men geldimmmmm.....tinkercığım çok teşekkür tarif için..bende etli seviyorum...deniycem bakalım...
vallahı o ruzgarını dahı ozledım..ben cok sevıyorum..demek muglalısın..ablam muglada yasıyo benım babannemde mılaslı hemso sayılabılırız...
benim bir hafta var adetime. ben inan ilk anlamadım yani tabi olmayabilirde 30 senelik vücüdumda olmayan şeyler olmaya başladı. belim ağrımaz mesela ama dün yatamadım ağrısından. çok merak ediyorum acaba ne zaman test yapsam diye?
men geldimmmmm.....tinkercığım çok teşekkür tarif için..bende etli seviyorum...deniycem bakalım...
biraz daha kurcalarsanız akraba çıkcaksınız kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla kimisinin adetine 1 hafta kala çıkıyo testte kimisinin 3-4 gün kala mesela
tinkerin adetine 4 gün kala testte çıkmıştı diye hatırlıyorum :)
beni sorarsan adetım ıkıgun gectı test yaptım negatıf 2 gun sonra bı test daha yaptım
işte o zaman kıpkırmızı çizgiyi gördüm :) yani adetım 4 gün gectıkten sonra gördüm ben
ama kahverengı lekemı görür görmez yani yerleşme lekesini hamile oldugumu anlamıştım
ve arayıp hemen söylemiştim eşime ve yanılmadımda :)
vallahi gurbetlik böle bir sey...ınsan hemso arayıp duruyo kendıne...
kontes senin brebişler bi kız geliyo aklım abi erkek.tahmin edemiyorum.ama ay she demeden kız olduğunu ve tınkerbellin erkke old.hissetimştim.genelde hissrtikelrimde tutar ama seninkinde karıiştı:)
konteds tek yumurtla ikiziyid ynalış hatırlmaıyosam değilmi
kontes kaç yaşındasın hangi ay hamile kaldın
hatice zordur ya gurbetlik.inş.en yakın zamnad abi bebş olurda herşeyi unuttuurr sana
evet çocuk sahiplerinin yüzde doksan dokuzu aynı şeyi söylüyolar....haklısın elif.bebek meselsini unutsun bugün tüm kızlar.çok şükür sağlıklıyız kocamızı çok seviyoruzz.
çocukta yaparız kariyerdeee..bi arkadşaım diyo aman bebek olana akdar iyice evliliğin tadını çıkarın sonra bebekten size sıra gelmiyo diy.o yüzden stresd yapacğaımıza günün tadını çıkarlım bence..
çin takvimine göre kız diyo cnm.doğrumu yanlışmı bilmem amacanım tek yumurta ama 100 de 1 de olsa çift olma ihtimali varmışş
27 yaşındayım canım ocak ayında hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?