Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım hoşgeldin :1hug:

Ay gerçekten mi yaaa ohaoldumsmile valla azıcık da olsa içim rahatladı valla, çok teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile şu pamuk tıkama olayını dün akşam nette okudum ama denemedim, gece yatarken zeytinyağlı pamuk tıkayın yazıyodu, nasıl olacak ki o bilmiyorumkismile pamuk oynamaz mı ki yerinden bilmiyorumkismile

ELSON+, bayankarasu+, naneseker+, Kreacher, aydemet26+, kontes26+

arkadaslar gunaydın

günaydın canım.... Şeniz

kızlar yaaa..sabah aç karnına arısütü polen karşımından aldım..işe geldim..bi poğaça yedim..peşinede folik plus içtim..midem bulanıyoooo...ayrıca o karışımın tadı iğrennnnçççç...:umursamaz:

e dr.unu arayıp sorsaydın..şişlik olması normalmi diye..ozaman için rahatlardı...ara bakalım...tel.de daha rahat söylersin hem... yerimseniben

Kadın doğum doktoru hemoroidden anlamaz ki ama bilmiyorumkismile o da genel cerrahi doktoruna görünmemi isticek :sinifsinif:

Aaaaaaaaa hiç de iğrenç değil bence lmaz: ben çok beğendim valla, ama benim kociş de suratını buruşturarak yiyodu, ona da iğrenç geldi galiba kaydirigubbakcemile3

hatta benım kucuk bı balon gıbı sısmıs ama kucuk ..bende ılk korktum anneme hgosterdım o olur kabızlıktan dedı...ya zentınyagı zararsız bırsey cok buyuk bı pamuk degıl kucuk yagla ıyıce sıkmadan koy...masallah dogası geregı o buzuluyo ya ıcerı kayıyo ama sıddetlı bır basınc olmazsa:roflol: örnegın bombardıman gıbı cıkmaz....:roflol:

kaydirigubbakcemile3 olmaz olmaz, şükür ki gaz problemin yok bugünlerde :roflol: :roflol: :roflol:

YAVRUM NE BİLİM..EN AZINDAN VURDUĞU İĞNENİN YAN ETKİSİ OLUP OLMAYACAĞINI SÖYLEMEZMİİ... bilmiyorumkismile

Bilmiyom ki yaaa :sinifsinif: herşey üst üste geldi zaten, dün gece yatakta artık koyverdim kendimi, ağladım hüngür hüngür, kocişim de sarıldı ağla aşkım rahatlarsın diye mafoldumben

Bilmiyom ki yaaa :sinifsinif: herşey üst üste geldi zaten, dün gece yatakta artık koyverdim kendimi, ağladım hüngür hüngür, kocişim de sarıldı ağla aşkım rahatlarsın diye mafoldumben

AYY..GÖZLERİM DOLDU KIZ...BUGÜN ÇOK DUYGUSALIM BEN...EVET AĞLA..TUTMA KENDİNİ..İÇİNE ATMA SAKIN..BU KADAR SABRININ SONU ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAHH BİTANEM...
BAK BENİM OKURKEN EV SAHİBİM VARDI.YAŞLI TEYZE..Bİ LAFI VARDI..HEP SÖYLERDİ BANA..
AZ SABIRDA ÇOK KERAMET VARDIR..BUNU ASLA UNUTMA TAMAM??? olumunekankayizsmile

EVET FAZLA ATMA İÇİNİ AĞLAYIP RAHATLAMAK EN GÜZELİ....ALLAH DERMANSİZ HASTALIK VERMESIN CANIM BENIM...OLUME CAĞRE YOK ..BENIM ENISTEM ALS HASTALIĞINA YAKALANDI...2 YILDA ELDEN AYAKTAN KESILDI..SIMDI MİDESİ DELINDI KASLAR OLDU YAKINDA SOLUNUM GİDECEK ALETE BAĞLANCAK IKI DE KIZI VAR TEYZEM GENÇ ZENGİNLİK İSE YARAMIYO CUNKU TEDAVISI YOK...BEN SIMDI YEDIĞIM HER LOKMADA ALLAHA SUKREDIYOM..İNİNIN HER SEY BUYUK BİR NİMET YASADIĞIMIZ HER SANIYE BILI:sinifsinif:

Als hastalıĞı da motor nÖron bozukluĞu kaslar oluyo hanı fenerlı sedat vardı futbolcu...

eyy güzel allahımmm yaa..böyle şeyleri duyunca okadar kızıyorumki kendimee..neleri dert ediyorum diye...ama şükrediyorum herzaman tabiii...

sağol tatlım doğru diyorsun işte bigün iyiyim bomba gibiyim bigün zor ayakta duruyommm yeterki prensesler rahat sağlıklı olsunlarr

ay bilmemmi canım ben atlattım derken bi bakıyom sabah istifra etmişim hoppp başa dönüyoz gene
bende kız hissediyom hayırlı ve sağlıklı olsunlar inş.

Gerçekten işe yarıyo mu kanki yaaa eyvahedigeldismile çok korkuyorum ben, ilerlemez inş. :sinifsinif: peki onu kullanınca şişlik iner mi diyosun bilmiyorumkismile

canım eşimde aynı rahatsızlık olmuştu ben sordum eczaneye başlangıçta bu mendilleri kullanınca ilerlemiyo dedi hakkatende doğru çıktı pek fazla kullanmadan geçtiii

Teşekkür ederim kuşum olumunekankayizsmile

karasu ben sana bişey diycem kızcannn... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
şeyyy...benim yumurtalarım ilaçla büyürmü sence..hani öyle hissediyorumki çok küçük olduğu için yeteri kadar büyümeyecek..bide dr.bikaç ay klomen kullanırz olmazsa ondan sonra eşinin spermlerine baktırırz dedi yaa..neden bikaç ay dedi..hamiş kalma ihtimalim çok düşük olduğu içinmii acabaa... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…