Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet yaa...Liste küçüldükçe hamiş haberleri de seyrekleşiyor.
Eskiden ortalama 4 günde bir hamiş haberi alıyorduk;şimdi ay bitti ama 3 tane ancak oldu :çok üzgünüm:

ya bırde artık yenı kısılerde yok pek..bızım topık eskılerle dolu..ondan herhalde...

sorma canım ya bu dudrumda en beceriksizler biz oluyoruz..galiba cok istediğimizdenmi olmuyo ne
ooo umarım tutturmuşsunuzdur..listeye gününü yazada azıcık heyecanlanım kızzdelikafaduldendelikafadulden

Yok canımcım yaa;listeye adımı yazmayayım çünkü ben düşünmüyorum bebek şu sıra hakikaten.Listenin uğuru kaçar sonra çünkü hep gönülden isteyen arkadaşların adı var orda.:lepi:
Ben hayatıma normal devam edeyim;tutmadığına da eminim zaten. şakkıdı O kadar çalıştığımzıda olmadı ki bi kerede olsun;çalışamyı da ona güvenip yaptım zateeennnn sırnaşık şey

ya bırde artık yenı kısılerde yok pek..bızım topık eskılerle dolu..ondan herhalde...

Hakikaten yaaa;artık hiç yeniler gelmiyor bizim tpiğe.Acaba geldiklerinde ilgilenmiyor muyuz!? Hani kendi içimizde çok samimiyiz ya dışlanmış gibi mi oluyorlar acaba da gelmiyorlar .Anlamadım ben de :çok üzgünüm:

valla canım bu işler hiç belli olmaz..(afedersin ama millet bir tecavüzle hamile kalıyor).neden olmasın allah ol deyince olur..sen yinede dikkat et kendine..eşinindede senindede herşey normal olduğuna göre...karasunun tüpü tıkalıymış ondan oldu demiş dr..tüplerinde tıkanması kürtaj ve düşük yapanlarda oluyor genelde tüplerde en ufacık bir parca kalmışsa o tüpleri tıkamaya yetiyor..sen kalbini ferah tut allah büyük..guclubacismile

Haa!Bu arada Tinker'cım yeni hamişler olmuyor hep eskiler kaldı derken bizden umudu kestiğini mi söylemeye çalıştın delikafadulden
Olsa şimdiye olurdu;bunların olmuyoooo mu demek istiyorsun bize kızzzz :))))

Çok üzüldüm hakikaten Karasu'ya... :1no2:
Hani kendi isteğiyle ara vermesini anlarım,hoş da karşılarım ama çok istiyorlar yaaa.Yıpranmanın etkisiyle vaz geçmeleri üzdü beni
Bana gelince alttan muayene yaptırmadım hiç;ultrasonla baktırdım.haliyle ben de de sıkıntı olabilir çünkü ultrason çok da kesin değil diyorlar;bilmem.Eylül gibi giderim doktora kafamçokkarıştı

Haa!Bu arada Tinker'cım yeni hamişler olmuyor hep eskiler kaldı derken bizden umudu kestiğini mi söylemeye çalıştın delikafadulden
Olsa şimdiye olurdu;bunların olmuyoooo mu demek istiyorsun bize kızzzz :))))

hayır kız
sen bılıyon ne demek ıstedıgımı
yanı lıste buyumuyo dıyom...ay kendımı kotu hıssettım sımdı...hıc umudumu kesermıyım ..ben hala umudum vaaaaaaaaar...mfö

hayır kız
sen bılıyon ne demek ıstedıgımı
yanı lıste buyumuyo dıyom...ay kendımı kotu hıssettım sımdı...hıc umudumu kesermıyım ..ben hala umudum vaaaaaaaaar...mfö

Biliyorum canım benim.Takılıyourm sadece sana. lülülülülülü
Ama öyle düşünsen de alınmam ki ;e haklı olursun yaaaniiii ;altı aydır bi çocuk tutturulamaz mı yaaaniiiiii :çok üzgünüm: Hepimizin bu topik öncesi de denemeleri var maluummmm

ayyyyyyy canım benim yaaaa allah bağışlasın bebişini allahım uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. umarım dediğin gibi olur. dün belim bugün başımın ağrısından ölecek gibiyim. ateşimi hiç söylemiyom bile. koltuk sıcaklığımdan yanacak laelaelaelaelae

ama ben yıne soleyım bu tek sefer tutmus olabılır.....hadi öptum by

haticeeeeeeee
ben de çanakkale mezunuyum nasıl özledim o güzel havasını biliyonmu...sen merkezdemısın

amin canım inşallah opuyorumnanaktan

ooo vücut sıcaklıgında arttı yanii anaamm çok bariz belirtiler bunlar
hadi hayırlısı inşallah :)

ne kadar var adetine ?

haticeeeeeeee
ben de çanakkale mezunuyum nasıl özledim o güzel havasını biliyonmu...sen merkezdemısın

yok canım biga ilçesindeyim ben..çanakkale evet cok güzel ama şu rüzgarıda olmasa daha iyi olucak..ben aslen muğla fethiyeliyim eşimin işi dolayısıyla burdayız....

yok canım biga ilçesindeyim ben..çanakkale evet cok güzel ama şu rüzgarıda olmasa daha iyi olucak..ben aslen muğla fethiyeliyim eşimin işi dolayısıyla burdayız....

vallahı o ruzgarını dahı ozledım..ben cok sevıyorum..demek muglalısın..ablam muglada yasıyo benım babannemde mılaslı hemso sayılabılırız...

vallahı o ruzgarını dahı ozledım..ben cok sevıyorum..demek muglalısın..ablam muglada yasıyo benım babannemde mılaslı hemso sayılabılırız...

ee burda olmayınca özleniyo tabii..daha önceki görev yerimiz tunceli daha önce sorsalar özlerdeymin diye hayır derdim ama ben bile şuan orayı özlüyorum..evet bu durumda hemşo sayılıyozz..çanakkaleye gelirsen beklerim canımkaydirigubbakcemile3

men geldimmmmm.....tinkercığım çok teşekkür tarif için..bende etli seviyorum...deniycem bakalım...

inşallah ama nerdeeee

amin canım inşallah opuyorumnanaktan

ooo vücut sıcaklıgında arttı yanii anaamm çok bariz belirtiler bunlar
hadi hayırlısı inşallah :)

ne kadar var adetine ?

benim bir hafta var adetime. ben inan ilk anlamadım yani tabi olmayabilirde 30 senelik vücüdumda olmayan şeyler olmaya başladı. belim ağrımaz mesela ama dün yatamadım ağrısından. çok merak ediyorum acaba ne zaman test yapsam diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…