Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Evet tatlım, biz ikimiz de aslen samsunluyuz, benim bebekliğim de sarı, giderek koyulaşmış şimdi buğday tenliyim denebilir, benim kociş de doğuştan esmer, bakalım bizimkisi nasıl olacak boshayallersmile

Son düzenleme:
Evet tatlım, biz ikimiz de aslen samsunluyuz, benim bebekliğim de sarı, giderek koyulaşmış şimdi kumralım, benim kociş de doğuştan esmer, bakalım bizimkisi nasıl olacak boshayallersmile

karasu dört ay beklemek sizin tercihinizmi..yani önümüzdeki ay istesenizi deneyebilirmisiniz yine???

ayyy bunlar cok tatlı yaa..kurban olduğum allahım nelere kadir ya..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv: yerimseniben

selamlar kızlar nasılsınız zemuszemus
çok çalışıyorum bugün.. akannehir
malum cuma mübarek gün hep yoğun olur bizim..
ebrudan ve haticeden haber varmı acaba adet oldularmı

aleykumselam iyiyiz ablacım sen naıslsın :) kolay gelsın

Evet tatlım, biz ikimiz de aslen samsunluyuz, benim bebekliğim de sarı, giderek koyulaşmış şimdi buğday tenliyim denebilir, benim kociş de doğuştan esmer, bakalım bizimkisi nasıl olacak boshayallersmile

canımm dün okudum geçen ay yaşadığın dış gebelikmiş çok tuhaf gerçektende
anlayamadığım madem betahcg yükseliyodu dr.un ne diye yine klomen verip büyüttü yumurtalarını.. anlayamadım ama çok geçmiş olsun inş. bidahaki sefere herşey güzel olur.

ay ben 8.haftayı bitiriyomuşum yarın :))
ya hamile arkadaşlar bişi sorcam
dün benim sağ kasığım çok battı hani kist var gibi böle
yürürken özellikle.. normalmi

aplacım çok yürürsen yorulursan olur normaldir bu haftalar çok dolaşma ayakta :)

ay ayse ınanmıcan sımdı oturdum actım muzıgı tekemelıyooo...duyuyomu aceeeep

canım spordan geldın oturunca bebıs bırazda ben hareket edıym demıstır belkım kaydirigubbakcemile3

oyy pıtırcık yaa ne güzel dimi :) benımkıde yemekten sonra bide
babasının sesini duyunca o okşayınca karnımı deli oluyooo
napcaz bu kızın babişko aşkını daha doğmadan başladı yaa :asigim: :CüvCüv:

kızlar pardon ya elektrıkler kesıldı katılamadım ben de boslukta sınav kagıtlarını okudum benım haylazların....bol keseden dagıttım notları vallahı kurtarma sınavı gıbı yaptım bıraz....bu arada bırazdan cıkarım hepınızı cok opuyorum ıyı haftasonları

kızlar yaaa..bize bi program gelecek.işimizle alakalı...gelişmiş bi program..ben şimdi onun alt yapısı için uğraşıyorum..o gelince internet olmıycaaakk... :gitme: :gitme:

iyi yapmışsın benim iyi yürekli öörtmenim... :1hug:
sanada iyi hafta sonlarıı..öpüyorum seniii.. opuyorumnanaktan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…