günaydın bayankarasu+, naneseker+, aydemet26, kontes26, tinkerbell09+....
günaydın canlarımmmm.... opuyorumnanaktan
karasuu geçmiş olsun şekerim...şenayın dediğini dene bakalım ne olacak..ama bence kanama falan yoksa tamamen iğnenin etkisi..
karasuyum canım korkma ıltıhap ve kanama yoksa onemlı degıl..bendede var..ama zorlamaktan yanı...arkadasımın oluk gıbı ıltıhap ve kan gelıyodu unıversıtede dr a gıttı ılaç verdı bı guzel parmagı da yedı adamın..ama ılacla gecmedı...daha sonra kabızlıgı bıtınce kendı kendıne gectı...cok takma bence...ama ac karnına has zentınyagı ıc yada orana azcık pamuga zentınyagı koyup tıka...vallahı annemın en guzel ılacı buydu bıze ıse yarıyo....
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, Kreacher, aydemet26+, kontes26+
arkadaslar gunaydın
e dr.unu arayıp sorsaydın..şişlik olması normalmi diye..ozaman için rahatlardı...ara bakalım...tel.de daha rahat söylersin hem... yerimseniben
günaydın canım.... Şeniz
kızlar yaaa..sabah aç karnına arısütü polen karşımından aldım..işe geldim..bi poğaça yedim..peşinede folik plus içtim..midem bulanıyoooo...ayrıca o karışımın tadı iğrennnnçççç...:umursamaz:
Ay gerçekten mi yaaa ohaoldumsmile valla azıcık da olsa içim rahatladı valla, çok teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile şu pamuk tıkama olayını dün akşam nette okudum ama denemedim, gece yatarken zeytinyağlı pamuk tıkayın yazıyodu, nasıl olacak ki o bilmiyorumkismile pamuk oynamaz mı ki yerinden bilmiyorumkismile
hatta benım kucuk bı balon gıbı sısmıs ama kucuk ..bende ılk korktum anneme hgosterdım o olur kabızlıktan dedı...ya zentınyagı zararsız bırsey cok buyuk bı pamuk degıl kucuk yagla ıyıce sıkmadan koy...masallah dogası geregı o buzuluyo ya ıcerı kayıyo ama sıddetlı bır basınc olmazsa:roflol: örnegın bombardıman gıbı cıkmaz....:roflol:
ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, Kreacher, aydemet26+, kontes26+
arkadaslar gunaydın
Kadın doğum doktoru hemoroidden anlamaz ki ama bilmiyorumkismile o da genel cerrahi doktoruna görünmemi isticek :sinifsinif:
YAVRUM NE BİLİM..EN AZINDAN VURDUĞU İĞNENİN YAN ETKİSİ OLUP OLMAYACAĞINI SÖYLEMEZMİİ... bilmiyorumkismile
Bilmiyom ki yaaa :sinifsinif: herşey üst üste geldi zaten, dün gece yatakta artık koyverdim kendimi, ağladım hüngür hüngür, kocişim de sarıldı ağla aşkım rahatlarsın diye mafoldumben
Bilmiyom ki yaaa :sinifsinif: herşey üst üste geldi zaten, dün gece yatakta artık koyverdim kendimi, ağladım hüngür hüngür, kocişim de sarıldı ağla aşkım rahatlarsın diye mafoldumben
evet fazla atma içini ağlayıp rahatlamak en güzeli....allah dermansiz hastalık vermesın canım benım...olume cağre yok ..benım enıstem als hastalığına yakalandı...2 yılda elden ayaktan kesıldı..sımdı midesi delındı kaslar oldu yakında solunum gidecek alete bağlancak ıkı de kızı var teyzem genç zenginlik ise yaramıyo cunku tedavısı yok...ben sımdı yedığım her lokmada allaha sukredıyom..ininın her sey buyuk bir nimet yasadığımız her sanıye bılı:sinifsinif:
Noldu bulantıların mı var yoksa :teselli: olacak okadar bitanem, herkes bitanesinin sıkıntısına zor dayanıyo, sen ikisine birden katlanacaksın, ama minik fasulyelerin sağlıklı olsun yeter ki, bu rahatsızlıklar hep geçici olumunekankayizsmile dinlen bol bol emi olumunekankayizsmile
canım sizi takipteyim ama işte yasak oldugu için ara ara giriyom.
ben iyiyim senaycım ya ama sabah yine mide bulantısından işe kendimi zor attım.
sende bebişlerinin cinsiyetini ögrenememişsin . bence kızların:1hug: olcak sekerim
Gerçekten işe yarıyo mu kanki yaaa eyvahedigeldismile çok korkuyorum ben, ilerlemez inş. :sinifsinif: peki onu kullanınca şişlik iner mi diyosun bilmiyorumkismile
eyy güzel allahımmm yaa..böyle şeyleri duyunca okadar kızıyorumki kendimee..neleri dert ediyorum diye...ama şükrediyorum herzaman tabiii...
canım eşimde aynı rahatsızlık olmuştu ben sordum eczaneye başlangıçta bu mendilleri kullanınca ilerlemiyo dedi hakkatende doğru çıktı pek fazla kullanmadan geçtiii
AYY..GÖZLERİM DOLDU KIZ...BUGÜN ÇOK DUYGUSALIM BEN...EVET AĞLA..TUTMA KENDİNİ..İÇİNE ATMA SAKIN..BU KADAR SABRININ SONU ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAHH BİTANEM...
BAK BENİM OKURKEN EV SAHİBİM VARDI.YAŞLI TEYZE..Bİ LAFI VARDI..HEP SÖYLERDİ BANA..
AZ SABIRDA ÇOK KERAMET VARDIR..BUNU ASLA UNUTMA TAMAM??? olumunekankayizsmile
Sağol canımcım, alıcam bugün mutlaka yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?