tınkerbell hele bi bebiş olsun o zaman görürsün kız kıza takılmayı.
o zamanda dersib oh kocişle ne güze geziyoduk.:)
karasusuz bu topik...nayır nolamaz.....lmaz: lmaz:
yakında öğrencilerin demesin....örtmeniiiiiiimmmm tepside tepsiiiiii fındıklaaaaarrr.... kaydirigubbakcemile3
valla bende veri girişi yapıyorum..1 senedir bitmedi..illet..geçen bölgeden arayıp bitirin artık dediler ama yok..buraya girmedende yapamıyorum..iki giriş yapıyorum..bi buraya yazıyorum...müdürüm duymasın benimdee.. :1ninca:
Valla siz isteseniz de olmaz canımcım kaydirigubbakcemile3 ben daha çooooooooooooook uzun süre burdayım gibi görünüyo kaydirigubbakcemile3
Hatta bu gidişle, siz çocuklarınızın düğün hazırlıklarını yaparken ben hala yumurtlama günlerimi hesaplıyo olacam :roflol: :roflol: :roflol:
Valla siz isteseniz de olmaz canımcım kaydirigubbakcemile3 ben daha çooooooooooooook uzun süre burdayım gibi görünüyo kaydirigubbakcemile3
Hatta bu gidişle, siz çocuklarınızın düğün hazırlıklarını yaparken ben hala yumurtlama günlerimi hesaplıyo olacam :roflol: :roflol: :roflol:
valla bu esprine hiç gülmedim canımcım...lmaz: lmaz: lmaz: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
evet ...bence de....bole umutsuzluga yer yoookkk.....ben cıktım cok optum byyyyyyyy
o zamana menapoza gırıyo olmayasın ay cok acı oldu bu ama o kadar beklemıycez yaz donusu donusun muhtesem olacak bebişimopuyorumnanaktan
valla bu esprine hiç gülmedim canımcım...lmaz: lmaz: lmaz: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Valla ben artık herşeye gülüyorum, yoksa depresyona girecem delikafadulden
selam kızlar ya benim adetim geçikti ben bu sabah ilk idrarla test yaptım silik ikinci cizgi cıktı ama gözle görülüyor ama az önce ikinc testi yaptım ondada pek bişii yok yani zarzor bişiler cıkıyor artık benmi hayali göryorum onu yada varmı bilmiorum bu ne şimdifisfisfis
iyi peki..moralin bozulmasın diye diyosan tamam...peki tüplerine baktırcakmısın bidaha..bu dr.un iyi bi dr.a benziyo..iyi bi tedavi uygulasın sana...
canım ikinci çizgi çıkıyorsa büyük ihtimal var...iki gün bekle bidaha yap..ozaman koyulaşır varsa...
canım saol cevabın için ama benimki biraz karısık....anlatiim benim geçikeli 7gün oldu...son ilişki 19nisanda olmstu benim adet tarihimde 22siydi iki gün gecikince kanda baktırdım ayın 25inde negatif cıktı ama hala adet olmadım bugn test yaptım sabah ilk idrarla olanda iki cizgi cıktı hemen cıktı ama sonra birdaha yaptım hiçbişe cıkmadı nerdeyse ama bişiiler var gibi orda bilemiorum ne bu ya yarın kanda baktırıcam tekrar ama kafam cok karısık benim :uhm: moralim bozuldu ayın 22sinde adet olmalıydım ama kandada bişe cıkmadı şimdide idrarda pozitif kanda baktırmadan bigün önce testte yine iki cizgi cıktı ama kanda negatif cıktı:bbo: offff anlamdm işte ben bişe bu ne arkadaslar:bbo:
Canım onu sordum ben doktoruma, bu tıkanıklıktan tamamen kurtulmanın bi yolu yok mudur diye, yok dedi malesef :sinifsinif: bi film daha çekerim, belki basınçlı ilacın etkisiyle yine açılır ama sonra yine tıkanabilir dedi, garantisini veremem dedi, bundan sonra soldan yumurtlamaya ve sol tüpünü değerlendirmeye bakıcaz dedi yerimseniben
canım saol cevabın için ama benimki biraz karısık....anlatiim benim geçikeli 7gün oldu...son ilişki 19nisanda olmstu benim adet tarihimde 22siydi iki gün gecikince kanda baktırdım ayın 25inde negatif cıktı ama hala adet olmadım bugn test yaptım sabah ilk idrarla olanda iki cizgi cıktı hemen cıktı ama sonra birdaha yaptım hiçbişe cıkmadı nerdeyse ama bişiiler var gibi orda bilemiorum ne bu ya yarın kanda baktırıcam tekrar ama kafam cok karısık benim :uhm: moralim bozuldu ayın 22sinde adet olmalıydım ama kandada bişe cıkmadı şimdide idrarda pozitif kanda baktırmadan bigün önce testte yine iki cizgi cıktı ama kanda negatif cıktı:bbo: offff anlamdm işte ben bişe bu ne arkadaslar:bbo:
Valla ben de anlamadım senin durumundan bişey canım yaa, kusura bakma yardımcı olamicam ama inşallah hamilesindir :Saruboceq:
nasıl yaaa..bu tüpleri bi kere açtırınca hep açık kalmıyomuymuşşş
ben pazartesi gidebilirsem inş onuda sorucamm..allttan bakınca belli oluyomu canım..filmlemi anlaşılıyo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?