Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hemen konuya müdahale edelimmm hemen eczaneye git hemoraid mendillerinden al ve her tuvaltten sonra onu kullan başlangıç varsa ilerlemiyo tatlım hemen dene

günaydın canım işteydim ama pek katılamadım ii değildimmm uzandım burda akşama kadarrr

Noldu bulantıların mı var yoksa :teselli: olacak okadar bitanem, herkes bitanesinin sıkıntısına zor dayanıyo, sen ikisine birden katlanacaksın, ama minik fasulyelerin sağlıklı olsun yeter ki, bu rahatsızlıklar hep geçici olumunekankayizsmile dinlen bol bol emi olumunekankayizsmile

günaydın canım nasılsınnn pek göremiyom seni burda yada karşılaşamıyoruzzz

canım sizi takipteyim ama işte yasak oldugu için ara ara giriyom.
ben iyiyim senaycım ya ama sabah yine mide bulantısından işe kendimi zor attım.
sende bebişlerinin cinsiyetini ögrenememişsin . bence kızların:1hug: olcak sekerim

canım hemen konuya müdahale edelimmm hemen eczaneye git hemoraid mendillerinden al ve her tuvaltten sonra onu kullan başlangıç varsa ilerlemiyo tatlım hemen dene

Gerçekten işe yarıyo mu kanki yaaa eyvahedigeldismile çok korkuyorum ben, ilerlemez inş. :sinifsinif: peki onu kullanınca şişlik iner mi diyosun bilmiyorumkismile

hmm canım benimde bazen oluyo ama hiç kocişede söyleyememiştim bi taraf hep şiş oluyodu benimde hiç aklıma gelmedi kız internetten araştırmak eyvahedigeldismile şuan yok ama, kendi kendine geçti....bak benimde kafama takıldı şimdi gerçekten hemoroid olabiliyormu böyle durumlarda?? bence canım hiç çekinmeden doktora gitmekte fayda var o zaman...

Yaaaa gidemem doktora falan bilmiyorumkismile çok utanırım ben :kedi: akşam samsunun bütün hastanelerinin genel cerrahi kadrolarına baktık kocişle, hepsi erkek, bi tane kadın bulsam hemen gidecektim ama bu durumda gidemem :kedi:
Neyse ozaman ben şu mendillerden aliyim bari bilmiyorumkismile bi de akşamları sıcak suya oturiyim, o da iyi geliyomuş :kedi:

günaydın bayankarasu+, naneseker+, aydemet26, kontes26, tinkerbell09+....
günaydın canlarımmmm.... opuyorumnanaktan
karasuu geçmiş olsun şekerim...şenayın dediğini dene bakalım ne olacak..ama bence kanama falan yoksa tamamen iğnenin etkisi..

Günaydın balım olumunekankayizsmile hoşgeldin...
Zaten kabızlık tamamen iğnenin etkisi ona eminim, ama hemoroid de kabızlıktan dolayı oluyo zaten, zorlaya zorlaya hemoroid oluyosun sonunda bilmiyorumkismile şu kabızlıktan bi kurtulsam da Allahın izniyle, görsek bakalım sonra gerilicek mi şişlik bilmiyorumkismile

ayy yerim seni..utanma kızzz...oolmadı yakın illere bakarsın kadın dr..geçmezse..tabi inşş geçerr...

hmm tamam canım o zaman inşallah iyi gelir mendille sıcak su..benimde aklımda bulunsun da bidaha oldugunda bende o mendillerden felan alayım... boshayallersmile

yaa tuvalete falan çıkarken zorluyomu seni..krem sür sende...bir iki kere denemeiştim benn..

yaa tuvalete falan çıkarken zorluyomu seni..krem sür sende...bir iki kere denemeiştim benn..

Yok canım yaa, diyorum ya kabız olmama rağmen zorlayarak yaptığım halde acımıyo, kanama falan da yok, ama şimdi canım orda ya, azıcık bi sızlasa hemen kuruntu yapıyorum kafamda eyvahedigeldismile yani tek anormallik o şişlik aslında, başka hiç bi sıkıntı yok bilmiyorumkismile

karasuyum canım korkma ıltıhap ve kanama yoksa onemlı degıl..bendede var..ama zorlamaktan yanı...arkadasımın oluk gıbı ıltıhap ve kan gelıyodu unıversıtede dr a gıttı ılaç verdı bı guzel parmagı da yedı adamın..ama ılacla gecmedı...daha sonra kabızlıgı bıtınce kendı kendıne gectı...cok takma bence...ama ac karnına has zentınyagı ıc yada orana azcık pamuga zentınyagı koyup tıka...vallahı annemın en guzel ılacı buydu bıze ıse yarıyo....

e dr.unu arayıp sorsaydın..şişlik olması normalmi diye..ozaman için rahatlardı...ara bakalım...tel.de daha rahat söylersin hem... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…