Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Buyrun benim lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Kız ben behlül gibi damat istemem, hiç sevmem sarı erkek lmaz:
Esmer yağız bi delikanlı olursa veririm kızımı vereliniortak
Bi de benim kızımın adı da "ada" olacak inşallah :Saruboceq:
EGE:asigim:ADA uydular dimi dünür alkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol:
anaaaa kaynanalara hiç mana vermeyelim..bizden ala kaynanamı olurrr...ay benim kaynanamda başta beni kıskanırmışş.aman yine kızla buluşmaya gitti dermiş..kendisi söyledi bide... kaydirigubbakcemile3
ay bende kıskanırım ya..büyüt büyüt kızla gezsin tozsun kızla vakit geçirsin..beni ihmal etsinnn... :umursamaz:
ayyyy inanmıyom kendime..doğmamış çocuğa don biçtim gibi bişey olduuu..doğurdumda kıskanması kaldııı...
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayyy...şu klomenin bendeki sonuçlarını çook merak ediyorummm... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım umarım sendede cok iyi sonuclar verirde ikiz üçüzlerrr ayyy heyecanlandım yinedelikafaduldendelikafadulden
klava: klava: ben deeeeeeee klava: klava:

kızlar ya hiç düşünmedim kaynana olmayıfisfisfissiz söyleyince düşündümde şimdi galiba ben annem gibi kendinden ödün veren bir kayınvalde olurum herhalde..boshayallersmile

evet..denız cocugu oldukları bellı olcak sen de aslen samsunlumusun....

kız babası koyu kumral ben de bebekken sapsarı sımdı acık kumralım...muhtemelen sarısın olur da buyuyunce koyulaşır ama...kocişin de benim de bebeklıklerımız su kabagı gıbı sarı....ama olur bu işşşşş sen düşünme...vereliniortak

ayyy kızlarrr..bu yazdıklarınızı ilerde okusalarrr... boshayallersmile

ayyy balayımız geldi aklıma yine..benim şiddetle tatile ihtiyacım var..çok güzeldi..denizi çook özlüyorum..kaşa gittikk...antalyada büyüdüm sayılır ben..15 yıl oturduk orda..sonra memlekete döndük...ayyy çok istiyorum yaaa...yine gitsekkk... boshayallersmile

ayyy bunlar cok tatlı yaa..kurban olduğum allahım nelere kadir ya..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
selamlar kızlar nasılsınız zemuszemus
çok çalışıyorum bugün.. akannehir
malum cuma mübarek gün hep yoğun olur bizim..
ebrudan ve haticeden haber varmı acaba adet oldularmı

ayshe bu arada tüylerim tiken tiken oldu ya
rabbimin mucizelerinden en büyüğü çok güzel bir mucize bu
allahım sen ne büyüksün yarabbim..

selamlar kızlar nasılsınız zemuszemus
çok çalışıyorum bugün.. akannehir
malum cuma mübarek gün hep yoğun olur bizim..
ebrudan ve haticeden haber varmı acaba adet oldularmı

sağol biz iyiyiz sanda kolay gelsin...daha adet olmadım canım bekliyorum..

ay ben 8.haftayı bitiriyomuşum yarın :))
ya hamile arkadaşlar bişi sorcam
dün benim sağ kasığım çok battı hani kist var gibi böle
yürürken özellikle.. normalmi

canım dinlemeye calışıyom yenı geldım dersteydım son ıkı saat beden de.

benımkılere kondusyon hareketı yaptırdım...ay kendım yapamıyom ya yordum onları baya...

sımdı calıyo canım...fahır atakoğlu bencede cok guzel sakınleştırıcı ama kulaklıgı dayamayın dıye okudum bazı yerde normal dınletcekmıssın..zaten duyarmıs..dıger turlu cok sıddetlı oldugundan rahatsız olabılırler dıyo bır yerde...bu arada resımler super...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…