Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olcak inşşş.hatice Allahın izniyle.evt elif herkes öyle diyo.
olsun tabiik bebek olamsın demiyoruz ama hiç değilse olana kadar bu günleri mahvetmeyelim bence.
düşünün zamanı gelince bebeklerimiz olacak büyüteceğiz yaşlanacağız bide bakacağızki gençliği en güzel günleri nasıl üzüntüyle stresle geçirmişiz.

kızlar accık koçişin yanına sokulum gelimaklinialirimsmile.içerde uyuyor.birazdan gelirim yinee:kedi::kedi:

kızlar accık koçişin yanına sokulum gelimaklinialirimsmile.içerde uyuyor.birazdan gelirim yinee:kedi::kedi:

reziiiiiiiiiiilllllllllllllll...benim kocişim yok diye nispetmi yapıyosunnn... :umursamaz: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

tinkerbell bebek olunca nasıl çalıaşcaksın kim baakcak bebeğe.bende arada bi giriyorum çok konuşuyorum bu yüzden :)

canım zaten ucretlı ızın hakkımı kullancak ılk..yaza denk gelcek dogumoncesı sekız haftanın bır kısmı onu dogum sonrasına saydırcam bole 2-3 ay ucretlı ıznım olcak..sonrada ucretsız ızne ayrılcam bebıs ıyce ele gelene kadar 6 aylık edeyım de ole baslarım dıyom sonra da gelsın bakıcılar..burda koyluye vereyım dıyom ama korkuyom..sadece bı kadın var temız aklı basında yanıma getırırım tenefuslerde ole aralarında emzırırırm dıyom bır yılı bole gecırsek sonra da eve gelen bı bakıcı bulurum mecbur..annemler aydında kayınvalıdem denızlıde..zor yanı onların uzun surelı kalmaları

Hı analdı cnm.tek saĞ salım olsunda bakılır bı Şekılde tabı.ıŞte ÇalıŞan annlerın zor oluyo ama mecbur onların geleceĞı ıÇın ÇalıŞıyoruz bızlerde

reziiiiiiiiiiilllllllllllllll...benim kocişim yok diye nispetmi yapıyosunnn... :umursamaz: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ahh kuşum hiç öle şey olurmu.:umursamaz:.kıyamam ben sanazemuszemussende koçişin gelince bol bol sokulursun dicem ama çalışıyon galiba değilmi sen..kız benimkiside uyuyo adamın yanına sokulduğumdan bilem haberi yok:roflol::roflol::roflol:

ay kız ole deme ben de bazen bekar gunlerımı ozluyom bole kız kıza takılmak falan...sımdı yapısık ıkız gıbı heryere bırlıkte gıdıyoz..ıslerde aynı...yanı gelıs gıdıs saatlerı bır..evde aynı...buralardabyapcak bı falıyet yok evde takılmak en guzelı oluyo...ama ben yaz gelsede kocamı ekıp kız kıza gezsem dıyom...ooof genc kızlık ne guzeldı....lıse yılları hele...ne alaka sen ne dedın ben nel:roflol:ere daldımboshayallersmile

:roflol: :roflol: için doluymuş anacım senin..... kaydirigubbakcemile3

hafta sonu gelebilirse bir günlüğüne gelecek ama ben gelme diycem...çalışabilirim bu hafta..mesai durumlarııı... :umursamaz:

kısacası herzaman kocişlerde bayıyo demek istedimzemuszemus
anladım gülüm anladımm... b-ku çıkıyo diyosun yani... :roflol:
Canımcım listede yokum sadece, ben yine topikte olucam 4 ay boyunca, sizden ayrılabilir miyim hiç olumunekankayizsmile

karasusuz bu topik...nayır nolamaz..... lmaz: lmaz:

tınkerbell hele bi bebiş olsun o zaman görürsün kız kıza takılmayı.
o zamanda dersib oh kocişle ne güze geziyoduk.:)

karasuuu hoşgeldin gülüm..hadi accık dedikodu yapalımda..neşemiz yerine gelsinnnnnnn...zemuszemus
çıkaralım şu kızları yoldannnnn... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Hoşbulduk hayatım, ben gelmeden önce yazılanları okuyorum, bi yandan da ders yapıyorum çaktırma guclubacismile

Hoşbulduk hayatım, ben gelmeden önce yazılanları okuyorum, bi yandan da ders yapıyorum çaktırma guclubacismile

aynı ben...ooof ya ama ben derslerde oturmazken hamılelıkten kıcımı kaldıramaz oldum...hanı su klasık ılkokul öğretmenleri var ya ..hepsının de kıcları tepsı gıbı olur..ben de gıdısat o gıbı..cocukları gorevlendırdıkten sonra oturunca onumdede bılgısayar kablosuz da var..seytan durduto gırıyom ben de...kötükedihüso

yakında öğrencilerin demesin....örtmeniiiiiiimmmm tepside tepsiiiiii fındıklaaaaarrr.... kaydirigubbakcemile3

valla bende veri girişi yapıyorum..1 senedir bitmedi..illet..geçen bölgeden arayıp bitirin artık dediler ama yok..buraya girmedende yapamıyorum..iki giriş yapıyorum..bi buraya yazıyorum...müdürüm duymasın benimdee..
:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…