..kocişe yapmak istiyorum bu geldiğindeee...
ben yapıyorum ve de super oluyoo...
kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... kaydirigubbakcemile3
gerçektenmiiiiiiii benim de öyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt ayyyyyyyyyyy allahım inşallaaaaaaaaah yaaaaaaaaaa :CüvCüv:
ama sanki adet olcakmışım gibi de bazen ağrılarım oluyor. acaba test ne zaman yapsam ki nolur arkideşlerim alkisalkisalkis
Canım tüplerde kısmi tıkanıklık olunca oluyomuş dış gebelik genelde, yani durum şu;
Ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum sağ tüpünde kısmi bi tıkanıklık vardı, ama basınçla ilaç verince açıldı demişti, ama benim o tıkanıklık tekrar oluşmuş sanırım, yani doktorum öyle tahmin ediyo bilmiyorumkismile
Şimdi bu kısmi tıkanıklık olduğu için spermin geçişine izin veriyo, ama sperm tarafından döllenen yumurta tüplerden geçerek rahime ulaşmaya çalışırken işte orda engel oluyo, çünkü döllenen yumurta tüplerden geçiş aşamasında bölünerek büyümeye devam ediyo, büyüdükçe de geçişi zorlaşıyo, bu durumda geçemeyip tüplerde kalıyo ve orda gelişimine devam ediyo, eğer çok büyürse de tüpleri parçalayıp karın boşluğuna düşüyo ve iç kanamaya sebep oluyo (Allah korusun) :Saruboceq:
İşte böyle hayatım yerimseniben yani pko ile falan alakası yok, korkma yerimseniben
TİNKER BEN GİDİYOM GÜLÜM AMA TARİFİ YAZ SEN.OK..KOCİŞE YAPMAK İSTİYORUM..BİDE PATLICANLARI NASIL KÖZLEDİĞİNİDE YAZ..FIRINDA HANGİ AYARDA..AYRINTILI..Bİ EMBESİLE ANLATIR GİBİ .... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar beni listeden kaldırın, 4 ay yokum :sinifsinif:
ayyy...ferhat göçerin yeni şarkısı çalıyor...içim bi tuhaf olduuuu...kocişede kızdım dünn..bi maç muhabbetidir gidiyo....olmuyo kızlar..uzaktan uzağa ol-mu-yoo.... senağlama senağlama senağlama
ay cok guldum embesıl derklen...:roflol: patlıcanları yıka koy tepsıne ...kucuk fırın tepsısını kaplıcak kadar patlıcan koy..bol olsun ezmesi...sakın patlıcanlara bıcak darbesı atma...atmadan daha guzel pısıyo...vallaha ben 250 derecede orta katta kozluyom bı guzel...
ilk önce patlıcanları bır guzel kozle fırınında...ıyıce yumusasın ama...sonra kabuklarını soy ve bıcakla dogra ezme yanı catalla salar sonra..etını bonfıle gıbı yumusak et al..onu ocakta pışırıyorum kus bası dograyı..benım toprak uzun tabaklarım var..ezmeyı yogur ve sarımsaklayıp tabaga yayıyorum..ustlerıne de ısmıs etlerı koyuyorum en ustune de hafıf tereyaglı salça sosu gezdırıyorum garnıtur olarak domates ve bıber koyuyorum sus dıye kenarlarına sonra o hafıften fokurduyo fırında..bıberler kozlendıgı gıbı alıyorum sıcak kapta pek guzel oluyo yemesı...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
---------
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
ayy listeyi görünce heyecan bastıı...delikafaduldendelikafaduldenuff düşünme hatice düşünmeeklava: klava: klava:
Evet yaaa!Ben de merak ediyorum seni :)))
İnşallah olmuştur.Dün kasık ağrım var falan demişsin;derse girdim cevap yazamadım.Bugün var mı değişiklik?
bak gene bağlamışsın arabeske sezen aksu aç rakkası dinle coş oyna :)üzülme
maç muhabbetı nedır bılmıyom ama durum çok kritik ya endişeleniyorum lig tv nin
sitesine bakıyom bakıyom içim kararıyo
tepsiye koymuyorum telin üstünde közlüyorum direk daha çabuk oluyo kız :)
bende 250 derecede közlüyorum fırın en iyisi valal bi de ocağı kirlet temizle bi sürü iş :)
ayy ben bayılıyomm bu lezzete ımmmm :)
du bigünde senınkı gibi kuşbaşı etle denıym bakıym :) kıyma şaapiodm ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?