Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Evet yaaa okudum Çok üzüldüm;yazık kızcağız ne kadar da umutluydu yaktırma işleminden sonra
Kadın olmak ne kadar zor yaaa;erkek 'bebek istiyorum' diyor çekiliyor;bütün yük kadının üzerinde.O kadar karmaşık bir yumrutlama dölleme sistemimiz var ki;bir yerinden biri mutlaka hata verebiliyor Erkeklerin sperm sayımı var o kadar. benneyaptımki

Senin de inşallah olmuştur bu ay yaaa :) Hadi tuttur da arkandan çek birilerini
Altı delikafaduldenüstü 13-14 kişi kaldık zaten

Ben direk tost makinasında közlüyorum.Hem hızlı hem de güzel oluyoo...

evet canım ya erkeklik ne kadar kolay..bütün yük kadında hamile kal diye uğraş hadi hamile kaldın acaba düşecekmi acaba kanama olacakmı yani doğurana kadar bürsürü sorun..hadi sağlıklı doğurdun bu defa bebekle uğraş yani biz bayanların derdi cok ufffboshayallersmile
valla bir hamiş kalsam arkamdan hepiniz dökülceniz ama işte olmuyoo:umursamaz:
neyse en azından liste epeyce kücüldü elbet bizede sıra gelicektir..:lepi::lepi:

kız bende şu pazarda satılan delikli tepsilerden aldım onda yapıyom kirlenmiyo ama direk ocağın üstünde yaptığım daha çok hoşuma gidiyo sanki kokusuna hastayım bende közünnn

Evet küçüldü bayağı :)) En eskilerden sen ben karasu fatoş su ve elson kaldık aslında
En beceriksiz biz miyiz neee :)))
Haaa!Bu arada;dün akşam çalıştık lülülülülülü

ay hatıce gercekten ben de heycanlandım kız senın ykınmıs tarıhın hadı sen patlat bu aralar da sevındır bızı

ooooooooooooooooooooo hadı bakalım hayırlısı....

Yok kız bişey olacağı yok... süprizzzzz
Son anda bir çalışma yapıverdik işte hesaba göre de bugün yumurtlama günüm.Tsüprizzzzzuttu uttu tutmadı tutmadı.Başka çalışma yapmayacağım.
Beklentim yok anlayacağın;zaten olsun da istemiyorum esasında şu sıralar.Sırf eşim istiyor diye ; nasılsa tutmaz kırmayayım dedim delikafadulden Çalıştıkkk sırnaşık şey

aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen öyle sannnnnn

heeeeeeee görürüm ben seni..içimden bir ses oldu diyo...tabi hayırlısı olsun senın hazır hıssetmen onemlı relax ol olursa da amennaaaaa

Evet küçüldü bayağı :)) En eskilerden sen ben karasu fatoş su ve elson kaldık aslında
En beceriksiz biz miyiz neee :)))
Haaa!Bu arada;dün akşam çalıştık lülülülülülü
sorma canım ya bu dudrumda en beceriksizler biz oluyoruz..galiba cok istediğimizdenmi olmuyo ne
ooo umarım tutturmuşsunuzdur..listeye gününü yazada azıcık heyecanlanım kızzdelikafaduldendelikafadulden
ay hatıce gercekten ben de heycanlandım kız senın ykınmıs tarıhın hadı sen patlat bu aralar da sevındır bızı

ahh canım bende istemezmiyim patlatmayı hiç..ama pekde umudum yok.:umursamaz:
varya buraya hamiş olduğumu nasıl söylerim diye bile düşünüyorum ah ahh yani o kadar heyecanlıyım sen anlaabilmiyorumkismile

Evet yaa...Liste küçüldükçe hamiş haberleri de seyrekleşiyor.
Eskiden ortalama 4 günde bir hamiş haberi alıyorduk;şimdi ay bitti ama 3 tane ancak oldu :çok üzgünüm:

sen öyle sanaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen öyle sannnnnn

heeeeeeee görürüm ben seni..içimden bir ses oldu diyo...tabi hayırlısı olsun senın hazır hıssetmen onemlı relax ol olursa da amennaaaaa

Yaaa!Strese sokmayın beni;eminim olmamıştır.O kadar yoğun çalıştık olmadı da şimdi bendeki bu kaadar isteksizlikle olması mümkün değil.yasakkelime

Ama en azından eşim;denemedin bile diyemeyecek alkisalkisalkis
O sperm testlerini yaptırmıştı gitmeden önce herşeyi sağlıklı çıktı. Sıkıntı bende sanırım :bbo: Ben kan testlerimi yaptırdım normaldiler,ama yumurtalıkalrım a falan ultrasonla baktırmıştım iyi dedi doktor;ama alttan muayee olmadım.Şimid karasu'nun dahaberini okuyunca kimbilir bende ne sıkıntılar vardır dedim kendi kendime :1shok:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…