Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar gozlerım yollarda müfettiş bekliyorum ya gelselerde rahatlasam bır an evvel...ben bırde hem sınıftan hem de ıdare bolumunden okuldan bahceden herseyden teftıs yıyom...bırde adamlar genc tek basına gorunce egolarını ustunde tatmın edıyolar resmen...ooof ya hamıle halımle hıc cekemıcem ama mecburuz napalım bugun yarın gelırler zaten ...

Saçmalamaaaaaaaaaaaa :mymeka: sen beni dinlemiyosun hiç galiba lmaz:, dün dedim ki sana ablam da aynen senin gibiydi, klomenle ikizlere hamile kaldı hem de ikinci ayında klava:

kolay gelsin canım..evet o durum bizdede var..denetimlerde..gençler gençleri çekemiyor.. :umursamaz:

aman canım stres yapma bende hiç hazetmem ha böyle adamlardan sırf kendilerini bişe sanırlarrr

Hiç korka hayatım, kolaycacık atlatıcaksın allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

kızlar pazar günü hem anneler günü hemde eşimin doğum günü
ne annelere hediye aldım nede eşime hadi bugün bunu konuşalım fikre ihtiyacım varr

Saçmalamaaaaaaaaaaaa :mymeka: sen beni dinlemiyosun hiç galiba lmaz:, dün dedim ki sana ablam da aynen senin gibiydi, klomenle ikizlere hamile kaldı hem de ikinci ayında klava:

aaa..okumadım ben amaa. bilmiyorumkismile ..ayy böyle duyunca umudum artıyo.ablanda pkoluydu..başka sorunu yoktu öylemi???...ee ikizler kaç yaşında şimdi??? boshayallersmile

kızlar pazar günü hem anneler günü hemde eşimin doğum günü
ne annelere hediye aldım nede eşime hadi bugün bunu konuşalım fikre ihtiyacım varr

valla biraz klasik olacak ama eşine verilebilecek en güzel hediyeyi taşıyorsun şuan karnında..ama yinede hediye alacaksan yazlık bişeyler alabilirsinn...anneme ayakkabı almayı düşünüyorum ben..kayınvalidemede çanta... zemuszemus

aaa..okumadım ben amaa. bilmiyorumkismile ..ayy böyle duyunca umudum artıyo.ablanda pkoluydu..başka sorunu yoktu öylemi???...ee ikizler kaç yaşında şimdi??? boshayallersmile

2.5 aylıkken birisinin kalbi durdu, diğeri sağlıklı doğdu, şimdi 5 yaşında teyzesinin bitanesi kardeşim olsaydı onu camdan atardım diyo sıpa, iyiki olmamış diyo kaydirigubbakcemile3

tinkerbelll senin bebğin gramı nedir şuan biliyomusun
bana doktor 400 gr civarında dedi ikisi için
ben de şimdi netten bakıyorumda tekillerde 140 gr ağırlığında olması lazımmış bu haftalarda annemde bebkler kilo almış sen değil diyoooo

2.5 aylıkken birisinin kalbi durdu, diğeri sağlıklı doğdu, şimdi 5 yaşında teyzesinin bitanesi kardeşim olsaydı onu camdan atardım diyo sıpa, iyiki olmamış diyo kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile bak sen yaramazaaa...böyle konuştuğuna göre erkek...kaydirigubbakcemile3

Maşallah nerdeyse 200'er gram olmuş ha sıpacıklar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız artık yemez onu beee habire karnımı gösterip al sana hediye diyip duruyorummm zaten oda anneler için aynısını söylüyo veriyon işte onlara hediye diyo kaydirigubbakcemile3
hep kıyafet saat felan alıyordum bende değişik bişe olsun istiyom ama ne yapsamkiii o bana bayamı özeniyo hediye alırkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…