hatice sende kırmızıları görmüşsün canım üzülme olurmu gelmesi güzel bişe bak bu ay çok çalışmıştın bu ayda çalışırsan eğer olacak inş vardır bununda bi hikmeti:teselli:
ayşe geçmiş olsun canım ay üzüldüm kız şimdi ben dondurma çıktığından beri hüpletiyom ama bişe olmadı kız bana sen hassas hatunmuşun dikkat et anacım kocişinide boşver hepsi aynııı
sağol canım bende devamlı yiyorumda dondurma bahane oldu snaırım polenler ucusuyodu
havada astımım var ya benım burnum gıcıklanmaya başlamıştı dondurmada yiyince
peşindende su içmeyınce böle oldm sanırım sadece başım ağrıyo ve burnum akıyo
vücudumda ağrım yok ama ateşim var biraz boshayallersmile
ben ööle magnumu çok sevmem ama güzelmiş kız :) beni düşündüğü için diyo ama
bu kadın hamılemı canımı istemış diimi ama aaa bunlarıda düşünsün kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımmm...valla bomba gibiyim öyle iyi geldiki anlatamam... :lepi:
inşallah canım doktorun dedigi gibi kız çıkar...ay düşünsene ne harika olur ben kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum...ikisine de giydirip giydirip süsle süperrr kaydirigubbakcemile3
Sağol canım bende devamlı yiyorumda dondurma bahane oldu snaırım polenler ucusuyodu
havada astımım var ya benım burnum gıcıklanmaya başlamıştı dondurmada yiyince
peşindende su içmeyınce böle oldm sanırım sadece başım ağrıyo ve burnum akıyo
vücudumda ağrım yok ama ateşim var biraz boshayallersmile
güzeldir tabiiiii :icecream: yani dimi canım işte erkek milleti değilmi bazen düşünemiyolar işte... aman aman duymasın bizim kocişler... zemuszemus haklarını yememek lazım yeri geldimi çok ince düşüncelide oluyolar... a.s
atesin 38 ın ustundeyse parol ic 1 tane
evet haklarını da yemeyelım canım opuyorumnanaktan alınırlar sonra
doktor minoset vermişti canım o da olur dimi hamieliğin başında vermişti ama tereddüt
ettim içsem mi içmesem mi diye ben yazcktm unutmusum yazdn iyi ki
akşam minoset içip terleyince iyi gelr he nedersin 37 di ateşim sabah
olur onu da verıyolar....sas ağrını alır yukselmeden al bi tane ..ben birde viks merhem surmstum sırtıma falan..iyi terletıyo..
ay çok sevindim adına inş bizede bi tatil yolu görünür pek umudum yok ama bu haldeeee
canım kız istiyom diyordum ama dile getirmedim pek tutsun diye sanırım:) bende çok sevinecem kocişde üç hatunla uğraşsın dursun artık kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun hayatım
bundan sonra dikkat et her bünye farklı hakikaten
bi parol al bariii canım
bu arada kocişler yaşamayınca can istemesini anlamazlar tatlım boşver takmıycan
olur onu da verıyolar....sas ağrını alır yukselmeden al bi tane ..ben birde viks merhem surmstum sırtıma falan..iyi terletıyo..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız???????
idilcim günaydın canım hoşgeldin...
kızlar ben cıkıyorum dr. gidicem.akşama anca gelrim yarına görüşürüz artık.. sizleri en kocamanından öptüm kendinize iyi bakın...
günaydın idilcim hoşgeldin :)
ıdıl gÜnaydınn...nasılsın bulantı falan basladı mı
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan bu sabah yine kanımı verip geldim, 4te alıcam sonucumu, inşallah biraz daha düşmüştür :Saruboceq:
Öğleden sonra ancak katılabilecem aranıza, lab. dolu şu an, başka öğrt. kullanıyo :sinifsinif:
Ayse ben ayrıntılıya 15 mayısta gİdİcem....randevu aldım az Önce..en Çok bundan korkuyom...
Hoşbulduk kızlar, nasılsınız bakalım?? ayşe ateşin varmış geçmiş olsun gülüm ihmal etme...
Ben de hala bulantı filan yok, Allah korusunama bugün tuhaf bir rüya gördüm kızlar, yani tuhaf dediğim... hani şeyyyyy :kedi: Elson'un geçenlerde anlattığı rüyanın aynısııı...e malum hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimle yapmıyoruz o işi :kedi:
prensesim canım inan cok sevindim yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o kadar cok istiyodunki hamile kalmayı en sonunda başardın...cok cok tebrik ederim hayatım...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::teytey::teytey::teytey:
ee peki kandamı baktırdın yoksa idrar testinde cıktımı..
allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım..:Saruboceq:
darısı bana artık..:Saruboceq:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biliyordummmmmmmmmmmmm ama söyleyemedim sana
umutlandırmak istemedi,m korktummmm ama şimdi nasıl doğru hissettiğime inanamıyorummmmm çooook sevindim be gülüm çookkkkk allahım ne büyüksünnnn
:lepi::lepi:Şenizhihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:
işteeeeeee kupaannnnnnnnnnnnnn:hooray::hooray:
canımmmmmm ay inanmıyorum yaaa yaşasınnnnnnnnnnnn sonunda geldi meleğin oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool:canım benimmm hayırlı olsunnnnnn çok çok çok tebrik ediyorummmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
bu kadar bekledin ama sonunda Allah gönlüne göre verdiiiii ay çok sevindim yaaaaa canım benimmm zemuszemuszemuszemus Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq: darısı bizlere olsun işallahh :Saruboceq:
çoooooooook öpüyorum canımcımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :hooray:
Canım benim yaaaa...Nasıl mutlu oldum anlatamam delikafadulden
Çok ama çok tebrik ederim;bu güzel haberi bizimleyken alman ve ilk bize vermen beni ayrıca daha da mutlu etti.ber yaaaaaaaaaaa :lepi:
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...:hooray: Bu ne güzel bir ha
Prenses tebrik ederim çok mutlu oldun şuan morelim bozuktu bu bana morel olduuu
Allahım tamamını erdirsin çok sevindim:lepi:
prensesssss016 tebrik ederm
rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
darısı listedeki arkadaşlarımıza
Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuum dememiş miydim sana ben 10. ayın uğuruna inan, geliyo bebiş bu sefer diye hihoyyyt gördün mü bak :lepi: Allahım sen ne büyüksün :Saruboceq: inşallah yakında hepimiz bu mutluluğu yaşayacaz :Saruboceq:
prenses ya da ebruli.....canım tebrik ederim çok....doya doya yaşa sevincini olur mu....:hooray:
günaydınnnn canlarımmmmm opuyorumnanaktan sizi çok özledimm...
prensesesimmmmm canım benim çok sevindim hamileymişsin...Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...ne büyüksün sen Yarabbim ya...her ay yeni umutlarla dolduruyosun içimizi...
Günaydın kızlar :)
prensescim çok sevindim canım...valla pazartesi bi hamiş haberi beklıyorum ama kimden
gelcek bakalım demiştim kocişe bak bi tane geldi hadi hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı
nasib eder.inşallah hihoyyyt hihoyyyt son adet tarihini söylede ticker yapalım sana :)
günaydın kızlarrrdelikafadulden
prensesim tebrik ederim canımm ay sabah sabah ne sevindim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:hooray::hooray:
kızlar bu arada cinsiyet öğrenmeye gittik pişman oldum valla kadın söylemedi bişeee kız olabilir dedi sadece ihtimal verdi ya gıcık oldum bi sevinemedim bile kendi doktor randevumu bekliyim bariii
bi deneside göstermedi sıpa kendini yüz üstü yatıyomuş
günaydın idilimmm hoşgeldin... nasılsın balım?
karasuyum yine kan vermişsin inşallah düşmüştür ve dış gebelikten kurtulursun en kısa zamanda canım... :Saruboceq:
Aaa ne güzel bak giremıycem diyodun sevındım canım :)
bende çok kaygılıyım ama inşallah bi sorun çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
biraz ateşim var canım evt ama genel olrk iyiyim :) ıhlamur içiyom hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?