hayır baş harfi bayan karasuuuuuuu....
aman benim oğlum pek yakışıklı olcak ..sizin kızlarınız koşcak arkasından görürsünüz...ay kızlar gercekten dun askı memnuyu ızlerken dusundum behlul gıbı bı oğlum olursa dıye...ay ne komık bekar olsam ole bı kocam olsun dıye dusunurdum am artık ole bı oğlum olursa dıyebılıyorum.....:roflol: herhalde cıldırırdım kızlar arıcak sureklı dusunsenıze....nesli teyze sey ben egeyı aramıstım da...ben de nıye...neden derım herhalde..ay ben cok kıskanırım oglumuuuuuu
hayır baş harfi bayan karasuuuuuuu....
aman benim oğlum pek yakışıklı olcak ..sizin kızlarınız koşcak arkasından görürsünüz...ay kızlar gercekten dun askı memnuyu ızlerken dusundum behlul gıbı bı oğlum olursa dıye...ay ne komık bekar olsam ole bı kocam olsun dıye dusunurdum am artık ole bı oğlum olursa dıyebılıyorum.....:roflol: herhalde cıldırırdım kızlar arıcak sureklı dusunsenıze....nesli teyze sey ben egeyı aramıstım da...ben de nıye...neden derım herhalde..ay ben cok kıskanırım oglumuuuuuu
canım umarım sendede cok iyi sonuclar verirde ikiz üçüzlerrr ayyy heyecanlandım yinedelikafaduldendelikafaduldenayyy...şu klomenin bendeki sonuçlarını çook merak ediyorummm... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
klava: klava: ben deeeeeeee klava: klava:
Buyrun benim lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Kız ben behlül gibi damat istemem, hiç sevmem sarı erkeklmaz:
Esmer yağız bi delikanlı olursa veririm kızımı vereliniortak
Bi de benim kızımın adı da "ada" olacak inşallah :Saruboceq:
EGE:asigim:ADA uydular dimi dünür alkisalkisalkis
evet..denız cocugu oldukları bellı olcak sen de aslen samsunlumusun....
kız babası koyu kumral ben de bebekken sapsarı sımdı acık kumralım...muhtemelen sarısın olur da buyuyunce koyulaşır ama...kocişin de benim de bebeklıklerımız su kabagı gıbı sarı....ama olur bu işşşşş sen düşünme...vereliniortak
canım umarım sendede cok iyi sonuclar verirde ikiz üçüzlerrr ayyy heyecanlandım yinedelikafaduldendelikafadulden
ayyyy..ayşe gerçek dimi onlarrrr.... çoookk güzel bişey yaaaa....
selamlar kızlar nasılsınız zemuszemus
çok çalışıyorum bugün.. akannehir
malum cuma mübarek gün hep yoğun olur bizim..
ebrudan ve haticeden haber varmı acaba adet oldularmı
Tinkkeerr duyyomusun benii bak bana attıgın lınkı ıdırdım bu lınkten online yanı ındırmeden dinleyebilrisin
http://1.trdinle.com/Wind_Song_Ruzgar_Sarkisi-46567.html
boşuna indirmeye çalışma ama bana pekte hoş gelmediler bazıalrının bi kaç yerdekı tınısı güzelde
ben bebegıme genedle şunu dınletıorm bende çok rahatlıyorum bunu dınleyınce http://umutfm.com/izle.php?id=393 tavsiye edeirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?