Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
vallahı o ruzgarını dahı ozledım..ben cok sevıyorum..demek muglalısın..ablam muglada yasıyo benım babannemde mılaslı hemso sayılabılırız...

biraz daha kurcalarsanız akraba çıkcaksınız kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla kimisinin adetine 1 hafta kala çıkıyo testte kimisinin 3-4 gün kala mesela
tinkerin adetine 4 gün kala testte çıkmıştı diye hatırlıyorum :)

beni sorarsan adetım ıkıgun gectı test yaptım negatıf 2 gun sonra bı test daha yaptım
işte o zaman kıpkırmızı çizgiyi gördüm :) yani adetım 4 gün gectıkten sonra gördüm ben
ama kahverengı lekemı görür görmez yani yerleşme lekesini hamile oldugumu anlamıştım
ve arayıp hemen söylemiştim eşime ve yanılmadımda :)

vallahi gurbetlik böle bir sey...ınsan hemso arayıp duruyo kendıne...

hergün bi hamile haberi laska keşke değilmi yaa.
benim ablamn eşide çoğu zaman şehir dışında oluyodu.1 kızı vRDI ablamın işt.ekocası geldi tam o günde adetin 12.günüymiş giti sonra kocası yine kaç ya o gelidğinde hamile kalmışı ablam.geçen ay doğum yaptı işte.
çevreye bakıyorum o kadar çookk hamile varki.birde kadınalr kulubüne bakıyorm bu sefede bebeği olmayan çokkk

benimde bugün adetin 11.günü.yumurtlamaı oluyo bilmiyorum ama sağ tarafım çok ağrıyor.anlayamıyorum karın ağrısmı böbrek ağrısımı

karasuuu hoşgeldin gülüm..hadi accık dedikodu yapalımda..neşemiz yerine gelsinnnnnnn...zemuszemus
çıkaralım şu kızları yoldannnnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kontes senin brebişler bi kız geliyo aklım abi erkek.tahmin edemiyorum.ama ay she demeden kız olduğunu ve tınkerbellin erkke old.hissetimştim.genelde hissrtikelrimde tutar ama seninkinde karıiştı:)

haklısın elif.bebek meselsini unutsun bugün tüm kızlar.çok şükür sağlıklıyız kocamızı çok seviyoruzz.
çocukta yaparız kariyerdeee..bi arkadşaım diyo aman bebek olana akdar iyice evliliğin tadını çıkarın sonra bebekten size sıra gelmiyo diy.o yüzden stresd yapacğaımıza günün tadını çıkarlım bence..

kontes senin brebişler bi kız geliyo aklım abi erkek.tahmin edemiyorum.ama ay she demeden kız olduğunu ve tınkerbellin erkke old.hissetimştim.genelde hissrtikelrimde tutar ama seninkinde karıiştı:)

canım valla benim hislerimde çok kuvvetlidir ama kendimde kesildim valla tahmin yürütemiyom

tinkerbell bebek olunca nasıl çalıaşcaksın kim baakcak bebeğe.bende arada bi giriyorum çok konuşuyorum bu yüzden :)

hatice zordur ya gurbetlik.inş.en yakın zamnad abi bebş olurda herşeyi unuttuurr sana

evet canım hemide nasıl zor anlatam..3 kez bebeklerimi kaybettim ve bu gurbetlik yüzüne yanımda ailemden kimse yoktu o zamanlar cok zor geliyor tabi..ama inşallah rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip ederde herşeyi unutur giderim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet çocuk sahiplerinin yüzde doksan dokuzu aynı şeyi söylüyolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…