Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
prensesssss016 tebrik ederm
rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
darısı listedeki arkadaşlarımıza

canım cok teşekkürler..üzülmedim desem yalan olur..ama şuanda iyiyim yola devam umudumu hiç kaybetmek yok.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım cok teşekkürler..üzülmedim desem yalan olur..ama şuanda iyiyim yola devam umudumu hiç kaybetmek yok.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tabiki devam;bak ebru umut oldu herkese. :lepi:
İnşallah bir dahaki ay güüzel haberini alcağız senin de :lepi:
Üzülmüşsündür mutlaka ama lütfen yıpratma kendini;akışına bırakmaya çalış olayı.

BEBıŞıM! BU MSJ SENıN ıÇıN.... :)
Hep görüyorum aşağıda adını;okuyor ve takip ediyorsun.Bu bizleri artık az çok tanıdığını gösterir.
Sen de ;aramıza katılıp bize seni tanıma fırsatı vermeye ne dersin? bilmiyorumkismile

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selammm canlarımm vee sonunda pc oldu ve evımdekı bır takım sorunlar halloldu..sızlerı cok ozledım..gecmıse doneyım dıyorum ama ısın ıcınden cıkamıyorum bınlerce sayfa olmus yaaaa....

herkese cok tek tek tesekkur edıyorumm....hemde coookkkkkk..

bu arada benım bebıs daha gorulmedı keseyı gorebıldık ancak..bıraz kucuk gıdıyor...cuma gunu yıne doktora gıdecegım..o aman bellı olacak..korkuyorum acıkcası..

artık burdayım bol bol gorusuruz ınsallah..

pembedanam ıle ılgılı bırseyler okudum ama tam olarak anlayamadım yaaa..cok uzuldum....dogrumu gercekten..

Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum dememiş miydim sana ben 10. ayın uğuruna inan, geliyo bebiş bu sefer diye hihoyyyt gördün mü bak :lepi: Allahım sen ne büyüksün :Saruboceq: inşallah yakında hepimiz bu mutluluğu yaşayacaz :Saruboceq:

Hoşgeldin çiçeğim hayatım olumunekankayizsmile özlettin valla kendini ama şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile5 inşallah cumaya kadar kesenin içi dolar hayatım, dualarım seninle :Saruboceq: sen hiç korkma, Allahın izniyle çok güzel ve çok sağlıklı bi hamilelik geçireceksin ben buna inanıyorum :teselli:
Allahın takdiri işte, bak sen kesenin içi dolsun diye dua ediyosun ben kesemin içi dolmasın diye :sinifsinif: dolarsa ameliyatla alınacak bebeğim :sinifsinif:

Son düzenleme:
prenses ya da ebruli.....canım tebrik ederim çok....doya doya yaşa sevincini olur mu....:hooray:

Tatlım sakın ümidini kaybetme, vardır bunda da bi hayır, bak benim başıma gelmeyen kalmadı ama hala umudum var, belki de bu ay yumurtaların iğnesiz çatladığı için tam zamanını kaçırdınız, inşallah bidahaki aya daha sıkı takiple olur bu iş sıkma canını emi bitanem olumunekankayizsmile

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kocişim yok bugün, sınav görevi var, ilçeye gitti :sinifsinif: yalnız olunca hiç iştahım da olmuyo, çok sıkıldım yaaa :sinifsinif: siz gelin bari kaydirigubbakcemile

Offffffffffffffffffffffff kimse gelmiyo gelen de konuşmuyo yaaaa :sinifsinif: ben de çıkayım bari :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Son düzenleme:
aaaa Yankiyle Elif de gelmiş ama kesin onlar da yazmazlar şimdi, boşuna beklemiyim :umursamaz:

Balım günaydn.sen çıktn diye çıktm bende yazdklarnı okudum..sen hep 10.ay diyosun ya.bende hesapladm,tedavm yolunda gidrse haziranda müjdeyi vericm..ve 10.ay oluyo:) ay hadi inş yaa..artk gelsn meleklerimz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…