tamam istenin büyüklüğe gelmiş ama sonra cağırıp yumurtaların çatlamışmı çatlamamışmı diye bakması lazim.çatlamamışsa kist oluşuyo o çatlamayan yumurtalardan..aa bende çanakkale bigadayım..
ayy ferhat göçerin üzüm şarkısı çok güzeeeeeellll..duygusala bağladım hemen.....kociş yok..bebişim yokkkk... senağlama senağlama senağlama
kaydirigubbakcemile3 ben de verdim gitti kaydirigubbakcemile3
Valla babasına çekerse çok yavaş olur, ama bana çekerse boshayallersmile kızım diye demiyorum bayanssulusmile hiç kaçırma yani :roflol: :roflol: :roflol:
iyi bak yiğenimize..geçiştirme ööleee..lmaz:
Ahan da gene psikopata bağladı bizim kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay bakmam mı teyzesı oglan pek guclu kuvvetlı olcak tekmelerınden bellı....yanı bır takım kız anne adaylarına duyrulur....
:roflol: :roflol:ayyy ne tatlısın sen yaaaa....ama benim kızım olursa senin oğluna vermem...cadı kaynana olursun başına. .hiçbişeyini beğenmezsinnn... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım pzt gel dedi.gittiğim yerde uzak olduğu için haftaiçi işten izin alamadım.gidemedim.bakamadı çatlamasına.ozaman pzt den itibaren ilişkiye girin dedi.. doktorundan memnunmusun peki.bi de benim için önemli olan pzar günü de gidebilmem doktora.. bilgi verirsen sevinirim canım.
İşte orda haklı olabilirsin :uhm: çünkü bana da öyle geliyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay bakmam mı teyzesı oglan pek guclu kuvvetlı olcak tekmelerınden bellı....yanı bır takım kız anne adaylarına duyrulur....
canım ben cok memnunum 3 yıllık dr.burda..herşeyimi biliyor en azından..ama canım genelde pazarları hiçbir dr. çalışmıyor hiçbiryerde...benim bir arkadaşım bu dr. klomen tedavisi gördü ilk ay 3,cüzlere hamile kaldı..:lepi:dr. adı ethem aka..ama profösör filan değil..normal kadın doğum uzmanı...
kim onlar acabaaa...adının baş harfi KARASUUUUUUUUUU... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Bu taş bana mıydı kız kaydirigubbakcemile3 Amanın başım yarıldı :tomato: :tomato: :tomato:
İyidir iyidir, ben de güçlü kuvvetli damat isterim zaten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben yaşlanınca halılarımı yıkayacak, camlarımı silip perdelerimi indirecek kaydirigubbakcemile3 damat kaynananın başka ne işine yarar ki zaten dimi :roflol: :roflol: :roflol:
Bu taş bana mıydı kız kaydirigubbakcemile3 Amanın başım yarıldı :tomato: :tomato: :tomato:
İyidir iyidir, ben de güçlü kuvvetli damat isterim zaten aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben yaşlanınca halılarımı yıkayacak, camlarımı silip perdelerimi indirecek kaydirigubbakcemile3 damat kaynananın başka ne işine yarar ki zaten dimi :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar slm herkese.. bi şey sormak istiyorum size.bildiğiniz gibi ben bu ay serophene kullandım. beklenen regl günüm 8 mayıs gibi. ama 3 gündür çamaşırımda hafif pembe bişiler görüyorum.bi hesaplayıversenize ne bu ?? heyecanlanıyorum bi yandanda yerleşme mi diye.bi yandan da korkuyorum regl oluyorum diye..size danışmak beni rahatlıyor.
ayşemmm bilmiyorumkismile mercannn bilmiyorumkismile
ay şe eylul annelerı forumunda bır kız bı lınk verdı haberın var mı ..anne karnında bebege dınletılecek muzıkler dıye...korsan zannedersem lınkı ozelıne yollayım bak bı...ben okul netı dıye ındıremedım ama evde ındırcem..kagan kocatpenın onerısıymıs...
valla dürüst olmak gerekirse... bilmiyorumkismile
bende pek sevimli bi kaynana olmam gibi geliyo... sengözlerimebaksanab
geldim kızlar bugun bırsey yıyesım gelmedı bende sımıt cay peynır üçlüsüyle idare ettim...
bunu umut etmek bile o kadar güzelki karasucum anlatamam..yine hüsran olucak diye korkuyorum.
ayy ferhat göçerin üzüm şarkısı çok güzeeeeeellll..duygusala bağladım hemen.....kociş yok..bebişim yokkkk... senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?