Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Berenişkom da gelmiş, hoşgelmiş :1hug: ama benim kaçmam gerek artık kızlar, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalıııııııııııııııııııııııııııın

kızlar saolun sabah ilk idrarla cıkması daha kesin değilmi?cok enddişe ediyorum hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum kafam cok karısıkeyvahedigeldismile

haklsn cnm bakalım bişey yok gibi geliyor banada:1no2: ama sabahki testimde bariz iki cizgi var

ama ıdrarda beta hcg hormonu varkı testınde 2 çızgı çıkmıs...kanda neden gorulmedı pekı...o hormon uretılıyorsa kanda çıkmalıydı demi..
muhabbetınıze ortadan daldım kusura bakmayın..soorryy..opuyorumnanaktan

tinkercim iyi aksamlar cnmm
yine yogn bir gün daha bitti. bu arada resmine baktım. çok şeker çıkmışşsın

karasucum canım gecmiş olsun. allahım çok büyük hayırlısıyal saglıklı bir evlat vericek işlaah canım.
tatilden sonra planlamıssınız bence cok iyi karar vermssiniz canım. bak ben 3 yıldan sonra düşündüm.
allahtan hep hayırlısını iste cnıım. bide aysecim kendini bol bol oku demş canım. öok dogru nazar mı degiyo size acaba.

ayşe cim teyze oluyomssun hayırlı olsun cnmm.
yigenler çok sevilir.. abimin kglu var eskişehirde herkesten kıskanıyom ben onu..

ya kızlar ben müsait olunca nie kimse olmıuyo burda!!!!

su canımcım senle msn de de denk gelemiyoruz artık umarım okursun ben yine regl oldum moralim çoook bozuk bebek işini geçtim 19 günde bi adet olmaya başladım beni listeden silermisin (

delikafadulden nee çalıştınmı sennnn ne ayıp yahuuu hani bu yaz hamiş kalmıcaktık anlaşmayı bozdunnnn laelaelaelaelae umarım tutar canım benimmmm ben hava atarım sana sempatiksalakcinni

sen hala gitmedinmi doktora nasıl durabiliosun hayret geldigimde zorla götürecemmm

ben seni aradım sanırım müsait değildin önümüzdeki hafta geliyorduk ama teyzemler müsait değillermiş :gitme: yani yattı bizim iş bu haftada bakalım başka bahara kaldık :gitme:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.....................30 NıSAN Güzel Haberlerini Bekliyoruz :Saruboceq:
prensesss016................30 NıSAN Güzel Haberlerini Bekliyoruz :Saruboceq:

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Ex bekçi olarak görevimide yaptım suuu nerdesin kızımmm maaşını kescem seninnn

iyiyim canım sen nasılsınnn

ben de sınav hazırlıyordum allahtan bıtırdım şimdı de forum da geçmişi okuyordum ...allah butun bebek ısteyenlere bebek versın yhaaaaaaaaaa amınnnnnnnnnnnnn içinde de baanaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen neler yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…