canım inşallah o listede adımız olucak birgün bende inanıyorum buna..:Saruboceq:
evet denemediğimiz birşey kalmıcak bu gidişle herşeyi denimde barim onuda denememiştim demiyeyim..sırnaşık şeysırnaşık şey
bu arada benim bu ay ne belim ne kasılarım ağrıdı ne kadar ilginç her ay ağrıyan bu ay ağrımadıı...amannnnn neyse ne işte sonucta geldi kırmızılar..
bu arada suuuuuuuuuuuuuu canm nasılsın
iyiyim canımcım sen nasılsın bakalımmmm:1hug:
valla sucum ben de ıyı olmaya çalışıorum akannehir 9.uncu ayıma gıreceğim evliliğimde ama bebiş yokkkkkk hayırlısı
acaba dr uma gıdıp desem mıkı ben ıstıorum tedavıye başlayalım dıeeee aslında ben bunu dedım çocuk ıstıorum dıe ama bana acele etme hele bı 1 yılın bı dolsun bakalım dedııııı napcağımı bılemedım ben de şekercımmm yhaaa:1hug:eyvahedigeldismile
ah canım ya anlıyorum seni ama acele etme tatlım mutlaka bi zamanı var o yüzden kendine eziyet etme canımcım zamanı gelince olacak zaten hem 9 ay çokta uzun bi zaman değil..bak stres çok etkiliyor hamileliği rahat ol takma kafana,sen elinden geleni yapıyorsun zaten duanı da ediyorsun gerisini de Allah bilir..sabredip bekle canımcım hepimizin yaptığı gibi :teselli: sağlıklı olsun hayırlı olsun da geç olsun napalım boshayallersmile
canım benim cok sağol....sizinde desteğiniz olmasa toparlanamam galiba allah arzı olsun hepinizden..opuyorumnanaktanhatıce cım canm uzme kendını allahın bızlere de elbette bebek verecek zamanı var sadece allahın ıznıyle bız de anne olacağız
sen 5 yıldır korunmadığın halde bebiş olmuyor mu canm
evet canımcım sonuçta geldi kırmızılar ağrı sızı olmaması daha iyi boşver :)
hem zamanında geldi bak adet gecikmesi ve onun stresi de çok başka yani çok şükürki zamanında geldi hemen bitince de başlarsınız çalışmalara aklinialirimsmile :))
amın canım benım allahım buyyuuk allah her şeyın hayırlısını nasıp etsınnn cumlesıne içinde de bana inş. tez zamanda sağlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın canım benımmmm:1hug: senın nasıl gıdıo çalışmalar?
evet canım zamanında gelmesi cok iyi buda sevindiriyo acıkcası beni..zamanında gelmemiş olsa acaba bebekmi var acaba sorunmu ne oldu diye düşünüp kendimi kemiricektim..ama şimdi en azından yoluma devam ederim..cok sağolun canlarım benimmmkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bu can dündarın harika bir yazısı ...ne zamandır aklımdaydı sizlerle paylaşmak...biliyorum kimsecikler yok amabelki de denk gelir okursunuz..ben bu yazıyı okuduktan sonra ölüme daha bi, farklı baktım..çok ta korkutucu gelmedi..ne de güze anlatmış değil mi...
evet canım cok güzel bir yazı..bizimle paylaştığın için teşekkürler..opuyorumnanaktan
NEFİS BİR YAZI ...YİNE CAN DÜNDAR'DAN!!!!!!!!
>
> Karanlıktaymışlar.
> İki embriyo, bir ana rahminde...
> Her şeyden habersiz bekleşiyorlarmış, sudan bir beşiğin içinde...
> Sarılıp birbirlerine, karanlıkta uyumuşlar öylece...
> Haftalar geçmiş, ikizler gelişmiş.
> Elleri, ayakları belirginleşmiş.
> Gözleri çıktıkça meydana,
> İkisi de çevrede olup biteni fark etmiş...
> Ne rahat, ne güvenli bir dünyaymış bu...
> Sıcak, ıslak, sevgi dolu...
> 'Öyle güzel bir dünyada yaşıyoruz ki' demişler, '...bize ne mutlu...'
> Gel zaman git zaman, çevreyi keşfe girişmişler.
> Bu karanlık dünyayı ve hayatın kaynağını deşmişler.
> Onları besleyip büyüten kordonu fark edince
> O kordonla kendilerini var eden Anne'lerine şükretmişler.
> Sonra başlamış bir varoluş tartışması:
> 'Buraya nereden geldik, biz nasıl olduk' diye sormuş ikizler...
> 'Annemiz' demiş biri, 'O bizi var etti, bize can verdi.'
> 'Ne biliyorsun' diye itiraz etmiş öteki, 'Sen hiç Anneni görmedin
> ki...':
> 'Belki de o sadece zihnimizdedir. Anne inancı bizi rahatlattığı için
> uydurduğumuz bir şeydir.'
> Süredursun ana rahmindeki tartışma, ikizler büyüyüp gelişmişler.
> Rahme sığmaz olup tekmeleşmişler.
> Artık parmakları ve kulakları varmış kerataların...
> Büyüdükçe anlamışlar ki, yolun sonu yakın...
> Gün gelecek, bu güzelim hayat bitecek;
> Karanlık bir yolculuk, onları bir başka diyara çekecek.
> '- Buradaki hayatımızın sonuna yaklaşıyoruz' diye fısıldamış
> ikizlerden biri efkarla...
> '- Ben gitmek istemiyorum' diye diretmiş öteki; 'doyamadım ki daha
> hayata...'
> '- Ama mukadderat alnına yazılandır; dua et, belki doğumdan
> sonra hayat vardır.'
> Sormuş karamsar olan:
> '- Bir gün bize hayat veren kordon k esilecek. Ondan sonra
> başımıza neler gelecek?'
> Şiirle cevaplamış iyim ser olan:
> 'Birçok giden/ memnun ki yerinden/ çok seneler geçti/ dönen yok
> seferinden...'
> Ve günlerden bir gün, yer sarsılmış, duvarlar kasılmış.
> Dayanılmaz sancılarla ikizler beklenen günün geldiğini anlamış.
> Buruşuk kollarıyla birbirlerine son kez sarılıp vedalaşmışlar.
> Ve 'ömrümüz bitti' diye çığlık çığlığa ağlaşmışlar.
> Azrail sandıkları bir el kesmiş onları hayata bağlayan kordonu,
> Ağlaya ağlaya karanlık bir koridordan öbür hayata çıkmışlar.
>
>
> Bu bir CAN DUNDAR Yazısıdır,
>
> hayatı sadece dünyadan ibaret sananlar
> gibi, yaşamlarının sadece ana rahminde olduğunu ve doğunca öleceklerini
> sanıyorlar..
>
> Kimbilir belkide bizde
> yanılıyoruz onlar gibi..
> Ölünce ölmüş değil,
> belkide doğmuş olacaz..
> Nerden bilebiliriz ki!
selam kızlar herkese günaydın
sabah 5.15 uyandım ve o saatten beri uyuyamıyorum uyku tutmuyo bi türlü bu haberi önce kime versem nasıl versem diye düşündüm durdum ilk buraya yazıyorum ve şuan kimsenin haberi yok ama ben böyle güzel bi haber vericem kimseler yok burda olurmu ama bak eskilerden bi hamiş daha size :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey: :dance: :CüvCüv:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum şuan ve sabahtan beri deli gibi bi ağlayıp bi gülüyorum
o kadar mutluyumki 10 ay sonra geldi meleğim annesine darısı tüm olmayanların başına inş. çok dua ediyorum isteyenlerden için ve sizde çok dua edin ve hiç bir zaman yılmayın ben hep dua ettim gönülden dua ettim ve oldu Allah çok büyük dualarınızı geri çevirmeyecektir. kupamı bekliyorum en kısa zamanda
ya ben ebruliyi nisan ayına yazdım ama acaba mayısa mı yazsaydık bilemedim :) sonuçta günü 30 nisandı :) smart okursan söylersin canım ona göre düzeltiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?