selam kızlarr opuyorumnanaktan
bugün doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı çok şükürr:Saruboceq: ama yarada bi gelişme yok tabi aynen duruyoo da bu ayki reglimden sonra yakılacak..yine uzun bi süre beklicem boshayallersmile birde onun stresi sardı şimdiden acıyor mu acımıyor mu diye..neyse buna da şükür Allah dermansız dert vermesinn..işallah yakmadan sonra da hamile kalabilirim hayırlısı olsunboshayallersmile
slm kızlarrrr
merhaba karasuuuu nasılsın canım bugün görüşemedik..ben dr. gittim.utrasonla baktı rahim temiz bir sorun yok..bu ayda klomen kullanıcam dozu arttırdı eşimede verdi klomen günde bir tane kullanıcak..birde preseed jeli sordum öyle kanıtlanmış birşey yok her duyduğunu yapma dedi..ayrıca stres yapıyosan buda büyük bir etken dedi..yani böyle canlar hayırlısı bu ayda böyle denicez olmadı bırakıyorum artık tedaviyi..
günaydın şekerlerrrrrrr
günaydın şekerlerrrrrrr
Günaydın naneeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
karasuyum merak ettim ne anlatıcaksın bizeeeee aklinialirimsmile
Günaydın kankiiiiiii opuyorumnanaktan dün yok muydun sen yaa :uhm:
günaydın kontesim hoşgeldin... :1hug:
Ay çok utanıyorum yaaa :kedi: nasıl anlatılır ki buuuuu bilmiyorumkismile ben hayatta doktora gidemem bunun için :kedi: :kedi: :kedi:
Ay çok utanıyorum yaaa :kedi: nasıl anlatılır ki buuuuu bilmiyorumkismile ben hayatta doktora gidemem bunun için :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın.... kızlar.......... nanesekerim... karasuu..şenayy
hoşbulduk nane şekerim
çok geçmiş olsun canım biraz nane limon iç rahatlatır canım
saol canım benim...ne içsem ne yesem çıkarıyorum canım o yüzden şuan hiçbişey yok beni rahatlatacak(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?