Evet yaa...Liste küçüldükçe hamiş haberleri de seyrekleşiyor.
Eskiden ortalama 4 günde bir hamiş haberi alıyorduk;şimdi ay bitti ama 3 tane ancak oldu :çok üzgünüm:
sorma canım ya bu dudrumda en beceriksizler biz oluyoruz..galiba cok istediğimizdenmi olmuyo ne
ooo umarım tutturmuşsunuzdur..listeye gününü yazada azıcık heyecanlanım kızzdelikafaduldendelikafadulden
ya bırde artık yenı kısılerde yok pek..bızım topık eskılerle dolu..ondan herhalde...
Yaaa!Strese sokmayın beni;eminim olmamıştır.O kadar yoğun çalıştık olmadı da şimdi bendeki bu kaadar isteksizlikle olması mümkün değil.yasakkelime
Ama en azından eşim;denemedin bile diyemeyecek alkisalkisalkis
O sperm testlerini yaptırmıştı gitmeden önce herşeyi sağlıklı çıktı. Sıkıntı bende sanırım :bbo: Ben kan testlerimi yaptırdım normaldiler,ama yumurtalıkalrım a falan ultrasonla baktırmıştım iyi dedi doktor;ama alttan muayee olmadım.Şimid karasu'nun dahaberini okuyunca kimbilir bende ne sıkıntılar vardır dedim kendi kendime :1shok:
valla canım bu işler hiç belli olmaz..(afedersin ama millet bir tecavüzle hamile kalıyor).neden olmasın allah ol deyince olur..sen yinede dikkat et kendine..eşinindede senindede herşey normal olduğuna göre...karasunun tüpü tıkalıymış ondan oldu demiş dr..tüplerinde tıkanması kürtaj ve düşük yapanlarda oluyor genelde tüplerde en ufacık bir parca kalmışsa o tüpleri tıkamaya yetiyor..sen kalbini ferah tut allah büyük..guclubacismile
Haa!Bu arada Tinker'cım yeni hamişler olmuyor hep eskiler kaldı derken bizden umudu kestiğini mi söylemeye çalıştın delikafadulden
Olsa şimdiye olurdu;bunların olmuyoooo mu demek istiyorsun bize kızzzz :))))
hayır kız
sen bılıyon ne demek ıstedıgımı
yanı lıste buyumuyo dıyom...ay kendımı kotu hıssettım sımdı...hıc umudumu kesermıyım ..ben hala umudum vaaaaaaaaar...mfö
Benim çıkmam gerekiyor;öpüyorum sizi... :))
Afferim sanaa hadi çocuklar elif arkadaşımızı alkışlayalım eeheh kaydirigubbakcemile3
özo benimde yerleşme kanamam olmuştu adetime 1 hafta kala :) sonracıma ağrım flnda
oldu adet olck gibi ama adet olmam gereken gun ağrı mağrı kalmamıştı sonrada
hamile oldugumu test vasıtasıyla öğrenmış oldum tabii :) şimdide 5 aylık bi kızım var
göbüşümde :) hadi hayırlısı hamişsisndir inşallah :)
Biliyorum canım benim.Takılıyourm sadece sana. lülülülülülü
Ama öyle düşünsen de alınmam ki ;e haklı olursun yaaaniiii ;altı aydır bi çocuk tutturulamaz mı yaaaniiiiii :çok üzgünüm: Hepimizin bu topik öncesi de denemeleri var maluummmm
ayyyyyyy canım benim yaaaa allah bağışlasın bebişini allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. umarım dediğin gibi olur. dün belim bugün başımın ağrısından ölecek gibiyim. ateşimi hiç söylemiyom bile. koltuk sıcaklığımdan yanacak laelaelaelaelae
haticeeeeeeee
ben de çanakkale mezunuyum nasıl özledim o güzel havasını biliyonmu...sen merkezdemısın
yok canım biga ilçesindeyim ben..çanakkale evet cok güzel ama şu rüzgarıda olmasa daha iyi olucak..ben aslen muğla fethiyeliyim eşimin işi dolayısıyla burdayız....
vallahı o ruzgarını dahı ozledım..ben cok sevıyorum..demek muglalısın..ablam muglada yasıyo benım babannemde mılaslı hemso sayılabılırız...
ee burda olmayınca özleniyo tabii..daha önceki görev yerimiz tunceli daha önce sorsalar özlerdeymin diye hayır derdim ama ben bile şuan orayı özlüyorum..evet bu durumda hemşo sayılıyozz..çanakkaleye gelirsen beklerim canımkaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah opuyorumnanaktan
ooo vücut sıcaklıgında arttı yanii anaamm çok bariz belirtiler bunlar
hadi hayırlısı inşallah :)
ne kadar var adetine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?