karasu ben sana bişey diycem kızcannn... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
şeyyy...benim yumurtalarım ilaçla büyürmü sence..hani öyle hissediyorumki çok küçük olduğu için yeteri kadar büyümeyecek..bide dr.bikaç ay klomen kullanırz olmazsa ondan sonra eşinin spermlerine baktırırz dedi yaa..neden bikaç ay dedi..hamiş kalma ihtimalim çok düşük olduğu içinmii acabaa... :gitme:
ay kızlar gozlerım yollarda müfettiş bekliyorum ya gelselerde rahatlasam bır an evvel...ben bırde hem sınıftan hem de ıdare bolumunden okuldan bahceden herseyden teftıs yıyom...bırde adamlar genc tek basına gorunce egolarını ustunde tatmın edıyolar resmen...ooof ya hamıle halımle hıc cekemıcem ama mecburuz napalım bugun yarın gelırler zaten ...
ay kızlar gozlerım yollarda müfettiş bekliyorum ya gelselerde rahatlasam bır an evvel...ben bırde hem sınıftan hem de ıdare bolumunden okuldan bahceden herseyden teftıs yıyom...bırde adamlar genc tek basına gorunce egolarını ustunde tatmın edıyolar resmen...ooof ya hamıle halımle hıc cekemıcem ama mecburuz napalım bugun yarın gelırler zaten ...
Saçmalamaaaaaaaaaaaa :mymeka: sen beni dinlemiyosun hiç galibalmaz:, dün dedim ki sana ablam da aynen senin gibiydi, klomenle ikizlere hamile kaldı hem de ikinci ayında klava:
günaydınn arkadaşlarr
kızlar pazar günü hem anneler günü hemde eşimin doğum günü
ne annelere hediye aldım nede eşime hadi bugün bunu konuşalım fikre ihtiyacım varr
aaa..okumadım ben amaa. bilmiyorumkismile ..ayy böyle duyunca umudum artıyo.ablanda pkoluydu..başka sorunu yoktu öylemi???...ee ikizler kaç yaşında şimdi??? boshayallersmile
günaydın herkese.geçmiş olsun karasuu..
2.5 aylıkken birisinin kalbi durdu, diğeri sağlıklı doğdu, şimdi 5 yaşında teyzesinin bitanesikardeşim olsaydı onu camdan atardım diyo sıpa, iyiki olmamış diyo kaydirigubbakcemile3
tinkerbelll senin bebğin gramı nedir şuan biliyomusun
bana doktor 400 gr civarında dedi ikisi için
ben de şimdi netten bakıyorumda tekillerde 140 gr ağırlığında olması lazımmış bu haftalarda annemde bebkler kilo almış sen değil diyoooo
ohaoldumsmile bak sen yaramazaaa...böyle konuştuğuna göre erkek...kaydirigubbakcemile3
valla biraz klasik olacak ama eşine verilebilecek en güzel hediyeyi taşıyorsun şuan karnında..ama yinede hediye alacaksan yazlık bişeyler alabilirsinn...anneme ayakkabı almayı düşünüyorum ben..kayınvalidemede çanta... zemuszemus
Maşallah nerdeyse 200'er gram olmuş ha sıpacıklar
Evet yerimseniben diğeri de kız olacakmış yaşasaymış boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?