Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum..hepiniizi öpüyorumm...

güle güle canım :)

o zaman endişelenmene gerek yok...

evet canım :) ama doğuma hazırlık çalışması flm deyınce bi garip hisseettim

zaman geçiyo doğum yaklaşıyo ayyy 21. haftayı da bitirdik 22. nin içindeyim yaa inanamıyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hoşbulduk döndün mü izinden...

Evet canım döndüm izinden maalesef ama çok güzeldi iyi geldi valla opuyorumnanaktan
Günaydın tinkercim :)

günaydın şeker nanem :)

günaydın talım balımmm :)
çok geçmiş olsun canım ya...kendine dikkat et!!

hoşbulduk canım saol...doktoramı gidiyosun hadi bakalım...yumurtlama günlerini takip ettir...
kız bir kere açınca zaten gerisi geliyor:)) bende ilk çok çekinmiştim hatta çok da utanmıstım ama napıcaksın mecbur:))

sağol nanecim ya kzıkardeşim dedi ki abla magnum gold yedınmıu çok güzel du sana
ısmarlayım dedi havada nasıl sıcak yedim öylece anam sonra bi ateş bi öksürük
bilsem yer miydim kocişde bi güzel fırçaladı nazda yapamıom bişey desem bi dondurma
daha ye düzelir hı hadi yesene diyo yaa canım çekti diyorum ama cıxx kızıyo yaa :çok üzgünüm:

ayşe,naneşeker,tinkerbell,elson günaydın kızlar..opuyorumnanaktan.
canlarım nasılsınızn bakalım..
naneşekeri canım cok sağol üzüldüm ama yapıcak birşey yok..önümüzdeki maclara bakıcaz artık.boshayallersmile.
ayşecim canım cok gecmiş olsun..bu arada cok sağol evet neden hamiş kalamıyorum diye üzülüyorum ama elden beklemekteb başka birşey gelmiyor..allahım inş. en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder.:Saruboceq:
bu arada bal,arısütü,polene başladım bugün..gec değil demi kızlarrr

YOLUN YARISI GECTI BILE..BEN HESAPLIYOM DA SEZERYAN OLURSAM BAYRAMA DENK GELİYO DOĞUM....:1shok:

GUNAYDINa.s.

ayy magnuma bende dayanamam hiç :))hasta olacagımı bilsem bile yerim o derece yaniii...tabiki senin daha çok dikkat etmen gerekiyor canım... yerimseniben üzülme kocişin seni düşündüğü için kızıyo biliyosun zaten... seni hasta görünce dayanamaz kızgınlıgı da geçer hemen yerimseniben

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan adetin kaçıncı günü bugün?
bende adetimin 4.günü başladım arısütü polene ( inşallah işe yaramıstır...genelde 2.günü başlayın diyolar boshayallersmile

günaydın kızlarrrdelikafadulden
prensesim tebrik ederim canımm ay sabah sabah ne sevindim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:hooray::hooray::hooray:

kızlar bu arada cinsiyet öğrenmeye gittik pişman oldum valla kadın söylemedi bişeee kız olabilir dedi sadece ihtimal verdi ya gıcık oldum bi sevinemedim bile kendi doktor randevumu bekliyim bariii
bi deneside göstermedi sıpa kendini yüz üstü yatıyomuş

sağol hayatım...adetimin 3 günü bugün umarım hepimizin işine yararda bu ay hamiş haberleri bol olur..
bugün öğlen dr. gidicem bakalım ne dicek..birde şu preseed jeli sorucam al derse onuda kullanıcam hakkımızda hayırlısı..bunları alınca olucak diye bir kaide yok ama vesile olur..kurban olduğum allah ol derse olucak tabi...

günaydın canım sağol fena üşütmüşüm ama kendime gelicem inşallah :)

canımm sende güzel canını sıkma çünkü daha önce gebelıklerın olmuş gene olur belli ki bariz bi engelin yok
zamanı varmış demekki :)

günaydın canım hoşgeldin....
cinsiyetlerini öğrenemişsin canım şu dr. kesin birşey söylemezler zaten hep...ama kız olma ihtimali varmışş ne güzel..inşallah göstermeyende erkektirde bir erkek bir kız olur..yinede rabbim gönlündekini versin hayatım...

gunaydın canım....dr a gıderken bol kalorılı cikolatalar pekmezler yede gıt ben ole yaptım kıpır kpırıdıdelikafadulden

hatice sende kırmızıları görmüşsün canım üzülme olurmu gelmesi güzel bişe bak bu ay çok çalışmıştın bu ayda çalışırsan eğer olacak inş vardır bununda bi hikmeti:teselli:

ayşe geçmiş olsun canım ay üzüldüm kız şimdi ben dondurma çıktığından beri hüpletiyom ama bişe olmadı kız bana sen hassas hatunmuşun dikkat et anacım kocişinide boşver hepsi aynııı

günaydın canım hoşgeldin... opuyorumnanaktan
ne zaman kendi doktoruna gideceksin canım?

inşallah işe yarar canım....bu ay güzel haberler veririz hepimiz inş.
sor bakalım ne diyecek eger olumlu bakarsa belkim bende alırım kız:)

gunaydın canım....dr a gıderken bol kalorılı cikolatalar pekmezler yede gıt ben ole yaptım kıpır kpırıdıdelikafadulden

ay kızlar biri yüzüstü diğeri sırt üstü yatıyordu
ben meleklerimi görürüm dedim ama ultrason pek bişeye benzemiyordu anlamadım bişe
kız olmasını istiyom zaten ben ama tam sevinemyiom işte
hatice ikisininde cinsiyeti aynı oluyomuş canım ben bi kız istedim allah bana iki tane vercek inş...zemuszemus

tinkerbell günaydın canımm kahvaltımı yapar yapmaz girdim ultrasona ama doktorda pek uğraşmadı kendi doktorum olmayıncaaa

sağol hayatım kırmızı kartım yedim yine...ama ne yapayım sağlık olsun birazdaha gayretle inşallah gelicektir birgün meleğim...

günaydın tatil güzeli hoşgeldinnn nasılsın bakalım ii gelmiştir umarım tatil sana

canım haftaya pazartesi gidecem doktora inş. kesin söyler bakalım

YOLUN YARISI GECTI BILE..BEN HESAPLIYOM DA SEZERYAN OLURSAM BAYRAMA DENK GELİYO DOĞUM....:1shok:

evet gercektende yolu yarıladık :)
ben bayram tatılınde doğurmak istemıyom yaa doktorlar neym herkes tatılde olur nobetcılerle asistanlarla ugras dur sonra kaydirigubbakcemile3

Ayse ayrıntılı ne zaman

doktor 23, haftanın sonuna kadar yaptır dedi bugun randevu alıcam 29 mayıs hastanesinden
bakalım hangi güne vericekler boshayallersmile

ben ööle magnumu çok sevmem ama güzelmiş kız :) beni düşündüğü için diyo ama
bu kadın hamılemı canımı istemış diimi ama aaa bunlarıda düşünsün kaydirigubbakcemile3

günaydın kontescim :)
valla biizm sıpa bacakları açmışş öölece beklıyodu annişim gelsinde kız oldugumu görsün diye hiç üzmedi bizi :)
sizde inşallah bi an önce öğrenırsınız canım :)

günaydın tatil güzeli hoşgeldinnn nasılsın bakalım ii gelmiştir umarım tatil sana

canım haftaya pazartesi gidecem doktora inş. kesin söyler bakalım

hoşbulduk canımmm...valla bomba gibiyim öyle iyi geldiki anlatamam... :lepi:
inşallah canım doktorun dedigi gibi kız çıkar...ay düşünsene ne harika olur ben kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum...ikisine de giydirip giydirip süsle süperrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…