- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
smart girl nasılın cnm ben hiç ii değilim yaaa
hatice canım!Kırmızı kartı yemişsin ama sakın üzülme olurmu...Bazıları için çok hızlı olsa da bak bizler için de yeterince sahada kalınca ŞEREF TRÜBÜNÜNE mutlaka geçiliyor.:lepi: Ebru da bunun güzel bir kanıtı oldu :)
Bekleriz yine birlikte;sıkma sakın canını olurmu!
smart girl nasılın cnm ben hiç ii değilim yaaa
canım cok teşekkürler..üzülmedim desem yalan olur..ama şuanda iyiyim yola devam umudumu hiç kaybetmek yok.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
BEBİŞİM! BU MSJ SENİN İÇİN.... :)
Hep görüyorum aşağıda adını;okuyor ve takip ediyorsun.Bu bizleri artık az çok tanıdığını gösterir.
Sen de ;aramıza katılıp bize seni tanıma fırsatı vermeye ne dersin? bilmiyorumkismile
selam kızlar herkese günaydın
sabah 5.15 uyandım ve o saatten beri uyuyamıyorum uyku tutmuyo bi türlü bu haberi önce kime versem nasıl versem diye düşündüm durdum ilk buraya yazıyorum ve şuan kimsenin haberi yok ama ben böyle güzel bi haber vericem kimseler yok burda olurmu ama bak eskilerden bi hamiş daha size :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey: :dance: :CüvCüv:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum şuan ve sabahtan beri deli gibi bi ağlayıp bi gülüyorum
o kadar mutluyumki 10 ay sonra geldi meleğim annesine darısı tüm olmayanların başına inş. çok dua ediyorum isteyenlerden için ve sizde çok dua edin ve hiç bir zaman yılmayın ben hep dua ettim gönülden dua ettim ve oldu Allah çok büyük dualarınızı geri çevirmeyecektir. kupamı bekliyorum en kısa zamanda
selammm canlarımm vee sonunda pc oldu ve evımdekı bır takım sorunlar halloldu..sızlerı cok ozledım..gecmıse doneyım dıyorum ama ısın ıcınden cıkamıyorum bınlerce sayfa olmus yaaaa....
herkese cok tek tek tesekkur edıyorumm....hemde coookkkkkk..
bu arada benım bebıs daha gorulmedı keseyı gorebıldık ancak..bıraz kucuk gıdıyor...cuma gunu yıne doktora gıdecegım..o aman bellı olacak..korkuyorum acıkcası..
artık burdayım bol bol gorusuruz ınsallah..
pembedanam ıle ılgılı bırseyler okudum ama tam olarak anlayamadım yaaa..cok uzuldum....dogrumu gercekten..
kızlarrrrrrrr cok üzgünümmmmmmafoldumbenmafoldumben
kırmızılar geldi.:gitme:..oysaki bu ay ne kadar umutlydum..yumurtalarımda ne güzel kendiliğinden catlamıştı.boshayallersmile..
ağlamak istemiyorum ama üzülüyorum:gitme:ben ne yapıcam böyle klomende bir işe yaramıyor..haziranda 5 yıllık evli olucam..bu zamana kadar yaptığım masrafla 3 tane tüp bebek olurdu..
bundada var bir hayır bu ay olmadı önümüzdeki ay olur bekleyip görücem..
prenses ya da ebruli.....canım tebrik ederim çok....doya doya yaşa sevincini olur mu....:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?