canım kasık ağrım var demedim..kasık ağrım yok bel ağrım var ama adet olucamdaki gibi değil sanki böbreklerim ağrıyor gibi...pazartesiye kadar gelmesse kan testi yaptırıcam canım..olsada hayırlısı olmasada hayırlısı..
karasunun sağ tüpü tıkalıymışya ondan dış gebelik olmuş..benimde sağ tüp tıkalı acıkcası korktum şimdi..bekleyip görücez artıkboshayallersmile
aaaa iyi fikir o aklıma gelmemıstı...bu arada kusbasılı felaket guzel oluyo ..ben de kıymalı denedım ama etlı daha guzel bence..bırde en son ezmesı ıle bırlıkte ısıtınca daha da guzel oluyo ben bazı lokantalarda ezmesını soguk getırıyolardı da begenmedım ole...
Evet yaaa okudumÇok üzüldüm;yazık kızcağız ne kadar da umutluydu yaktırma işleminden sonra
Kadın olmak ne kadar zor yaaa;erkek 'bebek istiyorum' diyor çekiliyor;bütün yük kadının üzerinde.O kadar karmaşık bir yumrutlama dölleme sistemimiz var ki;bir yerinden biri mutlaka hata verebiliyorErkeklerin sperm sayımı var o kadar. benneyaptımki
Senin de inşallah olmuştur bu ay yaaa :) Hadi tuttur da arkandan çek birilerini
Altı delikafaduldenüstü 13-14 kişi kaldık zaten
bak gene bağlamışsın arabeske sezen aksu aç rakkası dinle coş oyna :)üzülme
maç muhabbetı nedır bılmıyom ama durum çok kritik ya endişeleniyorum lig tv nin
sitesine bakıyom bakıyom içim kararıyo
tepsiye koymuyorum telin üstünde közlüyorum direk daha çabuk oluyo kız :)
bende 250 derecede közlüyorum fırın en iyisi valal bi de ocağı kirlet temizle bi sürü iş :)
ayy ben bayılıyomm bu lezzete ımmmm :)
du bigünde senınkı gibi kuşbaşı etle denıym bakıym :) kıyma şaapiodm ben :)
Ben direk tost makinasında közlüyorum.Hem hızlı hem de güzel oluyoo...
evet canım ya erkeklik ne kadar kolay..bütün yük kadında hamile kal diye uğraş hadi hamile kaldın acaba düşecekmi acaba kanama olacakmı yani doğurana kadar bürsürü sorun..hadi sağlıklı doğurdun bu defa bebekle uğraş yani biz bayanların derdi cok ufffboshayallersmile
valla bir hamiş kalsam arkamdan hepiniz dökülceniz ama işte olmuyoo:umursamaz:
neyse en azından liste epeyce kücüldü elbet bizede sıra gelicektir..:lepi::lepi:
allah allah bunu da ılk duydum vallahı supersınız kızlar.......
Evet küçüldü bayağı :)) En eskilerden sen ben karasu fatoş su ve elson kaldık aslında
En beceriksiz biz miyiz neee :)))
Haaa!Bu arada;dün akşam çalıştık lülülülülülü
Hani çevirme o,bu gibi zahmetlerid e olmuyo;her yeri aynı oluyor kısa sürede.
Hafif de yakarsan;közde yapılmış gibi koku bile veriyooo :lepi:
ooooooooooooooooooooo hadı bakalım hayırlısı....
elektrikli tost makinasındamı canım
Yok kız bişey olacağı yok... süprizzzzz
Son anda bir çalışma yapıverdik işte hesaba göre de bugün yumurtlama günüm.Tsüprizzzzzuttu uttu tutmadı tutmadı.Başka çalışma yapmayacağım.
Beklentim yok anlayacağın;zaten olsun da istemiyorum esasında şu sıralar.Sırf eşim istiyor diye ; nasılsa tutmaz kırmayayım dedim delikafadulden Çalıştıkkk sırnaşık şey
Son anda bir çalışma yapıverdik işte hesaba göre de bugün yumurtlama günüm.Tsüprizzzzzuttu uttu tutmadı tutmadı.Başka çalışma yapmayacağım.
Beklentim yok anlayacağın;zaten olsun da istemiyorum esasında şu sıralar.Sırf eşim istiyor diye ; nasılsa tutmaz kırmayayım dedim delikafadulden Çalıştıkkk sırnaşık şey
sorma canım ya bu dudrumda en beceriksizler biz oluyoruz..galiba cok istediğimizdenmi olmuyo neEvet küçüldü bayağı :)) En eskilerden sen ben karasu fatoş su ve elson kaldık aslında
En beceriksiz biz miyiz neee :)))
Haaa!Bu arada;dün akşam çalıştık lülülülülülü
ay hatıce gercekten ben de heycanlandım kız senın ykınmıs tarıhın hadı sen patlat bu aralar da sevındır bızı
ay hatıce gercekten ben de heycanlandım kız senın ykınmıs tarıhın hadı sen patlat bu aralar da sevındır bızı
aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen öyle sannnnnn
heeeeeeee görürüm ben seni..içimden bir ses oldu diyo...tabi hayırlısı olsun senın hazır hıssetmen onemlı relax ol olursa da amennaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?