Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Sağol canım bende devamlı yiyorumda dondurma bahane oldu snaırım polenler ucusuyodu
havada astımım var ya benım burnum gıcıklanmaya başlamıştı dondurmada yiyince
peşindende su içmeyınce böle oldm sanırım sadece başım ağrıyo ve burnum akıyo
vücudumda ağrım yok ama ateşim var biraz boshayallersmile

atesin 38 ın ustundeyse parol ic 1 tane

ben ööle magnumu çok sevmem ama güzelmiş kız :) beni düşündüğü için diyo ama
bu kadın hamılemı canımı istemış diimi ama aaa bunlarıda düşünsün kaydirigubbakcemile3

güzeldir tabiiiii :icecream: yani dimi canım işte erkek milleti değilmi bazen düşünemiyolar işte... aman aman duymasın bizim kocişler... zemuszemus haklarını yememek lazım yeri geldimi çok ince düşüncelide oluyolar... a.s

ay çok sevindim adına inş bizede bi tatil yolu görünür pek umudum yok ama bu haldeeee

canım kız istiyom diyordum ama dile getirmedim pek tutsun diye sanırım:) bende çok sevinecem kocişde üç hatunla uğraşsın dursun artık kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun hayatım
bundan sonra dikkat et her bünye farklı hakikaten
bi parol al bariii canım
bu arada kocişler yaşamayınca can istemesini anlamazlar tatlım boşver takmıycan

evet haklarını da yemeyelım canım opuyorumnanaktan alınırlar sonra

atesin 38 ın ustundeyse parol ic 1 tane

doktor minoset vermişti canım o da olur dimi hamieliğin başında vermişti ama tereddüt
ettim içsem mi içmesem mi diye ben yazcktm unutmusum yazdn iyi ki
akşam minoset içip terleyince iyi gelr he nedersin 37 di ateşim sabah

olur onu da verıyolar....sas ağrını alır yukselmeden al bi tane ..ben birde viks merhem surmstum sırtıma falan..iyi terletıyo..

olur onu da verıyolar....sas ağrını alır yukselmeden al bi tane ..ben birde viks merhem surmstum sırtıma falan..iyi terletıyo..

evet bende cok kullanırım viks,i yaraya,bereye,gribe herşeye genelde iyi geliyor..biryerde okumuştum ayağının altına viks sürersen öksürü kesiyomuş..ama ne kadar doğru bilmiyorum denemedim..

sağolc anım akşam minoset alıp yatcm terlerim bi güzel :)

vicks biz küçükken anne hep kullanırdı bize ama ben hiç almadım ne zamandur
alayım bak o da aklıma gelmiş oldu sayende çok iyi bi krem gercektende
akşam ıhlamurumu içer ilacımı alır terlerim ohh :)

idilcim günaydın canım hoşgeldin...
kızlar ben cıkıyorum dr. gidicem.akşama anca gelrim yarına görüşürüz artık.. sizleri en kocamanından öptüm kendinize iyi bakın...

Ayse ben ayrıntılıya 15 mayısta gıdıcem....randevu aldım az Önce..en Çok bundan korkuyom...

idilcim günaydın canım hoşgeldin...
kızlar ben cıkıyorum dr. gidicem.akşama anca gelrim yarına görüşürüz artık.. sizleri en kocamanından öptüm kendinize iyi bakın...

günaydın idilcim hoşgeldin :)

ıdıl gÜnaydınn...nasılsın bulantı falan basladı mı

Hoşbulduk kızlar, nasılsınız bakalım?? ayşe ateşin varmış geçmiş olsun gülüm ihmal etme...

Ben de hala bulantı filan yok, Allah korusun ama bugün tuhaf bir rüya gördüm kızlar, yani tuhaf dediğim... hani şeyyyyy :kedi: Elson'un geçenlerde anlattığı rüyanın aynısııı...e malum hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşimle yapmıyoruz o işi :kedi:

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan bu sabah yine kanımı verip geldim, 4te alıcam sonucumu, inşallah biraz daha düşmüştür :Saruboceq:
Öğleden sonra ancak katılabilecem aranıza, lab. dolu şu an, başka öğrt. kullanıyo :sinifsinif:

İnşallah düşmüştür canım :Saruboceq:

günaydın idilimmm hoşgeldin... nasılsın balım?

karasuyum yine kan vermişsin inşallah düşmüştür ve dış gebelikten kurtulursun en kısa zamanda canım... :Saruboceq:

Ayse ben ayrıntılıya 15 mayısta gİdİcem....randevu aldım az Önce..en Çok bundan korkuyom...

Aaa ne güzel bak giremıycem diyodun sevındım canım :)
bende çok kaygılıyım ama inşallah bi sorun çıkmaz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

biraz ateşim var canım evt ama genel olrk iyiyim :) ıhlamur içiyom hala :)

çok teşşekür ediyorum canım evet çok istedim kalmayı çok dua ettim dualarım karşılığını buldu sonunda önce idrar testi yaptım hemen çıktı çift çizgi hiç beklemedim sonra hemen sabah 7,30 da kan tahliline gittim 8,45 te sonuç elimdeydi ve 257,9 değerim

canım benim çok sağol iyiki sizler varsınız tüm sıkıntılarımı sizlerle atlattım ben sanada çok teşşekkür ederim 2 ay beni uzaklaştırdığın için kesinlikle faydası oldu

sağol canım evet 10 ay bekledim ve sonunda geldi meleğim çok gözyaşı döktüm çok ağladım ama şimdi onlar sevinç gözyaşlarına dönüştü duaların için sağol inş. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder hepiniz inan dualarımdasınız canımcım

çok sağol canım evet ilk sizlerle paylaşmak istedim çünkü burası benim ilk topiğim ve herşeyimi sizlerle paylaştım en kötü zamanlarımda siz oldunuz yanımda o yüzden ilk siz duyun istedim darısı hepinizin başına olsun inş. dualarım sizlerle ayağımı sürüyorum arkamdan gelin

Prenses tebrik ederim çok mutlu oldun şuan morelim bozuktu bu bana morel olduuu
Allahım tamamını erdirsin çok sevindim:lepi:

canım çok sağol darısı başınıza olsun inş.

prensesssss016 tebrik ederm
rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
darısı listedeki arkadaşlarımıza

teşekkür ederim canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

evet canım evet söylemiştin evet inandım 10. ayın uğuruna inş sizlerdende duyarız bu güzel haberleri çok dua ediyorum hepiniz için
:Saruboceq:
prenses ya da ebruli.....canım tebrik ederim çok....doya doya yaşa sevincini olur mu....:hooray:

sağol canım inan şuan o kadar şaşkınımki hala inanamıyorum ama çok çok çok mutluyum dualarım kabul oldu şimdi tek endişem görebilecekmiyim onun için çok dua ediyorum sağ salim gelsin bize inş.

sağol canım evet Rabbim çok büyük ve herşeyin bi zamanı var bizimde bu zamana kısmetmiş herşeyin önce hayırlısı darısı başınıza olsun inş. tez zamanda

sapol canım Allah sendende razı olsun inş. arkamdan herkes gelir tek tek ve hamile topiğine dönüşürüz yakında canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım 30 mart son tarihim evet bana ticker yapın lütfen ben anlamıyorum

sağol canım amin inş. sende takma kafana gelsinlerde hayırlısıyla sonra öğrenirsin cinsiyetini

kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama hepğinize tek tek teşekkür etmek istedim iyiki varsınız diliyorum Rabbimden tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

günaydın idilimmm hoşgeldin... nasılsın balım?

karasuyum yine kan vermişsin inşallah düşmüştür ve dış gebelikten kurtulursun en kısa zamanda canım... :Saruboceq:

Ben çok iyiyim asıl seni sormalı??????? tatilin nasıldı??? annenle hasret giderdin mi bakalım???

Dikkat et canım kendine :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…