Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben hiç düşünmüyodum prolaktin yüksekliği çıkınca bende dr.gittim ve dr tek yumurtam olduğunu ve ertelelmem gerektiğini soyleyince başladık ama maalesef kimysal gebelikle sonuçlandı(((((((

Anlıyorum canım.İnşallah bebişin de hayırlısıyla gelir annesi..:Saruboceq:Ne denli beklediğin ortada zaten

İnşallah canım benim inşallah :Saruboceq: bu yıl ikiz yılı diyolar, gerçekten de topikimizde bile gördük etkisini, benim gönlümden de ikiz geçiyo hep ama allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin yeter ki :Saruboceq:

ben hiç düşünmüyodum prolaktin yüksekliği çıkınca bende dr.gittim ve dr tek yumurtam olduğunu ve ertelelmem gerektiğini soyleyince başladık ama maalesef kimysal gebelikle sonuçlandı(((((((

Canım bende de prolaktin sorunu vardı ama bikaç aylık bi dostinex tedavisiyle halloldu çok şükür yerimseniben onu hiç takma kafana, kimyasal olarak sonuçlanmış olsa bile bu durum senin hamile kalabildiğini gösterir, en kısa zamanda tekrar kalırsın hiç üzülme :teselli:

napayım heyecanlandımmmmm :kedi: saol karasu yhaaa çok sevıorum ben burayı cıdden senı su yu beren ablayı ıdılımı gerçektennnnn :1hug:

Biz de seni çok seviyoruz ballı bööööreğim benim olumunekankayizsmile
Ne kadaannnnnnnnn mikkemmeeeeeellllllll bi topikimiz var bizim yaaafuuuuuuu kaydirigubbakcemile5
Türk malı başlicak birazdan, azıcık havaya gireyim dedim kaydirigubbakcemile3

canlarım ben kaçıorummmmmmmmmmmmmmm

hepınızı opüyorummmmmmmm yarın görüşmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeee kendınıze ıyı bakınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bye byeeeeeeeee:1hug:

hepınızı opüyorummmmmmmm yarın görüşmek uzereeeeeeeeeeeeeeeeee kendınıze ıyı bakınnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bye byeeeeeeeee:1hug:

görüşürüz canımcım sen de kendine iyi bakopuyorumnanaktan
ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlarrrrropuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-----------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

güle güle tatlıııııııııııım, özletme kendini gir sık sık tamam mı olumunekankayizsmile

Biz en başından çocuk hayaliyle evlendik zaten :kedi: :kedi: :kedi:

Amin canımAllah gönlüne göre versin.
Kızlar bende de prolaktin yüksekliği vardı.Dostinex kullandım.2. ayımda hamile kaldım çok şükür.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar show haberde abiye kuzu vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

Hadi ben de kaçtım kepeleklerim opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

slm kızlarrrr
merhaba karasuuuu nasılsın canım bugün görüşemedik..ben dr. gittim.utrasonla baktı rahim temiz bir sorun yok..bu ayda klomen kullanıcam dozu arttırdı eşimede verdi klomen günde bir tane kullanıcak..birde preseed jeli sordum öyle kanıtlanmış birşey yok her duyduğunu yapma dedi..ayrıca stres yapıyosan buda büyük bir etken dedi..yani böyle canlar hayırlısı bu ayda böyle denicez olmadı bırakıyorum artık tedaviyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…