evet canım 9 aylık evlıyım ben de ... o zaman tmm ben dr umla görüşeyım başlamak ıstıorum neyse gereken yapılsın dıyeyımmm bısmıllahırrahmanırrahım heyecanlandım ayhhhhhh eyvahedigeldismile
Anlıyorum canım.İnşallah bebişin de hayırlısıyla gelir annesi..:Saruboceq:Ne denli beklediğin ortada zaten
napayım heyecanlandımmmmm :kedi: saol karasu yhaaa çok sevıorum ben burayı cıdden senı su yu beren ablayı ıdılımı gerçektennnnn :1hug:Heyecan yapma kız kaydirigubbakcemile3
ben hiç düşünmüyodum prolaktin yüksekliği çıkınca bende dr.gittim ve dr tek yumurtam olduğunu ve ertelelmem gerektiğini soyleyince başladık ama maalesef kimysal gebelikle sonuçlandı(((((((
napayım heyecanlandımmmmm :kedi: saol karasu yhaaa çok sevıorum ben burayı cıdden senı su yu beren ablayı ıdılımı gerçektennnnn :1hug:
napayım heyecanlandımmmmm :kedi: saol karasu yhaaa çok sevıorum ben burayı cıdden senı su yu beren ablayı ıdılımı gerçektennnnn :1hug:
Ne kadaannnnnnnnn mikkemmeeeeeellllllll bi topikimiz var bizim yaaafuuuuuuu kaydirigubbakcemile5
Türk malı başlicak birazdan, azıcık havaya gireyim dedim kaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçıorummmmmmmmmmmmmmm
hepınızı opüyorummmmmmmm yarın görüşmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeee kendınıze ıyı bakınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bye byeeeeeeeee:1hug:
canlarım ben kaçıorummmmmmmmmmmmmmm
hepınızı opüyorummmmmmmm yarın görüşmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeee kendınıze ıyı bakınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bye byeeeeeeeee:1hug:
Biz en başından çocuk hayaliyle evlendik zaten :kedi: :kedi: :kedi:
Amin canımAllah gönlüne göre versin.İnşallah canım benim inşallah :Saruboceq: bu yıl ikiz yılı diyolar, gerçekten de topikimizde bile gördük etkisini, benim gönlümden de ikiz geçiyo hep ama allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin yeter ki :Saruboceq:
görüşürüz canımcım sen de kendine iyi bakopuyorumnanaktan
ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlarrrrropuyorumnanaktan
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar show haberde abiye kuzu vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
Ay evet gördüm.Çok iyi dizi ya.Eşimle birlikte izliyoruz
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar show haberde abiye kuzu vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
sana da güle güle kuşum opuyorumnanaktan ben de çıkayım artık yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?