günaydın.... kızlar.......... nanesekerim... karasuu..şenayy
Ya anlatiyim bari yaaa bilmiyorumkismile ama gülmeyin tamam mı :kedi:
Şimdi benim totomun deliği var ya :sinifsinif: hani onun bi de dudakları var kenarlarında bilmiyorumkismile işte sağ taraftaki dudak şişti kocaman oldu :kedi: geçen hafta vurulduğum iğneden sonra kabız olmuştum da söylemesi ayıp bilmiyorumkismile bitürlü de geçmedi hala :sinifsinif: sanırım zorlamaktan oldu :sinifsinif: okadar da yumuşatacak şeyler yiyorum, akşam yatarken ballı ılık su içiyorum ama bitürlü geçmedi, sanırım iğnenin etkisi :sinifsinif:
Akşam internetten araştırdım biraz, hemoroid olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile gerçi acıma falan yok, kanama da yok, ama o şişlik beni çok korkuttu yaa eyvahedigeldismile kocişim de belki başlangıcıdır, şimdiden bi doktora görün, yoksa ilerler ameliyat olmak zorunda kalırsın, iki hafta totonun üstüne oturamazsın diye korkuttu beni eyvahedigeldismile genel cerrahi doktorları da hep erkek anacım :sinifsinif: ben totomu açıp da gösteremem ki adama yaaa :kedi: inşallah himoroid değilimdir ama çok korkuyorum yaaa, aranızda böyle bişey yaşayan var mı kızlaaaaaaaaaaaar :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın canım işteydim ama pek katılamadım ii değildimmm uzandım burda akşama kadarrr
günaydın.... kızlar.......... nanesekerim... karasuu..şenayy
günaydın canım nasılsınnn pek göremiyom seni burda yada karşılaşamıyoruzzz
canım hemen konuya müdahale edelimmm hemen eczaneye git hemoraid mendillerinden al ve her tuvaltten sonra onu kullan başlangıç varsa ilerlemiyo tatlım hemen dene
Günaydın kuşum opuyorumnanaktan
Ya anlatiyim bari yaaa bilmiyorumkismile ama gülmeyin tamam mı :kedi:
Şimdi benim totomun deliği var ya :sinifsinif: hani onun bi de dudakları var kenarlarında bilmiyorumkismile işte sağ taraftaki dudak şişti kocaman oldu :kedi: geçen hafta vurulduğum iğneden sonra kabız olmuştum da söylemesi ayıp bilmiyorumkismile bitürlü de geçmedi hala :sinifsinif: sanırım zorlamaktan oldu :sinifsinif: okadar da yumuşatacak şeyler yiyorum, akşam yatarken ballı ılık su içiyorum ama bitürlü geçmedi, sanırım iğnenin etkisi :sinifsinif:
Akşam internetten araştırdım biraz, hemoroid olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile gerçi acıma falan yok, kanama da yok, ama o şişlik beni çok korkuttu yaa eyvahedigeldismile kocişim de belki başlangıcıdır, şimdiden bi doktora görün, yoksa ilerler ameliyat olmak zorunda kalırsın, iki hafta totonun üstüne oturamazsın diye korkuttu beni eyvahedigeldismile genel cerrahi doktorları da hep erkek anacım :sinifsinif: ben totomu açıp da gösteremem ki adama yaaa :kedi: inşallah himoroid değilimdir ama çok korkuyorum yaaa, aranızda böyle bişey yaşayan var mı kızlaaaaaaaaaaaar :kedi: :kedi: :kedi:
hmm canım benimde bazen oluyo ama hiç kocişede söyleyememiştimbi taraf hep şiş oluyodu benimde hiç aklıma gelmedi kız internetten araştırmak eyvahedigeldismile şuan yok ama, kendi kendine geçti....bak benimde kafama takıldı şimdi gerçekten hemoroid olabiliyormu böyle durumlarda?? bence canım hiç çekinmeden doktora gitmekte fayda var o zaman...
günaydın bayankarasu+, naneseker+, aydemet26, kontes26, tinkerbell09+....
günaydın canlarımmmm.... opuyorumnanaktan
karasuu geçmiş olsun şekerim...şenayın dediğini dene bakalım ne olacak..ama bence kanama falan yoksa tamamen iğnenin etkisi..
Yaaaa gidemem doktora falan bilmiyorumkismile çok utanırım ben :kedi: akşam samsunun bütün hastanelerinin genel cerrahi kadrolarına baktık kocişle, hepsi erkek, bi tane kadın bulsam hemen gidecektim ama bu durumda gidemem :kedi:
Neyse ozaman ben şu mendillerden aliyim bari bilmiyorumkismile bi de akşamları sıcak suya oturiyim, o da iyi geliyomuş :kedi:
Yaaaa gidemem doktora falan bilmiyorumkismile çok utanırım ben :kedi: akşam samsunun bütün hastanelerinin genel cerrahi kadrolarına baktık kocişle, hepsi erkek, bi tane kadın bulsam hemen gidecektim ama bu durumda gidemem :kedi:
Neyse ozaman ben şu mendillerden aliyim bari bilmiyorumkismile bi de akşamları sıcak suya oturiyim, o da iyi geliyomuş :kedi:
Günaydın balım olumunekankayizsmile hoşgeldin...
Zaten kabızlık tamamen iğnenin etkisi ona eminim, ama hemoroid de kabızlıktan dolayı oluyo zaten, zorlaya zorlaya hemoroid oluyosun sonunda bilmiyorumkismile şu kabızlıktan bi kurtulsam da Allahın izniyle, görsek bakalım sonra gerilicek mi şişlik bilmiyorumkismile
ayy yerim seni..utanma kızzz...oolmadı yakın illere bakarsın kadın dr..geçmezse..tabi inşş geçerr...
yaa tuvalete falan çıkarken zorluyomu seni..krem sür sende...bir iki kere denemeiştim benn..
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, Kreacher, aydemet26+, kontes26+
arkadaslar gunaydın
Yok canım yaa, diyorum ya kabız olmama rağmen zorlayarak yaptığım halde acımıyo, kanama falan da yok, ama şimdi canım orda ya, azıcık bi sızlasa hemen kuruntu yapıyorum kafamda eyvahedigeldismile yani tek anormallik o şişlik aslında, başka hiç bi sıkıntı yok bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?