Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrrrrrrrrr Ben ne zaman aşermeye başlıcam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım genelde 6 7 haftadan sonra başlıyor..ama her bünyede aşermez ben 3 hamişliğimde mesela hiç aşermedimm..hepsi aynı olucak diye birşey yok yanii..aman böyle ne gzel rahat rahat geciriyosun hamileliğini

canım genelde 6 7 haftadan sonra başlıyor..ama her bünyede aşermez ben 3 hamişliğimde mesela hiç aşermedimm..hepsi aynı olucak diye birşey yok yanii..aman böyle ne gzel rahat rahat geciriyosun hamileliğini

yaaaa bazen cidden şüphe ediyorum GERÇEKTEN HAMİLE MİYİM DİYEEE bu beni çok korkutuyorr :umursamaz:

anaam inanmıyomm :) kız bende inanmıom fala ama hep çıkıo :)

kızlar slm herkese.. bi şey sormak istiyorum size.bildiğiniz gibi ben bu ay serophene kullandım. beklenen regl günüm 8 mayıs gibi. ama 3 gündür çamaşırımda hafif pembe bişiler görüyorum.bi hesaplayıversenize ne bu ?? heyecanlanıyorum bi yandanda yerleşme mi diye.bi yandan da korkuyorum regl oluyorum diye..size danışmak beni rahatlıyor.

canım öncelikle hoşgeldin..
bu haptan sonra dr. iğne verdinmi.dahada adetine 8 gün var.bu kanama hem adet habercisi hemde bebek habercisi olabilir.olmassa pazartesi kanda baktır gebelik varmı yokmu diye ama umarım hamilesindir canım.

iğne vermedi..ilk kullanışımdı zaten.. önümüzde ki ay kanaman olursa gel dedi.yumurtlamam da sorun varmış benim

Canımcım daha adetine 1 hafta olduğuna göre yerleşme lekesi olabilir ama sen yine de emin olmak için pazartesi kanda baktır bence yerimseniben
İnşallah hamilesindir canımcım :Saruboceq:

iğne vermedi..ilk kullanışımdı zaten.. önümüzde ki ay kanaman olursa gel dedi.yumurtlamam da sorun varmış benim

hıı anladım bende klomen kullandım canım ama bana haptan sonra iğne vermişti..
peki yumurta takibi yaptımı sana..yumurtaların ne kadar gelişmiş,çatlamışmı diye filan bakmadımı..

Canımcım daha adetine 1 hafta olduğuna göre yerleşme lekesi olabilir ama sen yine de emin olmak için pazartesi kanda baktır bence yerimseniben
İnşallah hamilesindir canımcım :Saruboceq:

bunu umut etmek bile o kadar güzelki karasucum anlatamam..yine hüsran olucak diye korkuyorum.

hıı anladım bende klomen kullandım canım ama bana haptan sonra iğne vermişti..
peki yumurta takibi yaptımı sana..yumurtaların ne kadar gelişmiş,çatlamışmı diye filan bakmadımı..

yumurtalar 11.günümde istediği kadar gelişmemiş.sadece onu söyledi..zaten değiştiricem doktorumu.bu arada size de sorayım.ben altınoluktayım,balıkesir,çanakkale,izmir önerebileceğiiz doktor varsa bana sölermisiniz ??

kızlaaaaaaarr ben geldiiiiiiiimmmm....ay sizi burda görmek ne güzel yaaa..yalnızlığımı sizinle unutuyorum..sağollun varolunnnn şekerler... opuyorumnanaktan
karasu şipşak arkadaşım vallaa anasına bak kızını al demişler...kızında sen gibi olursa aldım gitti... vereliniortak

tamam istenin büyüklüğe gelmiş ama sonra cağırıp yumurtaların çatlamışmı çatlamamışmı diye bakması lazim.çatlamamışsa kist oluşuyo o çatlamayan yumurtalardan..aa bende çanakkale bigadayım..

geldim kızlar bugun bırsey yıyesım gelmedı bende sımıt cay peynır üçlüsüyle idare ettim...

geldim kızlar bugun bırsey yıyesım gelmedı bende sımıt cay peynır üçlüsüyle idare ettim...

hoşgeldiniz şekerciklerim benimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben de verdim gitti kaydirigubbakcemile3
Valla babasına çekerse çok yavaş olur, ama bana çekerse boshayallersmile kızım diye demiyorum bayanssulusmile hiç kaçırma yani :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…