Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy ferhat göçerin üzüm şarkısı çok güzeeeeeellll..duygusala bağladım hemen.....kociş yok..bebişim yokkkk... senağlama senağlama senağlama

ay şe eylul annelerı forumunda bır kız bı lınk verdı haberın var mı ..anne karnında bebege dınletılecek muzıkler dıye...korsan zannedersem lınkı ozelıne yollayım bak bı...ben okul netı dıye ındıremedım ama evde ındırcem..kagan kocatpenın onerısıymıs...

Canım pzt gel dedi.gittiğim yerde uzak olduğu için haftaiçi işten izin alamadım.gidemedim.bakamadı çatlamasına.ozaman pzt den itibaren ilişkiye girin dedi.. doktorundan memnunmusun peki.bi de benim için önemli olan pzar günü de gidebilmem doktora.. bilgi verirsen sevinirim canım.

ayy ferhat göçerin üzüm şarkısı çok güzeeeeeellll..duygusala bağladım hemen.....kociş yok..bebişim yokkkk... senağlama senağlama senağlama

Ahan da gene psikopata bağladı bizim kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ben de verdim gitti kaydirigubbakcemile3
Valla babasına çekerse çok yavaş olur, ama bana çekerse boshayallersmile kızım diye demiyorum bayanssulusmile hiç kaçırma yani :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:ayyy ne tatlısın sen yaaaa....ama benim kızım olursa senin oğluna vermem...cadı kaynana olursun başına. .hiçbişeyini beğenmezsinnn... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ahan da gene psikopata bağladı bizim kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden

tabi senin kociş yanında..bi sarılırsın herşeyi unutursunnn... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
bende işte rüyalarda bilmiyorumkismile .....ondada tam başlıycakkene uyur benim uyuz kociş..:mymeka:

:roflol: :roflol:ayyy ne tatlısın sen yaaaa....ama benim kızım olursa senin oğluna vermem...cadı kaynana olursun başına. .hiçbişeyini beğenmezsinnn... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İşte orda haklı olabilirsin :uhm: çünkü bana da öyle geliyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım ben cok memnunum 3 yıllık dr.burda..herşeyimi biliyor en azından..ama canım genelde pazarları hiçbir dr. çalışmıyor hiçbiryerde...benim bir arkadaşım bu dr. klomen tedavisi gördü ilk ay 3,cüzlere hamile kaldı..:lepi:dr. adı ethem aka..ama profösör filan değil..normal kadın doğum uzmanı...

ay bakmam mı teyzesı oglan pek guclu kuvvetlı olcak tekmelerınden bellı....yanı bır takım kız anne adaylarına duyrulur....

Bu taş bana mıydı kız kaydirigubbakcemile3 Amanın başım yarıldı :tomato: :tomato: :tomato:

İyidir iyidir, ben de güçlü kuvvetli damat isterim zaten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben yaşlanınca halılarımı yıkayacak, camlarımı silip perdelerimi indirecek kaydirigubbakcemile3 damat kaynananın başka ne işine yarar ki zaten dimi :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy...şu klomenin bendeki sonuçlarını çook merak ediyorummm... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kim onlar acabaaa...adının baş harfi KARASUUUUUUUUUU... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hayır baş harfi bayan karasuuuuuuu....

aman benim oğlum pek yakışıklı olcak ..sizin kızlarınız koşcak arkasından görürsünüz...ay kızlar gercekten dun askı memnuyu ızlerken dusundum behlul gıbı bı oğlum olursa dıye...ay ne komık bekar olsam ole bı kocam olsun dıye dusunurdum am artık ole bı oğlum olursa dıyebılıyorum.....:roflol: herhalde cıldırırdım kızlar arıcak sureklı dusunsenıze....nesli teyze sey ben egeyı aramıstım da...ben de nıye...neden derım herhalde..ay ben cok kıskanırım oglumuuuuuu

tabi canım .....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ayy karasu çook yaşaa yaaa...güldürdün ben deli kızzz...

8 mayısa daha 8 gün var yerleşme kanamsı döllenmeden 3 veya 7 gün sonra gelir
ama pembe pembe gelmez cidden kahverengimsi renkte gelri ve bi kere gelir canım
devam etmez bence çok ümitlenme yerleşme kanamsıdır diye....çünkü bazen
sık ilişki yaşandıgında rahım ıcı tabaka hafif pembemsi kanamalar yapabılıyo çok az
belkıde öle bişeydır..yani sen hemen ümitlenme ama hamişsindir inşallah :)

ayşemmm bilmiyorumkismile mercannn bilmiyorumkismile

yeni gördüm yazını çiğdemcim

şimdi gördüm canım hemen indirip bakıyorum

geldim kızlar bugun bırsey yıyesım gelmedı bende sımıt cay peynır üçlüsüyle idare ettim...

cokacimcoook simit miiiiiiiiiiii

bunu umut etmek bile o kadar güzelki karasucum anlatamam..yine hüsran olucak diye korkuyorum.

inşallah hamilesindir canımmmm

kız oynak bir şeyler dinle biraz yaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…