Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben çok sıkılıyorum yaaa ( belim de ağrıyo zaten, rahat oturamıyorum :sinifsinif: offfffffff... pufffffffffffff.............

ayyy...ferhat göçerin yeni şarkısı çalıyor...içim bi tuhaf olduuuu...kocişede kızdım dünn..bi maç muhabbetidir gidiyo....olmuyo kızlar..uzaktan uzağa ol-mu-yoo.... senağlama senağlama senağlama

kızlar ali nazik yapan varmı hiç içinizde..püf noktaları varsa yazsın diyecektim..kocişe yapmak istiyorum bu geldiğindeee...

Kızlar ben çok sıkılıyorum yaaa ( belim de ağrıyo zaten, rahat oturamıyorum :sinifsinif: offfffffff... pufffffffffffff.............

ya al benden de o kadar benım de sağ tarafım agrıyo kasılıyo bıraz nıyeyse yatıs seklım tum omurgamı mahvettı...akannehir

TıNKER BEN GıDıYOM GÜLÜM AMA TARıFı YAZ SEN.OK..KOCıŞE YAPMAK ıSTıYORUM..BıDE PATLICANLARI NASIL KÖZLEDıĞıNıDE YAZ..FIRINDA HANGı AYARDA..AYRINTILI..Bı EMBESıLE ANLATIR GıBı .... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilk önce patlıcanları bır guzel kozle fırınında...ıyıce yumusasın ama...sonra kabuklarını soy ve bıcakla dogra ezme yanı catalla salar sonra..etını bonfıle gıbı yumusak et al..onu ocakta pışırıyorum kus bası dograyı..benım toprak uzun tabaklarım var..ezmeyı yogur ve sarımsaklayıp tabaga yayıyorum..ustlerıne de ısmıs etlerı koyuyorum en ustune de hafıf tereyaglı salça sosu gezdırıyorum garnıtur olarak domates ve bıber koyuyorum sus dıye kenarlarına sonra o hafıften fokurduyo fırında..bıberler kozlendıgı gıbı alıyorum sıcak kapta pek guzel oluyo yemesı...

kızlarr ben dün maydonoz süt buharını yaptım...totomu yakmadan yapabildimm... kaydirigubbakcemile3

Afferim sanaa hadi çocuklar elif arkadaşımızı alkışlayalım eeheh kaydirigubbakcemile3

özo benimde yerleşme kanamam olmuştu adetime 1 hafta kala :) sonracıma ağrım flnda
oldu adet olck gibi ama adet olmam gereken gun ağrı mağrı kalmamıştı sonrada
hamile oldugumu test vasıtasıyla öğrenmış oldum tabii :) şimdide 5 aylık bi kızım var
göbüşümde :) hadi hayırlısı hamişsisndir inşallah :)

Offf canım yaaa!Ne büyük sıkıntılar bunlar.Allah yardımcın olsun;Allah en kısa zamanda çocuğuna kavuştursun inşallah.

ay cok guldum embesıl derklen...:roflol: patlıcanları yıka koy tepsıne ...kucuk fırın tepsısını kaplıcak kadar patlıcan koy..bol olsun ezmesi...sakın patlıcanlara bıcak darbesı atma...atmadan daha guzel pısıyo...vallaha ben 250 derecede orta katta kozluyom bı guzel...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
ayyy...ferhat göçerin yeni şarkısı çalıyor...içim bi tuhaf olduuuu...kocişede kızdım dünn..bi maç muhabbetidir gidiyo....olmuyo kızlar..uzaktan uzağa ol-mu-yoo.... senağlama senağlama senağlama

bak gene bağlamışsın arabeske sezen aksu aç rakkası dinle coş oyna :)üzülme

maç muhabbetı nedır bılmıyom ama durum çok kritik ya endişeleniyorum lig tv nin
sitesine bakıyom bakıyom içim kararıyo

tepsiye koymuyorum telin üstünde közlüyorum direk daha çabuk oluyo kız :)
bende 250 derecede közlüyorum fırın en iyisi valal bi de ocağı kirlet temizle bi sürü iş :)

ayy ben bayılıyomm bu lezzete ımmmm :)
du bigünde senınkı gibi kuşbaşı etle denıym bakıym :) kıyma şaapiodm ben :)

ayy listeyi görünce heyecan bastıı...delikafaduldendelikafaduldenuff düşünme hatice düşünmeeklava:klava:klava:

ayy listeyi görünce heyecan bastıı...delikafaduldendelikafaduldenuff düşünme hatice düşünmeeklava:klava:klava:

Evet yaaa!Ben de merak ediyorum seni :)))
İnşallah olmuştur.Dün kasık ağrım var falan demişsin;derse girdim cevap yazamadım.Bugün var mı değişiklik?

Evet yaaa!Ben de merak ediyorum seni :)))
İnşallah olmuştur.Dün kasık ağrım var falan demişsin;derse girdim cevap yazamadım.Bugün var mı değişiklik?

canım kasık ağrım var demedim..kasık ağrım yok bel ağrım var ama adet olucamdaki gibi değil sanki böbreklerim ağrıyor gibi...pazartesiye kadar gelmesse kan testi yaptırıcam canım..olsada hayırlısı olmasada hayırlısı..
karasunun sağ tüpü tıkalıymışya ondan dış gebelik olmuş..benimde sağ tüp tıkalı acıkcası korktum şimdi..bekleyip görücez artıkboshayallersmile

aaaa iyi fikir o aklıma gelmemıstı...bu arada kusbasılı felaket guzel oluyo ..ben de kıymalı denedım ama etlı daha guzel bence..bırde en son ezmesı ıle bırlıkte ısıtınca daha da guzel oluyo ben bazı lokantalarda ezmesını soguk getırıyolardı da begenmedım ole...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…