özo_35 içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor inşalla bak bakalım
kızlar accık koçişin yanına sokulum gelimaklinialirimsmile.içerde uyuyor.birazdan gelirim yinee:kedi::kedi:
tinkerbell bebek olunca nasıl çalıaşcaksın kim baakcak bebeğe.bende arada bi giriyorum çok konuşuyorum bu yüzden :)
reziiiiiiiiiiilllllllllllllll...benim kocişim yok diye nispetmi yapıyosunnn... :umursamaz: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
reziiiiiiiiiiilllllllllllllll...benim kocişim yok diye nispetmi yapıyosunnn... :umursamaz: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ay kız ole deme ben de bazen bekar gunlerımı ozluyom bole kız kıza takılmak falan...sımdı yapısık ıkız gıbı heryere bırlıkte gıdıyoz..ıslerde aynı...yanı gelıs gıdıs saatlerı bır..evde aynı...buralardabyapcak bı falıyet yok evde takılmak en guzelı oluyo...ama ben yaz gelsede kocamı ekıp kız kıza gezsem dıyom...ooof genc kızlık ne guzeldı....lıse yılları hele...ne alaka sen ne dedın ben nel:roflol:ere daldımboshayallersmile
Bu bahsettiğin şeylerden dolayı sanırım 4 ay yoksun şekercim!
Özleriz seni biz yaaaaaaaaaaaa((
hafta sonu gelebilirse bir günlüğüne gelecek ama ben gelme diycem...çalışabilirim bu hafta..mesai durumlarııı... :umursamaz:ahh kuşum hiç öle şey olurmu.:umursamaz:.kıyamam ben sanazemuszemussende koçişin gelince bol bol sokulursun dicem ama çalışıyon galiba değilmi sen..kız benimkiside uyuyo adamın yanına sokulduğumdan bilem haberi yok:roflol::roflol::roflol:
anladım gülüm anladımm... b-ku çıkıyo diyosun yani... :roflol:kısacası herzaman kocişlerde bayıyo demek istedimzemuszemus
Canımcım listede yokum sadece, ben yine topikte olucam 4 ay boyunca, sizden ayrılabilir miyim hiç olumunekankayizsmile
karasuuu hoşgeldin gülüm..hadi accık dedikodu yapalımda..neşemiz yerine gelsinnnnnnn...zemuszemus
çıkaralım şu kızları yoldannnnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Hoşbulduk hayatım, ben gelmeden önce yazılanları okuyorum, bi yandan da ders yapıyorum çaktırma guclubacismile
Hoşbulduk hayatım, ben gelmeden önce yazılanları okuyorum, bi yandan da ders yapıyorum çaktırma guclubacismile
:roflol: :roflol: için doluymuş anacım senin..... kaydirigubbakcemile3
aynı ben...ooof ya ama ben derslerde oturmazken hamılelıkten kıcımı kaldıramaz oldum...hanı su klasık ılkokul öğretmenleri var ya ..hepsının de kıcları tepsı gıbı olur..ben de gıdısat o gıbı..cocukları gorevlendırdıkten sonra oturunca onumdede bılgısayar kablosuz da var..seytan durduto gırıyom ben de...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?