Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Balım günaydn.sen çıktn diye çıktm bende yazdklarnı okudum..sen hep 10.ay diyosun ya.bende hesapladm,tedavm yolunda gidrse haziranda müjdeyi vericm..ve 10.ay oluyo:) ay hadi inş yaa..artk gelsn meleklerimz..

Hadi inşallah bitanem :Saruboceq:

sağol hayatım ümidimi hiç yitirmedim yitirmicemde allahım izni ile evet bundada var hayır..allahım bunu hayırlı görmüş bunu vermiş..:Saruboceq:
evet senin başınada neler geldi canım seni düşündükce toparlıyorum ve sizlerin desteğiyle hemen yaniden ümidimi tazeliyorum..:sinifsinif:
bal,arısütü,polen karışımını aldım bugün ne zaman başlıcam bir bilginiz varsa söyleyin arkadaşlar sabah akşam aç karnına 1 kaşıktı demi..:1closedeyes
ha bide yarın dr. gidicem şu preseed jeli sorucam kullan derse internetten siperiş edicem..
canlarım sizi cok öpüyorum...opuyorumnanaktan:

saol canım benım yaaaaa....allahım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah..

ayyyyy ancak okuyabıldım canım cokk gecmıs olsun..ınsallah bu donemı hemen cecık atlatır yenı calısmalara baslarsın hayatım...offf yaaaa ınanmıyorum..gercekten de bunları okuyoruz dıyemı basımıza gelıyor...sımdı anımsadım..ılk bebegımı kaybettıgımde bende plesenta yaslanmasını okumustum cok..ve aynen ole oldu..

allahım bır daha yasatmasın bebegım ....melegını kucagına alırsın bıran onece ınsalllaaahhhhhhh....

günaydınnnn canlarımmmmm opuyorumnanaktan sizi çok özledimm...

karasuyum haberini okudumum çok üzüldüm ama güçlü olmanı takdir ediyorum....senin yerinde bir başkası olsa bu kadar güçlü duramazdı diyorum helal olsun canım sana...ümidini hiç kaybetmiyorsun...inşallah şu yaz dönemini bir atlatın ondan sonra yine devam edersiniz çalışmalara...ve inşallah canım hiçbir sorun olmadan dış gebelik probelmin hallolur...

prensesesimmmmm canım benim çok sevindim hamileymişsin...Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...ne büyüksün sen Yarabbim ya...her ay yeni umutlarla dolduruyosun içimizi...

Son düzenleyen: Moderatör:
haticem kırmızıları görmüşsün...sakın canını sıkma tamammı...vericek olan Allah...dualarımızı eksik etmeyelim yeter zamanı gelince elbet dualarımız kabul olucaktır...
biz de her ay hüsrana ugrayanlardanız ama yinede pes etmek yok...
birbirimize destek olmamız en önemlisi zaten... opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar :)
cuma akşamı doktora gidemedim maalesef.

cumartesi günü dondurma yemiştik üşütmüşüm fena halde hastayım ama genede
geldim işe...gelir gelmezde istifra ettim...iyileşirim inşallah yaa
ölüyom desem inanırmıısnız o derece kötüyüm yani boshayallersmile
bide içerde rahmimde aşşağı doğru bi baskı hissediyorum 1-2 saat aralıklarla oluyo
sancı gibi çok ağrıtıyo ama hemen gecıyo bu nedir anlayamadım yaaa
doğum yapmış hatunlar ne olabilir bu :uhm: kafaya takayım mı :)

prensescim çok sevindim canım...valla pazartesi bi hamiş haberi beklıyorum ama kimden
gelcek bakalım demiştim kocişe bak bi tane geldi hadi hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı
nasib eder.inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
son adet tarihini söylede ticker yapalım sana :)

haticecim daha önce 3 kere gebe kalmışsın yani bu zor bişey değil senin için sadece
şimdi olmamış inşallah daha güzel daha hayırlı bi zamanda gelir bebeğiniz Rabbim seni
de zorlu sınavlara tabii tutmuş sabır ve dua önemli canım yeter ki sağlıkla ve hayırlısıyla
gelsin üzme canını....sağlıklısın eşin yanında hepsi olur inşallah :teselli:

ay_she+, naneseker+

kızlar günaydınlarr....

Günaydın tinkercim :)

günaydın şeker nanem :)

canım geçmiş olsun sancıyı sor bakalım doktoruna bence o daha ıyı aydınlatır..bol bol lımon ye...c vıtamını bogazdakı mıkrobuda alıyo bır de ben sırkeyle gargara yapmıstım...ıgrenc ama ıyı gelıyo:1shok:

günaydınlarrr..
ayşecim çok geçmiş olsunnn...
naneşer hoşgeldin taklım..
kaynana adayı sanada günaydın balımm...

ben dr.a gidicem birazdan..off nasıl açcam bi taraflarımı yaaaa... eyvahedigeldismile

kaynana adayı ha....Çok üzgünüm çoook

ay onu dusunup stres yapma hersey bebıs ıcın de...kendını rahatlat hoş degıl ama alış artık kadın olmak çoooook zor...

sağol canım
doktora sorcam ama şimdi gebelk.org dan gebelık haftamı okudum bak şöyle yazıyo

"Çatınızı oluşturan kemikler bu haftadan itibaren artık doğuma hazırlık çalışmalarına hız vermektedirler. Bu hazırlık çalışmaları eğer belinize "iyi davranmazsanız" size ağrı olarak geri dönebilir."

sanırım nromal ama ben genede sorucam doktora boshayallersmile

bende ıhlamur yaptım termosa koydum işe getirdim çok iyi geliyo bana :)
sirkemi öğğğ dediğin gibi çok iğrenç ama iyileştiriyo biliyorum kafamçokkarıştı

günaydın canım sağol opuyorumnanaktan

o zaman endişelenmene gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…