Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canımcım!Tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim.Bildiğim kadarıyla Karasuda yaktırmıştı ve o kadar çok bir acıdan bahsetmedi diye hatırlıyourm;Sen de gönlünü ferah tut.
Allah hayırlısını versin.buyrunnnnnnnnn

Tatlım mesajını göremeden çıkmışım kusura bakma, ultrasonda temiz çıkmasına sevindim yerimseniben inşallah bu ay daha sıkı yumurta takibiyle yumurtlamanı da kaçırmicaksın, tutacak bu kez olumunekankayizsmile klomeni ben ilk aldığımda erkeklerde de kullanıldığını prospektüsünde okumuştum, hatta düşünmüştüm kocişe de versem mi diye kaydirigubbakcemile3 bak senin doktorun vermiş işte, sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyomuş yerimseniben
Ben inanıyorum olucak sizin bu ay olumunekankayizsmile

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan hadi gelin artık size anlatmam gereken bişey var kaydirigubbakcemile
nasıl anlatacaksam bilmiyorumkismile çok utanıyorum ama sizden başkasına da anlatamam :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
Siz şimdi 8 buçuğa kadar gelmezsiniz :sinifsinif: benim de dersim bitmek üzere zaten, gidip kahvaltımı yapayım bari, dün akşam korkudan hiçbişey yemedim, açlıktan midem zil çalıyo delikafadulden

günaydınnnnnnnnnn!!!!
nasılsınız kızlar?? ben hiç iyi değilim ya gece hiç uyuyamadım istifra istifra bozmuşum midemi( şimdide çok ağrıyo midem su içsem çıkarıyorum((((((((

suuuuu sonuçların iyi çıkmış çok sevindim canım benim :1hug: yaranın yakılmasınıda kafana çok takıp strese sokma kendini tamam canım... yerimseniben

haticecim sende doktora gitmişsin herşey gayet normalmiş çok sevindim canım...inşallah bu ay sıkı doktor takibiyle hamile kalacagına inanıyorum ben... stres yok tamammııı!!! lmaz:

karasuyum merak ettim ne anlatıcaksın bizeeeee aklinialirimsmile

Ya anlatiyim bari yaaa bilmiyorumkismile ama gülmeyin tamam mı :kedi:
Şimdi benim totomun deliği var ya :sinifsinif: hani onun bi de dudakları var kenarlarında bilmiyorumkismile işte sağ taraftaki dudak şişti kocaman oldu :kedi: geçen hafta vurulduğum iğneden sonra kabız olmuştum da söylemesi ayıp bilmiyorumkismile bitürlü de geçmedi hala :sinifsinif: sanırım zorlamaktan oldu :sinifsinif: okadar da yumuşatacak şeyler yiyorum, akşam yatarken ballı ılık su içiyorum ama bitürlü geçmedi, sanırım iğnenin etkisi :sinifsinif:
Akşam internetten araştırdım biraz, hemoroid olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile gerçi acıma falan yok, kanama da yok, ama o şişlik beni çok korkuttu yaa eyvahedigeldismile kocişim de belki başlangıcıdır, şimdiden bi doktora görün, yoksa ilerler ameliyat olmak zorunda kalırsın, iki hafta totonun üstüne oturamazsın diye korkuttu beni eyvahedigeldismile genel cerrahi doktorları da hep erkek anacım :sinifsinif: ben totomu açıp da gösteremem ki adama yaaa :kedi: inşallah himoroid değilimdir ama çok korkuyorum yaaa, aranızda böyle bişey yaşayan var mı kızlaaaaaaaaaaaar :kedi: :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…